O ZI BUNA !


 

8m-UbHEplbcdEO7NTtKd6U46F5pduCwAMw2KbkhxS-xJUTEi11Pn6A==
12004845_857260477723355_2399154607519587078_n

O ZI BUNA !

89645391O zi frumoasa!
                                                   Doar timpul ne poate da raspunsurile pe care le cautam-doar ca uneori acestea vin prea tarziu incat nici macar nu mai conteaza daca le mai primim sau nu…zmJARIir0aowQq4grkgI7OlEABe65HlD8SCszfwaJuMIm7QTUJBIYwjM20DvhEysAnrKqxY_wfAjRBpHcUlBPacm2K6ZUJMd73WJz5h_SlribfVZP9vVmQ==
8m-UbHEplbcdEO7NTtKd6U46F5pduCwAMw2KbkhxS-xJUTEi11Pn6A==

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

437 de răspunsuri la O ZI BUNA !

  1. Mary zice:


    Where are you, my beautiful star?

    Apreciat de 2 persoane

  2. Mary zice:

    Gandul zilei
    “Nimic fără Dumnezeu.”

    Apreciat de 2 persoane

  3. Mary zice:


    Mai bogată cu o taină

    Apreciat de 1 persoană

  4. Mary zice:


    Omul bun

    Apreciat de 1 persoană

  5. Mary zice:


    Lara Fabian ” WHY „[ Annie Lennox ]

    Apreciat de 1 persoană

  6. Mary zice:


    zero project – Winter Princess

    Apreciat de 1 persoană

  7. Mary zice:

    “Norocul cel mai mare în viaţă e să ai un suflet frumos. Să fii căldură, lumină şi izvor de armonie pentru cei dimprejurul tău.
    Al doilea mare noroc e să trăieşti măcar în apropierea unor astfel de oameni.”
    Simion Mehedinți

    Apreciat de 1 persoană

  8. Mary zice:


    Povedi me – Ia-ma si du-ma – cu traducere romana

    Apreciat de 1 persoană

  9. Mary zice:


    Twelve Bar Blues Band – Love That Burns

    Apreciat de 1 persoană

  10. Mary zice:

    Izvorul – să nu îl împiedicăm niciodată să curgă
    „Fiindcă au fost decepționate, li s-a făcut numai rău, multe persoane se decid definitiv să-și închidă inima față de alții! Ei bine, iată cea mai proastă decizie! Oricât ați avea de suferit, să nu încetați niciodată să iubiți. Fiindcă iubirea este un izvor în voi, iar dacă vă decideți să îl împiedicați să curgă, voi veți seca mai întâi. Desigur, atunci nimrni nu va mai abuza de voi, nu vă va dezamăgi, dar apa izvorului vostru spiritual nu va mai curge și veți pierde viața. Da, fiindcă atunci când vă lăsați izvorul să sece, lumea divină vi se închide și deveniți săraci și goi.
    Din punct de vedere educativ, uneori este folositor să ne închidem pentru o vreme față de cineva, pentru a-i da o lecție de care are nevoie, dar este foarte dăunător să ne închidem în general față de oameni. Fie că oamenii o merită sau nu, lăsați să curgă în voi izvorul iubirii. Veți spune că ei nu merită să fie iubiți, și este drept să nu îi iubiți. Nu vă preocupați prea mult de ce este drept sau nedrept: practicați acea minunată nedreptate a iubirii, altminteri veți deveni un deșert!”
    Omraam Mikhaël Aïvanhov

    Apreciat de 1 persoană

  11. Mary zice:


    THANKFUL- Josh Groban

    Apreciat de 2 persoane

  12. Mary zice:

    I Just wanna spend my life with you.

    Apreciat de 2 persoane

  13. Johne428 zice:

    Some really quality content on this website , saved to fav. dkkacbdeaecd

    Apreciat de 2 persoane

  14. anitanna zice:

    Ura este iarna inimii.
    definiţie de Victor Hugo

    Apreciat de 1 persoană

  15. Mary zice:

    „Fie că vă aflați singuri în natură sau în camera voastră, în realitate nu sunteți niciodată singuri: niște entități participă la viața voastră. Cel care lucrează pentru bine întâlnește peste tot niște entități luminoase care se bucură împreună cu el și îl ajută în fața greutăților, făcându-l să vadă anumite situații de ieșire, niște soluții la problemele sale. În majoritatea cazurilor, aceasta se întâmplă fără știrea sa. Dacă el se străduiește să conștientizeze însă aceste prezențe binevoitoare, el va beneficia mult mai bine de ele.
    Cum să atrageți la voi aceste entități? Prin iubirea voastră. Cât mai des, gândiți-vă să le trimiteți un surâs, o privire, o rază din inima voastră, spunându-le: „Oh, voi care populați universul, eu vă iubesc, eu doresc să vă înțeleg, eu vreau să fiu în armonie cu voi.” Poate că nimeni din jurul vostru nu va înțelege că voi ați trimis un mesaj în spațiu, dar aceste entități își vor da seama, ele vă vor primi iubirea, ele se vor bucura și vi-l vor trimite înapoi de sute de ori. Acestea sunt adevăratele schimburi, adevărata împărtășanie.”

    Omraam Mikhaël Aïvanhov
    http://filedelumina.ro/2016/12/20/nu-suntem-singuri/

    Read more: http://filedelumina.ro/2016/12/20/nu-suntem-singuri/#ixzz4TQBXmJTJ

    Apreciat de 1 persoană

  16. Mary zice:


    If you go away…….

    Apreciat de 2 persoane

  17. Mary zice:

    Sa adormim asa. Pupici.

    You Are Love

    Apreciat de 2 persoane

    • anitanna zice:

      Buna dimineata in clinchet de clopotei si sub cer senin si soare rasare..privind din casa pe fereastra as spune ca afara este cu adevarat un fel de primavara mnai timpurie,dar …e brrrr,la 0 grade,e vant si uscaciune mare!? 😛
      Numai cafeaua este fierbinte ,aromata si cu gust de cozonac??? e la crescut deja… 😕 🙂 😀 Sunt impreuna cu baiatul meu, ❤ o ce bucurie in acest moment ne bem cafeaua si povestim… :?!?
      Va imbratisez si va doresc spor si reusite in toate cate aveti de facut !
      Va imbratisez pe toate cu drag!!
      E tare frumos,liniste,placut la voi aici… e magie…e muzica 🎹🎶si dor🎼…

      Apreciat de 2 persoane

  18. Mary zice:


    ENYA -The Spirit of Christmas Past

    Apreciat de 2 persoane

  19. Mary zice:


    Goapele – Back To You, tradus romana

    Apreciat de 2 persoane

  20. Mary zice:

    Rugăciunea – o întâlnire a sufletului nostru cu Spiritul Cosmic și a spiritului nostru cu Sufletul Universal

    “Ştiinţa Iniţiatică concepe rugăciunea ca întâlnirea sufletului nostru cu Spiritul Cosmic şi a spiritului nostru cu Sufletul Universal. Tocmai aceste două întâlniri dau forţă rugăciunii noastre. Acela care îşi închipuie că a te ruga înseamnă să adresezi niște cereri Domnului de a-i da tot ce are nevoie pentru confortul său material sau moral nu va avea cu siguranță succes; dar, mai ales, el nu va descoperi niciodată adevăratele dimensiuni ale fiinţei sale profunde.

    Sensul rugăciunii este de a determina întâlnirea unui principiu spiritual din noi cu o entitate de aceeaşi natură din univers, care îi este complementară. Sufletul uman (feminin) caută Spiritul Divin (masculin) şi spiritul uman (masculin) caută Sufletul Universal (feminin). Sufletul nostru este fertilizat de Spiritul Cosmic, iar spiritul nostru fertilizează Sufletul Universal. Datorită acestei uniuni noi devenim niște creatori în lumea luminii, şi aceasta înseamnă cu adevărat a te ruga.”

    Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

    http://portalspiritual.com/category/maestri-si-invatatori-spirituali/omraam-mikhael-aivanhov/

    Apreciat de 2 persoane

Comentariile sunt închise.