EU CRED !


b6ArvMyB69yeyNlHXaJg3Wb2tW5P-K8Bzy6q_5MvjVrouba-Y9YA0Q==
_3d BUNA DIMINEATA !

„Ia aminte la ce îţi spune viaţa. Ea îţi arată tot ce trebuie să ştii despre ceea ce poţi să devii.”

B_r-tXDIYe--p8RlkdCgSHODpCxEVJtD6jYhJhZpx-tMEwdLen1XMw==

„Eu cred că femeile sunt nebune cândjxwex4dhotl3nfwjc5e1pretind că sunt egale cu bărbaţii; ele sunt de departe superioare şi întotdeauna au fost.

Orice ai da unei femei, ea îl va îmbunătăţi.

Dacă îi dai o casă, ea îţi va da un cămin.

Dacă-i dai alimente, ea îţi va da hrană.

Dacă-i dai un zâmbet, ea îţi va da inima ei.

Ea înmulţeşte şi sporeşte tot ce i se oferă.”

citat din William Golding

 

O zi de joi binecuvantata cu sanatate, reusite, cu mult bine si frumos in ea!

Această prezentare necesită JavaScript.


FOR YOU !

Sa fiti iubite(i) !

 

b6ArvMyB69yeyNlHXaJg3Wb2tW5P-K8Bzy6q_5MvjVrouba-Y9YA0Q==

Reclame

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

706 răspunsuri la EU CRED !

 1. anitanna zice:


  Pareri de rau,regrete pentru trecerea in nefiinta a mame tale,draga ADI !
  Dumnezeu sa o ierte si sa-i odihneasca sufletul cald,bun ,frumos,in pace !

  Apreciat de 1 persoană

 2. anitanna zice:

  Mary e diferit ID-ul pe care-l folosesti acum si poate ca de asta nu te lasa sa postezi,fiindca blogul este controlat..
  .Am incercat eu sa comentez de pe calculatorul sotului si nu-mi permite
  Asa ca se petrec cum am spus lucruri ciudate… nu stiu care este motivul… de ce asa si acum de ceva vreme???
  Poate ca citesc si altii care stiu despre ce este vorba,specialisti in IT si ne spun in cateva cuvinte ce se petrece ???
  Dar, cum e cam slaba speranta, in sensul ca niciodata,dar niciodata nimeni nu a raspuns nimic la nicio doleanta… 😕 😀 ca lumea este imuna la astfel de treburi,nu te ajuta nimeni… de parca e o lume ciudata in virtual… ori se prelungesc relele din real si aici ?
  Totusi sper !
  O zi buna si Dumnezeu sa fie cu noi,langa noi !
  Sa ne iubim unii pe altii… asa este frumos si necesar !

  Apreciat de 1 persoană

 3. anitanna zice:

  https://anitanna.wordpress.com/2018/09/04/ziua-toata-sa-va-fie-incarcata/

  Ne intrebam multi ce-i viata si afirmam deseori cum ca ea s-ar asemana cu o scara… :??! Da,se poate asemana viata cu o scara..nu avem numai susisuri…in viata sunt si coborasuri,de fapt este ca mersul melcului deseori,ori a unui rac… nu generalizez,nu la toata lumea este asa,sunt unii care numai urca,dar si cand coboara o fac brusc si iremediabil…
  Asa ca mai bine sa ne fie scara..viata… sa urcam incet,dar sigur si de vom si cobora sa avem puterea sa ne si ridicam,iara..

  Apreciat de 1 persoană

 4. anitanna zice:


  Astazi,va propun sa discutam despre suflet…
  Sufletul este esenta absoluta a fiintei tale,o lumina care nu paleste niciodata si care nu poate fi distrusa de nimeni si de nimic;asa as vrea sa cred;sufletul se spune ca nu imbatraneste odata cu varsta noastra,ca varsta lui nu poate fi comparata cu varsta noastra si ca atare o persoana in varsta poate avea un suflet-copil,sincer,nesofisticat,care stie sa se bucure de iubire,de libertate,indiferent de anii care i s-au adunat la tample.

  Putem afla varsta sufletului nostru in functie de momentul nasterii,asta conform unor credinte vechi.
  Daca ai venit pe lume in primul decan al zodiei tale,te va ocroti un suflet de copil,pur si luminos.
  Daca te-ai nascut in cel de-al doilea decan al zodiei,te protejeaza un suflet-tanar,puternic,ambitios.
  In final,daca iti serbezi ziua de nastere in cel de-al treilea decan,esti indrumata in viata de un suflet-matur,intelept ,liber si curajos.
  sursa:net,reviste de specialitate….

  O zi minunata cu multe ridicari,pasi spre inaltul..scarii….
  Va doresc ,dragi trecatori pe acest blog,sa purtati mereu in sufletele voastre,taceri minunate,iubiri de neuitat,vise colorate ca o zi adevarata de toamna calda si senina,,de vara ce tocmai a trecut si cu sperante inmiresmate… ❤
  Aici veti gasi si citi doar despre partea frumoasa a lucrurilor ,situatiilor si lucrurilor din viata noastra… nu fiindca nu ar exista si reversul.. dar asa ne dorim fiecare din cele ce bloguim ,aici !?
  Ne dorim ca zilele sa ne fie infrumusetate si de cei dragi pe care ii avem alaturi zilnic…
  daca iti place frumosul,linistea,bucuria… te asteptam.. chiar si cu sperantele si visele de bine .. dar,doar pentru cateva minute ca mai apoi ne intoarcem si noi la toate cele cate sunt si ne asteapta afara.. 😕
  Va imbratisam !

  Apreciat de 1 persoană

 5. Karen Maria zice:

  Câteodată vreau să zbor,dar nu mă pot desprinde de pământ.
  Şi atunci visez….
  Câteodată vreau să privesc soarele în ochi,dar nu pot.
  Şi atunci mă închin lunii….
  Câteodată vreau să fiu frumoasă,dar nu reuşesc.
  Şi atunci ascult glasul duios al iubirii….
  Câteodată vreau să privesc stelele,dar nu le văd.
  Şi atunci îmi limpezesc mintea….
  Câteodată vreau să zăresc surâsul Noului Început,dar ochii
  mi se închid.
  Şi atunci las zâmbet ochiului deschis….
  Câteodată vreau să dorm în iarba mirosindă,dar mă tem
  să nu fiu văzută.
  Şi atunci ascult cântecul inimii….
  Câteodată vreau să cred că florile nu se vor ofilii niciodată,
  dar mi le prind în păr.
  Şi atunci chem îngerii să le plângă….
  Câteodată vreau să ating cu vârful degetelor nemărginirea,
  dar sunt prea mică.
  Şi atunci urc pe liniştea fiinţei….
  Câteodată gândurile mele iau forma unui nor,alteori iau
  forma cuvântului . Alteori iau înfăţişarea tăcerii.

  În liniştea inimii
  Iudita Ecaterina

  Apreciat de 2 persoane

 6. Karen Maria zice:


  Joan Baez – Diamonds and Rust

  Apreciat de 2 persoane

 7. Karen Maria zice:

  „Avem nevoie de atât de multe lucruri în viaţă, dar, la sfârșitul zilei, tot ce avem nevoie e sã știm că cineva are nevoie de noi.”

  Apreciat de 2 persoane

 8. Karen Maria zice:

  „Trăiește frumos, iartă la timp și iubește cu adevărat!” La întrebările importante ale vieţii îţi răspunzi singur…

  Fault, fluier, cartonaş roşu. Oricând meciul vieţii tale poate fluiera a finalul partidei. Pierdută, câştigată sau remiză. Astăzi încă trăieşti în prelungiri. Lovituri de la 11 metri. Te aşezi pe teren şi nu îţi vine să crezi. Una arată tabela, alta simţi. Huiduieli, pumni strânşi, aplauze, dezamăgire, resemnare. Bilete rupte. Altă lume, alt meci… Pierdem ca să primim ceva mai bun în altă parte.

  Adevărul costă scump. E un lux şi unii nu şi-l permit. Aşa că e mai uşor să mintă. Vor adevărul, dar nu le place sunetul lui. Uneori e un clinchet ce te înfioară sau te răcoreşte. O minciună mai are nevoie de încă două, cel puţin, ca să o acopere pe prima şi tot aşa. Un lanț greu ce înfășoară inimi mici și reci. Pot să spun ce vrei să auzi, dar pot să spun şi ceea ce simt, cred. După o zi de „fasole bătută” sau de „dulciuri turceşti” mai bei apă. Eşti ultimul om de pe pământ? Circumvoluţiunea de la basca ta e diferită de a mea. Să nu uiți asta!

  Răscruce de gânduri. Inundaţi sau nu, cu noroi sau praf, pe soare sau vânt învăţăm că nu există peste tot apă plată cu lămâie. Uneori în apa din pahar mai curg lacrimi, clipocit de raze de lumină, ori simţi gust sălciu sau de pucioasă. Sunt unii glumeţi şi alţii care se iau în serios. Viaţa te mai duce şi pe cant uneori, nu doar pe lăţime sau pe înălţime. Cum, necum creşte şi mintea şi inima. Bine despre morţi, bine despre vii.

  Pe acest trup am intrat şi ies din lume. Când m-am născut am pornit spre mormânt. Sunt o sărăcie, cu sânge de luptător ca să supravieţuiesc. Ştiu bine de unde am plecat şi unde e capătul drumului. Nu am nimic de pierdut. Muntele vieţii are multe poteci, mai scurte sau mai întortocheate. Toate duc spre ţinta, vârful Hristos. Vreau să cresc cu sufletul. Să-l spăl bine cu detergentul iubirii. Iar şi iar. Cărbunii dragostei ard, topesc, orice răutate. Dacă nu ai tu grijă de tine, nu are nimeni. Mai bine ca tine nu te cunoaşte decât Dumnezeu. Cheamă-L! Trăieşte cu El şi în El. Ai şi tu, ca mine, îngerii cu tine. Lasă-te mângâiat de aripa caldă a îngerului tău. Plângi ca ei, râzi ca ei. Îngerii nu se pierd, cunosc bine drumul spre casă. Şi pe ploaie, şi pe vânt, şi pe crivăţ, ger uscat, omăt. Îngerii rămân cu tine, chiar dacă pleacă. Da, nu te mint! Nu trebuie să înţelegi, ci să simţi. Nu am uitat de unde vin şi de ce îmi bate inima. Închid ochii şi îngerii mă iau în braţe. Nici nu ştii câtă iubire încape în ei! Când i-am chemat, au venit. Vor fi cu mine până la sfârşit. Mi-au promis. Şi îngerii nu îşi încalcă niciodată promisiunile. Altfel li s-ar întuneca aripile pufoase, moi şi dalbe. Nu e nevoie să ştie nimeni cum ai rezistat până azi. Chiar dacă nu s-a întâmplat cum te-ai aşteptat şi poate va veni iar o zi când din nou ai să cazi, cu piedică sau nu. Iar te ridici. Poţi să mergi mai departe. Înapoi anii par mai grei, dar sunt ai tăi. Iubește-i! Binecuvintează-i! Ai îngerii cu tine !

  Când nu te poți ridica și ura te ține la podea, amintește-ți că viitorul din trecut nu se şterge, ci se vindecă. Toate visele se fac bucăți dacă nu distingi binele de rău. Gustul dulce și amar atunci când uiți să privești în urmă este de neuitat. Mici sau mari, oamenii se mai caută, se mai privesc. Cine se aseamănă se adună, îşi fac surprize. Astăzi fac prezenţa la absenţa ta. Mi-am amintit de zâmbetul din ochii tăi. Privesc acolo unde îmi este primită privirea. Vocea ta este o vioară în inima mea. În ochii tăi şi astăzi răsare soarele. L-ai văzut? Te-ai lăsat mângâiat de raza de lumină? Eram acolo. Îngere, lângă tine stau. Nu te părăsesc. Am venit pe lume ca să te iubesc. Fericirea are culoarea ta. Speranţa moare ultima.

  Timpul e un ac, iar noi suntem aţa din el. E viaţa ta, nu a altuia. Ne uităm urât şi nimeni nu zâmbeşte. Noaptea oraşul doarme, dar se respiră greu. Ziua toţi îşi iau măştile până le amestecă între ele, le încurcă, le scapă. Mai devreme sau mai târziu se sparg toate. Un copil şterge cu o gumă blocul ce l-a desenat strâmb. Blocurile sunt mai înalte la şosea. Ai văzut ce se află după blocuri şi ce electroşocuri ale vieții sunt pe bază de tratament? Alte desene se rostogolesc şi vorbesc, firesc. Nu îți pierde dragostea față de nimeni și nimic. Vrem nu vrem se întâmplă. Scapă cine poate. Orice flacără are şi scântei. Plânsul de durere poate deveni oricând o şoaptă dulce de bucurie.

  Aurul străluceşte şi în noroi cu condiţia să se menţină aur. La momentul potrivit este luat şi pus la locul lui, la loc de cinste. Dar să fie aur şi nu metal comun, ori gaudent. Lumina nu stă sub obroc. La întrebările importante ale vieţii trebuie să îţi răspunzi singur…Sunt fericit, oricum ar fi. Într-un final totul va fi bine. Maşina vieţii nu poate să întoarcă în mijlocul autostrăzii. Sensul e unic, linia e dreaptă. Ieşirea e peste câţiva kilometri. Dar sunt şi locuri de popas. Odihneşte-te ! Bucură-te de peisajul vieții tale ! E minunat !

  Hrisostom Filipescu
  http://dordeduca.eu/traieste-frumos-iarta-la-timp-si-iubeste-cu-adevarat-la-intrebarile-importante-ale-vietii-iti-raspunzi-singur/
  Nu prea folosesc cuvantul HAR, de obicei ii spun talent, inclinatie, aptitudine, insa omul asta ma fascineaza cat de adanc poate sa intre in ceea ce scrie. Are harul de a scrie, dar si de a transmite ceea ce scrie. Cred ca va place si voua.

  „Aurul străluceşte şi în noroi cu condiţia să se menţină aur. La momentul potrivit este luat şi pus la locul lui, la loc de cinste. Dar să fie aur şi nu metal comun, ori gaudent. Lumina nu stă sub obroc. La întrebările importante ale vieţii trebuie să îţi răspunzi singur…Sunt fericit, oricum ar fi. Într-un final totul va fi bine. Maşina vieţii nu poate să întoarcă în mijlocul autostrăzii. Sensul e unic, linia e dreaptă. Ieşirea e peste câţiva kilometri. Dar sunt şi locuri de popas. Odihneşte-te ! Bucură-te de peisajul vieții tale ! E minunat !”

  Apreciat de 1 persoană

 9. Karen Maria zice:

  Bine v-am gasit!
  Regulile de viață ale înțeleptului rege Solomon

  Deși regele Solomon a avut multă înțelepciune, viața lui a fost destul de zbuciumată. Se spune că regele purta un inel care în clipele grele din viața sa îl ajuta să-și recapete echilibrul și să-și vindece rănile. Pe inel erau inscripționate cuvintele: “Și asta va trece!”.


  Μη μου λες αντίο | Μακεδόνας

  Apreciat de 1 persoană

 10. Karen Maria zice:

  Vorbim de toamnă
  Vorbim de noi
  Vorbim de karmă
  Și dans în doi.
  Scrisoare către El. D.m.,a sosit toamna bogată. Cămara sufletului meu s-a deschis pentru ea. De ce…?
  P.S. Va continua!

  Apreciat de 1 persoană

 11. anitanna zice:

  Bun venit,Karen Maria ,multumesc pentru vizita ta pe aceasta pagina..
  Nu am uita-o si nici abandonat-o dar nu prea am timp ;  Apreciază

  • anitanna zice:

   ROGVAIV

   Te-aş picta în culori iubito;
   Cred că sufletul,
   Ţi l-aş colora în roşu
   Pentru că eşti focul iubirii
   Ce mă mistuie..
   În oranj aş picta fericirea,
   Pe care o împarţi tuturor
   Celor ce te cunosc.
   Iar bunătatea- în galben;
   Răbdării tale cu mine
   I-aş pune – verde;
   Verdele crud al primăverii
   În care ne-am cunoscut.
   Iar albastru – liniştii
   Cu care mă acoperi
   În fiecare seară
   Ca pe un copil,
   Inainte de culcare.
   Tristeţii pe care o văd
   Uneori,
   În ochii tăi – indigo.
   Aş pune numai puţin
   Pentru că nu iubesc
   Această culoare.
   Iar violetul l-aş lăsa
   Stării de mister
   Dintre noi.
   Voi adăuga la final
   O ploaie de săruturi
   Şi astfel eu voi avea
   Numai pentru mine,
   Un curcubeu.
   Şi voi numi acest tablou
   Iubita mea -ROGVAIV.

   poezie de Angelina Nădejde (26 august 2012)
   ……………………………..


   ….coincidenta…ce noroc?

   Cafeneaua noastra este…ARMVPGR(ARIVOGR) deci in culorile spectrului dar nu in aceeasi ordine…

   Apreciază

Bun venit ! Se poate comenta !

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.