O ZI BUNA !


e6244-11108260_1316667818348172_1114909541900983826_n

O ZI BUNA !

27ec6-tgb0vlxbt0rvkrx-muvmvjj8xhn9kdck8fqv7ra4kyb5yqayxocdag253d253dO zi frumoasa!

Doar timpul ne poate da raspunsurile pe care le cautam-doar ca uneori acestea vin prea tarziu incat nici macar nu mai conteaza daca le mai primim sau nu…12036866_1020361504652727_1211466146130394017_n

Anunțuri

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Galerie | Acest articol a fost publicat în Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

293 de răspunsuri la O ZI BUNA !

 1. Mary zice:

  „13 septembrie – Ziua logodnei lor. Multe emoții și multă, multă, multă iubire!
  Amza s-a dus cu trupa de actori la Craiova, cu Rauțchi, cu Cozorici, la ștrand. Și a apărut Domnica, o superbitate de femeie, cu ochii verzi, foarte sportivă, fusese și campioană la gimnastica, la juniori. Făcea o grămadă de nebunii. Mergea în picioare pe motocicleta, dansa Rock’n Roll extraordinar! Și Amza când a văzut-o a zis „Mamă, ce frumusețe!”
  Dar toată lumea i-a spus sa stea liniștit, că nu era de nasul lui. Dar ce-a făcut la ștrand cu Domnica ?
  S-a aruncat după ea în bazin. Spre surprinderea colegilor săi, care știau ca Amza nu învățase să înoate. Era când pe fundul bazinului, când la suprafață, dar tot încerca să-i vorbească Domnicai. Iar ea nu-l băga în seamă.
  Amza era doar unul din miliardele de băieți care-i făceau curte. După ce a scăpat cu viață din bazin, i-a dat întâlnire, în aceeași seară, în parcul mare din Craiova. Mama s-a dus acasă și nici nu-i trecea prin cap să se duca la întâlnire. Dar… destinul! Cu zece minute mai înainte de ora fixată de Amza, Domnica s-a îmbrăcat și a plecat în parc. Și dusă a fost! Până-n zori.
  Ca sa ajungă în parc, trebuia să treaca prin cimitir.
  A sosit la locul stabilit și a așteptat. Trece o jumătate de oră, mai trece o ora, și încă una, iar Amza tot nu apare…
  Domnica era o puștoaica cuminte, nu întârziase niciodată acasă. Dar i-a fost frică sa treacă din nou prin cimitir, să se întoarcă din nou la ai ei. Cum era genială și sportiva, a găsit soluția, s-a suit într-un copac, ca să fie la adapost.. La ora 23:30, pe aleea parcului, foarte melancolic și singuratic, cine-mi venea cu mâinile în buzunar ? Amza! Care nu spera s-o mai găsească pe Domnica, așa că trecea artistic pe acolo, fluierând „Je suis seul ce soir…”
  Domnica nici nu știa cum îl cheamă și, din copac, i-a făcut: „Pâs-Pâs!”. Lui i s-a părut ceva incredibil. Cred și eu! Să găsești o fată superba într-un copac… A ajutat-o sa coboare și i-a recitat di Minulescu ” Și ai să mă uiți, căci și uitarea e scrisă-n legile omenești ”
  Cu asta a cucerit-o. Pe Podul din Parcul Bibescul a sărutat -o și a condus-o acasă.
  Doamna și domnul Policrat tremurau de groază, că fata lor nu se întorsese până la două noaptea. Iar Amza n-a fost erou că le-a adus fata? N-a fost deloc erou, pentru că în curte, i-a sărutat mana, tot artistic, iar Domnica s-a emoționat îngrozitor, a uitat că are de trecut un prag și a căzut. S-a julit pe genunchi, și-a rupt rochia și a intrat în casă plina de sânge, toată ciufulită și disperată, plângând în hohote în fata familiei Policrat. Părinții au întrebat-o ce i s-a întâmplat. Iar ea, în hohote de plâns, atât a spus ” M-am în-dră-gos-tiiit”. Ce întâlnire!
  Dar așa a fost toată viața lor. Au trăit una dintre cele mai frumoase povești de iubire.
  A fost mai mult decât o iubire: a fost și o prietenie extraordinară!
  S-au logodit la Craiova, pe 13 septembrie 1958 și s-au unit în fata Domnului în 28 septembrie, tot la Craiova”, a povestit Oana Pellea.
  http://www.libertatea.ro/monden/cum-cucerit-o-amza-pellea-pe-femeia-vietii-lui-una-dintre-cele-mai-frumoase-povesti-de-dragoste-din-showbiz-ul-romanesc-1967772

  Apreciat de 2 persoane

 2. Mary zice:


  Adele – Skyfall

  Apreciat de 2 persoane

 3. Mary zice:


  Alejandro Fernández – Hoy Tengo Ganas De Ti ft. Christina Aguilera

  Apreciat de 2 persoane

 4. Mary zice:


  Alina Eremia ft Vunk – Imbracati sau goi

  Apreciat de 2 persoane

 5. Mary zice:

  Toate zilele sunt un cadou !

  Am auzit de foarte multe ori, mâine este luni, nici iarba nu crește. Sau că mâine este marţi și sunt nu știu câte ceasuri rele. Nimic mai fals, pentru că toate zilele sunt un cadou, venit de sus. Fiecare zi este unică si specială. Că este bună sau mai puţin bună, depinde numai de noi, cum ne propunem să fie. Dacă și astăzi alegi sa fi bun si nu rău, calm si nu nervos, poţi spune ca ai avut o zi excelentă. Este până la urmă opţiunea fiecăruia dintre noi, cum alegem să fim. Ne propunem lucruri, mari și multe, dar ziua de mâine,nu o are asigurată nimeni. Dacă și astăzi ne-am ridicat din pat, înseamna că iar am primit un cadou. Fiecare zi primită este de fapt viaţa noastră, zilele nu sunt de vânzare, așadar, nu se pot cumpăra. Nu multi preţuiesc zilele de astăzi, iar la batraneţe dacă ar fi posibil, ar cumpăra chiar și clipe. Să ne bucurăm și să mulţumim, pentru înca o zi primită cadou. Chiar dacă este marţi tot o zi minunată se numește, nu o găsești pe jos, ca pe o monedă, este tot un cadou. Zi minunată tuturor !
  https://bloguluvenete.wordpress.com/2017/02/21/toate-zilele-sunt-un-cadou/

  Apreciat de 2 persoane

 6. Mary zice:


  26 luglio 1970 … 26 luglio 2014

  Apreciat de 2 persoane

 7. Mary zice:


  NEALE DONALD- ROMANA

  Apreciat de 2 persoane

 8. Mary zice:


  Kate Bush -This Woman’s Work

  Apreciat de 2 persoane

Bun venit! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s