SUFLET SI LUMINA !

8597„Problema cruciala a lumii nu e Economia, ci Credinta. Lumea occidentala o ignora, desi Credinta e singura care detine Raspunsul la toate problemele. Dar cu conditie , credinta omului in Dumnezeu sa fie tot atat de mare precum a fost si credinta comunismului in om”. Whittaker Chambers16ge3uq

…Si iata; Eu cu voi sunt in toate zilele,pana la Sfarsitul veacului.Amin.

( In.28,20}

Doamne,DUMNEZEULE,iarta-ma,pentru ce trebuia sa spun si nu am spus,pentru tot ce trebuia sa fac si nu am facut,pentru tot ce trebuia sa iubesc si nu am iubit.

Apara-mi te rog ,familia,caci restul nu e decat praf si vant.

Avem nevoie sa-L gasim pe Dumnezeu, iar El nu poate fi gasit in zgomot si neliniste. Dumnezeu este prieten cu linistea. Priviti cum natura – copacii, florile, iarba – cresc in liniste; stelele, luna si soarele, cum se misca in liniste… Avem nevoie de liniste ca sa putem atinge suflete.u9ouz8117hj (1)

Maica Teresa

MAMA,DUMNEZEU SA TE IERTE SI ODIHNEASCA IN LINISTE SI PACE !

 

LA MULTI ANI,2019 !

 

Reclame

5.443 de răspunsuri la SUFLET SI LUMINA !

 1. anitanna zice:

  Poate ca va intereseaza???
  E bine de stiut !
  Astazi.soarele a rasarit la orele 5:28 si va apune la orele 21.01 ;
  Au trecut 162 zile din an si au mai ramas 203 zile pana la sfarsitul acestuia;
  Suntem in a 24-a saptamana din an ;
  este zi de
  marti ,o noua saptamana din iunie..VARA-CIRESAR.. si a doua zi de marti din ea;Iar in cafenea o veti gasi in tonuri de roz…
  Sa va fie cu liniste si triumf !
  Asa ca ,va invit si indemn,ca sa nu lasati nicio zi in care sa nu observati culorile care va inconjoara si ce efect au acestea asupra psihicului,dar mai mult va indemn sa va rugati CELUI DE SUS..fiindca dupa cum stim:
  NIHIL SINE DEO !


  Celor dragi plecati de langa noi,lacrimi,durere,dor si ruga pentru iertare de pacate !
  Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !
  Astzi,in calendarul ortodox:
  Sf.Ap.Bartolomeu si Barnaba;
  Sf.Ier.LUCA ,Arhiepiscopul Crimeii

  Rugaciune catre Sfantul Luca al Crimeei
  sfantul-luca-al-crimeii
  Sfinte Ierarh marturisitor, invatatorule al adevarului si doctore fara de arginti Luca, tie plecam genunchii sufletului si ai trupului si cazand la cinstitele si tamaduitoarele tale moaste pe tine te rugam precum fiii pe tatal lor: auzi-ne pe noi, pacatosii, cinstite parinte, si du rugaciunea noastra la Milostivul si Iubitorul de oameni Dumnezeu, ca unul care stai inaintea Lui dimpreuna cu sfintii toti.

  Credem ca ne iubesti cu aceeasi dragoste cu care ai iubit pe fratii tai cand vietuiai in aceasta lume. Mestesugul doctorilor stapanind, in multe randuri cu ajutorul harului suferintele celor bolnavi ai vindecat, iar dupa cinstita ta adormire, Stapanul tuturor a aratat moastele tale izvor de tamaduire: ca felurite neputinte se vindeca si putere se daruieste celor ce cu evlavie le saruta si cer dumnezeiasca ta mijlocire. Pentru aceasta, ne rugam cu caldura tie, care ai primit harul tamaduirilor: pe fratele nostru (numele) cel bolnav si cumplit inviforat de suferinta cerceteaza-l si vindeca-l de neputinta ce-l stapaneste. Cu totul cinstite si preasfinte Parinte Luca, nadejde a celor bolnavi, care zac in patul durerii, nu uita de fratele nostru (numele) si daruieste-i vindecare, iar noua tuturor cele spre bucurie, ca si noi dimpreuna cu tine sa slavim pe Tatal si pe Fiul si pe Sfantul Duh, O Dumnezeire si O imparatie, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

  Sursă foto: crestinortodox.ro

  ….
  Luca al Crimeei, doctor și Ierarh Sfânt Pr. Eugeniu Rogoti, 11 Iunie 2015
  În data de 11 iunie, Biserica Ortodoxă Română face pomenirea Sfântului Luca, Arhiepiscopul Crimeei, tămăduitor de boli și ajutător în necazuri. Sfântul Luca a fost un chirurg renumit și a trăit în cele mai cumplite vremuri ale instaurării regimului bolșevic. Credința și răbdarea de care a dat dovadă în timpul păstoririi în eparhiile pe care le-a condus, alături de operațiile făcute celor suferinzi, i-au adus recunoașterea atât printre credincioși, cât și printre autoritățile ateiste ale vremii. Astăzi toți ne închinăm lui, rugându-l să ne dăruiască sănătate trupului și sufletului.
  Sfântul Luca s-a născut în anul 1877, la 27 aprilie, în orășelul Kerci din Crimeea, în familia „provizorului” (așa erau numiți în Rusia țaristă far­maciștii) Felix Voino-Iasenețki, ca al patrulea din cei cinci copii. Tânărul Valentin a vrut să urmeze Medicina la Universitatea din Kiev, dar nu a reușit să treacă de examenul de admitere, așa că s-a preocupat de pictură și sculptură, o altă pasiune a sa, și a intrat la Drept, unde a studiat doar un an, luând decizia să revină la Medicină, căreia i-a dedicat apoi întreaga viață. După absolvirea facultății, care a coincis cu un război ruso-japonez, a ajuns medic la un spital de recuperare a ră­niților din orașul Cita, Siberia Orientală. Chiar dacă fusese șef de promoție, a declarat că vrea să fie medic de țară, să ajute oamenii care sunt în nevoi și pe care nu are cine să-i trateze. În Cita, în anul 1904, s-a căsătorit cu Ana Lanskaia, asistentă, pe care o cunoscuse fiind încă student la Kiev. Ulterior, soția l-a ajutat mult pe tânărul doctor în activitatea sa medicală. A ajuns mai târziu la o mică policlinică din Ardatov, în apropierea orașului Nijni-Novgorod, unde lucra câte 14-16 ore zilnic. A urmat apoi o perindare prin diferite spitale, mai mari sau mai mici, unde a ajutat oamenii cât a putut. În timpul acestor peregrinări li s-au născut primii doi copii, Mihail și Elena, în 1907 și 1908.
  Muncă, studiu și familie
  Confruntându-se în timpul lucrului cu pacienți din diferite regiuni rusești cu probleme legate de anestezie, Valentin Voino-Iasenețki începe să studieze foarte serios problematica anesteziei locale, începând redactarea unei teze de doctorat la Moscova. Din motive familiale, tânărul doctor a fost nevoit să întrerupă studiile și să profeseze în mai multe spitale din Rusia. În acest timp s-a născut Alexei, al treilea copil, în anul 1910, iar în 1913 al patrulea, pe nume Valentin. În 1915 a apărut cartea „Anestezia regională”, cu ilustrații ale autorului, care a fost și bază a tezei de doctorat. În 1916, soția Ana a fost diagnosticată cu tuberculoză, fapt pentru care Valentin a decis să se mute ca doctor în Tașkent, unde credea că se vor putea ameliora simptomele bolii, datorită climei calde. A ajuns acolo în 1917, lucrând în condiții foarte dificile. În acel an, când Rusia era încă în război, au început răscoalele și revoltele, iar mai apoi schimbarea regimului. Doctorul Valentin Felixovici Iasenețki-Voino (așa era notat numele lui atunci) își făcea datoria, chiar dacă acest fapt l-a dus spre o arestare. În aceste condiții, starea de sănătate a soției s-a înrăutățit, ea murind în octombrie 1919. Copiii, rămași fără mamă, cu vârste între 6 și 12 ani, au locuit după aceea la asistenta Sofia Belețkaia. După înființarea Universității din Turkestan, în anul 1920, decanul Facultății de Medicină i-a propus doctorului Voino-Iasenețki să se ocupe de Catedra de chirurgie.
  Doctor de suflete
  După moartea soției, doctorul Valentin a început să fie foarte atașat de activitatea bisericească din Tașkent, fapt pentru care Episcopul Inochentie i-a propus să devină preot, ceea ce s-a petrecut în luna februarie 1921. De atunci, părintele Valentin a început să meargă la spital și chiar la operații în reverendă, cu crucea de preot, așezând în sala de ope­rații o icoană a Maicii Domnului, în fața căreia se ruga, înainte de orice intervenție chirurgicală. Deoarece situația politică se agrava, iar preoții și ierarhii erau exilați sau întemnițați, părintele medic Valentin a fost hirotonit, în data 31 mai 1923, Episcop-vicar de Barnaul. La călugărie a primit numele Luca, în cinstea Sfântului Evanghelist, care a fost și medic, dar și pictor. La prima Liturghie ca arhiereu, în Tașkent, în data de 3 iunie, a spus la predică oamenilor care erau în catedrală: „Mie, preotului, care cu mâinile goale am apărat turma lui Hristos de o haită mare de lupi, Domnul mi-a dat o cârjă de fier, arhierească, și m-a întărit cu harul arhieresc în lupta pentru integritatea eparhiei”. În ziua următoare a fost exclus din universitate, iar pe 10 iunie arestat.
  Exilul și sfânta mărturisire
  Episcopul Luca a fost condamnat la exil în Siberia pentru doi ani. Drumul spre exil a fost groaznic, dar în tot acest timp sfântul doctor a făcut mai multe operații bolnavilor pe care i-a întâlnit în cale. După ce a refuzat să renunțe la practica binecuvântării cu semnul crucii a bolnavilor înainte de operație, a fost trimis în exil în ținuturile cele mai nordice. În 1926 a fost eliberat și s-a întors la Tașkent. În anul următor a fost numit Episcop de Râlsk-Kursk, apoi la Eleț-Orlovsk și Ijevsk. La scurt timp solicită conducerii bise­ricești să fie pensionat.
  În 1930, după un incident legat de sinuciderea unui fost coleg, profesor universitar, Episcopul Luca a fost din nou arestat și interogat foarte dur. Ca răspuns, Sfântul Luca a început greva foamei. A fost condamnat din nou la exil pentru trei ani în re­giunea Arhanghelsk. Acolo a lucrat din nou ca doctor, iar în 1933, atunci când i-au descoperit o tumoră, a plecat la Leningrad, pentru operație. După aceasta a revenit la Tașkent, unde a lucrat într-un mic spital. În 1934 i-a fost publicată cartea „Chirurgia afec­țiunilor purulente”, pentru care a primit mai târziu Premiul Stalin. Atunci când au început încarcerările politice din 1937, Sfântul Luca a fost din nou arestat și tor­tu­rat ca să recunoască acu­zațiile ce-i erau aduse. Pleacă pentru a treia oară în exil, în regiunea Krasnoiarsk din Siberia. În timpul războiului însă își reia activitatea chi­rurgicală și pe cea de ierarh, pre­dicând și făcând misiune, la în­ceput în Krasnoiarsk, apoi la Tambov, unde se mută cu spitalul.
  După război a primit mai multe distincții de stat și bisericești, cea mai mare fiind Premiul Stalin pentru elaborarea noilor metode chirurgicale în afecțiunile purulente.
  În 1946 a fost transferat în Crimeea și numit Arhiepiscop de Simferopol, unde luptă împotriva obiceiurilor rele ale clerului local. El învăța că inima preotului trebuie să fie ca un foc ce iradiază lumina Evangheliei și a dragostei pentru Cruce, prin cuvânt sau prin exemplul personal. Din cauza stării de sănătate nu a mai putut opera, dar consulta gratuit și ajuta medicii locali cu sfaturi din propria experiență. În acea perioadă a ajutat foarte mult cu rugăciunea, mulți oameni vindecându-se în acest fel.
  În 1956, Sfântul Luca a orbit complet, dar a continuat să săvârșească Liturghia, pe care o știa pe de rost, să predice și să conducă eparhia. S-a opus cât a putut închiderii bisericilor și oricărei prigoane din partea au­to­rităților. Încărcat de ani și de experiența unei vieți pline de mărturisire a Domnului Hristos, Arhiereul Luca s-a mutat la Domnul în data de 11 iunie 1961, mormântul său devenind foarte curând loc de pelerinaj și de vindecare. A fost canonizat în Biserica din Ucraina în anul 1995.
  Sfântul Luca al Crimeei în România
  În anul 2013, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a hotărât înscrierea numelui Sfântului Luca al Crimeei în calendarul Bisericii noastre, cu ziua de pomenire 11 iunie. Părticele din cinstitele sale moaște au ajuns în București la paraclisul Institutului Național de Endocrinologie „C.I. Parhon”, la Biserica Șerban-Vodă și la capela Spitalu­lui Clinic de Urgență Floreasca.
  sursa:Ziarul LUMINA ,net.
  Astazi,citim si ascultam,Psalmul 128:

  Psalmul 128,semnificatie : Pentru ca Dumnezeu să-i vindece pe oamenii care suferă de migrenă, de dureri de cap și să-i miluiască pe oamenii cei împietriți la inimă și lipsiți de discernământ, care îi mâhnesc pe cei sensibili.
  O zi binecuvantata alaturi de cei dragi si sa fiti IUBITI(E) !https://i2.wp.com/i57.tinypic.com/2j4c5r5.png

  Apreciază

 2. anitanna zice:


  E VARA !
  Bun venit tuturor pe acest topic..
  *Salutare lume buna si draga din cafenea !
  Dupa culoarea albastra de luni ,cea roz de marti a venit randul culorii mov 😀 predominanta in cafenea,astazi , zi de miercuri, in cafeneaua noastra…12.06.2019… 😛 ❤
  Asa ca buna dimineata…SPERANTA !
  Bun gasit…LUMINA !

  Bun gasit,BUCURIE … ,iar daca gasiti o farama sa o culegeti ca sa o puteti darui cui ii trebuie… ❤ !
  Dimineata am inceput-o cu aprinderea candelei si cu o rugaciune…
  VOI ?
  Binecuvantari dragi sa primiti de SUS !

  Apreciază

 3. anitanna zice:

  “Stăpâne Mult-Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre, vino şi vindecă-mă şi pe mine, netrebnicul robul Tău.

  M-am îndepărtat de Tine, am rănit Bunătatea şi Iubirea Ta, am păcătuit la cer şi înaintea Ta, toate fărădelegile le-am săvârşit şi stau lipsit de toată virtutea şi sănătatea.

  Trupul meu a slăbănogit, sufletul meu s-a umplut de răutate, duhul meu a slăbit, voinţa mea s-a stricat, toate se îneacă şi suferă înlăuntrul meu.

  Izbăveşte-mă, Doamne, de toată apăsarea sufletească prin care trec cu dreptate şi pe care au pricinuit-o multele mele păcate. Eu sunt cel care am greşit pentru această pustiire şi pieire a sufletului meu. Egoismul m-a stăpânit, nepăsarea m-a înrobit, lenevirea m-a apropiat de ceasul morţii.

  Rugaciunea care te scapa de depresie
  Rugaciunea lui Arsenie Boca. O rostea in fiecare duminica pentru ajutor divin

  Iartă-mă, Doamne, şi vindecă netrebnicul meu suflet, îndepărtează de la mine duhul cel viclean care-mi aduce această nepăsare nesuferită a sufletului şi a trupului.

  Alungă greutatea din inima mea. Slobozeşte-mi sufletul şi trupul de akedie, de deznădejde, de moarte. Eu de bunăvoie le-am adus în sufletul meu pe toate acestea.

  Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post

  Miluieşte-mă, Doamne, şi iartă-mă pe mine cel apăsat şi suferind sufleteşte şi trupeşte, Tu, Care eşti Bucuria şi Lumina şi învierea şi Paștele desfătării noastre, Tu Care ne-ai făgăduit „nu Mă voi depărta de tine, nici nu te voi părăsi”, Tu, Cel Care Te-ai pogorât până la „vistieriile iadului”, căutând oaia cea pierdută, adică pe mine. Miluieşte-mă, Doamne, pentru rugăciunile Preacuratei, Preabinecuvântatei Maicii Tale, Bucuria noastră a tuturor oamenilor şi a tuturor Sfinţilor.

  Amin!”.

  Apreciază

 4. anitanna zice:

  O zi buna !
  O dimineata minunata !
  Priveste cerul !
  Acolo este cineva care te asculta,te iarta si calauzeste ! 🍀🌹🌞🍇☕


  In calendarul ortodox,astazi:
  ⛪🙏,zi de miercuri, zi de 12 iunie 2019 :
  Sf Cuv.Onufrie cel Mare si
  Petru Athonitul ;
  Dezlegare la peste
  Binecuvantari….tuturor care treceti pe aici !

  …dar si… 😕 ❤ :

  Celor dragi plecati la Domnul,odihna vesnica si iertare de pacate!🙏
  O candela aprinsa cu dor si drag pentru fiecare dintre ei ….🔥💒
  Dumnezeu sa- i ierte !⛪🙏

  Apreciază

 5. anitanna zice:

  O zi buna !
  O dimineata minunata ! E joi si o zi cu mult verde in cafenea;suntem in ziua a 164-a din an ;
  au mai ramas 201 zile din el;
  suntem in saptamnana a 24-a…
  Soarele a rasarit la orele 5:27 si va apune la orele 21:03….🍀🌹🌞🍇☕


  In calendarul ortodox,astazi ,13 iunie-ciresar,2019:
  ⛪🙏,zi de JOI :
  Sf. Mc.Achilina;
  Sf.Ier.Trifilie,Episcopul Lefcosiei.
  Binecuvantari….tuturor care treceti pe aici !
  Va multumesc !


  Celor dragi plecati la Domnul,odihna vesnica si iertare de pacate!🙏
  O candela aprinsa cu dor si drag pentru fiecare dintre ei :mama,tata,bunici,frate,unchi,cumnat Cici…….🔥💒

  Dumnezeu sa- i ierte !⛪🙏

  Apreciază

 6. anitanna zice:

  O zi reusita cu binecuvantari de sanatate si multe bucurii nebanuite !!
  Astazi,citim si ascultam PSALMUL 44:

  Psalmul 44
  1. Cuvânt bun răspuns-a inima mea; grăi-voi cântarea mea Împăratului.
  2. Limba mea este trestie de scriitor ce scrie iscusit.
  3. Împodobit eşti cu frumuseţea mai mult decât fiii oamenilor; revărsatu-s-a har pe buzele tale. Pentru aceasta te-a binecuvântat pe tine Dumnezeu, în veac.
  4. Încinge-te cu sabia ta peste coapsa ta, puternice,
  5. Cu frumuseţea ta şi cu strălucirea ta. Încordează-ţi arcul, propăşeşte şi împărăţeşte,
  6. Pentru adevăr, blândeţe şi dreptate, şi te va povăţui minunat dreapta ta.
  7. Săgeţile tale ascuţite sunt puternice în inima duşmanilor împăratului; popoarele sub tine vor cădea.
  8. Scaunul Tău, Dumnezeule, în veacul veacului, toiag de dreptate toiagul împărăţiei Tale.
  9. Iubit-ai dreptatea şi ai urât fărădelegea; pentru aceasta Te-a uns pe Tine, Dumnezeul Tău, cu untdelemnul bucuriei, mai mult decât pe părtaşii Tăi.
  10. Smirna şi aloea îmbălsămează veşmintele Tale; din palate de fildeş cântări de alăută Te veselesc; fiice de împăraţi întru cinstea Ta;
  11. Stătut-a împărăteasa de-a dreapta Ta, îmbrăcată în haină aurită şi prea înfrumuseţată.
  12. Ascultă fiică şi vezi şi pleacă urechea ta şi uită poporul tău şi casa părintelui tău,
  13. Că a poftit Împăratul frumuseţea ta, că El este Domnul tău.
  14. Şi se vor închina Lui fiicele Tirului cu daruri, felei Tale se vor ruga mai-marii poporului.
  15. Toată slava fiicei Împăratului este înăuntru, îmbrăcată cu ţesături de aur şi prea înfrumuseţată.
  16. Aduce-se-vor Împăratului fecioare în urma ei, prietenele ei se vor aduce ţie.
  17. Aduce-se-vor întru veselie şi bucurie
  18. Aduce-se-vor în palatul Împăratului.
  19. În locul părinţilor tăi s-au născut ţie fii; pune-i-vei pe ei căpetenii peste tot pământul.
  20. Pomeni-vor numele tău în tot neamul;
  21. Pentru aceasta popoarele te vor lăuda în veac şi în veacul veacului.
  sursa:www.bibliaortodoxa.ro

  Apreciază

 7. anitanna zice:

  Părintele Calistrat: „Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara rugăciunea aceasta scurtă! Dumnezeu nu vrea bolboroseală multă!”

  „Spuneți de 7 ori dimineaţa și de 7 ori seara Împărate Ceresc pentru a vă curăţi de lucrarea necurată a diavolului

  Împărate Ceresc este cea mai scurtă şi mai frumoasă rugăciune la îndemâna omului pentru a se curăţi de lucrarea necurată a diavolului şi se spune de 7 ori dimineaţa si de 7 ori seara. Şi m-a întrebat o dată o doamnă:

  – Părinte, da unde o găsesc?

  – In ziarul Buna Ziua Iaşi…

  – Da, părinte nu mă luaţi în glumă, eu n-am citit-o niciodată!

  – Frumos…. stiţi multe despre ortodoxie!

  Pentru o babă făra carte, se zice de 7 ori Tatăl Nostru… şi spui „.. şi nu ne duce pe noi in ispită, şi ne izbăveşte de cel rău..!” Ce vrei mai concret de atât, de la Dumnezeu?

  Si vii tu să lălăi Acatistul de Tăiat Unghiile, cu Acatistul de Mare Pricepre de Necaz, de Mare Ispită şi Încercare…

  Fă dragă Acatistul istoric al Mântuitorului care este de 2000 de ani în Cartea de Rugăciune, şi nu veni tu cu literatură universală nouă! S-au facut de-a actiste.. la închis uşa, la deschis uşa, la aprins candela, la stins candela…

  Dragă, Dumnezeu nu vrea bolboroseală!”

  Apreciază

 8. anitanna zice:
  dZKRbB_nv_PmT0WlSPzYdQYby6tL-UlU75hKle63O5ImJSf-xyD83rxuZYURX6Nw
  SALUTARI DE BUN VENIT !
  …de ce sa cazi cand poti zbura?
  …de ce urasti cand poti ierta!
  HRISTOS S-A INALTAT !
  Psalmul zilei…45 :
  1. Dumnezeu este scăparea şi puterea noastră, ajutor întru necazurile ce ne împresoară.
  2. Pentru aceasta nu ne vom teme când se va cutremura pământul şi se vor muta munţii în inima mărilor.
  3. Venit-au şi s-au tulburat apele lor, cutremuratu-s-au munţii de tăria lui.
  4. Apele râurilor veselesc cetatea lui Dumnezeu; Cel Preaînalt a sfinţit locaşul Lui.
  5. Dumnezeu este în mijlocul cetăţii, nu se va clătina; o va ajuta Dumnezeu dis-de-dimineaţă.
  6. Tulburatu-s-au neamurile, plecatu-s-au împărăţiile; dat-a Cel Preaînalt glasul Lui, cutremuratu-s-a pământul.
  7. Domnul puterilor cu noi, sprijinitorul nostru, Dumnezeul lui Iacob.
  8. Veniţi şi vedeţi lucrurile lui Dumnezeu, minunile pe care le-a pus Domnul pe pământ.
  9. Pune-va capăt războaielor până la marginile pământului, arcul va sfărâma şi va frânge arma, iar pavezele în foc le va arde.
  10. Opriţi-vă şi cunoaşteţi că Eu sunt Dumnezeu, înălţa-Mă-voi pe pământ.
  11. Domnul puterilor cu noi, sprijinitorul nostru, Dumnezeul lui Iacob.
  sursa:www.bibliaortodoxa.ro
  CALENDARUKL ZILEI:
  Odovania prazncului INALTARII DOMNULUI;
  Sf.Proroc Elisei;
  SF.Ier.Metodie Marturisitorul ,Patriarhul Constantinopolului
  Dezlegare la peste .
  O zi buna alarturi de cei buni !
  Zi de vineri binecuvantata sa aveti fiecare acolo unde va aflati si care pasiti pragul acestei cafenele !
  dZKRbB_nv_PmT0WlSPzYdQYby6tL-UlU75hKle63O5ImJSf-xyD83rxuZYURX6Nw

  Apreciază

 9. anitanna zice:

  ……………….va rog cititi…
  Doamne…IARTA-NE !
  ……………………………………….
  Nicolae.Geantă

  https://nicolaegeanta.blogspot.com/2019/06/gay-icoana-si-ceapa-de-nicolaegeanta.html

  Apreciază

 10. anitanna zice:

  865f5-34ike28

  Suntem in saptamana a 24-a din an…? 😕

  UN IUNIE ❤ MAI BUN ,FERICIT SI CU MULTA SANATATE !

  Ce s-a intamplat astazi de-a lungul timpului …legat de ROMANIA !?

  STIATI CA ?

  Stirile zilei:

  Astazi,soarele a rasarit la orele,5: 28

  si va apune la orele 21:04Ca astazi este a 167-a zi din an si au mai ramas 198 ????
  4aa7c-550-3.jpeg
  In calendar astazi :
  2019,duminica 16.06.2019 :
  » + Pogorarea Sfantului Duh
  Cincizecimea sau RUSALIILE
  Suntem in Duminica a VIII_a dupa Pasti.Toate ale Praznicului.
  Ev.Ioan 7,37-53.
  (sarbatoare ortodoxa)

  Psalmul 46
  1. Toate popoarele bateţi din palme, strigaţi lui Dumnezeu cu glas de bucurie.
  2. Că Domnul este Preaînalt, înfricoşător, Împărat mare peste tot pământul.
  3. Supusu-ne-a nouă popoare şi neamuri sub picioarele noastre;
  4. Alesu-ne-a nouă moştenirea Sa, frumuseţea lui Iacob, pe care a iubit-o.
  5. Suitu-S-a Dumnezeu întru strigare, Domnul în glas de trâmbiţă.
  6. Cântaţi Dumnezeului nostru, cântaţi; cântaţi Împăratului nostru, cântaţi.
  7. Că Împărat a tot pământul este Dumnezeu; cântaţi cu înţelegere.
  8. Împărăţit-a Dumnezeu peste neamuri, Dumnezeu şade pe tronul cel sfânt al Său.
  9. Mai-marii popoarelor s-au adunat cu poporul Dumnezeului lui Avraam, că ai lui Dumnezeu sunt puternicii pământului; El S-a înălţat foarte.
  sursa:www.bibliaortodoxa .ro

  Psalmul 45 pentru ieri…
  qFp9rwVRkKmDJGgk_hEtwT1pyvuZUamfhoT65KexY6wb7kh-aZYuoaNB0iBivJ5n865f5-34ike28

  Apreciază

Vrei sa ne scrii ceva ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.