TE ASTEPT …..


Ay65OqcUgV4GuTW_IVbcGm-kjp7pWOlJBzw2FdyJ_MCdRJWp5KXbng==

In diminetile reci,geroase de iarna ,poezia si cafeaua au parfumul florilor de gheata aparute-n fereastra si a fulgilor de nea care cad alene si haotic spre pamant.. 😕 ,iar printre rime, dar si arome se pare ca se ascunde vraja aurului stins in rostogoliri de amintiri si armonii… 😕 😛 As vrea sa opresc in causul palmei un strop din zborul alb,rece,feeric specific iernii, al fulgilor de nea ,din freamatul clipei,al nemuririi ca sa le pot darui fiecarui calator pe blog din Cafenea ! <380da936d79d5e6d3a3928c0bb39f31e5

Bun venit cafeaua,ceaiul,armoniile,acordurile muzicale alaturi de aromele de cafea si ceai ,versurile,gandurile,caldura sufleteasca pe care o degajati ori o gasiti aici si care va loveste in fata la deschiderea usii Cafenelei … 😕 😛 toate va asteapta!…. BUN VENIT !
Vremea este geroasa la – 10 grade… 😕 Sper sa razbateti prin ger si nameti ca odata ajunsi aici nu veti mai simti nimic din toate cate sunt urate si dureroase afara . O zi minunata de joi alaturi de dragii vostri,dragi!


Pg7gY28EDb7eximXzRhaMcOR2SvA986rd9Iu36OttKe1ihWyWK1tJQ==
O zi frumoasa cu toate ca este tare geroasa!? 😕

 

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la TE ASTEPT …..

  1. anitanna zice:

    GOOD MORNING !

    Buna dimineata si bun venit!
    “Avem nevoie sa-L gasim pe Dumnezeu,
    iar El nu poate fi gasit in zgomot si neliniste. Dumnezeu este prieten cu linistea. Priviti cum natura – copacii, florile, iarba – cresc in liniste; stelele, luna si soarele, cum se misca in liniste… Avem nevoie de liniste ca sa putem atinge suflete.”Avem nevoie de dragoste si muzica… avem nevoie de….IUBIRE !
    Poate ca pe toate astea le gasiti si aici..de ce nu??? 😕
    cu drag… 😛 Sa ai o zi minunata si cu mult bine si frumos in viata ta!

    Sa fiti binecuvantate (i) si mult iubiti(e) !

    Apreciază

  2. anitanna zice:

    Uitati-va la ziua de azi! …
    Cea de ieri e doar un Vis,
    Iar cea de maine doar Viziune;
    Un azi bine trait face
    Din fiecare Ieri un Vis de Fericire,
    Din fiecare Maine o Viziune a Sperantei. ” –


    Sa aveti o zi cu fericire,vise si sperante de bine si frumos cu sanatate alaturi de cei dragi!

    Apreciază

  3. gabryel67 zice:

    Steaua mea

    Tu steaua mea cu ochi verzui
    Te-aștept pe bolta cerului,
    Să zbor cu tine-apoi să-ti cânt
    În univers, purtați de vânt,

    Acolo-n neant să te iubesc
    Un veac de-al nostru pământesc
    Și-n ochii tăi senini ca luna
    Să-mi oglindesc chipul întruna

    Să văd ce vezi și tu mereu
    Să știu atunci când îți e greu
    Cu brațele să te-nconjor
    Să-ți fiu balsamul unui dor

    Cu șoapte dulci să te alint,
    Să-ți mângâi părul de argint
    Printre suspine să-ți șoptesc
    Tu steaua mea…mult te iubesc…!

    Gabi Costin
    mai 2012

    Apreciat de 1 persoană

  4. gabryel67 zice:

    Buna dimineata ! O zi cu mult soare in sufletel !

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Bun venit,”finule”,ma onoreaza si bucura si-ti multumesc pentru vizita si minunta poezie.Felicitari si te mai asteptam!
      O zi cu soare cu toate ca gerul este naprasnic!
      Salutari la ai tai ,frumoasei sotii!

      Apreciază

  5. anitanna zice:
    Ne dorim uneori, ca cineva, să ne întindă o mână şi cu zâmbetul pe faţă să ne spună : Ia-mă de mână te rog şi nu îţi fie frică, te voi însoţi când vei avea probleme, voi plânge când tu plangi, voi fi fericit dacă tu eşti fericită; voi suferi dacă vei suferi şi să ştii că întotdeauna, voi fi lângă tine pe drumul vieţii, să te ajut, întotdeauna voi avea grijă să nu cazi, ca să nu te răneşti.
    Sunt persoane datorită cărora zâmbim “azi”pentru că “ieri” ne-au şters lacrimile … sunt persoane de care ne va fi dor, pentru că viaţa îi poate duce departe… sunt persoane care merită mai mult decât un mulţumesc, pentru că se implică… sunt persoane care vor să ne asculte, pentru că le pasă cu adevărat… sunt persoane cu o inimă mare, pentru că au atâtea de oferit cu drag… sunt persoane a căror urmă nu se va şterge din viaţa nostră, pentru că ne-au schimbat existenţa… sunt oamenii pe care ii iubim ….desi uneori sunt departe!”..

    Apreciază

  6. anitanna zice:

    A căzut cerul din ochii tăi

    Poet: Grigore Vieru

    A cazut cerul din ochii tai
    Si s-a farîmitat.
    A cazut de pe fata ta soarele
    Si-a înghetat.
    Încremenit e vîntul cel racoros
    Fara harnicele tale mîini.
    Cautîndu-te pe tine,
    S-au tainuit izvoarele-n tarîni.
    Ca un pom doborît
    Însusi graiul
    Parca se aude cazînd.
    Doamne, atît de singur,
    Atît de singur
    N-am fost nicicînd!

    Apreciat de 1 persoană

  7. anitanna zice:

    VA DORITI O ZI BUNA !?

    https://anitanna.wordpress.com/bucataria-cafenelei/

    Ce poti face ca sa ai o zi buna ,ori macar sa o incepi cu bine…???
     photo 3034539whj3rej3co.gif

    Se spune ca modul in care iti petreci dimineata poate influenta restul zilei, asa ca ai grija la cum iti incepi fiecare zi. Ti-am pregatit cateva metode care te vor ajuta sa ai parte de dimineti frumoase si relaxate.
    Fixeaza ca alarma o melodie placuta ..


    Poate ca te gandesti ca singura metoda de a te trezi este sa folosesti o alarma stridenta, care sa te dea jos instantaneu din pat. Incearca sa folosesti o melodie care sa te ajute sa incepi frumos ziua – de exemplu, cantecul tau preferat.
    Fa-ti timp pentru un mic dejun sanatos…. photo hk4fvxd1uyub1o17tebw.png
    Masa de dimineata este extrem de importanta, ajutandu-te sa fii in forma si oferindu-ti energie pentru intreaga zi. Nu sari peste micul dejun, ci transforma-l intr-un ritual placut si sanatos.
    Nu te incarca cu energie negativa…..
    Chiar daca nu merg toate struna de cum te-ai trezit – apa de la dus nu e destul de calda, paharul cu suc aluneca si se sparge sau ti-ai adus aminte ca te asteapta o zi lunga la birou – nu te demoraliza si nu te enerva. Gandeste-te ca vei avea cu siguranta parte si de momente frumoase in timpul zilei.
    Fa cateva exercitii
    Daca vrei sa te dezmortesti si sa uiti cat nai rapid de somn, fa cateva exercitii usoare. Miscarea te va ajuta atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Te vei simti energizat si relaxat, asa ca vei incepe ziua cu o atitudine pozitiva.
    Asculta muzica in timp ce mananci..
    Savureaza sucul sau cafeaua de dimineata si micul dejun alaturi de melodiile tale preferate. Alege ceva vesel, antrenant, care te va face cu siguranta sa te simti bine si sa incepi ziua cu forte proaspete.
    Zambeste! photo 256442b25171471bebaab9b6149cbd10.gif
    Specialistii spun ca si daca zambesti fara sa simti ca vrei sa faci asta, muschii fetei vor transmite informatia catre creier, iar acesta va secreta serotonina, hormonul fericirii. Urmarea? Vei ajunge sa zambesti cu adevarat!sursa net.
    Am plecat..fugutza ..in pas alert 😕 la bucatarie …am uitat sa fac cafelutza.. 😕 … 😕 😛 O zi minunata!

    Apreciază

  8. anitanna zice:

    Imbratisarea… un gest mic, banal, facut doar pe jumatate sau din obisnuinta, un gest pe care il luam, de cele mai multe ori, ca atare… Dar acest gest mic poate face minuni mari, pentru fiecare dintre noi. Lasati-va imbratisati, cand simtiti nevoia. Acordati o imbratisare, daca cel de langa voi are nevoie de ea. Imbratisarea este un medicament universal. Uneori o raza de soare. O consolare… O mangaiere… O speranta… Un gest usor, prin care ii amintesti celuilalt ca ii esti alaturi, la bine si la rau…
    O simpla imbratisare poate face din aceasta lume un loc mai bun.
    „Imbratiseaza pe cineva cel putin o data pe zi.
    Imbratiseaza de doua ori intr-o zi ploioasa.
    Imbratiseaza cu un zambet. A tine ochii inchisi este optional.
    ‘Cuibareala’ este o imbratisare prelungita.
    Nu imbratisa niciodata maine o persoana pe care ai putea sa o imbratisezi astazi.
    Nu poti da o imbratisare fara sa primesti una inapoi.

    ”Timpul…..! Timpul este o valoare despre care se spune ca este singurul care se poate pierde. Foarte adevarat si doar la final vei putea constata daca ai fost sau nu pagubit. Atata timp cat ai avut grija de sufletul si de drumul tau, nu ai pierdut nimic, din contra ai primit lectiile de viata spre bucuria ta. Dar, uneori in marinimia ta trebuie sa ai grija pentru cine te risipesti, sa nu fie spre pierderea ta. Si cei mai circumspecti pot fi infranti de cei vicleni pentru ca ei stiu sa manuiasca minciuna atat de abil in cuvinte minunate si sa pozeze in neajutorati si nevinovati incat poti fi dus usor in eroare. Da, timpul este singurul care se risipeste atunci cand il oferi fara masura….!”
    BIBI M…net

    Apreciază

  9. gabryel67 zice:

    Buna dimineata ! Ce surpriza ! Nu stiam ca dvs sunteti „stapana” acestui minunat blog ! Cu siguranta o sa mai pasesc cu drag pe acest taram minunat al dragostei si poeziei !!!

    Azi noapte am visat că eram fericit ! Comparam fericirea cu un salcâm înflorit, iar ochii tăi se ascundeau în umbra lui parfumată, lăsându-mi impresia că nu am fost fericit așa vreodată ! Tu zâmbeai, credeai că amorul este nemuritor și nu știai atunci că este-un fir de apă de izvor ce poate-n timp să sece, așa, usor, fiind nevoie doar de-un mic fior să-l faca iar năvălitor ! Pluteam…fără vreun sens anume, iar florile sub forma lor de ploaie se așterneau peste iubirea noastră răspândind în jur parfum de versuri. Atunci m-am întrebat, de unde-ai apărut tristete și cât vei sta în liniștea de stele înflorate ? Mi-a răspuns realitatea care alerga ca o nălucă la marginea depărtării, dar eu nu am auzit-o pentru că eram în inima cerului și visam în continuare la fericire ! Atunci am realizat că iubirea noastră nu era tocmai a noastră, ea avea strălucirea durerii din ochii tăi pentru că fusese rănită cândva de absența cuvintelor ! Te-am întrebat ce o să facem cu iubirea asta rămasă singură printre noianul de stele căzătoare de flori de salcâm și nu mi-ai răspuns ! Din când în când imi răspund doar dorurile tale adânci care își strigă mâhnirea și se contopesc în noapte pentru ași cerne lumina razelor de soare în ungherul sufletului meu ! Sunt nebun de fericire, mi-e dor de iubire, te văd doar în vis și clipele fără tine mă dor, îti simt sărutul pe buzele-mi însetate de dulceața florilor de salcâm și sufletul meu călător, între tine și mine, se transformă într-un ocean de dragoste ! Și acum ma intreb , ce este iubirea ?

    autor, Gabi Costin

    Apreciat de 1 persoană

  10. anitanna zice:

    Sfaturile unui copac…sursa net:
    Sa fii demn si falnic
    Sa bei multa apa
    Sa te bucuri de frumusetea ta
    Sa respecti frumusetea din jurul tau
    Bucură-te de vremurile ploioase. Nu numai că vei aprecia mai mult soarele, însă vei crește frumos.
    Nu există copac urât, doar ochi care privesc fără să vadă.
    Evoluează în ritmul tău și bucură-te de drumul creșterii tale. Noi copacii nu ne uitam invidioși la alții, care sunt mai mari sau mai puternici. Doar ne bucurăm de fiecare zi, cu fiecare frunză înverzită.
    Ia o parte din grijile și pesimismul altora și transform-o în energie pozitivă, apoi dăruiește-o, ca o gura bună de oxigen.
    Nimic nu durează. Și nouă mereu ne cresc alte crengi și frunze, însă nu stăm să plângem după fiecare frunză îngălbenită de timp, ci ne bucurăm de ce avem.
    Rădăcinile puternice te ajută de fiecare dată. Nu uita de unde ai plecat și ce lecții ai învățat pe parcursul creșterii tale.
    Câteodată viața poate să-ți pară grea sau tristă. Nu renunța atunci! Oricât de mare ți-ar părea furtuna de afară, rădăcinile rămân puternice și curând vei vedea cum iese soarele.
    Fii recunoscător în fiecare zi! Un copac nu uită asta. Când răsare soarele, când copiii se joacă lângă el, când păsările își găsesc refugiu și cântă de pe crengile de sus, noi copacii, în semn de mulțumire, înflorim.
    Renunță la frică! Dacă s-ar teme copacii, ar rămâne cu frunze vechi și putrezite, însă ei au curajul să le dea drumul și să accepte altele noi.
    După o iarnă grea și apăsătoare, vine primăvara. Întotdeauna. Așa că nu-ți mai face atâtea griji.
    Iubește! Pentru noi nu există copac demn de iubit sau nu. Oricare are ceva aparte ce-l face unic și nu ne lăsăm blocați de soi, culoare sau rădăcinile lui, așa că-l iubim pe fiecare și formăm împreună frumoasele păduri, parcuri și atâtea alte zone pe care nu le-ai văzut înflorite, de ochelarii grijilor tale.

    Realitatea ta nu e singura existentă, așa că ascultă și adevărul celorlalți. Un copac nu spune „Toate frunzele trebuie să fie verzi.” Dacă ar face asta, ar ignora toate celelalte soiuri minunate, cu frunze roșii, portocalii și atâtea alte diferențe importante și superbe.

    Universul înseamnă abundență. Un copac niciodată nu se întreabă daca va mai veni căldura, dacă va reuși să supraviețuiască frigului și cum îi vor crește înapoi frunzele. El știe că lucrurile astea vor veni natural.
    Tot ce ai e clipa prezentă. Nu contează cât de frumoasă sau dureroasă e. Alege să o savurezi, căci nu va mai veni înapoi.
    Încetează să consideri că lucrurile sunt grele. Un copac nu spune “Nu pot să înfloresc. Anul ăsta nu vreau să fiu roditor! E prea greu, dureros și inconfortabil!” Pur și simplu o facem, cu încredere și ușurință.
    Daca mai doriti si alte sfaturi faceti o vizita pe Google..pe net!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.

Descoperă mai multe la Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura