NUMAI…UNEORI ?


 



Of ! Lipseste cafeaua diminetii… 😀 

   Dimineata este momentul,vremea cafelutei ..a planurilor pentru ziua ce se desfasoara in fata ochilor… ,nu credeti?
               O zi cu liniste si bucurii si sa fiti atente la tot ce faceti,ce ganditi si va indemn daca e cu putinta si va face placere…sa adunati toata frumusetea si bucuria fiecarei clipe in suflet !
O zi deosebita de luni !


           Uneori ne pierdem timpul lângă oameni care se chinuie să ne taie aripile preferând să vadă cum ne târâm prin viaţă, în loc să-i căutăm pe cei care ne-ar oferi cerul pentru un zbor nesfârșit în doi .
                              O zi senina!
                                                   Cu respect si pretuire,anitanna !

 

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în RASPUNDE !. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la NUMAI…UNEORI ?

  1. anitanna zice:

    „Fiecare suflet își poartă chipul care i se potrivește.

    Dacă nu și-l…


    …are de la început croit pe seama și făptura lui, singur și-l modelează, dinlăuntru în afară, încetul cu încetul. Nu e linie, nu e trăsătură cât de neînsemnată în figura unui om care să nu corespundă unui anume gest sufletesc. Mai întâi gura e modelată de mișcările și de căldura cugetării, de vorbele pe care le spune și mai ales de cele pe care nu le spune; apoi ochii, ochii care, învăluind formele de afară cu privirea sufletului care se uită prin ei, capătă, cu vremea, caracterul, expresia fundamentală, culoarea privirii, a undei acesteia de viață, încărcată de dragoste sau de ură, de bunătate sau de răutate, de lumină sau de întuneric, după cuprinsul adâncului din care pleacă. Și toată fața, cu liniile și cu mișcările ei, sfârșește astfel prin a fi opera firii noastre, a sentimentelor și gândurilor noastre.”
    Alexandru Vlahuță–

    Apreciază

  2. Mary zice:

    Aveti un chip frumos l-am studiat.
    Anita, daca-i pui in special unui tanar un muschi de vita la tava sai ce este in farfuria de deasupra cu siguranta ar alege a doua varianta.
    Vita tot timpul mi s-a parut pretentioasa la gatit. Cea mai gustoasa mi sa parut tocanita de vita si cred ca cea mai uzuala este ciorba de vacuta.

    Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:

    Din vita eu gatesc orice!
    Am terminat ciorba de vitel si aproape si friptura cu salata verde,azi…parca merge mai bine!
    De pui nici sa nu aud,iar carnea de porc o evit,imi creeaza probleme!

    Probleme in sensul ca trebuie un timp de asteptare pentru pregatirea ei mai indelungat!
    Eu ador supa de vita dar cu galuste,🍜iar rasolul cu mamaliga si hrean cu mar🍎🍏,,,este un rasfat pentru mine….!,imi lace la nebunie!

    Apreciază

  4. anitanna zice:

    Bun venit cafeaua,ceaiul,armoniile,acordurile muzicale alaturi de aromele de cafea si ceai ,versurile,gandurile,caldura sufleteasca pe care o degajati ori o gasiti aici si care va loveste in fata la deschiderea usii Cafenelei … 😕 😛 toate va asteapta!…. BUN VENIT !
    Vremea nu este geroasa la,doar 3 grade… 😕

    Sper sa vina si gerul ,specific lunii acesteia,ianuarie…si apoi sa razbateti prin ger si nameti si voi ca odata ajunsi aici nu veti mai simti nimic din toate cate sunt urate si dureroase afara .
    O zi minunata de marti alaturi de dragii vostri,dragi!

    Apreciază

    • Mary zice:

      Anita, la mine arata tot 3 grade C. doar ca la ore diferite. Adie vantul, copacii inalti se unduiesc iar porumbeii isi fac rodul ca in fiecare zi. Este viata si asta conteaza.
      Arata si este foarte gustoasa cafeaua din Cafenea. Pupici de marti…tot fermi.

      Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.