DE DEPARTE….


mdDLTwvsqAa6ERgmG1MxCoRdtxpBqkSkHa0-Invz61amWtJ7k-AufQ==

 Între răsăritul și apusul soarelui…se pune multă bunătate și iertare, iar iubire…cât cuprinde!
Valoarea noastră ca oameni crește pe măsură ce iertăm și iubim…
FB_IMG_1486650602095.jpg

mdDLTwvsqAa6ERgmG1MxCoRdtxpBqkSkHa0-Invz61amWtJ7k-AufQ==

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la DE DEPARTE….

  1. anitanna zice:


    Am revenit acasa…ultima vizita am facut-o la manastirea Sambata de Sus din Tara Fagarasului…

    Apreciază

  2. anitanna zice:


    „Trecutul trăieşte, e viu, ia parte la prezent, îl influenţează şi se schimbă în funcţie de ceea ce ni se întâmplă. Unele amintiri scad în importanţă, pălesc, altele, dimpotrivă, capătă înţelesuri noi la care nu ne-am gândit înainte. Devin, din fleacuri, momente esenţiale. De aceea, azi, înţeleg că destinul se ascunde, deseori, în cea mai cenuşie şi insesizabilă banalitate.”

    Octavian Paler

    Apreciază

  3. anitanna zice:


    Bun venit in cafenea !


    „Nu totul pornește de la convingerea că nimic nu e prea bun, prea sus, prea departe, prea nemeritat. Ne dorim ceea ce cunoaștem, ceea ce am văzut la alții, ceea ce ne-a fermecat din goana nebună a vieții. Dar viața nu face halte, nu are gări. Dacă aștepți semnalul: “…cu peronul pe partea stângă”, aștepți degeaba. Trebuie să sari. Să sari din mers, să plonjezi în miezul visului tău și să-l transformi în ceva real, palpabil, sau poate într-un alt miraj, care să-i farmece pe cei care, la rândul lor, își caută curajul de a se avânta.” (Marilena Guduleasa)

    Apreciază

Comentariile sunt închise.