TE ROG… !


5f2fe-utszdrow0-gpapuvx3e0kbzczqh0edjwnwpfchfircre_-rzgss9tq253d253dAminteşte-ţi ceea ce a spus Mario Benedetti: “Nu renunţa, te rog, nu ceda cu toate că frigul arde, cu toate că frica omoară, cu toate că soarele apune şi bate vântul.. Încă există foc în sufletul tău, încă există viaţă în visurile tale, pentru că fiecare zi este un nou început, pentru că asta este ora şi cel mai bun moment”.

Cititi mai mult aici… continuarea 😕

https://anitanna.wordpress.com/pagina-pensionarilor/comment-page-181/#comment-173791da5rpd10Sa aveti o zi de joi binecuvanatat de SUS  cu tot ce va doriti!

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la TE ROG… !

  1. anitanna zice:

    Buna dimineata ,om frumos,trecator prin Cafenea !
    Daca vrei sa nu-ti strici linistea zilei de astazi ,te rog nu te gandi la ce trebuie sa faci maine…. 😀
    Va doresc o zi cu liniste,pace,iubire si caldura in suflete!
    De SUS,binecuvantarile pe care le doriti fiecare…
    ‘Căutăm fericirea…….?_TAZrsIRm6Xi784tQqZWfUB93ORTmTQKB83ljJknRM7m5YKpBhdhNw==
    Când afară este cald, ne-am dori să ne plimbăm prin ploaie. Când plouă, preferăm să stăm în casă și să ne anulăm toate planurile în favoarea unui film bun și a unei căni cu ciocolată caldă. Când este iarnă, am dori să simțim căldura verii. Când este vară, avem momente când ne este dor să facem un om de zăpadă.
    Căutăm iubirea în orice. Când o găsim, ajungem la concluzia că nici așa nu ne este bine și fugim pur și simplu, fără nici măcar un regret.
    Căutăm un loc de muncă stabil, prieteni, căutăm să ne „construim” viața așa cum am visat intodeauna, căutăm ocazii, căutăm să profităm de oportunități, căutăm.. fix ceea ce nu avem nevoie în acel moment.
    Nu suntem niciodată mulțumiți. Regăsim fericirea în trecut, și ne dăm seama că au fost momente în viața noastră când am avut tot ce ne trebuia și pur și simplu nu am știut să apreciem. Habar nu am ce trebuie să faci ca să fii fericit, dar cred că este necesar să te mulțumești cu ceea ce ai.
    Probabil cel mai mare defect al nostru, este că nu suntem mulțumiți niciodată. Cum îmi spunea mereu o prietenă, „regretele vin intodeauna tardiv”.
    Vă doresc să fiți mulțumiți, fericiți și să vă bucurați de ceea ce trăiți, toate sunt cu un scop…Absolut nimic nu este întâmplător!” BIBI M.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.