BUN VENIT !


5ffaf-0_5a42f_fe7d2d99_xl

BUN VENIT IN CAFENEA !

http://www.anitanna.wordpress.com
 photo skxmjo_zpsqqhfj6ia.gifSalutare la toata lumea buna si frumoasa!
Salut aceasta dimineata de joi in care afara inca mai ploua,e frig ,vant si urat!
Lumea trece zgribulita pe strada,amarata si in pas alert spre scoala,serviciu ,piata ori cine stie pe unde  …fiecare cu gandul lui…

😛,iar cei de acasa nu cred ca isi incep prost aceasta dimineata tinand cont ca ne putem cuibari fiecare in bratele unei cafele si pe masura ce sorbim din ea uitam de  uratul ce ne asteapta afara 😕 imi zic si eu gandind la acele dimineti crude si reci,ploioase ,stresante,enervante ca ,deh ! nu toate sunt lenese,dulci si pufoase ori placute ! Asta-i viata: una calda alta rece!? 😛  photo cii5iw1mzyfj3t6f8vv.pngLas
cafeaua si sa stiti ca este fierbinte si in ea doar ganduri bune!
O zi binecuvantata va doresc!

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la BUN VENIT !

  1. anitanna zice:


    Sa aveti o zi frumoasa cu caldura si soare in suflete!

    Apreciază

  2. anitanna zice:

    Capricorn

    • Capricornul si Iepurasul de Paste

    Nativul Capricorn prefera cadourile practice, de tip materialist si daca se poate, sa fie cadouri clasice. Cu un bun gust desavarsit si o inclinatie catre lucrurile traditionale, nativul apreciaza o bautura fina, un obiect util pentru casa sau pentru masina, care sa fie de calitate. Insa unul dintre cele mai frumoase cadouri de Iepuras este increderea in partener si in persoanele dragi. Desi nu-si manifesta sentimentele, se emotioneaza la un gest de afectiune din partea cuiva important in viata sa.

    PASTE FERICIT !

    Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:

    Iepurasul de Pasti este un personaj care aduce cadouri copiilor de Pasti. In legende iepurasul aduce copiilor cuminti in noaptea Invierii un cos plin cu dulciuri, oua colorate si jucarii .

    In legende se spune ca iepurasul semnfica fertilitate si prosperitate.
    BUNA DIMINEATA !
    Poftiti la cafea draga lume buna a Cafenelei!

    Pun si o melodie chiar daca este mai antrenanta pentru mine… dar parca asculatnd ,totul mi se pare mai simplu,nu-i asa?????
    Eu,sunt in asteptarea..Mielului…  photo imagine animata paste_zpsgimcqizr.gif
    Iata ce ne aduce iepursul de PASTI in functie de zodie !

    Rac

    • Racul si Iepurasul de Paste

    Sensibil, carismatic, traditionalist si familist convins, Racul alege sa-si petreaca sarbatoarea de Paste alaturi de cei dragi. Spera sa fie inconjurat de parinti, copii, bunici si toti ceilalti membri ai familiei (inclusiv animalele de casa, de care se simte foarte atasat). Pentru Rac, Iepurasul de Paste nu are ce sa-i aduca, in afara de armonia familiala. Nativul, insa, se ingrijeste de fiecare in parte. Isidecoreaza locuinta cu gust si isi incurajeaza copiii sa invete traditiile sarbatorii. Daca totusi trebuie ales un cadou, o bijuterie veche de-a bunicii sau un album pentru familie sunt cadouri de pret, pe care nativul le va aprecia fara indoiala.

    Prea multe imagini??? Asa vad eu o postare! Asta pentru bucuria privirii si linistea sufletului… Va mai astept!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.

Descoperă mai multe la Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura