O DUMINICA PERFECTA !


2257f-autegpautegp

O zi de duminica  excelenta va doresc!

dYk2nd7CwkxUAO5MYVVBrID9EcNoRyk-ZDNnSjg0druHEe1-Lvtcyw==cumasina la plimb
cii5iw1mzyfj3t6f8vv.png
“Coloreaza-ti viata in….suras….,in iubire si in….emotii !
Numai asa vei avea aripi destul de largi sa cunoasti zboruri…nebanuite,
in timpuri de…” picaj “…sufletesc…!”
O noua zi cu iubire in suflet!

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la O DUMINICA PERFECTA !

  1. anitanna zice:


    Suferim pentru ca nu stim sa iubim frumos, bine si curat. Suferim pentru ca nu ne-am imprietenim cu timpul.Uitam ca la Dumnezeu dreptate inseamna iertare si iubire nemarginita. Sa invatam sa deschidem cerul cu lucruri marunte. Cand suntem unii in inimile altora intotdeauna o lacrima curge.”
    Ier. Hrisostom Filipescu
    Toate femeile sunt frumoase! Ascultati si aceasta superba melodie.
    FEMEIA

    Apreciat de 2 persoane

  2. anitanna zice:


    Mainile unei femei sunt frumoase cand realizeaza miracole, cand reusesc sa iti ia dureri, sa iti alunge foamea, sa iti incalzeasca trupul cu atingeri, sa te ingrijeasca si sa te faca sa te simti in siguranta. photo 000N051usbV.gif
    Sunt frumoase cand te ia de mana si iti promit ca ‚va fi bine’, cand iti dau putere si incredere ca poti. photo maini-delicate_zpsx0fzsyc9.jpgMainile unei femei sunt frumoase cand sunt iubite, cand stiu sa atinga, sa ofere, sa aduca zambete si sa usuce lacrimi.
    Tot respectul pentru cei care stiu sa aprecieze cand au parte de aceste minuni neobosite si pentru cele care stiu cate pot oferi. Si toate acestea doar…cu doua maini!…Se spune că în finețea lor se proiectează personalitatea unei femei.

    Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:


    Bun gasit !
    Sa aveti o seara placuta!

    Apreciază

  4. Adi zice:

    DUMINICA SEARA…
    „Se scurg incet incet, firicele de nisip orele acestei zile de Duminica in clepsidra vietii noastre.. Gata cu sfarsitul de saptamana, avem in fata noastra un nou inceput.. Nu stiu cum va este voua, dar cateodata sambata si duminica devin zile normale, de parca saptmana ar avea sapte zile lucratoare.. Azi insa am ales sa raman un pic mai mult cu gandurile mele si sa filozofez la ce se intampla cu mine, in jurul meu, in aceste zile…
    Am impresia cateodata, ca suntem prea grabiti sa tragem concluzii, sa interpretam , sa fim furiosi..Vorbim intai si apoi gandim.. Terminam prietenii , relatii de iubire, simplu ca nu mai avem rabdarea sa ascultam si sa intelegem ce spun altii.. Ne razbunam pe altii pentru slabiciunile si greselile noastre.. Tipam cat ne tin plamanii ca vrem iubire ,dar cand dam de ea.. o distrugem, o parasim … ca nu avem curajul sa o traim.. Ne construim , ideologii si miscari noi … idealuri fara idealuri pe tragedii.. si moartea unor oameni nevinovati, uitand ca si noi putem fi oricand.. acele suflete imediat uitate de alti oameni care se grabesc sa iti traiasca viata pe uitarea noastra..Ce se intampla oameni buni cu noi ? Mie una, sincera sa fiu cu voi, de la atata durere cata simt in mine si vad in jurul meu.. a inceput sa imi inghete lacrima in suflet..si greu o mai simt pe pleoapa.. Caci simt ca singura eliberare ar fi urletul.. dar stiu ca daca mai sunt cateva milioane care simt ca mine.. ce mai urlet ar mai fi pe lumea asta.. iar restul de milioane ar ramane paralizat de frica… Deci nu s-ar schimba nimic in bine..
    As vrea… ca saptamana care incepe maine.. sa fie asa o saptamana altfel, parca cazuta din senin in cursul vietii noastre… care nu are nimic de a face cu restul curgerii firelor de nisip prin clepsidra existentei noastre .. Sa vad oamenii cum uita sa mai fie furiosi, sa gandeasca inainte sa vorbeasca.. si cand isi doresc iubirea sa o primeasca cu bratele deschise si sa nu mai tot fuga de ea din cauze pragmatice..
    Am sa ma duc curand la somn , obosita, dar nu trista.. inca sunt aici.. inca am dreptul si puterea sa iubesc.. sa gandesc… sa simt.. sa spun ce gandesc.. si nu sa gandesc apoi ce spun.. O noapte linistita si un somn lin va doresc prieteni dragi !
    Sa ne auzim cu bine maine dimineata, luni .. intr-un nou inceput de saptamana.. „

    Apreciat de 1 persoană

    • Amy zice:

      Traim in secolul vitezei , al stresului , nu vezi cum se duc zilele ,?nu vezi ca avem aceleasi probleme mereu , mai avem timp sa ne gandim si la noi ? mai avem timp sa ne gandim ca totusi viata este frumoasa ? nu , fiindca ne lovim de rutina zilnica , servici – stres , acasa ( cateodata stres 🙂 ) facturi -stres … sanatate -stres …totul este intr-un stres continuuu si parca nu se mai opreste .
      eu sambata ma uitam la mireseala si vedeam cum spuneau fetele , parintii mei sunt divortati …mama in spania … mama in italia …. etc , doamne dar unde traim ?chiar asa am ajuns , Adi eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am o familie frumoasa cu doi copii frumosi , isteti si cuminti si un sot familist si iubitor !! si aceeasi dragoste va doresc si voua , sanatate multa famiilor voastre si tot binele din lume !1
      va pup si o saptamana mai buna !! ❤

      Apreciat de 2 persoane

      • Adi zice:

        Amy, ai perfecta dreptate. Se intampla o adevarata drama cu tot mai multe familii din cauza acestei tendinte, devenita scop in viata, de a se pleca la munca afara. Si eu am in familia extinsa, cazuri cu consecinte cumplite…..La fel ca tine, ii multumesc lui Dumnezeu ca n-am fost pusa sa fiu intr-o astfel de situatie si ca, impreuna cu sotul meu, ne-am consolidat familia mai mult pe sentimente si pe prioritatea fata de starea de bine a baiatului nostru din perspectiva sufleteasca, neputand concepe o alta viata … decat cea traita impreuna. 🙂 Te felicit pentru familia ta frumoasa. Ma bucur sa aflu ca ai doi copilasi. Sa va traiasca si sa fie sanatosi, fericiti si iubiti! ❤

        Apreciat de 1 persoană

      • anitanna zice:

        Amy,ma bucur si eu pentru familia ta frumoasa si inchegata,minunata,ca sunteti impreuna.Ai dreptate,majoritatea copiilor sunt lipsiti de iubirea parinteasca ori a mamei ori de cea a tatalui din ce in ce mai multe cazuri de acest gen intalnim in ultimii zeci de ani . Traim altfel de vremuri; Cand eram ca voi,divorturile erau putine,ba la sate nici pomeneala de asa ceva;lumea era cu bun simt isi ducea traiul cum stia fara a da bir cu fugitii din casnicie.Nu erau batai dar erau lipsuri si munca multa, multe neajunsuri dar pentru copii se indura totulm se suporta saracia . Si ce copii au crescut!
        Acum cum dau de greu de una mai frumoasa ,mai avuta uita si de copil si de sotie,pleaca la mai bine.
        Va spun asta pentru ca am un caz recent langa mine, in bloc.Sunt tineri si titrati,aveam pretentii si asteptari de la ei,dar m-a dezamagit ce a putut sa faca el ca barbat si tata. E la varsta voastra draga mea Adi ,dec e tanar,si nu i-a pasat de nimic nu l-a interesat nimic ,nu l-a durat absolut nimic din plansul si rugamintile copilului si unde mai pui il vad si duminica de duminica la biserica inca nu si-a schimbat locul.Vine fara jena fara pic de rusine cand stie ca e cunoscut si ca a lasat in urma atata durere si jale ?! Asta-i tata,e om??? Cea care l-a ademenit( nu are copii si e mai batrana cu 8 ani), si care-si cladeste fericirea pe nefericirea acestei mame si sotii tinere si frumoase si desteapta,gospodina ,invatata ii va fi bine???
        In viata ce dai cam aia si primesti se spune!
        Si cate cazuri de acest gen sunt!
        Pacat,mare pacat ce se petrece si durere si chin,multa suferinta!
        Poate ca nu veti fi de acord cu acest mod de a gandi al meu,voi sunteti tinere si cu alte vederi despre casnicie,relatii,viata… dar sotul meu nu ar fi facut asa ceva, ca de mine nici pomeneala..Sa-ti lasi copiii si sa pleci,cand singurul lucru in viata singura realizare si comoara sunt ei! 😕 pentru ei traim ,muncim ,ne zbatem.
        Ma gandesc ca atunci cand faci pasul-casatorie- il faci cu responsabilitate pentru o viata ,stii ce te asteapta !
        Dar,deh..alta lume! Alte conceptii lumea s-a facut rea,viata dura…
        Totusi,acest pas in fund este ca un pas inainte.Doamna tanara in cauza este lector universitar,si cu siguranta tinand cont de ambitia pe care o are aceasta va progresa isi va gestiona tiimpul in asa maniera incat sa ingrijeasca si fata si sa aiba grija si de ea.
        Am inteles ca va pleca pentru o scurta perioada in Israel,pana acum doar el se ducea in strainatate iar ea era lasata acasa.
        Mama,ca atat mai are o va ajuta si ea sa depaseasca momentul acesta greu iar rabdarea o va ajuta si ea sa intelega daca a gresit si unde si sa-si puna ordine in viata,E atat de tanara si frumoasa!? 😛 Merita altceva!

        Apreciat de 1 persoană

  5. anitanna zice:

    ❤ Noapte buna! Frumos!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Mary zice:

    Noapte buna! Cu siguranta ziua de astazi o sa-ti aduca o saptamana altfel. Pupici multiplii!

    Apreciat de 2 persoane

  7. anitanna zice:

    Niciunul dintre noi nu merge în profunzime; adunăm doar ce este la suprafaţă şi credem că cele cîteva clipe pe care le petrecem cu filozofia sînt cu totul de ajuns pentru nişte oameni atît de ocupaţi ca noi, Piedica cea mai mare este faptul că imediat ajungem să fim mulţumiţi de noi înşine; dacă ne numeşte cineva oameni buni, înţelepţi, plini de calităţi, îl credem pe dată. Nu ne sînt de ajuns laudele cu măsură: luăm de parcă ni s-ar datora toată grămada de elogii neruşinate care ne sînt adresate. Sîntem de acord cu cei ce afirmă că sîntem oamenii cei mai virtuoşi şi mai înţelepţi, chiar dacă ştim că aceia mint ades, îmbelşugat; sîntem atît de îngăduitori cu noi înşine pentru că voim să fim lăudaţi chiar pentru virtuţi contrare felului nostru de a fi. Călăul (tocmai în timp ce schingiuieşte) se aude numit omul cel mai blînd, cel care trăieşte din jafuri – omul cel mai generos, individul cu patima beţiei – omul cel mai cumpătat; aşa se face că nu vrem să ne îndreptăm, de vreme ce ne socotim desăvîrşiţi.

    Alexandru pe cînd se afla prin India şi se lupta pustiind teritoriile unor populaţii pe care abia dacă le cunoşteau vecinii lor, în timpul asediului unei cetăţi, făcînd turul fortificaţiile ca să vadă care sînt punctele slabe, a fost lovit de o săgeată; a rămas însă călare vreme îndelungată şi şi-a continuat inspecţia. Mai apoi sîngele, uscîndu-se pe rană, a făcut ca durerea să fie şi mai pătrunzătoare, iar piciorul, care atîrna de pe cal, i-a amorţit încetul cu încetul. Silit să se oprească, a spus: „toţi se jură că sînt fiul lui Iupiter, dar această rană strigă că sînt om.” Să urmăm şi noi exemplul acesta. Fiecare, în felul său propriu, se lasă mîngîiat de laude; să spunem: „Voi pretindeţi că sînt înţelept, dar eu îmi dau seama că am multe dorinţe fără rost şi vătămătoare. Eu nu înţeleg nici măcar ce pricep animalel cînd ajung la saţ: ce măsură se cuvine să avem cînd mîncăm şi bem; încă nu ştiu ce cuprindere are stomacul meu.” Ramîi cu bine.

    Seneca

    Apreciat de 1 persoană

  8. anitanna zice:

    Am învăţat că dragostea e neaşteptată. Poţi s-o cauţi ani de zile, poţi să te amăgeşti o viaţa că simţi şi că e dragoste ceea ce simţi…într-o zi se agaţă ceva de tine, nu te anunţă, nu bate la uşă şi nici măcar nu se descalţă. Intră în suflet cu bocanci grei – şi nu-ţi mai dă drumul. Se lipeşte cumplit de puternic de tine şi-ţi pătrunde-n pori, în piele, în vene, în fiecare colţişor al sufletului, în fiecare centimetru al corpului şi te înrobeşte. Devii sclav, cu voie şi fără voie. Un sclav al sentimentelor dragostei !! Am sa las adierea unui gand nerostit…cu mult drag,eu.
    Zile binecuvantate va doresc cu pace,lumina si iubire in suflete! photo 8abff774-1_zps982a6273.gifBuna dimineata!
    Uneori, îţi doreşti doar o privire sau doar un cuvânt şi de ce nu o îmbrăţişare. Uneori, toate avuţiile din lume nu pot cumpăra un zâmbet….E normal, e firesc , e omenesc. Sa fiti iubite!
    Sa aveti o zi de marti cu reusite si bucurii neasteptate,nebanuite!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.