WELCOME !


myWIEuhSmG3mwuv2THhcH1yleUzJN---G7ocS6gg91lao6G5NuseQA==

Nu trebuie sa ai un motiv sa intri in viata cuiva…se intampla pur si simplu…..te atrage blandetea sufletului…caldura inimii ….si vorbele ce te alina in clipele grele… cand crezi ca totul s-a naruit si esti acolo jos la pamant fara sa ai puterea sa te ridici…. Ce mult conteaza o vorba buna spusa la momentul potrivit….si o mana ce te ajuta sa te ridici”adevarata-sinceritate-27_f47c5cc1956359canta-suflete-al-meu_b87cc14f757a61-Cfb_Ah_nNobsEGSph8PmmS9QBJDntzCvc0TSpQS-lsPIIoTuNxAhg==

Ce-mi doresc?! Ca o particica din sufletul meu sa ajunga la voi,prin ce fac aici,prin melodiile dragi,care-mi alina si incalzesc inima,,printr-o vorba buna,calda ,draga si prin imaginile pe care le pun…nu sunt ale mele,dar multumesc celor ce le creaza!

4thtchead2

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la WELCOME !

  1. anitanna zice:

    theaelisa1991..am inteles ca-ti place sa scrii..te rog,te invit,o poti faci aici,daca doresti! photo DSCN4794.jpg
    Bun venit!

    Apreciat de 2 persoane

  2. anitanna zice:

    O noua zi un nou gand, ….gandurile, emotiile, situatiile vin si trec… pacea, încrederea si linistea raman mereu în adancul fiintei fiecaruia … ceea ce ramane in urma ta nu este ceea ce afisezi in fata oamenilor, ci ceea ce scrii in inimile lor!..un zambet…un compliment…o mangaiere…o imbratisare…daruite din suflet pot atinge un alt suflet.. iar poeziile iti umplu sufletul de bine,frumos,incantare,liniste…depinde,iubire,amintiri… Multumesc penru tot,e minunat!
    Va multumesc pentru vizite sunt onorata..chiar de nu lasati un semn,eu va vad… Pe aici sa stiti ca revin rar,chiar f rar..stam mai mult pe pagina principala,cea a comentariilor 9,este prima din banda neagra de sus,de sub antet..sub cestile de cafea… photo 009O05AevPH.jpg

    Apreciat de 2 persoane

  3. Bibi zice:

    Salutare si aici, dragi prietene! Felicitari, Anita, pentru minunatele postari si pentru imaginile superbe! Te pup!

    Apreciat de 2 persoane

  4. anitanna zice:

    <

    div>Se spune că fiecare zi are o poveste a ei, și toate gândurile noastre se adună laolată undeva, la răsăritul soarelui să depănăm povestea. Oameni, zâmbete, lacrimi, flori sau depărtare…sunt cuvintele care schiţează cadrul poveştii noastre. Dar zilele trec, poveştile se adună undeva în sipetul sufletului şi continuăm să trăim în iureşul vremii. Anotimpurile se învârt în jurul nostru şi, de cele mai multe ori orbecăim în căutările noastre după transcendent, căutări după fericire, ori după o viaţă mai bună. Ne furişăm parcă printre ani şi abia când mai adunăm câte unul în pumnii noştri de ţărână, ne întrebăm „când a trecut…timpul?

    Apreciază

  5. anitanna zice:

    GANDURI !

    SUNTEM SARACI !?

    Pentru ca avem sufletele pline de zambete,dar chipurile ne sunt incarcate de grimase triste;
    Pentru ca dam mereu nastere unor vise noi,dar suntem prea comozi ca sa ni le implinim;
    Pentru ca uram in loc sa iubim..pentru ca avem sentimente dar nu le exprimam;
    Pentru ca avem maini ,dar nu mangaiem…nu stergem lacrimi,nu imbratisam;
    Pentru ca avem cerul  si frumosul in jur ,dar mergem cu privirea in pamant…
    Pentru… pentru….
    sS aveti o zi minunata cu bine,senin si frumos in ea!
    Sa fiti bogati sufleteste…in sentimente frumoase ,in bunatate,iertare,intelegere sa simtiti caldura sufletului cald pornit  din inima
     Sa fiti iubite(i) si binecuvantate(i) !

    Apreciază

  6. anitanna zice:

    E dimineata, senin si aroma de cafea… 😕  photo jP2-mJulTQgVFRf-FNf2Hfst4WVgm5aDj12bK1XWTBx1ETz6jswT4g_zpsfuktqdw7.jpgDACA … Ce bine ar fi daca ne-am gasi timp si momente de repaus pentru: ….a avea un somn prelungit,fie si cu 5 minute,in diminetile de vara mai ales

    Apreciază

  7. anitanna zice:

     photo 12004845_857260477723355_2399154607519587078_n_zpsio8gllcu.jpgNu trebuie sa ai un motiv sa intri in viata cuiva…se intampla pur si simplu…..te atrage blandetea sufletului…caldura inimii ….si vorbele ce te alina in clipele grele… cand crezi ca totul s-a naruit si esti acolo jos la pamant fara sa ai puterea sa te ridici…. Ce mult conteaza o vorba buna spusa la momentul potrivit….si o mana ce te ajuta sa te ridici”

    O dimineata reusita!
     photo 65697_497507126973185_1681000874_n_zpsxhs85y9c.jpg
    O zi frumoasa si binecuvantata!

    Apreciază

  8. anitanna zice:

    Mult imagini sterse… pacat,au modificat aspect total al topicului si nu este unicul…
    Totusi,multumesc !

    Apreciază

Comentariile sunt închise.

Descoperă mai multe la Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura