LASA…………..

fe002-sunt697216

LASA…….

Lasa  ……….

………………………………..rasaritul sa-ti sarute pleoapele,

4fhNR6RG-OVbw9mPpmu2sodEXCTstBiwqnSBULySGJPRwbNuHOn0ug==
… Soarele sa-ti mangaie sufletul,

… Vantul sa-ti invaluie trupul,
00e64-lotus000014vipics
.. Zambetul sa-ti lumineze chipul,
tumblr_mtuzso3JtJ1sqznhxo1_500_zps25ed4087
……… Visele sa-ti daruiasca dragoste,
c1c28-k0wqonjfbztzneqomhoz7czpj8kyyfbykcwy6rds2edzbxr-tcemnw253d253d
Lasa-ma sa-ti trimit ganduri bune,frumoase si placute pentru ca ziua sa-ti fie si mai reusita!


11180603_393757844150398_8905063543763880070_n

7 răspunsuri la LASA…………..

  1. anitanna zice:

    „Dacă adevărul ar avea umbră, i-am spune OM.
    Dacă ar avea urmă, i-am spune CĂLĂTORIE
    . Dacă ar avea aripi, i-am spune SPERANȚĂ.
    Dacă l-am ști dinainte, i-am spune DESTIN.
    Dacă l-am uita, i-am spune MOARTE.
    Dacă ar avea revelație, i-am spune DUMNEZEU.”
    Dar,adevarul este Dumnezeu, EL este viata si iubire!

    Apreciază

  2. anitanna zice:

     photo FxyBJDefE6cd44jlp1Bk8cHr0C72AJOpVCAsYpkHgSmnAUOrS9DNPA.jpg Bun venit pe aceasta pagina de blog… nu stiu ce te-a atras..curiozitatea specific umana,ori dorinta de a evada din lumea hada,urata… capricioasa ,nedreapta, reala??? 😕 😛 intr-un spatiu virtual,in aceasta lumea a poeziei,gandului ,imaginii si a muzicii,deci a frumosului …???? Sa stii ca esti bine venit!
    ” O oază de linişte este cred cea mai înţeleaptă dorinţă a omului pentru viaţa lui. Cât de important este să trăieşti măcar în casa ta într-o atmosferă de armonie sufletească!”

    Ileana VulpescuFloarea-soarelui – Radu Stanca

    Mă-nvârt, ca floarea-soarelui, pe câmp,
    După făptura ta strălucitoare,
    Iar când apui în zarea călătoare
    Obrazul mi-l aplec către pământ.

    Stau noaptea-ntreagă aplecat aşa
    Şi numai când răsari tu dimineaţa,
    Descătuşând din neguri fruntea grea
    Eu îmi ridic setos spre tine faţa.

    Sorb razele pe care le trimiţi
    Pe câmpul plin de-o harnică speranţă,
    Şi simt, treptat, cum nervii mei trudiţi
    Se umplu de-o frenetică substanţă.

    Aceasta îmi străbate trupu-ntreg,
    Şi-mi urcă prin arterele rebele,
    Până când, împlinit, rodesc şi leg
    Cu toate florile fiinţei mele. photo LVj78H-Nf3Xsmjbd_axoLsuzZVkt-ka6uOSEkB5HDYrins_eeHt-6Q.jpg

    Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:

     photo 11108260_1316667818348172_1114909541900983826_n 1.jpg
    ”Primeste fiecare zi care vine cu bratele deschise si cu sufletul impacat. Nu oricine are oportunitatea de a se mai bucura de inca o zi. Actioneaza, dupa cum iti dicteaza inima si numai atunci vei avea o minte relaxata. Debaraseaza-te de rutina , de comoditate, de tot ce te retine pe loc. Sterge tonurile de gri din viata ta si poarta cu indrazneala curcubeul sperantei, al iubirii, al prieteniei, al fericirii. Cauta sa observi in fiecare zi frumusetea, bunatatea, iubirea oamenilor de langa tine. Cauta sa fii tu insuti aducator de lumina, liniste, dragoste, si armonie in vietile celorlalti. Cauta sa fii tu insuti in fiecare clipa, in fiecare moment, fie el de tristete, sau bucurie. Exprima-ti intotdeauna in mod deschis si sincer sentimentele , starea sufleteasca, gandurile. Inconjoara-te de tot ceea ce iubesti, de tot ce te face fericit, de tot ce te multumeste. Rupe barierele trecutului si orice legatura cu persoane care nu mai fac parte din viata ta, din prezent. Aminteste-ti sa traiesti fiecare zi asa cum iti doresti ca sa nu ai regrete. Aminteste-ti ca esti puternica, frumoasa, inteligenta, unica. Nu uita niciodata ca nu esti singura si ca indiferent de problemele ivite ai alaturi suportul familiei, al prietenilor, al persoanei iubite. Alege sa nu te impiedici in propriile ezitari si sa continui sa mergi indiferent de lungimea si dificultatea drumului. Aminteste-ti ca ”maine” poate fi o noua sansa, o noua oportunitate, un nou inceput si nu e cazul sa te lasi prada disperarii. Impartaseste-ti dragostea cu toate persoanele importante din viata ta si ghideaza-te dupa motto-ul : ” Viata nu se masoara in numarul de respiratii ci in momentele in care ti s-a taiat respiratia !” Pentru o viata frumoasa, plina, fericita, avem nevoie de pozitivism, pace si zambetul pe buze. Trebuie sa ne aducem aminte intotdeauna ca singurul lucru ce-l putem controla este atitudinea noastra. Viata este frumoasa si merita traita !”

    Apreciat de 1 persoană

  4. anitanna zice:

     photo iLch_8mctSIJS-eZ-r_D3Dih8eXm_ymOK6xfUBfMOnWRsjTO1fvGnA 1.jpgFiind oameni intre oameni, cautam in mod constant prezenta si compania semenilor. Cautam comunicare, impartasire, comunitate.Va doresc o zi de joi plina de frumos,sa fiti inconjurati doar de iubire si pace sufleteasca ,iar gandul bun sa va insoteasca oriunde veti merge!!..mii de multumirii pt comenturile trimise de tine drag prieten sunt superbe ..cu drag

     photo hniU5mTa4lNwfSaYTnVo6lEBWLUQYxsCs-xRTKQjSb3RO4O7KVYYLA 1.jpg… 😕 ,iar eu nu stiu cum sa-ti fac sederea aici in Cafenea cat mai placuta si interesanta…O zi buna! photo 11026797_904908566237337_5817500941647919219_n 1.jpg Va multumesc pentru vizite!

    Apreciat de 1 persoană

  5. anitanna zice:

    Numai noaptea vino, când tăcerea photo S1wro0ja-CbRpoivtcF29ni9QMnFYl2X0kgyUHbu7oD2h95dRzInaQ.jpg
    Se loveşte tainic de fereşti,
    Când mă-nchid ursuz în încăperea
    Unde stau şi-aştept să te iveşti.

    Ca un fur ce vrea să-mi intre-n casă,
    Dar s-a prins în curte, printre vreji,
    Numai noaptea vino, când se lasă
    O perdea de plumb pe ochii treji.

    Fluturând în urma ta eşarfe
    Negurile toate de pe lac,
    Fă să înceteze-aceste harfe
    Care ziua-ntreagă nu mai tac !

    Vino-ncet, ca ora ce-mi aduce
    Sărutarea nopţii pe obraz.
    Locuiesc la ultima răscruce !
    Cheia-i lângă poartă pe zăplaz ! photo UlZLcp6ZTaphLvYJKPwCveOJaQI5Zui3KfjAdp9C0LYs7q9mNQC7lg.png(Radu Stanca)

    Apreciat de 1 persoană

  6. anitanna zice:


    Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine, dragă mamă! Aş opri timpul tău, ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp.
    Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti atât de devreme, ca să mai ai răgaz pentru a te simţi frumoasă, femeie, plină de viaţă.
    Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le-ai fi meritat, toate mângâierile, toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost privată, toate cuvintele frumoase pe care nu ți le-am spus la timp.
    Aş opri timpul tău ca să te odihneşti, să îți relaxezi mâinile atât de muncite, să ai și tu timp doar pentru tine. Să te văd bucurându-te de lucrurile pentru care ai muncit atât de mult, să faci numai ce-ți place și nu doar ceea ce trebuie.
    Aș opri timpul ca să te răsfăț, să te alint și să te copleșesc cu iubire.
    Aş opri timpul tău ca să mă pot plimba cu tine, să îţi împărtăşesc din visurile mele şi să îţi aflu cele mai frumoase poveşti.
    Aș opri timpul tău ca să te cunosc și să te înțeleg. Să îți aflu durerile, temerile, dorințele neîmplinite, să știu cum aș putea să îți bucur sufletul și cum ar trebui să fiu ca să fii mândră de mine.
    Aş opri timpul tău ca să îţi împlineşti visurile frumoase pe care le-ai abandonat atunci când ai început să visezi doar pentru mine.
    Aş opri timpul tău ca să te văd râzând şi ca să memorez fiecare zâmbet al tău, de care îmi va fi atât de dor atunci când mă vei lăsa singură și când voi avea nevoie de o amintire sacră.
    Aș opri timpul tău ca să primești fiecare clipă de fericire atât de meritată.
    Aş opri timpul tău ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre puterea de a trăi prin şi pentru cei dragi.
    Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine…..nu am reusit nimic din toate astea… ori m-am gandit prea tarziu sa le fac pe unele,ori timpul..cu tine dar si cu mine nu ne-a mai acordat o sansa,deci nu a mai avut rabdare!?
    mama..te iubesc,imi este dor…/ photo 02q7053ItxG.gif>Dumnezeu sa te ierte!

    Apreciat de 1 persoană

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.