BUCATARIA CAFENELEI …

SAM_0133„Rasul este cel mai luminos acolo unde mancarea este cea mai buna.” – Proverb irlandez

BUN VENIT IN BUCATARIA MEA! SPER SA-TI PLACA CE GASESTI!?jwF55mLbaSE6al1h-uA7KdW-cDbLIYohPjX3b0e15GYcDliXUSyIng==DG2qpggwUG7KgdHMNHqX65simI0bnaAyIS2PAG4KA73OlBkLaey_Hw==

Ciorbe. supe, sărmăluţe,
Sosuri calde, chifteluţe,
Pregăteşte iscusit,
Că e meşter la gătit.

A.R.

Reclame

8.287 de răspunsuri la BUCATARIA CAFENELEI …

  1. Pingback: INVITATIE ! | Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

  2. anitanna zice:

    Dragilor…nu prea m-am uitat la emisune ,dar am ascultat certurile si zbieretele lor… 😛
    Am facut altceva util pentru casa:
    ciolomada ungureasca pentru iarna.
    Am mai facut-o si mai am doar un borcan uitat prin camara.. 😛
    Se face usor si e tare gustoasa…
    Azi dimineata am pus doar doua borcane , unul mare si altul mic:
    Am pus 2oo gr de varza alba taiata faii subtiri;
    100 gr castraveti verzi taiati rondele f subriri;
    100 grame de rdei rosii si amestecati cu galben… taiati rondele.
    100 grame de gogonele taiate rondele subtiri;
    100 grame de morov taiat tot rondele;
    ceapa rosie si alba tot o suta de grame…
    Le pun intr-un castron mai mare si peste ele imprastii:
    boabe de pipre;
    un praf de piper macinat
    o lingura de boabe de mustar,
    Chimen,eu pun f putin…
    o lingura rasa de sare de muraturi ..e fara iod.. 😛
    o lingura de zahar(cine vrea mai dulce o poate repeta…) dar noua nu…:

    imainea nu-mi apartine,nu am facut inca…
    cred ca apartine siteului:savoriurbane.ro…
    Acolo gasiti aceasta reteta…
    Le-m intors usor cu o lingura si le las 2 ore sa stea si sa-si lase putina zeama si sa se mai inmoaie…
    Asez compozitia in borcan ,bine sterilizat.. si capacul la fel… 😕
    Deasupra torn o solutie facuta din:
    200 ml apa si 200 ml otet de 9 grade pe care o torn in borcane pana sus…
    Capsez si bag la camara..deci nu le steilizez !
    Dupa 4 saptamani sun bune de mancat… 😕

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Se poate face din orice…
      *pepeni,castraveti,morcov,telina,taiate la fel…
      ori din :
      **conopida,gogonele si pepeni cu marar…dar si varza…am facut anul trecut ,dar peste ea am facut marinada fiarta si putin racita… 😛
      *** am pepeni,morcov,ceapa castraveti,ceapa,telina,eu pun si usturoi,hrean o radacina mica..cimbru si ramurica de marar…boabe de mustar,de piper,un ardei iute intreg…
      Fac saramura aici… :
      la 1 litru de apa pun 500 ml otet de 9 grade;
      o lingura de sare
      una de zahar
      le fierb si las 5 minut sa se racoreasca si toen apoi fierbinte… 😛
      Dupa racire la..pastrare in camara…
      Asa facea si buna cand ii ramaneau resturi de myuraturi…le combina…taia..mesterea a cum stia…si rau tare bune la micul dejun dimineata:
      omleta
      ori ochiuri cu sunca…carnati…
      la fripturi…
      la musacale…
      tocanite….
      A iesit o bunaciune…

      Apreciat de 1 persoană

      • anitanna zice:



        Apoi,revin si va spun cum ca tot omul stie ca nimic nu merge mai bine la o fasole ca o strachina de muraturi din beci,un pepene murat,ori varza taiata pusa la murat in borcan pe care o mancam inainte de a umbla la cea din butoi care e gata la Craciun!
        Asta daca stii cand se pune la murat ?!
        Asa am fost crescuta de ai mei,asa am vazut la buna si la mama,asa fac si eu,iar fata vad ca ne continua traditia!
        Imbucurator acest lucru!
        Impleteste perfect serviciul cu bucataria ,cu treburile de sotie,mama!?

        Copilaria petrecuta de fiecare acasa,iar eu la ai mei ,la fiecare ,zideste in noi amintiri cat pentru inca o viata!
        Parca ma vad cu picioarele inghetate venind de la joaca ori de la scoala,crete de atata stat in apa intrata in ghetute,ca bateam toate ochiurile formate de- a lungul drumului pana acasa…lipite de cuptorul cald al sobei si pe batrana mea buna zicand:
        „Tu- ti ochiul tau de obraznica,iar ai calcat prin apa a mai mare !?
        Parca ai fi un baietoi !
        Or sa te ia frigurile ,maica…!
        Ai sa racesti ?!”
        Si cand pe plita ne coacea turte ca sa mancam cu magiun si cu nuca,orasul fiind departe si painea luata se termina rapid !?
        Dar faceau des in casa si colaci- porumbel pentru fiecare,altfel se lasa cu plansete !.
        Vremuri apuse !
        Dar traditia va ramane ,amintirile ei nu se vor sterge niciodata si merita ca din cand in cand sa-i stegem praful uitarii ca sa iasa la lumina !
        Sa aveti zi buna !

        Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:



    Se apropie sarbatorile…vine luna amintirilor…vine Mosul…Dar… SE NASTE IISUS !
    Un tablou minunat,asa era ,acum satul a devenit oras si in obiceiuri de lume nu mai vorbesc cat s-a transformat si mai mult in rau!
    Si totusi se pare ca lumea se dezmeticeste si isi cam da seama ca traim intr-o lume tot mai nebuna… si careia nu toti ii pot face fata 😀 😕
    Nu ne trebuie decat o viata cumpatata,sanatate si sa ne multumim cu putinul dat… si cel mai important sa ne doara , adica sa ne pese de cel de langa noi ❤ sa nu fim atat de indiferenti ori rai,invidiosi .
    Toate cele bune !

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Si daca suntem in bucatarie sa vorbim si altceva…
      …. Da,sa va spun ceva…mi-am cumparat si eu nucsoara pe langa alte condimente,desigur. 😀
      Si ma tot intrebam la ce si cum,cat sa folosesc…
      Si am descifrat eu intr-un anumit fel misterul dar potrivit gusturilor noastre… 😕
      Este un fruct asemanator nucilor noastre,dar mai mic.

      Eu am luat la pliculet ,deci macinata… 😕
      Era folosit pe vremea romanilor ca aromatizant al incaperilor si drept condiment.

      Gustul,ca asta ne intereseaza,este placut,aromat,dulce si din acest motiv are multe intrebuintari culinare.
      Ea da aroma sosurilor pe baza de lapte: la sosul Bechamel am folosit si folosesc cand fac lazania…
      Se poate pune si in carnati..o folosesc nemtii…??
      In supele de legume,in mancarurile de peste,in budinci,creme,prajituri cu branza,tarte deci in tot ce contine lapte si oua…
      Am inteles dar nu am pus inca 😀 ca se poate adauga si in muraturi…
      Nucusoara se poate pune si in sosurile pentru paste,am pus sa stiti ,dar cu atentie ii da un gust aromat.
      Am pus nucsoara si la placinta cu mere,am avut curajul. 😕 ,merge !
      Vreti o tuica parfumata,aromata,ori un rachiu , lichior,atunci puneti nucsoara…
      sa stiti ca are un anumit rol in a reduce pofta de mancare 😕 😀
      -ajuta la scaderea colesterolului;
      -grabeste metabolismul;
      Pana si in apa de baie puteti pune ulei de nucusoara,are rol odihnitor ,reconfortant.
      Asa sa fie !
      …………………………………………………..
      O zi buna !
      Va multumesc pentru trecere…

      Apreciază

      • anitanna zice:

        Acum ,m-am concentrat pe altceva…
        Fac coltunasi cu branza de vaci.

        Aluatul l-am facut din:
        250 grame de faina si
        100 ml lapte caldut
        2 oua,
        sare putina
        L-am framantat si l-am lasat la rece.. 10 minute.
        Foaia o voi intinde mai subtire…cu sucitorul si apoi o tai in patrate de 4-5 cm… colturile care raman le fierb si pe ele asa simple,sunt bune !
        Branza de vaci amestecata cu un praf usor de sare,cu 2 oua,puteti pune si putin zahar daca va place… 😕
        Din aceasta compozitie cu o lingurita pun in centrul fiecarui patrat putina branza si unesc capetele opuse apoi inchid lateralele(marginile cu mana prin presare)…iese un triunghi perfect… ?:

        Dupa…. ii fierb in apa cu sare putina… si cand se ridica la suprafata ii scot cu spumuiera…
        Ii stropesc cu unt…cine vrea le pune deasupra dulceata ori zahar… 😛 !
        Pofta buna !

        Am sa aduc si imaginea…

        Apreciat de 1 persoană

  4. anitanna zice:



    …PENTRU VOI !

    Apreciază

  5. anitanna zice:


    „Adu-ți aminte ,atunci când nu știi dacă e bine ceea ce dorești să spui, că vorbele sunt vocea inimii și orice lucru, emoție sau sentiment izvorât din suflet face bine, aduce lumină, încălzește și luminează alte suflete…„E mai bine să nu ai idei deloc, decât să ai idei proaste. Mai bine să nu crezi în nimic, decât să crezi în ceva greşit.”
    — Thomas Jefferson

    😀 😕 😛
    Va imbratisez cu mare,mare drag !

    Cafeaua este verde in aceasta dimineata asa cum este si nuanta diminetii in cafenea… 😕 😀 avem nevoie si de aceasta culoare… sa ne schimbe si imbogateasca starea de spirit… ❤ aduce calmitate,prospetime, trezirea la viata… ;corcodusul de sub fereastra este tot verde…; o minunatie,o splendoare si am sa-l pozez si pe el sa vedeti ce superb este !…. ❤

    Spor,reusite si tot ce va doriti !


    Apreciat de 1 persoană

  6. antoaneta52 zice:

    Ciolomada? Nu am auzit denumirea dar muraturi asortate asa, am facut si eu. Bun!!!
    Si coltunasii cred ca au fost super!!! Eu am facut galuste cu prune azi, ciorbita de perisoare si ardei, dovlecei umpluti, aseara. Am luat azi varza si am facut foi, la congelator, Sa am de Craciun, Sunt asa fragede foile dupa ce stau la rece macar 2 saptamani, spor sa aveti in toate, va pup

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Buna dimineata și aici,de fapt cu bucataria mi-am inceput dimineata..
      Am aprins candela ,atat am facut,inca nu am tamaiat casa asa cum obinuiesc in ficare zi..
      Este un obicei luat de la buna si apoi continuat de mama ,iar dupa parasirea ei + ..luat,continuat de mine…
      Numai ca,difera locul,casa ,dar in rugaciunea mea care insoteste acest ritual-fiindca asa il simt ca a devenit- sunt amintiti mereu si ei,ele… ❤️
      Acest lucru este tare benefic…si nu e mare lucru,nu dureaza decat cateva minute:2-3… merita facut zilnic mai ales ca-ti apara casa de nenorociri,de boli si de uratul venit de-afara…chiar si de la vecini:depinde ce fel iti sunt ,fiindca nu toata lumea are parte de unii cumsecade ! 😀 😕
      Dupa ce am facut si cafeaua cu lapte evident,… m-am gandit ca astazi sa vorbim un pic ,de fapt sa ne amintim ceva 😀 despre accesoriile pentru masa:
      fata de masa,
      tacamuri,
      scobitori…care apar inca din evul mediu;
      Lingurile si furculitele nu se utilizeaza inainte de secolele XIII-XIV;
      abia,Renasterea avea sa introduca la mesele oamenilor :
      solnitele,
      carafele si paharele,care constituiau uneori adevarate opere de arta.!
      ………………………..
      cat despre servetele de masa si accesoriile acestora… e demn de retinut cum ca….

      Apreciat de 1 persoană

  7. anitanna zice:



    Aceasta este prajitura sorei mele mijlocii…pe care o face mereu…ds este tare delicioasa !

    Pink Lady
    Ingrediente
    45 ml gin
    1 lingurita de frisca lichida
    1 lingurita de grenadine
    1 albus de ou
    cuburi de gheata
    Mod de preparare
    Se amesteca intr-un blender ginul, frisca, grenadine si albusul de ou;
    La sfarsit se adauga cuburile de gheata, eventual pisate inainte;
    Se serveste in pahar cu picior.

    https://i0.wp.com/3.bp.blogspot.com/_YAB-Sb11Wjk/TQ49069u7tI/AAAAAAAABA4/64MNx_ahxcw/s200/Pink+Lady.bmp
    sursa:blog,Adrianstrainu.blogspot.ro

    Apreciat de 1 persoană

  8. antoaneta52 zice:

    V-am trimis ceva despre argint.beneficii daca le purtati.
    Eu am vergheta de la ,,Nunta de argint,,, lantisor cu cruciulita , bratara, cecei. Din argint.

    Apreciază

  9. anitanna zice:


    Calatorule grabit,drag,…sa stii ca viata inseamna alegeri.
    Pe cine alegi, pe cine iubesti,cu cine te insotesti,de ce,in cine ai incredere,cine iti este prieten,pe cine ierti si pe cine uiti… 😀
    Printre micile ganduri care ne deranjeaza ,trebuie sa stim a gasi si cararea spre gandurle mari care ne intaresc.”
    Dietrich Bonhoffer

    Balanţa este guvernată de Venus, planeta iubirii, având un temperament plăcut, dar o vitalitate scăzută. Aceasta zodie guvernează rinichii şi vezica biliară, prostată în cazul bărbaţilor şi partea lombară a coloanei vertebrale. Balanţele pot suferi de afecţiuni renale, având tendinţa de a reţine toxinele şi sunt sensibile din punct de vedere psihic.
    ARDEIUL IUTE,recomandat pentru balanţe,

    este un veritabil detoxifiant şi depurativ, fiind bun în tratarea diabetului, a afecţiunilor prostatei şi a tulburărilor digestive.
    Alimente recomandate: cereale,sparanghel
    şi fasole.

    o…din asta am noua,nouta si bob potrivit si mai mare..e frumoasa si buna !
    Ne place cu ciolan afumat si vom manca duminica…suntem invitati undeva… abia astept!
    Fasolea contine vitaminele A, B6, B12, C, K, calciu, magneziu, acid folic, fier, fosfor, zinc, potasiu, seleniu.
    Si altele… gasiti pe net de toate….
    …………………………….
    Draga ,Anto..pentru ca ma strangea verigheta …am scos-o zilele astea de pe deget …si s-a subtiat tare,tare mult… de atata purtare..53 de ani !
    La nunta de aur nu ne-am facut alte verghete… 😛
    Cat despre Ag.,am avut si vergheta,sotul o aresiacum de la nunta de Ag… 😕 ,a mea s-a rupt… si lantisor am avut si s-a rupt si ala… 😛 …. deci am purtat !
    Acum nu mai port !
    Multumim pentru trimitere,interesanta !
    O zi buna !

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:


      Va invit la un suc de rodie….
      Mi-am cumparat doua rodii de la Kaufland…marti…
      Consuma sucuri naturale si vei avea energie ni se spune mereu…
      Sucul de rodie este un energizant natural.
      Rodia este fructul care asigura 40% din doza de vitamina C recomandata zi de zi.
      Rodia contine antioxidanti, vitamina C si alte substante nutritive. Consuma fructul sub forma de suc deoarece rodia inlatura stresul, reface organismul si ajuta la mentinerea sanatatii psihice si fizice.
      Si la un suc cu morcov,mar si sfecla rosie pe care-l bem zilnic timp de doua saptamani dupa care facem o mica pauza !?
      Asa procedez eu !

      Apreciază

      • anitanna zice:

        Am stat la masa…azi am mancat ceva usor:
        *cartofi prajiti cu
        **salata de ridiche neagra data pe razatoarea electrica..(cu ulei de masline si otet de miere si mere….)
        Altceva nu am mai vrut… !
        Supa de rosii o arunc si iahnia de cartofi la fel , nu se mai atinge nimeni de ele…
        Asa ca nu as mai pleca de aici din bucatarie…imi place melodia aceasta la nebunie asa cum atunci cand eram in serviciu imi placea dimineata sa ascult:


        „Eu vreu sa-ti spun ca te ador”… cantata de Stefan Iordache si Sanda Ladosi…melodie data mereu dimineata la Caruselul melodiilor…
        … dar sunt ani si ani de atunci !
        ……………………………………………….

        Apreciat de 1 persoană

  10. anitanna zice:
    Se spune ca ziua buna incepe cu un zambet,o cafea,o vorba buna,o mangaiere…un salut cald si frumos de: BUNA DIMINEATA!


     De fapt cu ce vrei tu si fiecare dintre noi ! Eu,iti las  un gand bun si un salut ori ce doresti tu.. si sa ai parte de toate astea!! Sa ai o zi binecuvantata !

    Apreciază

    • anitanna zice:

      Sunt tot in bucatarie…
      Blatul de tort -e gata,s-a copt 😕 dar cred ca nu am sa-l pot taia in trei bucati-parti pentru ca nu a prea crescut ca si celalalt cand am facut pentru prima data tortul.cu crema de vanilie si sirop caramel…dupa prajitura,Petre Roman… 😛
      Nu stiu care este motivul necresterii atat cat mi-as fi dorit….pentru ca procedeul urmat,pasii au fost aceeasi… 😛
      Am sa- l tai doar in doua…cred ca merge asa… 😛
      E frumos,crescut dar nu mult cum stiam ca se va face… 😕
      Si inca un neajuns…inconvenient ?,hai neplacere…. a crapat aluatul putin deasupra;
      Tin sa va reamintesc ca am schimbat numai faina…
      Sa aiba asta vreun efect?
      ……………..
      Piftiile sunt gata,aranjate numai sa se mai racoreasca nitelus si le bag la frigider…apoi
      ma ocup de mancarea rece…de la cap- coada… 😕
      Am terminat ceapa de taiat…
      Apoi calesc,fierb usor in sosul ramas de la prajirea si fierberea cam pe jumatate a carnii de curcan… 😕 😛
      Ii pun o lingura chiar doua de otet de miere si mere cand este mai fiarta,boabe de piper, maslinele…,foi de dafin,potrivesc de sare la sfarsit …. 😕
      Apoi adaug carnea si las sa fiarba … pana ce ii trebuie adaugat bulonul….cat cred eu ca e de scazuta capata consistenta dorita…sosul !
      Nu pun apa… doar cate o pictura ,doua… daca ceva mai trebuie sa fiarba… 😕 😛 ea trebuie scazuta….bine…insist… 😛 Asa ne place !
      E ca o tocanita dar f scazuta… cu un gust deosebit de la masline,dafin si cele doua linguri de ulei de masline puse la sfarsitul fierbierii…,boabele de piper… 😛
      O asez in boluri-vase yena…la racit… 😕 😛
      Se mananca numai rece si cu paine… !
      Zi perfecta !

      Apreciat de 1 persoană

      • anitanna zice:

        AM FACUT SI CELE DOUA PLACINTE CU CARNE;
        UNA,O TAVA ESTE DEJA OAPTA CEALATLTA TREBUIE SA MAI STEA IN CUPTOR NITELUS… 😛 😕



        Cam asta e…munca mea de astazi…!
        Racituri sunt mai multe…
        si placinta mai multa…mai am una…
        Am gatit pentru 2 familii… 😛

        Apreciază

        • anitanna zice:

          Pe langa ele si o oala cu ciorba de perisoare…:P
          Era prea multa umplutura ramasa la placinte… 😛 😕
          ………………….
          gata…

          Afara este mohorat,parca abia acium se vede itindu-se dupa blocuri si soarele… 😛
          Dupa o baie zdravana…un dus bun, un somnic pe cinste…
          Sa aveti o zi buna1

          Apreciat de 1 persoană

          • anitanna zice:

            Ciorba…cam asa arata… 😕 😛 😀

            ………………………………………….

            Am taiat si placinta…
            m gustat e mortala….

            Apreciat de 2 persoane

            • anitanna zice:

              peste o ora ma ocup de tort..
              Nu dureaza ce mai am de facut la el…
              Va pup!
              Am sa pun poze….

              Apreciat de 2 persoane

            • antoaneta52 zice:

              Aoleuuu, ma omori cu zileeeee!!! Ce-mi plac !!!!Arata super, le-as manaca pe nerasuflate!!!!
              Doamne parca sunt nemancata…….

              Apreciat de 2 persoane

              • anitanna zice:


                Buna…
                Au iesit toate bune,,ca am gustat din fiecare,f gustoase numai ca am necazuri cu tortul… 😕
                L-am ornat si bagat in frigder si dupa o jumatate de ora cand m-am uitat la el,parca presimteam eu ceva 😕 ..era cazuta frisca cu ormnamente cu tot,alunecata de pe trei sferturi din el… Adunata la baza suportului cu care l-am acoperit… 😀
                Am incercat sa retusez dar degeaba… 😕
                Ma gandesc ca astazi pana il duc sa dau frisca toata jos si sa pun alta… 😛
                Oare care sa fie cauza ca
                l-am asezat pe o farfurie mare…nu cea de tort ca nu incapea in suport… ? Si este cat farfuria….

                Poza este facuta dupa nefericita intamplare… nu se mai disting trandafirii facuti din frisca …dar mi se pare ca si frisca este cam moale desi a fost bine batuta,facuta normal,tare……. 😕
                La gust este bun..e dupa prajitura PR cu vanilie si sirop de caramel… 😕

                Apreciat de 1 persoană

              • antoaneta52 zice:

                Buna dimineata, Pacat de munca dar se remediaza
                Poti face frisca iar dar sa pui intaritor, pliculete mici pe care scrie chiar asa, Sau razi ciocolata peste tot si ascunzi imperfectiunile.Frisca e de vina, am patit si eu .

                Apreciat de 1 persoană

  11. antoaneta52 zice:

    La multi ani ginerelui tau !!!sa fie sanatos,
    Am inteles ca il sarbatoriti dar nu stiu daca e ziua lui sau altceva.

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      L-am sarbatorit… pe 18 a facut 45 de ani…
      Acum am venit acasa a fost frumos si astazi dar dupa ora 10…:P a iesit soarele si s-a incalzit ~!
      La iesirea de la slujba,afara pe mese ii astepta pe fiecare un bol cu fasole cu afumatura,cu ciolan si carnati…cozonac si suc….
      Am reparat tortul…l-am razuit 😕 😛 ,am razuit frumos frisca tota i l-am imbracat cu alta in strat mai redus..a iesit super,nu se mai cunostea…:P
      Ca si gust o minune…!
      Te pup !

      Apreciază

      • anitanna zice:

        Ganduri…inchise intr-un sertar al inimii… 😕 😛
        Cine indrazneste sa-l deschida????

        Numărați-vă numeroasele bucurii ale vieții, gândiți-vă la oamenii care v-au susținut și v-au iubit, la favorile primite, la frumusețea pe care ați văzut-o, la înțelepciunea dobândită, la puterea câștigată și mulțumiți lui Dumnezeu pentru sănătatea voastră și a familiei și pentru toată abundența de care ați avut parte până în acest moment.
        Se apropie sarbatorile…doar 65 de zile mai sunt !

        Apreciază

  12. Maria Gheorghe zice:

    Anițușcă rățușcă, ce de bunătățuri mai făcuși fata mea!!!. Cu așa soacră cine nu și-ar dori să-și serbeze, dacă s-ar putea, chiar și lunar vreo zi, păi c-o fi de naștere, de nume, de ”n” ani de la logodnă, cununia civilă, nuntă, prima întâlnire, primul sărut etc.
    Lăsând gluma la o parte, sa-ți trăiască ginerele, să fie sănătos și fericit cu familia lui frumoasă.
    Mie nu mi-a displăcut cum îți ieșise tortul și dac-ar fi fost după mine nu i-aș fi refăcut glazura, dar eu nu sunt atât de pretențioasă precum este Anto, eu sunt mai de la țară …
    La emisiunea care ne-a unit și împrietenit nu m-am uitat voit nici măcar un minut de când a început și până acum, doar ce am văzut în treacăt și total întâmplător, întrucât nu-mi mai place formatul, nu-mi mai plac intrigile Manteei și modul părtinitor în care moderează emisiunea, scandalul permanent, poalele puse în cap de către domnișoarele venite să demonstreze că le stă bine cu poalele pe ele și nu ridicate în capetele seci și multe altele. Nu pot spune că sunt total în afara subiectului, dar mă enervează și dezgustă în același timp atât tema, cât și vulgaritatea și obraznicia concurentelor. Nu pledez pentru altă emisiune, fiecare urmărește ce dorește, dar astăzi, de la ora 18:45, începe pe Antena Stars o nouă emisiune moderată de Gabriela Cristea, un nou format, iar la aceasta în mod negreșit mă voi uita măcar din curiozitate, la început, apoi voi mai vedea.
    Vă urez vizionare plăcută, celor care urmăriți puterea, habar n-am a cărei dragoste!!!. Poate a turcilor pentru bani și audiențe obținute în orice condiții și cu orice preț!
    Vă pup și mult noroc!

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:


      Astazi,este marti…si te asteapta…..aburii cafelei care sper sa ne trezeasca la o alta traire… ,ganduri…planuri,sperante pe fiecare la ce isi doreste ori i-ar face placere ! ?
      Buna dimineata,Maria mea draga… ma bucura mesajul lasat atat de cumprizator ;
      Din pricina emnisiunii de aseara a Gabielei si de care am uitat asa cum imi uitam mancarea pe foc in primele zile de martitis 😛 😕 😀 … ??? mi-am prelungit sederea in fata televizorului desi o spun cu sinceritate si fara regret ca nu am rezistat privind pana la sfarsit… reluarea a fost de la orele 12 la 1 deci in miez de noapte !…
      Nu prea am avut ce vedea interesant ci doar
      niste musculosi si tunate,unii cunoscuti de pe la PD,obisnuiti ai ecranelor ca sa-i numesc asa, ca e mai usor sa-ti expui muschii,buzele si fesele decat sa te scoli dimineata de dimineata si sa o iei alert,agale…spre serviciu -la anii lor – plictiseala , balaceala,chicote si fitze! ;astptand sa apara moderatoarea,Gabriela pe care o stiu ,am urmarit-o numai la MPFm si un picut la Te vreau langa mine… aceasta nu si-a facut aparitia pe ecran pana ce am inchinat eu steagul,mi s-a rupt filmul de oboseala agonisita de peste zi 😀
      Asa ca nu stiu dca merita a fi inlocuita cu asta in derulare ,desi toti sunt jalnici, de nesuportat cum se omporta ,dar o fac pentru niste banuti saptamanal si nu pentru o steluta~!
      Desi,fie vorba intre noi,nici pentru sta nu e permnisa dezbraxcarea de caracter a unora !
      dar,vorba ta…vom vedea..
      te imbratisez !
      …………………………………………….
      Priviti,savurati…amintiti-va… 😛


      „Am cunoscut zile mai bune, dar si mai rele. Ma trezesc in fiecare dimineata cu dureri, fizice si sufletesti, dar ma trezesc. Nu am tot ceea ce imi doresc, dar am tot ceea ce am nevoie.
      Viata mea nu este perfecta, dar sunt binecuvantata.”
      …………………………………………………………………………….
      Binecuvantari de sanatate sa primiti si voi fiecare indiferent in ce parte a lumii va afl;ati in aceste momente de ivire a zorilor… 😛 ❤ …………………
      „Iubirea adevărată înfruntă lumea, e generoasă și mândră. Nici o plăcere în iubire nu se poate compara cu afișarea ei în fața oamenilor. Numai iubirea vinovată se ascunde.”
      LIVIU REBREANU

      Apreciază

      • anitanna zice:

        Nu am mai gatit nimic…mi s-a acrit de mancare rece,de racituri,ciorba de perisoare de placinta cu carne,de pastrama… cand cu mamaliguta,cand cu aine si numai de casa;
        fac mereu dar o framant numai la masina-stiti motivul !
        Sotul vrea ciorba de zarzavat,o telina rasa cu lamaie si putina maioneza de post(din lapte de soia) ceva usor… 😛 de mancat !
        Dar fiind din pasare de curte,de curcan toate sunt usor de suportat… si cu toate astea… parca nu mai merge!

        Astazi,am mai multa treaba;
        Am planificat spalarea rufelor,ieri a fost ceva sarbatoare,si curatenie generala;
        Cu o mana :a mea si celelalte a sotului 😕 😀 speram sa ducem la sfarsit planul… facut!
        Va imbratisez,si va indemn:
        Aveti grija de voi!
        Sa fiti iubite !
        ……….
        Il ascult pe Hrusca..ce voce frumoasa are,calda,invaluitoare &ltl3 …. parca simt ca intru tiptil in atmosfera sarbatorilor de iarna… vin peste 63 de zile,atunci ii ascultam colindele… 😛
        😀 Suntem in ziua a 295-a din an daca nu stiati.. 😕
        Pana la sfarsitul lui mai sunt 70 de zile…
        eu. Atatica !
        ………………………………………….

        Apreciază

        • antoaneta52 zice:

          Buna dimineata scumpa, zi calma!!!
          Nici eu nu gatesc.
          Cred ca azi crosetez ceva si relaxare
          pup
          Nici mie nu prea mi-a placut emisiunea noua. isi aratau muschii, fata aceeea Diana facea numai grimaze, nu inteleg-sunt acolo ptr cuplu sau ptr veleitatile lor,, care va sa zica ,,nu le au, nu le vad eu.

          Apreciază

Daca doresti...poti scrie ceva !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.