BUCATARIA CAFENELEI VA ASTEAPTA!


Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la BUCATARIA CAFENELEI VA ASTEAPTA!

  1. anitanna zice:


    Au aparut urzicile,leurda,spanacul…

    Urzicile se spală bine și se scurg, apoi se fierb în apă cu sare până sunt aproape făcute. …
    Ingrediente:
    500 g urzici
    4-5 cepe porivite
    2 linguri de ulei de masline
    2-3 linguri făină de grâu,pesmet chiar mai multa
    ……..folosesc eu, CA SA SE LEGE BINE,PUN SI PAINE INMUIATA IN LAPTE DE MIGDALE…!
    2 felii ori înmuiată în apa ,
    si un cartof,doi,fierti, zdrobiti si cateva ciuperci si
    un morcov dat pe razatoarea mica si stors bine …
    patrunjel,marar si usturoi , cimbru ,doi catei de usturoi
    boia de ardei dulce …
    sare
    piper….

    Accesati pagina..Unica.ro si cititi modul de preparare… a lor,
    ca aceasta este reteta mea…pe care o fac anual…
    Am vazut o postare recent facuta si de ea ,de revista…!
    Poate ca aveti mai multa incredere in reteta lor ~!?
    Eu am facut anul trecut si le fac si in acest post dar fara a respecta aceste cantitati, le fac dupa cum consider si ce cred ca trebuie sa pun in ele..ca sa obtin o consistenta buna si un gust deosebit!
    Sunt gustoase si f sanatoase !
    Nu au ele o culoare frumoasa,dar daca le tavaliti prin pesmet alb si susan… daca va prieste… !?
    …capata o culoare mai apropiata de cea a celor obisnuite….cu carne.
    Astea sunt mai sanatoase.

    Se poate inlocui urzica cu spanac,stevie,varza putin calita,inmuiata,ca sa le poti modela si alaturi de ceapa mult verde,cozi maruntite de praz,,….,putin usturoi,sare,piper, cimbru e nelipsit de la ele….li se poate pune si miez de nuca si ciuperci..un talmes-balmes gustos si sanatos,depinde de dorinta dstra,gust, de ingeniozitate,fantezie,disponibilitate !
    Ori le puteti combina.. dupa cum va place!
    Cu drag,cu placere,dragoste rabdare…poti face minuni si in bucatarie in post !
    Doar sa vrei!
    O zi placuta!
    Va indemn !
    Sa gatiti cu spor!
    Cu mare drag !

    Si a fost prima sambata ..de pomenire a mortilor..din POST!

    Dumnezeu sa-i ierte!
    Sot,mama,tata,.bunici,cumnat,frate….
    sa va fie somnul in…

    BUCATARIA CAFENELEI …


    Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.