AMADEUS


 

AuTgt1Q7RjwDn10g6aamxYdTnAJS36BmpIQLWYu8NZENusJ_ReL-Byeyc3mxJHdKanulnou-12915

Amadeus – the Romanian Electric Quartet launched a new single – UP !
We celebrate you.
The track illustrates their celebration of 10 years of special music. The video shows parts of their lives during tours all over Europe and the way they enjoy every moment.
Also, the song is the official soundtrack of DinnerInTheSky Romania.

Trupa Amadeus a fost fondată în luna noiembrie 2000 de către producătorul muzical Adrian Ordean [1] și managerul artistic Florin Ionescu, fiind compusă din Andreea Runceanu, Alexandra Chișe, Cristina Filotti și Grațiela Giolu.
Din 2000 până în prezent, trupa Amadeus a lansat 5 albume și a susținut turnee internaționale.
În 2004, Alina Dinică i-a luat locul Grațielei Giolu în trupa Amadeus.
În 2007, Patricia Cimpoiașu a înlocuit-o pe Alina Dinică în formula trupei, cea din urmă alegând să își continue studiile muzicale la Academia de Muzică din Milano, Italia. Patricia se afla, la acea dată, în ultimul an la liceul de muzică George Enescu din București.
În 2014, Alexandra Chișe și Cristina Filotti au fost înlocuite de Bianca Gavrilescu (vioară) și Naomi Anelis (pian).SLMjyYhJh4k9_l-iAbsZmhpdJopQiL7Zu1579s4SPWOJwv7za7pPuQ==AuTgt1Q7RjwDn10g6aamxYdTnAJS36BmpIQLWYu8NZENusJ_ReL-Byeyc3mxJHdK

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la AMADEUS

  1. anitanna zice:

    Trupa Amadeus este un cvartet vocal-instrumental, un proiect muzical originar din București, România, care adoptă stilurile classical crossover și pop.
    Wikipedia
    Începutul activității: 2000

    Casă de discuri: MediaPro Music
    Albume: Freedom, 24 de ore, Meridian, The Island, Continental

    Apreciază

  2. anitanna zice:



    O zi minunata va doresc !

    Apreciază

  3. anitanna zice:

    Spam (21.818)
    Va multumesc pentru miile de mesaje…

    Bun venit in cafenea !

    La multi ani !

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.