BUNA DIMINEATA,LUNI !


732911450

Buna dimineata,tuturor care treceti pe aici…69756-picgifs-welcome-9652
‘Oricat de multe stele ar fi pe cer,oricat de mare ar fi splendoarea lor,noaptea tot noapte se va chema,iar omul tot va astepta rasaritul.Tot astfel,oricat de mari ar fi realizarile acestei lumi,ele nu vor putea inlocui vreodata NEVOIA noastra DE DUMNEZEU,de altfel singura nevoie care ne distinge de toate celelalte fapturi.”
Costica Oanca-Ingerul din singuratate

11060005_375359909323525_4207345899875939736_n
„Binele pe care-l faci, scrie-l pe nisip; ceea ce primeşti, scrie pe lespede de marmură.”                   Goethe
Va doresc o saptamana,prima din PRIER (APRILIE)_ ,minunata,luminata si cu multa iubire !
Afara cerul este senin,triluri si pasarele zgribulite,agitate usor, un picut de vant,ca o adiere,pomi infloriti imbracati ca niste mirese spre sfantul altar …o feerie sub fereastra mea…. si cam frig la cele 6 grade !

 Aroma  din aceasta dimineata este combinata..cafea si flori de cires si corcodus… nu-i asa ca te tenteaza. ????

 Te astept !
Sa aveti o zi buna!732911450

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la BUNA DIMINEATA,LUNI !

  1. anitanna zice:

    „Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evoluţia ta personală.” – Osho
    aMEKp-YcfL0ekHpSbKkOaTcZLPyTT90a-3itYdzw
    („When you’re born, you’re not a tree but a seed. Need to grow, you have to get to flowering and the flowering will be your contentment, your fulfillment. This flowering has nothing to do with the power neither money nor politics. unrelated than you with your personal development. „- Osho )

    Apreciază

  2. anitanna zice:


    Fii atent cum te dai, fii atent cui te dai
    Oamenii nu-s buni, nu sunt nici răi,
    Oamenii-s oameni
    Crede doar în ochii mai larg deschişi ca ai tăi.
    poezie de Doru Davidovici din Dezminţire la Mit (1991)
    Fiecare ,credem in dragoste,dar cati am trait oare,pana acum o iubire adevarata???
    Mai cred ca numai dragostea poate ucide..caracatita…singuratatea!
    Poate ca de asta se spune ca singuratatea cand doarme langa tine ,isi lasa un brat de veghe,planton…
    Poate ca o iubire adevarata,marea ta iubire,nu o simti neincetat,dar singuratatea o intalnesti la tot pasul..ca un brat de caracatita ce sta treaz..
    in acest moment al diminetii ,prin fereastra larg deschisa prin care patrunde aerul putin racoros si placut al diminetii,imi intra acordurile unei melodii de Dean Martin,cred ca este vorba,din cate imi mai amintesc si eu…de Campiile verzi,melodia preferata a presedintelul Kennedy,dar cati ne mai intereseaza si asta,??? din cei de-o varsta cu mine?! :
    Mie imi place cum canta.. dar cine il mai asculta??? Si totusi,am vis-a-vis pe cineva care canta la Teatrul muzical,o solista renumita a Galatiului…cred ca de acolo strabat aceste acorduri ale melodiilor de mult uitate…. Va las in compania lui…melodia cred ca va este cunoscuta…
    FIECARE ZI SA ITI FIE MAI BUNA SI VIATA MAI USOARA!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.