INVITATIE… IN CLIPE DE DURERE!


10416588_728336223889498_8827868783066557898_nInvit ,asadar pe oricine,tanar ori varstnic,pe acei care si-au pastrat tineretea,curiozitatea si dorinta si care uneori in clipe de mahnire,indoieli si framantari,au puterea de a se detasa de ele macar o clipa,atat cat trebuie sa asculti o melodie si sa privesti o imagine ca si cum ai risca totul pentru o iubire ? 😛 …care presimti  ca te va indeparta poate ca iremediabil de ceea ce erai ?
Ma refer si la clipele de ragaz sufletesc si la cele de viata, din viata reala!?
Sa fiti iubite,i !u9ouz8117hj (1)

Cu durere,regret  si lacrimi fac aceasta postare in memoria celei care a fost..un om cu suflet deosebit , tanar si frumos,un om vesel , extraordinar pentru care  timpul nu a mai avut rabdare si  atat de mult i-a placut de ea lui Dumnezeu incat a luat-o la ceruri!
Dumnezeu sa te ierte,sa te odihneasca in liniste si pace !0182051eJwE

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , ca cel care nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze, care nu se roaga si CREDE si nu ajuta pe cel in suferinta....e un nefericit !
Acest articol a fost publicat în video si imagini cu text. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la INVITATIE… IN CLIPE DE DURERE!

  1. anitanna zice:

    Da,dupa aceasta veste cumplita primita la ceas matinal..imi spun ca vor fi momente in viata cand ne va fi dor si vom dori sa o mai strangem la piept pe cea care si-a terminat ori i-a fost curmata brusc alergarea prin viata , care a fost luata prea timpuriu de langa noi ! Spun asta pentru ca era la varsta foarte tanara, la doar 39 de ani si deci mai avea multe de facut ,de spus,de alergat… dar mai ales de crescut cei doi copilasi,ingeri de 13 ani pe care i-a parasit si s-a ridicat la ceruri atat de mult a fost ea iubita !?
    In fata acestei dureoase si tragice intamplari pot spune doar ,ca : Dumnezeu sa o ierte si odihneasca in pace si liniste!
    Ne vom aminti cu drag si recunostinta de tine !

    Apreciat de 2 persoane

  2. Ileana zice:

    Condoleante! Dumnezeu sa aibe in paza Lui!

    Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:

    Am fost la biserica in aceasta seara de la orele 18 la o slujba impresionanta cu un sobor(20 si ceva )de preoti,fiindca Rodica Simona este ,a fost prezbitera . O biserica arhiplina o plangea,ii plangea plecarea la ceruri atat de nemiloasa si timpurie.. Baietii,are gemeni,o sarutau,mangaiau si stateau cu capul ei in palme… m-au impresionat profund.

    Sunt complet ravasita nici nu stiu ce e cu mine ,ce este cu noi… a fost un an de lupta grea si dureroasa,dar boala a invins-o si i-a curmat viata… desi stiam si ne asteptam ,ne doare cumplit.Este nasa de cununie a fetei mele si cei doi copii sunt botezati tot de ea!Un om energic,vesel si cu un suflet nemaipomenit! Nu-mi vine sa cred ca nu mai este!
    Odihna vesnica in loc luminat suflet bun si bland.Nu te vom uite ,vei ramane vesnic in inimile noastre ale celor care te am cunoscut.
    Dumnezeu sa o ierte si odihneasca in pace,iar maine la 12 va fi dusa acasa la Braila si va fi depusa la Catedrala din centru… Miercuri la unu va fi inmormantata !

    Drum bun inger printre ingeri!

    Apreciat de 1 persoană

  4. anitanna zice:


    Octavian Paler
    „Aminteşte-ţi să-ţi petreci timp cu persoanele iubite, pentru că nu vor fi lângă tine o eternitate. Aminteşte-ţi să spui o vorbă bună copilului care te venerează, pentru că acel copil va creşte curând şi va pleca de lângă tine.
    Aminteşte-ţi să-l îmbrăţişezi cu dragoste pe cel de lângă tine pentru că aceasta este singura comoară pe care o poţi oferi cu inima şi nu te costă nimic. Aminteşte-ţi să spui “Te iubesc” partenerului şi persoanelor pe care le îndrăgeşti, dar mai ales să o spui din inimă. O sărutare şi o îmbrăţişare vor alina durerea atunci când sunt sincere. Aminteşte-ţi să-i ţii pe cei dragi de mână şi să preţuieşti acel moment pentru că într-o zi acea persoană nu va mai fi lângă tine. Fă-ţi timp să iubeşti, fă-ţi timp să vorbeşti, fă-ţi timp să împărtăşeşti gândurile preţioase pe care le ai.”

    Apreciat de 1 persoană

  5. anitanna zice:

    In aceste zile cernite pana si ploaia este apasatoare..totul este cumplit !
    Oricat as incerca sa-mi abat gandurile de la cele ce-mi preocupa mintea momentan ,nu reusesc.
    As vrea sa ma detasez incercand orice,dar nu pot doar sa iau niste hapuri.
    In aceasta seara suntem cu copiii,ai lor vor veni tarziu in noapte de la Braila.
    Aseara,cand am plecat la biserica,copii nostri nu stiu nimic de aceasta tragedie,cel mic mi-a spus,textual:buni,daca il vezi pe nasul (e preot la mine in parohie) sa-i transmiti salutari de la mine si sa-i spui ca ma rog pentru nasa.! Am inceput sa plang,mi-au tasnit lacrimile involuntar si el a spus…lasa ca ii spun eu cand ma intalnesc !
    Si totusi dupa cum imi tot pune intrebari si ma descoase cred ca simte ceva,copilul…
    Va imbratisez si va doresc o seara cu liniste ,armonie si multa dragoste..
    Sa fiti sanatoase si sa aveti grija de voi!
    Dumnezeu sa te ierte om cu suflet bun,frumos,vesel si marinimos si sa te odihneasca in pace,draga Rodica,cumatra noastra draga si iubita !

    <

    Apreciat de 1 persoană

  6. anitanna zice:

    Am revenit la fel de sfasiata de durere si plans..am citit pe Facebook o scrisorica a unuia dintre copii a lui G,catre mama aflata sus in ceruri si de unde cu siguranta ca ii vegheaza si ocroteste !
    „Mami…mi-e dor de tine „..asa isi incepea el scrisorica!
    Baietii au abia 14 ani,sunt gemeni.
    Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul bland ,bun si frumos celei care a fost,cumatara,Prezbitera ,Rodica -Simona,la doar 39 de ani plecata in alta viata, sus la ceruri.
    Un inger printre inger!
    Fata si ginerele impreuna cu cei doi copii,finii lor, au fost la mormant si de 1 Martie si de 8 Martie…la Braila…
    O avem in amintire in permanenta;in casa,unde ne indreptam ochii,fiecare coltisor ne aminteste de ea… peste tot sunt darurile ei, parca prea multe ,oare stia ce ii este destinat de asta s-a grabit,a stiut ca timpul nu va mai avea rabdare … facand atat de mult bine si daruind atat de mult???
    Doamne ,iart-o si odihneste-o in liniste si pace!
    Nepotelul meu cel mic-10 ani imi spunea ieri ca vor sa se duca la Br la mormantul nasei si ca: ..Buni ,eu am observat ca lui Doamne ,Doamne ii plac doar oamenii frumosi,tineri si buni ca nasa!?
    Ce constatare!?
    Am ramas uimita,uluita !
    Da a fost un om placut din toate privintele!
    Dumnezeu sa o ierte!

    Apreciază

  7. anitanna zice:

    Pe 3 noiembrie, a fost ziua de nastere a prezbiterei R S… implinea 42 de ani daca ar fi trait!
    A fost comemorata aceasta zi in sfanta biserica,si ne-am rugat pentru sufletul ei tanar,bun si frumos!


    Dumnezeu sa o ierte !

    Apreciază

  8. anitanna zice:

    An de an, clipa de clipa ne rugam pentru frumosul, tanarul ei suflet band…. O mama dulce, mama ! Copiii au devenit adevarati barbati! Dumnezeu sa te ierte !

    Apreciază

Comentariile sunt închise.