VOTEAZA CONCURENTII… PUTEREA DRAGOSTEI ! V I A T A …”Viata fara dragoste este ca un copac fara flori sau fructe.” – Kahlil Gibran

Andreea-Mantea (1)

ACEASTA PAGINA O FOLOSIM PENTRU VOATARE CONCURENTI Sezon 2…

 

andree11.jpg

Va rog votati Bianca ,concurentii….pe siteul oficiall al emisiunii :

http://www.putereadragostei.ro

Reclame

1.975 de răspunsuri la VOTEAZA CONCURENTII… PUTEREA DRAGOSTEI ! V I A T A …”Viata fara dragoste este ca un copac fara flori sau fructe.” – Kahlil Gibran

 1. Lupsa ionela zice:

  Te ador esti o fata foarte frumoasa 😍 ai o familie superba

  Apreciat de 1 persoană

 2. Mircea zice:

  Jador si Bogdan doi prost crescuti.
  ( Provin din mediii ….. moldoveni )
  Mocanu un om fara nimic serios, un oportunist care se ascunde dupa mastile lui Jador .

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Domnule,dumneata din ce neam esti…nu de romani???
   Rusine sa va fie fiindca ganditi atat de usor de lamentabil…
   Pai neamul asta de Moldoveni a dat TARII ROMANESTI o pleiada de oameni de vaza…de aici a plecat scrierea noastra ,scoala, si cate alte valori…..
   Rusine !

   Apreciat de 1 persoană

 3. Mircea zice:

  Jador un rrom care nu trebuie expus in public .
  Mocanu un tantalau prost din toate punctele de vedete cu excese de frustarea asupra multor lucruri pe care nu le inteleg .
  Nu o sa inteleaga nimic dar ii tine Mantea in brate.
  Trebuiau trimisi acasa de mult .
  Doi impostori.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Mircea zice:

  Ligi e una ditre cele mai destepte concurente .
  Are minte cat cei doi la un loc .
  Ar trebuisa nu se mai coboare la nivelul celor doi. la care vorbeste gura fara ei .
  N-au nimic pt emisiune si se fac de ras tot timpul. Tocmai de aceea nici o d-ra. nu sta cu nici unul din ei mai mult timp.

  Apreciat de 1 persoană

 5. anitanna zice:

  Dobre Cornelia
  Administrator · 3 ore
  Mai mult, a mai spus iubitul Biancăi de la ”Puterea Dragostei”, situația e una dificilă. ”Nu îmi cade bine situația în care mă aflu. (…) Eu sunt aici la emisiune, nu pot să mă plâng că e ușor, dar nu e greu, chiar dacă sunt anumite tensiuni, e agitație, e oboseală, nu poți să ai încredere, nu poți să te descarci în fața nimănui pentru că tot ce spui poate fi folosit împotriva ta. (…) Dar aici e mai ușor decât în mediul din care am venit eu, de acasă”, mai explică Livian de la ”Puterea Dragostei”.

  📷

  Și, decis să lămurească lucrurile, a spus ce simte față de declarațiile tatălui său și față de Bianca de la ”Puterea Dragostei”. ”Eu știu ce am, știu ce reprezintă Bianca și nu vreau să fiu pus în ipostaza de a alege. (…) De asta, fac tot posibilul să demonstrez contrariul celor spuse de alții despre Bianca, că ar fi prefăcută, că ar fi bandită, că își urmărește interesul. Până la urmă, toți ne urmărim interesul, dar întrebarea este ”Dacă interesul ei este o relație frumoasă alături de mine?”. Dacă interesul ei cuprinde mai multe interese, cu toate că în momentul de față interesul ei este să plece alături de mine, din această emisiune, cât mai repede. Nu am cum să îl judec pe tata, fiindcă el e creier. Toți cei care trageți concluzii, vă zic eu: nimeni de pe planeta asta nu poate să tragă concluzii despre el. El e definiția cuvântului șmecherie. El se poate suci, schimba, după o situație, în 7 stiluri diferite. În momentul de față, ceea ce încerc eu să fac este să împac și varza și capra. Și culmea, Lupul încearcă să o facă…”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

  Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

  Mai mult decât atât, Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei. (…) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea înmpotriva noastră… dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui… Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele! (…) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împpotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”

  ”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, pritenă, amantă, Bianca e tot! (…) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”.

  📷

  Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” negociază deja și numele copilului

  Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copuilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Felicitări, Bianca si Livian!

  Apreciază

Daca doresti...poti scrie ceva !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.