Simbol la misterului si fascinatiei….

1-frezii

„Inima zvacni si se opri in loc. Nu se mai auzea nici un zgomot, insa in camera plutea o unda de parfum distinct, imbatator. Era parfumul florilor de frezia”.

Asa se incheie, celebrul roman al lui A.J.Cronin, “Gran Canaria..si de acolo eu ,candva ..cu ceva ani in urma..am  auzit de existenta ei.. si de cum am vazut-o am indrait-o si iubit-o… In permanenta in casa am frezii…,aproape in permanenta, daruite ori pe care le cumpar special… sunt flori de suflet!file

0_a5632_5d47c7ed_L????????????????????????????????????

o.14151Sa aveti o zi de vineri minunata !

Anunțuri

2 răspunsuri la Simbol la misterului si fascinatiei….

 1. anitanna zice:

  La multi ani,draga,Frezii !..imaginea este a lui Bibi.. este atat de minunata incat am postat-o si aici..sper sa nu se supere… 😕

  Apreciază

 2. anitanna zice:

  ‘Iubesc tăcerea dintre gânduri. Este momentul perfect pentru confidențe. photo uUQg78c7bMpyIu096zc1rCr1dSykTzjoMfo229PcLT52IY1x7X-hHg.jpgȘi clipa ideală pentru visele cele mai frumoase. Se spune că cel mai profund mod de a vedea ceva este cu ochii închiși. Înțelegere perfectă.
  Armonie totală.
  Abandon complet.
  Între clipa ce a trecut și cea care în care se mai ține se nasc zeci de emoții. Iar eu iubesc să le simt și le trăiesc , mă fac să mă simt viu și plin de energie.
  Ador tăcerea strecurată în melodia ploii. Și liniștea aducătoare de pace din mângâierea vântului. Simt profunzimea fiecărui răsărit și nu mă satur să respir apusuri. Îmi place să fiu cu gândurile mele. Eu și sufletul meu. Să stăm la confidențe ca doi prieteni vechi și să ne lăsăm în voia timpului. Să depănăm amintiri și să savurăm delirul momentului. Cel mai bine te înțelegi atunci când vezi în interiorul tău. Și cel mai bine alegi atunci când știi exact ce-ți dorești. Trebuie să te cunoști nu numai pe dinafară dar și pe dinăuntru, să-ți știi pe de rost fiecare cicatrice, fiecare amintire ascunsă, fiecare resentiment sau regret. Uneori omul are nevoie de singurătate, de timp, de înstrăinare. Uneori, sufletul are nevoie de un moment de respiro, de un strop de pace și tăcere, de un colț îndepărtat și colorat unde își poate linge rănile în voie. Uneori, iubirea vindecă, mângâie, alină dar alteori trezește temeri, neliniști, tulburări. Uneori, prietenii sau oamenii iubiți ,ajută, dar alteori suportul lor este prea mult pentru noi.

  De aceea iubesc tăcerea și zgomotul deopotrivă. Astăzi caut liniștea, dar mâine voi cânta din tot sufletul.”
  Ganduri anonime….

  Apreciază

Bun venit ! Se poate comenta !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s