PUTEREA DRAGOSTEI SEZON 3…..27.07.2020.

01cw054pox36606519322878285169.jpg

BUN VENIT! ❤️

108029332_155137306114899_8625700344649224410_o

5.876 de răspunsuri la PUTEREA DRAGOSTEI SEZON 3…..27.07.2020.

 1. sad angel zice:

  Mai toți băieții se ceartă cu Alexandra, de nu or scula -o pe locul 1…… că și așa se promovează videochat -iste, dansatoare la bară, lipsa de educația, băieți care jignesc fete, fete care nu se respectă pe ele însele. ..

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:

  Cristina a dezvăluit că Alexandra vorbește cu Gabriel din sezonul trecut, Nicos a ieșit nervos, iar Cristian a fost trimis să îl aducă.
  Alexandra a recunoscut că a vorbit cu Gabriel și că el i-ar fi zis că vrea să intre pt ea, iar ea i-a răspuns că poate să intre.
  Se arată mesaje din 26 iulie dintre Alexandra și Gabriel. A venit și Nicos

  Apreciat de 1 persoană

 3. sad angel zice:

  Aproape toți băieții sar pe Alexandra. Ea nu i-a zis lui Nicos despre discutia cu Gabriel, în care se vedea scris că aveau un plan împreună, Gabriel i se adresa cu Baby ..
  Alexandra răcnește. ..

  Apreciază

 4. sad angel zice:

  Alexandra spune că a vrut să intre în sezonul 2 … dar că s-arăzgândit. …
  Cristian a bipuit -o.
  O fi Alexandra cva, dar Cristian e un gunoi. La fel și Akebono și alții care insultă femei indiferent dacă sunt cve sau nu.
  Alexandra se duce să își ia telefonul ca să demonstreze după spusele ei că de când vorbește cu Nicos , nu a schimbat 2 vorbe cu Gabriel.

  Apreciază

 5. sad angel zice:

  Doamne, plouă în draci. ..

  Apreciază

 6. sad angel zice:

  Alexandra a adus telefonul. …
  Cristian o atacă cel mai vehement. Ăsta o vrea. ..

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Alexandra spune că Gabriel o sunase cu o seară înainte. . E urât ce facd și ea. .. scursuri. ..
   Ea zice că ea vroia să intre în sezonul trecut pt Gabriel. . Dar că acum au o relație de prietenie. … ea spune că a omis să îi spună lui Nicos.
   Nicos încearcă să își păstreze calmul. ..

   Apreciază

 7. sad angel zice:

  Nicos a cerut să meargă la baie cu George.
  Cristina i-a zis să se ducă singur. ..

  Apreciază

 8. sad angel zice:

  Doamne a scăzut de la 28 de grade la 21, dar în casă nu se simte mare diferență.
  În episodul de mâine, Alexandra e supărată.
  Paul spune că îi place Mariana.
  Cristian le spune celor 2 surori că ocupă 2 locuri degeaba. Are dreptate, dar și el îl ocupă tot DEGEABA

  Apreciat de 1 persoană

 9. sad angel zice:

  Tot plouă. ….Offfffff. …

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:

  Ploaia a încetat. Dar arată ploaie și mâine și poimâine.
  Până azi am avut multe zile superbe cu soare. Acum a plouat cam 2 ore..

  Apreciat de 1 persoană

 11. sad angel zice:


  V-am pupat de noapte bună 🌙

  Apreciat de 1 persoană

 12. sad angel zice:

  Andrado, Andrado, ce caracter urât ai. …..
  V-am pupat de noapte bună.

  Apreciat de 1 persoană

 13. sad angel zice:


  Bună dimineața. E soare superb 🌞 Și sunt 18 grade. …

  Apreciat de 1 persoană

  • antoaneta52 zice:

   Bună dimineața. Pai la mine nici fir de apa. Asta e treaba? 😃😃😃Zi frumoasa tuturor! Pupici

   Apreciat de 1 persoană

   • anitanna zice:

    Bună dimineața, fără soare cu nor și vânt la 24 de grade.
    Astazi nu am văzut soarele deși à răsărit 🌅 în zori de zi, 6:01, e urat, întunecat afara, vânt, cald și gugustiuci cântăreți, e liniște ca altădată, au terminat gardutul de pe partea noastră, probabil ca de saptamana cealaltă va fi iarăși zgomot fiindcă încep și la blocul vecin din spate, schimbarea, înlocuirea lui.. .
    Nici à cafea nu miroase încă, soțul are alte treburi urgente la aceasta ora, el își face dimineața una, după amiaza o alta dar fără cofeina pe când eu doar ma multumesc cu aroma raspandita…și ma gândesc la diminețile când beam împreună câte o cafea ori un ceai 🍵 ☕😴 și aporovoiam vrute ori nevrute. In speranța că vor reveni acele clipe frumoase și plăcute…
    Acum beau un pahar cu apa, călduță cu lămâie și 🍯… E mai sănătos și indicat pentru mine.
    Sa aveti o zi de MB adtu frumoasa, linistita☕, ☀ însorită și cu bucurii nebănuite în ea.
    În nuanțe de roz, de drag și 💕… Iubire !. Va îmbrățișez! ❤️ 🍀 👍

    Apreciat de 1 persoană

 14. anitanna zice:

  Încep tot cu întrebarea… Știați ca!? ☕ Marţi” e tot bărbat, dar e zi pocită, zi rea, în care nu-i bine să începi nimic şi nici să pleci la drum. E ziua Sfântului Ilie şi postul se ţine pentru duşmani.
  E
  Cu toate astea eu am. început ceva… sa spăl și sa șterg praful… Pentru mine MB artea e zi buna doar cu ceasuri bune… Asa s-a fie și pentru voi, dragilor! ❤️
  … si iar… știați ca, poate ca va place și vouă ? ☕…..
  .. Cafeaua neagră – este preferată de oameni direcți, care “nu au timp de prostii”. Sunt oameni cărora le plac lucrurile simple și pot fi tăcuți, supărăcioși și rigizi. Exprimarea tăioasă și nepăsarea sunt, de asemenea, elemente care îi pot caracteriza.🌝😋☕😜
  BUNA DIMINEATA,MARTI 💮🌸🌺🌼!

  Zi binecuvântată!

  Apreciat de 1 persoană

 15. Geo zice:

  Pupici scumpele mele, aşa cum sunteţi, cu treburi până peste cap sau cu mai puţine (că nu ne lasă mânuţa, nu-i aşa?; dar şi să fii coordonator de operaţiuni strategice pe lângă aragaz e o treabă destul de complicată, Anita!)
  Angel, îmi pare foarte rău de Crinuţa voastră, sigur se întâmplă ceva, că şi pisicuţei mele i-a revenit răceala brusc, aşa, în plină caniculă, iar acum îi fac tratament. Azi mă voi duce din nou la medic, dar ce e îmbucurător este faptul că i-a revenit pofta de mâncare. Problema a fost că sâmbătă când s-a declanşat boala (cred), mi-a fost şi mie foarte rău din cauza căldurii şi nu i-am mai dat recompensele de peste zi, iar duminică am interpretat starea ei de letargie ca efect al căldurii excesive, la fel şi relativa ei lipsă de poftă de mâncare.
  Şi-acum, ceva despre emisiune…
  Plecarea lui Ale, a fost ceva cerut de ea, datorită decesului survenit în familie. Eu deduc faptul că în familia ei legăturile de rudenie sunt foarte puternice şi gestul ei de a părăsi emisiunea se datorează mai degrabă grijii pentru cei rămaşi, deşi într-o postare a mărturisit ce dragoste puternică o lega de bunica ei.
  Deşi în emisiune pare că nu a fost prea vizibilă, sunt concurente care îi regretă plecarea, ceea ce îmi dă de înţeles că, chiar dacă nu a fost iubită, a fost cel puţin respectată.
  Sper, pentru şansa de evoluţie a lui Cristian ca fata să se întoarcă şi să-l ajute să vadă si alte valenţe ale existenţei lui, mai ales că terenul de inteligenţă nativă este fertil. Cel puţin pentru el, zicala “brânză bună în burduf de câine” să nu mai fie valabilă. Are şanse, mai ales după ce i-am văzut familia, prin intermediul vlogurilor lui Bibi.
  Copila asta aşa, cu toate “bubele” existenţei anterioare, are şanse mari să devină ceea ce majorităţii oamenilor le place. Modestă, cu picioarele pe pământ, puternică şi răzbătătoare. Muncitoare sigur va fi pentru că are un model: mama ei. Pe care Bibi nu numai că o iubeşte, dar o şi respectă enorm.
  Aş vrea să fac o precizare (pentru că tot îi urmăresc vlogurile): mersul la cumpărături cu Mari a avut loc înainte de venirea Lupului! Un mic amănunt mi-a dat indiciul şi anume un uscător de rufe pe care l-am văzut în casa ei într-un filmuleţ anterior, dar şi în căruciorul de cumpărături acum, după ce tu, Anita. ai spus că s-a întors de la Tecuci. E o simplă problemă legată de editarea materialelor.
  Acum, că e singură sper să-şi facă “oleacă” de timp să studieze în ce familie şi-a dorit sau poate îşi mai doreşte să intre. Să vadă de câte ori Bulibaşa îşi deschide congelatorul şi îşi arată bijuteriile, deşi n-a muncit o zi în viaţa lui. Nu mai vorbesc de jignirile ordinare pe care i le-a adus…Să pună cap la cap informaţii pe care tot ei Mondialii le dau şi să tragă concluziile potrivite. Să vă dau un exemplu:
  • În împrejurări diferite s-a spus (prin vocea lui Nelson Pop Sr,) că Liana, mama Lupului, are 41 de ani şi că este partenera lui Nelson Sr. de 27 de ani, iar Juniorul face în curând 25 de ani…Întrebare întrebătoare: ce făcea Liana la 14-15 ani, că la şcoală nu se ducea în niciun caz? Cu ocazia asta i-am răspuns celui mic de ce mamă-sa a plecat în Ungaria cu tată-său. În plus această femeie l-a “luat” pe Mondial DUPᾸ CE acesta fusese o tură la pârnaie, iar nevasta cu acte a acestuia îl părăsise tocmai din această cauză. Despre ce vorbim, fetelor? Dacă mai pun la socoteală că şi tatăl Seniorului a stat niţel mai mult la răcorică, tacâmul e complet…
  Nu-i normal să se întrebe copila: cine-mi dă mie lecţii, dar şi familiei mele?
  Am sperat şi sper în continuare, că acum va fi sfârşitul acestei relaţii toxice…Să rămână Lobo cu Petzi şi Cartonu’ lui, iar ea să-şi deschidă ochii, că băieţi onorabili sunt, slavă Domnului. Şi că veni vorba de băieţi onorabili, am văzut că Bianca şi concurentul David se cunoşteau dinainte. După imagine tind să dau dreptate comentariului concurentului: o simplă prietenie…

  Apreciat de 1 persoană

 16. Geo zice:

  Ah, Angel, acum îmi amintii (mai cu perfectul simplu ca la olteni), Carmen a noastră are în sfârşit pe cineva şi mie mi s-a părut că are ceva în figură ce-mi aminteşte de Dănuţ…

  Apreciat de 1 persoană

 17. sad angel zice:

  Sunt 26 de grade și soare superb 🌞 🌞 🌞
  Mă bucur Geo, să aflu că, Carmen a noastră are pe cineva, dar sper să fie diferit la caracter fața de Danut.

  Apreciază

 18. sad angel zice:

  Alexandra și Nicos sunt certați. Fetele îi dau sfaturi Alexandrei.
  Andrada e întrebată de fete despre David, se dă acum că îi ia apărarea lui David, dar de săptămâna viitoare vedem cum îi împroșca cu noroi.

  Apreciază

 19. sad angel zice:

  Ooo, da !!! E mai frumos decât Danut, iubitul lui Carmen. Acum l-am văzut și eu. … Arată mai bine de un milion de ori. E mai înalt și mai bine făcut. La față pare mai docil.

  Apreciază

 20. sad angel zice:

  Mariana se ia la glume cu băieții.
  Akebono s-a așezat lângă Madalina. A devenit prea vorbareata . Nu-mi place.
  Bianca, fata nouă, imi pare plăcută la prima vedere. . Să sperăm că nu mă înșel în privința ei, să nu fie Madalina 2.
  Andrada l-a întrebat pe Cristian dacă o place pe Bianca, iar el se maimuțărea .
  Madalina le-a spus celorlalți să o lase că discuta ceva cu Cristian. Cred că îl vrea pe Cristian, i-a mulțumit că a făcut -o să plângă în prima săptămână, că cică a întărit -o.
  Madalina a prins glas, nu îi stă deloc bine, dar mai bine că își arată caracterul defect.
  Deocamdată vot David. Vreau să o analizez și pe Bianca.

  Apreciază

VA MULTUMESC !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.