PUTEREA DRAGOSTEI : SEZON 2

 

 

Această prezentare necesită JavaScript.


❤️🤭🍵😴

25.228 de răspunsuri la PUTEREA DRAGOSTEI : SEZON 2

 1. sad angel zice:

  Gabriel i-a reproșat Ellei că îi dă like- uri lui Renat, iar că lui îi dă report. …
  Berna a zis că Ella e supărată că o jigneste mama lui Gabriel. Gabriel a negat.
  La un moment dat Renat a intervenit în apărarea Ellei, iar Gabriel și Daiana au sărit cu gura pe el…..
  Renat e cu bun simț, e împăciuitor, dacă apără pe cineva nu o face din interes ca ceilalți. …

  Apreciază

 2. sad angel zice:

  Ella se confesează la Berna

  Apreciază

 3. Geo zice:

  Bună ziua, cu intâmplări fericite şi mulţumire în suflet, dragelor…
  Azi nu prea am treburi multe de făcut, aşa că am mai trecut pe aici şi am constatat că trecerile mele anterioare nu au fost sesizate, motiv de îngrijorare pentru voi. Chiar ieri mi-am făcut prezenţa, am semnat şi condica (sic!!!), am poposit ceva mai mult fiind doar cu tata acasă.
  Noutăţi despre PD nu am, doar că sentimentul de scârbă şi lehamite se accentuează pe zi ce trece, deşi ştiţi că eu fac anamneza emisiunii doar din comm. lui Angel şi ce mai văd pe net, mai corect pe YT. Cică azi şi mâine se filmează semifinala şi pe 26 Finala, cu votul publicului. Dacă e adevărat, înseamnă că vor folosi acelaşi procedeu de desemnare a câştigătorilor ca în primul sezon, ceea ce conduce la concluzia că lui Bibi i se ia şansa de a câştiga a două oară trofeul (pe merit!). Ce folos că publicul o place, dacă decidenţii sunt din categoria celorlaltor cocurenţi, invidioşi şi ranchiunoşi.
  Sunt în continuare consternată de ce văd că se întâmplă în societate, cum în mod subtil suntem întărâtaţi la dezordine, văd disperarea din comportamentul unora care în loc să se retragă să citească şi să interiorizeze ce este cu adevărat o stângă modernă, manipulează un popor rămas doar cu un praf de cultură, incapabil să culeagă şi să interpreteze informaţii, pentru ca apoi să acţioneze în consecinţă.
  Probabil aţi văzut momentul de ieri când un pensionar a făcut scandal la o conferinţă de presă şi reacţia de pe un post TV, unde mai aveau puţin şi-l mângâiau pe creştet pe protestatar. O persoană normală nu a văzut în evenimentul cu pricina decât manifestarea unui om dezechilibrat psihic, montat cu informaţii false, care au condus spre această ieşire nervoasă.
  Mă întreb ce făceau aceia care acum spun că pensionarii trăiesc azi şi nu mâine sau în viitor, în anii în care ţara ne era furată de sub picioare şi eram hrăniţi cu pulpe americane mirându-ne că nu ne intrau în tavă la cuptor?
  Îmi vine rău când văd indivizi care în anii ’90 ne spuneau că avem o industrie de fiare vechi şi că la Casa Naţională de Sănătate avem excedent financiar sau care acum câţiva ani îşi serbau ziua de naştere pe stadion ca în Coreea de Nord, că ne dau acum lecţii de morală cu falsă înţelegere pentru amărâţii ce nu mai suportă nu viaţa grea (pe care au avut-o întotdeauna) ci atâta hoţie, demagogie şi nesimţire.
  În rest să ne trăiască Covrigul, că mai avem de tras…

  Apreciază

VA MULTUMESC !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.