PAGINA PENSIONARILOR !

2z8yqtx

9.167 de răspunsuri la PAGINA PENSIONARILOR !

    • anitanna zice:

      Bun venit,tuturor!
      Fie ca Noul An sa va aduca bucurii , impliniri, fericire, iubire si multa liniste sufleteasca alaturi de cei dragi.

      Embarassed
      LA MULTI ANI…2015 !Ne mai desparte doar o zi si cateva ore si intram in Noul An ,s-a uitam tot ce a fost trist si rau, urat si neplacut,s-a pasim in EL ,mai buni,mai veseli si mai increzatori,cu mai multa dragoste si iubire in suflet fata de apropiatii nostrii fata de prietenii adevarati reali sau virtuali ,sa-i iertam pe cei ce ne-au suparat sau au gresit fata de noi,sa-i iubim si sa-i respectam,ca doar ne respectam pe noi.

      Si pentru noul an 2015 pentru toate prietenele si prietenii mei virtuali primiti urarea mea de ….un An Nou fericit,imbelsugat si linistit,cu sanatate ca-i mai buna decat toate, bucurie in inima si in suflet, indeplinirea tuturor dorintelor,gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintiri frumoase ale viitorului,cale luminata si viata imbelsugata cu dragoste si iubire presarata.

      Dragii si dragele mele prietene,poate in seara dintre ani avem fiecare anturajul nostru si nu ne permitem s-a mai trimitem mesaje,comentarii cu urari si felicitari,eu va trimit din suflet aceste urari,cu imbratisarea prieteneasca ce o meritati,si hai sa ciocnim un pahar de sampanie pentru prietenia noastra,pentru respectul de care am dat dovada in comunicarile noastre si pentru o prietenie trainica si in viitor’’SUS PAHARUL LA MULTI ANI 2015’’….cu toata dragostea,respectul si sinceritatea ce o am fata de voi,
      Ce poate fi mai frumos decat sa le transmiti multa sanatate , fericire , dragoste cat cuprinde si indeplinirea tuturor dorintelor prietenilor in seara dintre ani .
      S-ar putea sa fi fost momente când : Te-am deranjat ,Te-am tulburat, Am insistat, Te-am iritat, Te-am enervat cu toate comentariile trimise Aşa că acuma ,vreau să iti spun….

      . Prietenia noastra sa ramana la fel de frumoasa si in 2015 …noroc..tot anul ,,LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT 2015 !

      Apreciat de 1 persoană

  1. anitanna zice:


    La multi ani,frumoasele si dragile mele…Ultima zi din an cu sanatate si bucurii,iar Anul ce vine sa va fie asa cum vi-l imaginati fiecare!
    V imbratisez cu drag!
    La multi ani!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Adi zice:

    „) Am oprit masina pe centura si o fata s-a apropiat facandu-mi semn.
    Deschid geamul si o intreb:
    – Cat?
    – 15 lei!
    Ieftin! ma gandeam eu…
    I-am intins 15 de lei si nenorocita mi-a dat 2 cutii de petarde!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Adi zice:

    … sa vedem ce mai spune despre noi …. 🙂

    Ziua în care te-ai născut spune multe despre tine. Află cele ȘAPTE DARURI ale Zilei de Naștere cu care te-au hărăzit zeii
    Unii s-au născut cu miracolul vieții, alții cu miracolul iubirii, alții cu miracolul frumuseții. Care este miracolul tău? Care este darul divin personal care ți-a fost hărăzit încă de la naștere? Care este acel dar special cu care ai fost înzestrat încă din momentul nașterii tale și care te va călăuzi de-a lungul existenței tale pe acest Pământ?

    Cei născuți Luni – Miracolul Cuvântului

    Luni este o zi a începutului, a cuvântului și a puterii de a începe o acțiune nouă. Luni este o zi benefică pentru a-ți urma visurile și a le pune în practică. Ziua de Luni aduce cu ea libertate, libertatea cuvântului și a discursului. Nu ezita să îți exprimi exuberanța, individualitatea, entuziasmul în fața celorlalți, chiar dacă uneori ai tendința de a te închide în tine. Darul cu care te-ai născut este darul Cuvântului, și el trebuie împărtășit. El te va ajuta să deschizi numeroase porți în viață. Ai abilitatea de a te face remarcat prin cuvânt, fie el scris. Cuvântul tău influențează și schimbă opinii, sprijină, pedepsește, dar oferă și afecțiune și înțelegere. Ai o mare putere de persuasiune, ești un bun orator și ști cum să aplanezi conflictele.

    Cei născuți Marți – Miracolul Vieții

    Cei născuti marți au fost înzestrați cu Darul Vieții. Viața este darul pe care trebuie să-l respecte și să-l aprecieze cât mai mult. Lecția lor de viață este aceea de a-și stăpâni instinctele, orgoliile și pornirile de agresivitate și a se bucura cât mai mult de viață. Trebuie să învețe să acorde atenție și corpului fizic și energiei care le parvine din surse exterioare. Puterea lor vine din viața a tot ceea ce îi înconjoară.

    Cei născuți Miercuri – Miracolul Iertării

    Miecuri este o zi a continuității, a mobilității, a exprimării, a informației, a cumpătării, a puterii de a te adapta la zilele care vor urma. Miercuri mai este însă și o zi a iertării, o zi a acceptării și a împăcării. Este o zi în care ajungi la pace cu trecutul, pentru a face pace cu viitorul și a te integra la maximum în prezent. Este o zi benefică relațiilor cu ceilați pentru că în această zi conexiunile cu cei din jur se realizează pașnic, armonios și în ton cu vibrația universală. Dacă te-ai angajat în conflicte în celelalte zile ale săptămânii, Miercuri este ziua ideală pentru a le dizolva. Cei născuți Miercuri sunt înzestrați cu un dar care nu le este accesibil tuturor: Darul Iertării. Chiar dacă au exprerimentat momente și sentimente negative, au reușit să treacă peste ele înțelegând că iertarea interioară este cheia către pace și armonie.

    Cei născuți Joi – Miracolul Cunoașterii

    Joi este ziua expansiunii, a elabărării, a auto-examinării și a examinării celorlalți. Ziua de Joi este benefică pentru a-ți lărgi orizonturile și a-ți îmbogăți cunoștințele, învățând, asimilând și testând teritorii și domenii neîncercate până acum. Joi favorizează însușirea informațiilor și consolidarea lor. Joi este totodată ziua beneficiilor, a încrederii, a generozității, dar și a încercărilor de a accede metodele cunoașterii interioare. Ziua de Joi aduce cu ea și o viziune aparte, un mod specific de a vedea și de a percepe lucrurile care au loc în exterior. Cei născuți Joi au dobândit un har aparte: Harul Cunoașterii. Au o mare putere de înțelegere a lucrurilor și o intuiție fantastică. Capacitatea lor de ajudeca situațiile este una superioară. Văd și simt ceea ce altora le scapă, reușind să pătrundă chiar și în acele straturi de sub suprafața spre care mulți blochează accesul.

    Cei născuți Vineri – Miracolul Frumuseții și al Descoperirii de Sine

    Vineri este ziua în care se celebrează frumosul, iubirea de frumos, senzualitatea, bucuria de a trăi. Vineri este ziua în care importanța acceptării și a recunoașterii propriei valori în ochii celorlalți devine primordială. Această zi este asociată cu prietenia, cu talentul și cu aprecierea. Vineri este ziua în care îți conștientizezi cel mai bine existența simțurilor. Vineri este o zi benefică artelor frumoase, plăcerii, flirtului, cooperării, îndrăgostirii și construirii de relații. Cei născuți într-o zi de Vineri sunt înzestrați cu un dar aparte: Darul de a putea vedea Frumusețea din lucruri, darul de a vedea frumusețea din ceilalți oameni, încercând să o descopere și să o valorifice și pe cea din interiorul lor. Acești oameni s-au născut cu talente aparte pe care este bine să le pună în valoare. Aceste talente, fie ele legate de muzică, pictură, dans, etc., aduc lumină și frumusețe în viețile multora.

    Cei născuți Sâmbătă – Miracolul Curajului

    Sâmbătă este o zi a deciziilor, a dedicării, a sacrificiilor, a autoimpunerii, a restricției și a tăcerii. Sâmbătă este o zi benefică analizării scopurilor și acțiunilor tale și a replanificării lor. Sâmbăta aduce cu ea obiectivitate și luciditate, și atunci când vine vorba de analizarea de sine. Totodată Sâmbătata este conectată la ideea de repect, de stabilitate, de asumarea consecințelor acțiunilor tale. Totuși, Sâmbăta și și ziua în care încerci să schimbi ceea ce ai făcut greșit. Nu este puți lucru să ai curajul, să ai îndrăzneala, să ai voința și să ai puterea de a nu ceda. Cei născuți Sâmbăta au aceste lucruri. Ei s-au născut caracterizați de Miracolul Curajului. Iar ambiția și dorința de a reuși îi pot impulsiona să ajungă pe drumuri pe care nu a mai ajuns nimeni înainte. Curajul le dă celor născuți Sâmbăta noroc în viață și reușită în ceea ce și-au propus. Nu se dau bătuți cu una cu două, iar atunci când sunt loviți, se ridică și merg mai departe pe drumul pe care știu că trebuie să meargă.

    Cei născuți Duminica – Miracolul Iubirii

    Duminica este o zi a plenitudinii, a împlinirii, a finalizării. Este totodată o zi a creației și a inspirației, o zi în caremintea și sufletul ating sațietatea și simt nevoia repausului. Duminica este o zi benefică relaxării și reîncărcării energetice și spirituale, este o zi caracterizată prin echilibru, pace și relații calde cu cei dragi. Cei născuți Dunica au venit pe lume cu darul care este, probabil, cel mai de preț dintre toate darurile: Iubirea.Au o mare capacitate de iubire, iar iubirea lor se răsfrânge asupra persoanelor care se află în jurul lor. Sunt veseli, șarmanți precum razele de soare, alină, domolesc, binedispun, aduc cu ei și împrăștie optismul oriunde se duc. Au harul de a aduce zâmbetul pe chipurile celor din jur și de a le lumina ziua. Unii dintre aceștia posedă și simțul umorului.

    …. eu sunt inzestrata cu Darul Iertarii 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  4. Beta zice:

    Un oltean se duce-n vizită la un prieten din Moldova. Ies ei la o bere şi stînd la masă văd doi muncitori: unul săpa un şanţ cam de 40 cm lăţime şi 60 cm adîncime; la cîţiva metri în spatele lui, celălalt astupa groapa… Olteanul nu se poate abţine şi-i întreabă pe cei doi care-i treaba. Unul din ei răspunde:
    – Dom’le, în mod normal. echipa noastră e formată din 3 oameni: unul sapă groapa, altul pune cablul, iar cel de-al treilea o astupă, numai că ăla de punea cablu’ este în concediu…

    Un tip catre prietenul sau:
    – Am avut ghinion cu amindoua nevestele.
    – Cum asa?
    – Pai, prima a fugit cu un vecin.
    – Si a doua?
    – A doua n-a fugit.

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      4 ianuarie 2015
      Horoscop Rac:
      Dimineata sunteti hotarat sa va ordonati ideile si sa demarati o afacere impreuna cu un prieten. Va sfatuim sa acceptati sfaturile unei femei si ajutorul partenerului de viata.

      Dupa-amiaza sunteti anuntat ca urmeaza sa plecati intr-o delegatie. Nu va enervati daca vi se modifica programul!

      Apreciat de 1 persoană

      • anitanna zice:

        Cat se poate de neadevarat acest horoscop din 4 ianuarie!
        Dimineata,mi-am propus sa merg la sfanta slujba de duminica; Apoi,cu ajutorul Ceului de Sus,vom vedea ce urmeaza,dar cred ca o binevnita relaxare la caldura casei si in linistea dormitorului meu… 😛 In rest,o zi de duminica cu binecuvantari si frumos!
        Afara este rece,cer partial senin,si multa zapada..nu stiu daca se poate merge,daca nu este cumva putin alunecus!? 😛 ,dar voi vedea!? 😕
        Cafeaua va asteapta..cu drag,plina de iubirea cui o doriti, cu ganduri noi si alte vise si sperante ce ese vor implinite;stiti ca din tot ce mi-am dorit in 2014 nu mi s-a implinit nimic ??!! ,nu mi-a fost dat?? Or fi fost prea hazardate??? 😕 asa ca in acest an nu mai cer si nu ma mai gandesc la nimic;ce-o fi, sa vina…ma gaseste aici!? 😕
        Fiti iuite,i!

        Apreciat de 1 persoană

  5. Adi zice:

    Seara buna! …. pun si eu un horoscop care m-a distrat maxim…. 🙂

    Horoscop dragoste: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie
    de Diana Zagrean,
    Crezi sau nu în reîncarnare, astrele ştiu cel mai bine ce fel de viaţă amoroasă ai avut în trecut. Află cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie.

    Berbec
    Faptul că acum eşti drăcoasă şi o femeie puternică înseamnă că în viaţa anterioară ai fost blândă şi timidă. Pentru că acum ai mult tupeu şi ştii ce vrei, în viaţa ta trecută erai o tânără din pătura burgheză din Marea Britanie şi te-ai iubit cu un avocat din Londra, care era cam absent şi te înşela.

    Taur
    Dacă acum eşti cerebrală şi o fire liniştită, asta e numai pentru că ai dus o viaţă anterioară zbuciumată. Ai murit devreme şi violent, probabil în timp ce fugeai de poliţie pentru vreo fărădelege. Te-ai iubit cu un tâlhar carismatic din Statele Unite, în secolul 19 la început.

    Gemeni
    Descurcăreaţă şi isteaţă, femeia gemeni a dus o viaţă grea în trecut. Dacă acum este prietenoasă şi şireată, în viaţa anterioară a dus o viaţă grea, cu foamete şi epuizare prin muncă- Ai trăit în Franţa, pe vremea industrializării şi te.ai iubit cu un muncitor într-o fabrică de motoare cu abur.

    Rac
    Dacă acum eşti intuitivă şi sensibilă, poate chiar romantică şi prea delicată, asta e numai pentru că femeia rac a fost în viaţa anterioară o femeie şef de trib din Indonezia. Te-ai iubit cu şamanul satului şi aţi experimentat cu ciuperci halucinogene.

    Leu
    Orgolioasă nevoie mare şi foarte centrată pe propria persoană, femeia leu pare obişnuită cu atenţia şi de aceea nu acceptă să nu o capteze pe toată. Cum a trăit în fală şi bogăţie, cel mai probabil că a fost o curtezană frumoasă şi deşteaptă, care s-a iubit cu dogele Veneţiei sau cu vreun nobil din Florenţa.

    Fecioară
    Fecioara este mofturoasă şi exagerat de critică, dar asta numai pentru că în viaţa anterioară nu a avut parte de mult noroc. Cel mai probabil că ai trăit ca o negresă pe o plantaţie de bumbac în secolul 17, în America şi te-ai iubit cu administratorul moşiei pe care munceai şi trăiai.

    Balanţă
    Nesigură şi uneori lipsită de chef, balanţa are o scuză foarte bună. Ea şi-a trăit viaţa anterioară în minele de cupru din Australia, unde muncea din zori până în seară. Tocmai de aceea a primit viaţa asta, în care se poate odihni şi în care ai parte şi de luni răcoroase, departe de deşert şi canguri. Te-ai iubit cu un negustor de diamante din zonă, pe care l-ai părăsit pentru că îl bănuiai de trafic cu pietre preţioase.

    Scorpion
    Senzuală şi foarte sigură pe ea, femeia scorpion a învăţat în ultimele trei vieţi cum să se poarte cu bărbaţii ca să obţină ce vrea. După ce a fost prostituată, curtezană şi gheişă, ea ştie cum să satisfacă un bărbat, mai ales că s-a iubit în viaţa anterioară cu un samurai sexy şi puternic.

    Săgetător
    Activă şi mereu gata de o aventură, femeia săgetător nu a fost întotdeauna aşa. Dacă te-ai născut sub această zodie, află că ai trăit ca bibliotecară în Roma Antică şi te-ai iubit cu un colecţionar de statui din marmură.

    Capricorn
    Calculată şi serioasă, uneori timidă, femeia capricorn se poartă aşa rezervat pentru că în viaţa trecută a avut parte de multe aventuri obositoare, ca gimnastă într-o echipă de circ din India. Ea s-a iubit cu un îmblânzitor de tigri, care a murit sfâşiat de aceştia şi a lăsat-o singură pe lume.

    Vărsător
    Activă, dinamică şi în pas cu moda, aşa este caracterizată orice femeie din zodia vărsătorului, dar ceea ce nu ştiţi este că în viaţa anterioară ea a trăit fără pic de mondenitate şi fără civilizaţia modernă. Ca indiancă din Peru, în perioada cuceririlor spaniolilor, te-ai iubit cu un conquistador, dar ai fost ucisă de familia ta, care considera că i-ai trădat.

    Peşti
    Sensibilă şi romantică până la lacrimi, femeia peşti este atât de delicată numai pentru a echilibra balanţa. În viaţa anterioară a frânt multe inimi prin toată Europa, iubindu-se cu tot felul de nobili, prinţi şi negustori bogaţi. Deşi toţi o adorau, ea nu iubea pe nimeni şi de aceea acum visează la dragoste curată şi cavaleri pe cai albi

    Apreciat de 1 persoană

  6. Adi zice:

    🙂 Un batranel de 80 de ani castiga la Loto 1 milion de euro. Intrebat de ziaristi ce va face cu banii, raspunde:
    -Voi da banii pentru construirea a 1000 de WC-uri publice.
    -Cum asa?!
    -Pai, sa se cace toti in norocul meu care a venit asa de tarziu!


    Barbatul vine acasa la sotia sa chiuind de bucurie:
    – Nevasta, fa-ti bagajul, am castigat la LOTO!
    – OOO, da? Unde mergem, la Paris? la Londra?
    – Ce ma intrebi pe mine? Eu unu ma mut in Florida. Tu faci ce vrei…


    Un evreu, de 20 de ani, se duce sa se roage la Zidul Plangerii:
    – Da Doamne sa câstig la LOTO!
    Mai inainteaza evreul nostru în vârsta, îsi face familie, copii, timp în care se tot ruga:
    – Da Doamne sa câstig la LOTO!
    Îmbatrîneste evreul, i se albesc sprâncenele, parul, îi tremura genunchii. El mergea în fiecare zi la Zidul Plangerii si se ruga:
    – Da Doamne sa câstig la LOTO!
    Într-o zi cerul se întuneca, apar fulgere pe cer, nori grosi si o voce tunatoare îi spune:
    – Cumpara-ti un bilet!!!


    Ce face un politist care a castigat un miliard la LOTO?
    -Isi cumpara o intersectie si se privatizeaza.


    Un angajat intra in biroul sefului, smulge cablul telefonic din perete, ii arunca hartiile pe jos, ii toarna cafeaua pe cap si da sa-l bata pina colegii din birou striga:
    “Opreste-te Ghita, noi am glumit, nu ai castigat la loto…” photo 183303294_14670826_23518457.jpg

    Apreciat de 1 persoană

  7. Adi zice:

    🙂 Un cowboy bătrân intră într-un bar şi comandă o cafea. Lângă el se aşază o tânără, care cere, la rându- i, o cafea, apoi se întoarce către el şi-l întreabă:
    – Eşti un cowboy adevărat?
    El îi răspunde:
    – Mi-am petrecut toată viaţa îmblânzind taurii, mergând cu cirezile, concurând la rodeo, reparând ţarcurile, ajutând la naşterea viţeilor, descărcând fânul în iesle, făcând curăţenie în grajduri şi hrănindu- mi câinii de pază, aşa că, da, cred că sunt un cowboy adevărat. La care fata răspunde:
    – Eu sunt lesbiană. Îmi petrec toata ziua gândindu- mă la femei. De când mă scol, dimineaţa, mă gândesc numai la femei. Când fac duş, mă gândesc la femei. Când mă uit la TV, mă gândesc la femei. Ba mă gândesc la femei chiar şi când mănânc. Se pare că totul mă face să mă gândesc la femei.
    Cei doi îşi beau cafeaua în tăcere…
    După o vreme, de cealaltă parte a bătrânului cowboy se aşază un bărbat, care- l întreabă:
    – Eşti un cowboy adevărat?
    La care cowboyul răspunde:
    – Aşa am crezut dintotdeauna, dar tocmai am descoperit că sunt lesbiană.

    🙂 Un maniac intră într- un magazin şi strigă:
    – Imediat voi viola pe cineva!
    Priveşte spre vânzătoare şi-o întreabă:
    – Cum te cheamă, femeie?
    – Rozalia.
    – Şi pe maică-mea o cheamă Rozalia. Deci pe tine nu te violez. Pe tine, frumosule, cum te cheamă?
    – Georgică, dar prietenii îmi spun Rozalia!

    🙂 Un român ajuns în Franţa ia micul dejun. Un francez care mestecă gumă se aşază lângă el şi se bagă în vorbă:
    – Voi pâinea o mâncaţi toată?
    Românul, prost dispus:
    – Evident.
    Francezul, făcând un balon cu gumă:
    – Noi nu. Noi, în Franţa, mâncăm doar miezul, coaja o adunăm într-un tomberon, o reciclăm, o transformăm în croissant şi o vindem în România.
    Românul păstrează tăcerea.
    Francezul continuă:
    – Voi puneţi marmeladă pe pâine?
    Românul:
    – Evident.
    Francezul, întorcând guma între dinţi şi rânjind:
    – Noi nu. Noi, în Franţa, la micul dejun, mâncăm fructe proaspete, dar punem toate cojile şi rămăşiţele într-un tomberon, le reciclăm, facem marmeladă şi o vindem în România. Iritat, românul întreabă:
    – Voi, francezii, faceţi sex?
    – Bineînţeles, răspunde francezul, cu un zâmbet larg.
    – Şi ce faceţi cu prezervativele folosite?
    – Le aruncăm!
    – Noi nu. În România, le strângem într-un tomberon, le reciclăm şi le transformăm în gumă de mestecat, pe care o vindem în Franţa!

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      O zi frumoasa de marti,de Ajun de Boboteaza cu pace,caldura,liniste si La multi ani!
      O zi binecuvantata! photo 10915219_1020426854640545_3848222538398775805_n.jpg

      Apreciat de 2 persoane

      • anitanna zice:

        Buna dimineata pe un ger cumplit afara: – 11 grade !
        In Cafenoteca este cald si bine..asa ca haide,hai in casa mea… 😛
        Arde focul,lemnele se aud trosnind,aroma cafelei isi face si ea simtita prezenta,muzica va insoteste… 😛 ,ceaiul este si el fierbinte,aromat,iar astazi are gust de trandafiri..
        Sa aveti o zi speciala,frumoasa,binecuvantata cu toate cate va sunt de folos..cu sanatate,bucurii si multa iubire!
        La multi ani,Ionut, Ion… cei dragi ai Cicutei!
        La multi ani fiului tau,draga Adi.. si tuturor celor care nu-mi vin in minte!
        La multi ani,Ionelia, nepoata mea draga.. multa sanatate si implinisri,satisfactii profeionale.. 😛 Fii iubita!
        Tuturor sanatate deplina!
        La multi ani,Ion,Ioana.. acolo unde te afli la acest ceas al diminetii acesteia de zi sfanta!
        O zi cu bine si frumos in viata voastra!
        Va multumesc tuturor… care-mi pasiti pragul Cafenotecii, zilnic,mereu,semn ca va simtiti bine trecand si pe aici!
        Cu respect!

        Apreciat de 2 persoane

          • anitanna zice:
            Buna dimineata!

            Poate ca va intrebati cati ani am !? 😛
            cherry Am 70 de ani când mă simt singur și aș dori ca toți să-mi fie alături.
             Voi avea si   80 de ani când ceilalți îmi vor  povesti o întamplare din viață și eu poate ca  îmi voi da  seama că  nu mi-o  mai amintesc.
             Dar cand voi avea peste??? flower   Voi zice:
            Am 100 de ani doar atunci când ating un obiectiv care mi se părea imposibil.?! Și sunt deja mort de fiecare data când cineva drag pleacă din viața mea…”mai sunt unii care se simt la 70 de ani ca la 40… daca au inima tanara si iubitoare ..,iubeste si tu si vei veadea ca asa este!!! bineinteles daca esti iubit si tu!!!! un Nou An cu dragoste si inima iubitoare.gata..s-au sfarsit gandurile…aburii cafelei le-au spus:STOP! Ma racesc!? E pacat!? Razz
            O zi frumoasa!

            Apreciat de 2 persoane

          • anitanna zice:

             photo bunacafea.jpg
            Cafeaua zilei..petru cine o prefera si vrea sa o bea in Cafenoteca!
            Ieri,toata ziua am lucrat,astazi nu am mai facut-o este o mica sarbatoare in calendar si cum eu le respect si chiar ma bucura 😀 ,am lasat goblenitul de-o parte.. o pauza si pentru ochii din ce in ce mai obositi!? 😛
            O zi de sambata cu spor in toate cate aveti de pus la punct!
            Maine este o noua zi de relaxare,de duminica..
            Sa fiti iubite,i!

            Apreciat de 2 persoane

  8. G.M. zice:

    Imnul partidului erotic!

    Apreciat de 3 persoane

  9. anitanna zice:

    George Ocnareasa
    ‎Limba Romana
    La bunica în Moldova,
    Undeva e „încotrova”.
    Puiul scurmă-n „rumeguş”,
    Iar ardei i-un „chipăruş”.
    Cocostârcul este barză,
    Curechi una e cu „varză”.
    Un ciorap e un „colţun”,
    „Perjele”-s prune din prun.
    Şi „povidla” e magiun
    Plapuma, cum zicem noi
    E „oghial” la Dorohoi.
    Un copil ce s-a lovit
    Plânge fiindcă s-a „pălit”.
    Un cartof i-o „barabulă”
    Ori zici cuşmă, ori căciulă.
    „Doniţa” e „cofăiel”,
    „Romaniţa”-i muşeţel.
    Ce-i basma e şi „tulpan”,
    Iar un miel de peste-un an,
    În Moldova e „cârlan”.
    Fumul iese din „hogeag”
    Şi iaurtul e „chişleag”.
    „Păpuşoi” zic la porumb
    Şi nu nasture, ci „bumb”.
    Nu livadă, ci „pomăt”,
    Nu zăpadă, ci omăt.
    – Zi-mi bunică, dacă poţi,
    ce-s eu?
    – Tu? Un „ghilimoţ”,
    Dar român cum suntem toţi.
    (Autor necunoscut)

    Apreciat de 2 persoane

  10. anitanna zice:

     photo 0_117db0_e2bbbca5_L.jpgBuna dimineata!
    Astazi va rasfat cu o cafea si un gand frumos si bun trimis..spre fiecare!
    O zi senina,frumoasa cu liniste,pace si lumina in suflet…
    La multi ani! photo 2hxaij5.gif

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Buna dimineata!


      Nu incep ziua cu a spune ca sunt obosita,terminata,  photo ybsings_zps8639c82a-1.gifdupa zziua de ieri,ci chiar multumita si fericita… satisfacuta cum a decurs totul..neasteptat de bine !
      Am trebaluit ceva ieri,am petrecut ziua stand numai in bucatarie;dar a meritat din plin!
      Am pregatit masa aniversara pentru sot ,desi initial ne-am spus ca nu vom face nimic in acest sens; au fost spusele lui de cu seara!? 😛 ,parca,eu mai ales aveam ceva mustrari de constiinta,ceva ce nu-mi dadea pace ba si somnul mi l-au chinuit gandurile ……cum sa las sa treaca neobservat un eveniment asa de important si frumos din viata lui si a noastra,doar odata in viata omul ,oricine ar fi el,implineste o varsta frumoasa,de 70 de ani ! O zi cu care nu se va mai intalni..nu merita sa fie lasata neobservata,nesarbatorita mai ales ca nu asa am procedat cu celelalte.. 😕 😛
      Asa ca.. o salata boeuf,una de telina cu maioneza,frumos aranjate,pentru a atrage privirea,a o incanta ,cateva oua umplute cu diverse amestecuri.. 😛 la fel prezentate apetisant; o placinta de carne; asortata cu ..icre, ansoa,somon… pe un platou imens… familie numeroasa,invitati de vaza ?! 😛 ; nelipsita mancare rece din curcan ;o ciorba de burta ,sarmalute in foi de varza cu mamaliguta.. din care au mancat doar cate una… u s-a mai putut.. 😕 🙂 o friptura la cuptor cu varza calita ca asa place tuturor cu carnati de casa rumeni,ardeiati si usturoiati ca la mama acasa ?! 😛 si o portie consistenta de TIRAMISU ! ,copiii au preferat si inghetata cu nuci !?
      Totul s-a incheiat cu un pahar de sampanie si un LA MULTI ANI, cu sanatate si bucurii de la copii si nepoti!
      O zi buna si un inceput de weekend asa cum vi-l doriti fiecare ce pasiti zilnic pragul acestui loc.. al Cafenotecii! photo 112936463_3975159_21412748.jpg

      Fiti binecuvantate,i!

      Apreciat de 1 persoană

      • anitanna zice:

        Buna dimineata,om bun si frumos,trecator pe blog.. photo oaDRiwXM8X--QEj6ZeIlvhOwIptZKJNL0JBZVn6YMWiME1hC2fvS2g.jpg…. te invit la o cafea ori un ceai aromat si fierbinte!
        Afara este ger,senin si sper ca soarele isi va face aparitia peste scurt timp..
        In Cafenoteca este cald, aroma de cafea si multa muzica si voie buna… 😛
        E sambata,zi de weekend,de relaxare si incarcare a bateriilor pentru saptamana ce va urma.. 😕
        Asa ca bun venit si sa va fie sederea cat mai placuta..
        Sa fiti iubite,i!
        In momentele de liniste..sa ne reamintim,citind : photo 575286_172255342975719_531081740_n-1.jpg
        “Stii sa asculti? Auzi vântul la fereastră? Auzi păsările care pleacă şi se întorc, ducând şi aducând primăvara? Ştii ce-i nostalgia? Priveşti uneori pe fereastră fără să vezi nimic? Sunt pe acolo şi într-acele, fără fiinţă, o apropiere şi o îndepărtare în preajma ta. Gândeşte-te la mine ca la o stea desprinsă din tine şi dusă în întunericul fără fund.Tags Maker is a Text Image Generator to write Messages, Comments or Tags on Pictures
        “Dac-ar fi fost să trec printr-o pădure cu lupi ca să ajung până la tine, aş fi ajuns cu zdrenţele tinereţii mele sfâşiate, dându-ţi ultima ei picătură. De ar fi fost să trec prin ierburi cu şerpi ca să ajung până la tine, cu tălpile goale aş fi călcat pe şuierul morţii mele, aducându-ţi-o să-i închizi ochii. Dar la poarta casei tale veghează dragostea – şi mi-am tras paşii înapoi ca la ieşirea cu icoană din biserică. Cânt răguşit pe sub ferestrele casei tale, cum cântă copiii italieni pe străzile oraşelor noastre, în mizeria frumuseţii lor cu ochi mediteranieni. Cânt cu mâna întinsă sub cer, ca odinioară cei neîmpăcaţi la răspântii de drum: Ascultaţi, voi toţi, bucuria şi durerea mea.”
        “Pe harfa răsturnată a ierburilor tale ,vară,trupul şi sufletul meu sunt începutul unui mare cîntec şi tremurul mîinii care-l caută.”
        “Totul ne desparte pe tine şi pe mine distanţa, oamenii,viaţa şi poate şi destinul.Ţi-aduci aminte?Ca să-l cunoască pe Cezar, Cleopatra însoţită de un singur credincios a trecut marea cu barca înfruntând-o, s-a lăsat înfăşurată într-un sac ordinar şi dusă pe umeri până în palatul lui Cezar fără ca nimeni să-şi închipuie că într-un ţol purtat pe umeri regina Egiptului vine să-l vadă pe Cezar.

        Iată ce-ţi aduce scrisoarea mea.Nu mă tem nici de zâmbetul tău.Deci nu mă tem de nimic.Sunt ceea ce-i dincolo de fereastra odăii tale:depărtarea. Sunt cea mai mică fată a lumii între rândunelele ei fiindcă mă înfăşor în întregul ei necunoscut. Privirea ta nu mă va găsi nicăieri.Amintirea ta nu are unde să mă afle.Glasul tău nu poate să mă strige şi nu ştie unde. Sunt între cele patru zări răspântia lor.
        Cu zece ani în urmă ţi-aş fi spus “cu-cu”.Dar sufletul meu şi-a pierdut glasul copilăriei.”
        Lorelai photo a0FNTci8EavbGG6gBTVvt_lnLZ9HeBKbzUx7VhV_Z5c.gif

        Apreciat de 1 persoană

        • anitanna zice:

          Buna dimineata,dragi prieteni virtuali! photo 000z05rFIkG-Copy_zps0f65671a.gif
          O zi de duminica cu binecuvatari si toate cate va doriti… 😛
          Cafeaua va asteapta cu drag .. 😕 photo 58dd5134.jpg,flori pentru voi!

          Apreciat de 1 persoană

          • anitanna zice:

            EU ȘI DUMNEZEU: CEA MAI FRUMOASĂ CONVERSAȚIE PURTATĂ VREODATĂ
             photo romania-ocrotita-de-maica-domnului_f0fbeead19b195.jpg
            Eu: Doamne, pot să-ți pun o întrebare?

            Dumnezeu: Sigur!

            Eu: Promite-mi că nu te vei supăra….

            Dumnezeu: Promit!

            Eu: De ce ai îngăduit ca astăzi să mi se întâmple atâtea lucruri?

            Dumnezeu: Ce vrei să spui?

            Eu: Ei bine, astăzi m-am trezit cam târziu…

            Dumnezeu: Așa…

            Eu: Tocmai astăzi, mi-a luat o veșnicie să pornesc mașina!

            Dumnezeu: Bun…

            Eu: La prânz, am comandat un sandwich, însă mi-au făcut sandwich-ul greșit și a trebuit să aștept ceva timp până am primit ce am dorit.

            Dumnezeu: Hmmm…

            Eu: În drum spre casă, telefonul meu a murit chiar atunci când am răspuns apelului pe care-l primisem!

            Dumnezeu: În regulă…

            Eu: Și una peste alta, când am ajuns acasă nu doream decât să-mi relaxez picioarele în noul meu aparat de masaj și relaxare. Dar nu funcționa! Nimic nu a mers bine azi! De ce ai făcut asta?

            Dumnezeu: Păi… ia să vedem! În această dimineață, Îngerul morții a fost la căpătâiul tău și a trebuit să trimit unul dintre îngerii mei să se bată cu el pentru viața ta. Te-am lăsat să dormi până atunci!

            Eu (umilit): Oh!

            Dumnezeu: Nu am îngăduit ca mașina ta să pornească repede, deoarece pe drumul pe care trebuia să circuli era un șofer beat care te-ar fi lovit și accidentat foarte rău dacă ai fi fost atunci pe drum!

            Eu: (rușinat)

            Dumnezeu: Prima persoană care ți-a făcut astăzi greșit sandwich-ul avea o boală gravă și nu am vrut să iei boala, deoarece știam că nu-ți poți permite să-ți pierzi locul de muncă.

            Eu (jenat): Ok

            Dumnezeu: Telefonul tău a murit, deoarece persoana care te-a sunat avea de gând să dea o mărturie falsă despre ceea ce ai vorbit cu ea la telefon, astfel încât nu am îngăduit nici măcar să vorbești cu ea, în așa fel încât să fii acoperit.

            Eu (încet): Înțeleg, Doamne…

            Dumnezeu: Oh, cât despre acel aparat de masat picioarele… acesta avea un scurtcircuit care ar fi produs o avarie în seara asta, în casa ta. Nu cred că ți-ai fi dorit să stai în întuneric.

            Eu: Of! Îmi pare rău, Doamne!

            Dumnezeu: Să nu-ți pară rău, învață doar să ai încredere în mine …. în toate lucrurile care ți se întâmplă, fie ele bune sau rele!

            Eu: Mă voi încrede în Tine, Doamne!

            Dumnezeu: Și nu te îndoi niciodată, deoarece planul Meu pentru ziua ta este întotdeauna mai bun decât planul tău!

            Eu: Nu mă voi îndoi, Doamne! Și lasă-mă doar să-ți spun, Doamne, că Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai îngăduit să mi se întâmple astăzi.

            Dumnezeu: Cu drag, copile. A fost o zi în care, ca de obicei, am fost Părintele tău, iar Eu ador să am grijă de copilașii mei …!

            Distribuie mai departe nu te costa nimic.

            Apreciat de 1 persoană

  11. Adi zice:

    …. bancul noptii … 🙂

    O tipă vine acasă foarte supărată! Soţul său o întreabă:
    – Ce s-a întîmplat, dragă?
    – Doctorul mi-a zis că sufăr de o boală.
    – Ce boală, draga mea?
    – Ceva cu S!
    – SIDA?
    – Nu, parcă nu!
    – Sifilis?
    – Cred că da!
    Înnebunit, tipul dă telefon la secretara directorului său, acesta îl sună pe director, care îşi sună prietena… A doua zi, la policlinică se prezintă 100 de persoane pentru analize.
    A doua zi, înainte de a intra în casă, soţia îi zice:
    – Dragă, mi-am adus aminte de ce anume sufăr.
    – De ce anume, draga mea?
    – Scleroză!


    🙂 Trei prieteni aveau un obicei, ca mereu să meargă la vânătoare în week-end. Într-o vineri, soţia unuia dintre ei îi zice că weekend-ul ăsta nu îl lasă să plece. Acesta, ca să nu înceapă un scandal, rămâne. Ceilalţi doi pleacă la cabană. Când ajung, îl văd pe al treilea deja acolo:
    − Cum de eşti aici? Cum ţi-ai convins soţia să te lase să vii?
    − Păi eram acasă, stăteam în fotoliul meu, când vine soţia la mine îmbrăcată doar în lenjerie intimă, mă ia de braţ, mă duce în dormitor, acolo numai lumânări, petale pe pat, se pune în pat, îmi zice să o leg cu cătuşe de pat, o leg, şi apoi îmi zice să fac ce vreau eu. Deci, iată-mă aici!

    Apreciază

    • anitanna zice:

      Buna dimineata..o zi de marti cu cele trei ceasuri bune si frumoase! photo 8d845912-fc45-4c01-9b2b-96e827fcf5b4.jpg
      Aminteste-ti sa-i tii pe cei dragi de mana si sa pretuiesti acele momente, pentru ca intr-o zi acea persoana nu va mai fi langa tine.
      Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti gandurile pretioase pe care le….ai…celor de langa tine.
      O zi cu binecuvantari de SUS !

      Apreciat de 1 persoană

  12. Adi zice:

    …. bancul noptii … 🙂
     photo cbcf7433-df65-43e3-8600-61152abb75d9.jpg
    Doua babe discuta despre sotii lor:
    – Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%!
    – Leano, Ion al meu e impotent 300%!
    – Cum asa?
    – A cazut prostul pe scari si si-a rupt si degetul si limba!

    Apreciază

    • anitanna zice:

      /div>

      O femeie iese din casã si vede 3 mosnegi cu barbã albã stând în fata casei…
      Nu-i cunostea dar, vazându-i supãrati, îi invita în casã sã manânce ceva..
      “Sotul tãu este acasã?” – întreabã ei.
      “Nu, este iesit.”
      “Atunci nu putem intra!” – replicã ei.
      Seara, când sotul se întoarce acasã, ea îi povesteste despre cei trei mosnegi.
      “Du-te, spune-le cã am venit si pofteste-i înãuntru.”
      Femeia se duce si îi invitã.
      „Nu putem intra toti în casã”, replicã ei.
      „Cum asa?” întreabã ea.
      Unul dintre mosnegi îi explicã.. „Eu sunt BUNÃSTARE, el este SUCCES iar celãlalt este IUBIRE.Acum du-te si întreabã-l pe sotul tãu care dintre noi sã vina în casã.”
      Femeia intrã în casã si îi spune sotului, care se bucurã. „Ce bine!! In acest caz invitã-l pe BUNÃSTARE sã ne umple casa cu bunãstare!”
      Sotia nu a fost de acord. “De ce sã nu-l invitãm pe SUCCES?”
      Nora îi asculta dintr-un colt al casei. „N-ar fi mai bine sã-l invitãm pe IUBIRE? Casa noastrã ar fi atunci plinã de iubire!” – a sugerat nora.
      „Hai sã ne ghidãm dupã sfatul norei” îi zice sotul sotiei.
      „Du-te afarã si invitã-l pe IUBIRE sã ne fie oaspete.”
      Femeia iese afarã si întreabã:
      “Care dintre voi este IUBIRE? Pe el îl invitãm sã ne fie oaspete..”
      IUBIRE porneste înspre casã.. Odatã cu el se pornesc în urma lui si ceilalti doi. Surprinsã femeia întreabã:
      “L-am invitat doar pe IUBIRE. Cum de veniți si voi cu el?”
      Cei trei mosnegi replicarã:
      „Dacã l-ai fi invitat pe BUNÃSTARE sau pe SUCCES, ceilalti ar fi rãmas pe loc, dar de vreme ce l-ai invitat pe IUBIRE, unde merge el mergem si noi. Unde este IUBIRE este si BUNÃSTARE si SUCCES!!!!!!

      Apreciat de 1 persoană

  13. Adi zice:

    Banc din Epoca de Aur – sau cum făcea haz de necaz românul pe vremea lui Ceaușescu

    Un american în trecere prin Bucureşti îl întreabă pe un cetăţean de ce stă la coadă.
    – Se dă carne!
    – Ciudat, zice americanul. La noi nu e nimeni. Vii, alegi, vânzătorul ţi-o cântăreşte, plăteşti şi pleci.
    – Sunteţi înapoiaţi. Asta la noi era acum 45 de ani. photo 30.gif

    Apreciază

  14. Adi zice:

    O calugarita se duce la doctor:
    – Doctore, nu pot scapa de sughit.
    Doctorul o consulta si-i spune:
    – Sunteti insarcinata.
    Calugarita se intoarce la manastire si povesteste ce i-a spus doctorul.
    A doua zi stareta se adreseaza doctorului:
    – De ce i-ati spus asta calugaritei noastre?
    – Ca sa o sperii si sa scape de sughit…
    La care stareta:
    – Cel care s-a speriat a fost episcopul. S-a aruncat din turn! photo 8.gif

    Apreciază

    • anitanna zice:

      *Alfabetul umoristic al limbii române–Tudor Mușatescu
       photo ilvpz4jpg.gif
      Amor: maladie care te trânteşte, sănătos, la pat.
      Adulter: Căsnicie cu dublă tracţiune.
      Bis: un cuvânt care nu mai are nici un sens pentru bărbaţii care au trecut de 50 de ani.
      Cerb: unul fericit că e încornorat.
      Decolteu: aeroport pentru aterizarea privirilor şi decolarea dorinţelor.
      Est: cel mai răsărit dintre punctele cardinale.
      Fă: bă, cu fustă.
      Gâgă: filozof român profund, dar adânc.
      Harem: visul soţului după ce s-a certat cu nevasta şi doarme pe canapeaua din sufragerie.
      Infidelă: cea fidelă altuia.
      Justiţie: oarba care vede ce face.
      Lăuză: femeie mai uşoară cu nouă luni.
      Mireasă: alba care îţi face zile negre.
      Nevastă: persoană care te încântă o lună şi te descântă toată viaţa.
      Omidă: fluture căsătorit.
      Prostie: creieri cu intermediari excluşi.
      Ramolit: bărbat care se gândeşte la femei, numai pentru a se răzgândi.
      Soţi: condamnaţi la somn comun, dar la visuri separate.
      Tact: ceea ce trebuie să ai ca să nu strici ritmul în căsnicie.
      Usturoi: creşă de căţei.
      Vis : viaţă de rezervă.
      X: Eternul necunoscut.
      Y: Praştia alfabetului.
      Zvon: Știre în neştire. photo 8.gif

      Tudor Muşatescu (22 februarie 1903 – 4 noiembrie 1970), fragmente din Dicţionarul umoristic al limbii române

      Apreciat de 1 persoană

      • anitanna zice:


        Buna dimineata!Femeia trebuie iubită, nu înţeleasă. Acesta este primul pas către
        înţelegere. Prima lecţie a iubirii constă în a nu solicita iubire, ci în
        a o dărui. Fiţi dumneavoastră cel ce dăruieşte!
        Osho
        Chiar în această clipă viaţa înfloreşte în tine. Bucură-te de ea
        şi împărtăşeşte-o cu alţii. Pentru că prin această împărtăşire, ea
        devine intensă. Prin această împărtăşire ea devine vitală.

        Osho
        Acestea sunt cele 7 minuni ale sufletului…… Ti le daruiesc cu drag si sa te bucuri din plin de ele,prieten virtual…
        1. Sa vezi…
        2. Sa auzi…
        3. Sa mingai…
        4. Sa savurezi…
        5. Sa simti…
        6. Sa razi…
        7. Sa iubesti…

        O zi senina cu pace,liniste si caldura in suflet dar si cu multa lumina…
         photo eHXdYzwHXXNE3WbZeOTpNxotXhMDD5c_LBXIocPIbAF7rAXai7Lsiw.jpg

        Apreciat de 1 persoană

        • anitanna zice:
          Culmea…culmilor (foarte scurte și cuprinzătoare)

          CULMEA melcului: să fugă de acasă
          CULMEA notarilor: să legalizeze un act sexual
          CULMEA justiției: să condamni o prostituată la locul de muncă
          CULMEA melancoliei: să cazi pe gânduri și să-ți rupi mâna
          CULMEA ceasului deșteptător: să sune ocupat
          CULMEA ghinionului: să faci pe prostul și să rămâi așa!
          CULMEA interfonului: să suni și să primești ton de fax
          CULMEA matematicii: să stai de unu singur și să te
          simți în plus
          CULMEA prostiei: să stingi lampa și să aprinzi un chibrit ca să vezi dacă s-a stins
          CULMEA tramvaiului: să-l tragă poliția pe dreapta
          CULMEA somnului: să visezi că dormi
          CULMEA lăcomiei: să mănânci bătaie și să nu te saturi!
          CULMEA auzului: să auzi cum se crapă de ziuă
          CULMEA culmilor: să aibă purecii păduchi
          CULMEA norocului: să te calce o salvare
          CULMEA croitoriei: să întorci pe dos costumul lui Adam
          CULMEA fizicii: să paști un cal putere pe un câmp magnetic
          CULMEA culmilor: mutul îi spune surdului că orbul se  uită la ei
          CULMEA nesimțirii: să scrii pe colivă la mulți ani
          CULMEA politeții: să stai pe scaunul electric și să cedezi locul
          CULMEA zgârceniei: să dai BEEP la pompieri…când îi arde casa

          Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Un tip cu amanta in pat… la un moment dat suna cineva la usa.
      Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea!
      Se duce la usa deschide si spune:
      – Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit… du si tu gunoiul!… si ii pune galeata de gunoi in mana… sotul pleaca.
      Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice… „Si frumoasa si desteapta…”
      Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia:
      – Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!…
      Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: „Si urata si cu tupeu…”


      Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii… In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou… Fata logodita a spus:
      – Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus ‘Esti femeia vietii mele, te iubesc’… dupa aceea am facut dragoste toata noaptea. Amanta s-a laudat si ea:
      – Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea.
      In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
      – Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere si a spus:
      – Hei Batman, ce-avem la cina?

      Apreciat de 1 persoană

  15. Adi zice:

    11 zâmbete (pentru oamenii inteligenți)
    De la Mark Twain citire.
    Când un neamț se aruncă în oceanul unei fraze nu-l mai prinzi decât pe malul celălalt, cu verbul în gură!
    Dacă omul ar putea fi încrucișat cu o pisică omul ar fi îmbunătățit, dar ar deteriora pisica.
    E mai bine să taci din gură și să-i lași pe ceilalți să creadă că ești un prost decât să vorbești și să înlături orice îndoială.
    “Clasică”. O carte pe care toată lumea o apreciază, dar pe care nimeni n-o citește.
    Orice generalizare este falsă… inclusiv aceasta.
    Buna creștere constă în a ascunde cât de multe gândim despre noi și cât de puțin ne gândim la celălalt.
    Niciodată nu am îngăduit ca învățătura primită în școală să aibă vreo înrâurire asupra educației mele.
    Singurul mod de a-ți păstra sănătatea este să mănânci ceea ce nu vrei, să bei ceea ce nu-ţi place şi să faci ceea ce n-ai face.
    Când Dumnezeu a creat omul, era deja obosit; aceasta lămurește destule.
    Dreptul la prostie este ocrotit de Constituție. Aceasta ține de garanția dezvoltării libere a personalității.
    Dacă nu citești ziarele ești neinformat, dacă le citești ești dezinformat.
    Mark Twain
    (30 noiembrie 1835 – 21 aprilie 1910)

    Despre proști, numai de bine!
    Șapte gânduri despre proști.
    Cea mai mare cruzime e să strici nebunului mândria nebuniei sale şi prostului bucuria prostiei sale.
    Se poate înţelege munca unui om care vrea să nu mai fie dobitoc. Dar se înţelege mai puţin munca fără preget a celor care par a voi să arăte tot mai mult ce mai dobitoace sunt.
    Un adevărat prost e foarte rar, îl cunoşti mai întâi prin aceea că nu se îndoieşte de dânsul.
    Ataci o părere a unui prost şi te trezeşti cu prostul întreg în discuţie.
    Prost nu e cel ce nu înţelege unele lucruri, cât de multe, ci acela care le înţelege pe toate pe dos.
    Un prost nu e un om care nu înţelege, ci unul care pretinde c-a înţeles mai bine decât cel chemat să înţeleagă.
    Surdul vorbeşte mai tare decât cel ce aude, şi prostul discută mai mult decât cel ce înţelege.
    Nicolae Iorga
    (17 ianuarie 1871 – 27 noiembrie 1940)

    Apreciază

  16. Adi zice:

    Iarna, un frig năpraznic. Un cuplu de bătrînei se pregăteau de somn, încălzindu-se la gura sobei. Căutînd o plapumă mai groasă, baba zice:
    – Mai ții tu minte, în tinerețe, înainte să mă ceri de la mama, cum mă așteptai tu seară de seară la stejarul din fundul grădinii, eu ieșeam din casă, veneam la tine și cu cîtă pasiune ne mai iubeam?!?
    – Da…ce vremuri!
    – Hai să o mai facem odată ca pe vremuri, zice baba, că sîntem bătrîni și nu se știe cît timp mai avem!
    Entuziasmat de ideea nevestei, pleacă moșul la stejar. O așteaptă și o așteaptă și o tot așteaptă…pînă se învinețește tot de frig și cum nu mai rezista, după vreo oră merge în casă, unde o găsește pe babă înfofolită în plapumă.
    – Da bine tu, bine că stai la căldură sub plapumă și eu te aștept, să paralizez de frig în viscol, lîngă stejar…de ce naiba n-ai venit???
    Baba răspunde sec:
    -Nu m-a lăsat mama!

    Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.