MIREASA SEZON NOU-6..29 AUGUST 2022***

3.885 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU-6..29 AUGUST 2022***

 1. sad angel zice:


  Noapte bună

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:


  Bună dimineața, 12 grade, nor și soare

  Apreciat de 1 persoană

 3. anitanna zice:

  Buna dimineata om bun si frumos la suflet!


  E toamna,frunza-n galbenita,cad frunze deja….


  Este a 26-a zi din septembrie..
  Suntem in ultima saptamana din aceasta luna…care e pe sfarsite…,au mai rams 4 zile…


  Este a 39-a saptamana din an..;
  Este a 269-a zi din anul din care au mai ramas 96 de zile pana la finelele lui si doar 89 de zile pana la sarbatorile de iarna ale Craciunului… cand se naste Iisus!
  Cand Steaua sus rasare
  ca o taina mare…!

  Va invit sa vizitati…:

  SUFLET SI LUMINA !


  O zi buna,m-am uitat aseara la live mireasa,au avut un task cu construcyia unei casute ,nu stiu cine a castigat…
  Aflam astazi cred!
  Damaris si S au lucrat impreuna,sper sa fie a lor cea mai frumoasa ca ea s-a declarat artist ? de care?..ma iertati ca nu m-am documentat si nici nu am urmarit…
  Aseara nu am avut semnal la televizor,de asta am apeklat la aplay…. desi dau drumul numai seara de la 20 la serial…si la emisiunea cu cuvintele a lui Dan N…;
  Asa ca la orele 3 fara cateva minute m-am trezit cu aceast gand,de a verifica iar semnalul si acelasi rezultat..m-am enervat,am tras din priza si modem si televizor si m-am culcat…,am adormit greu – gandurile,framantarile nu-mi dadeau pace…
  La 7 cand m-am trezit am pus in priza totul si am dat drumul..eram sigura ca-si revine,am mai patit…asa ca acum totul este in regula..
  Dar nu inainte de a ma gandi la sot,care mereu ma scoatea din orice incurcatura…acum trebuie sa o fac singura si se pare ca pot !
  Nu sunt chiar atat de neajutorata,nepriceputa cum s-ar crede!.
  In cherstii mai complicate nu ma bag…,evident!
  Sa aveti o zi buna si astept vesti de bine de la fiecare!
  Va pup!
  Va imbratisez si saptamana sa fie cu noroc ,liniste si mai ales binecuvatari de sus !

  Apreciază

 4. antoaneta52 zice:

  Bună dimineața, zi cu soare și vânt. Pai sigur ca ești descurcăreț, deșteaptă și frumoasa și devreme acasă! Pupici cam răcoroși. Nu fac nimic azi. ❤️😘

  Apreciat de 1 persoană

 5. sad angel zice:

  19 grade, soare superb.
  Nu îmi mai amintesc ce fel de artist e Damaris, dacă nu mă înșel, ori de arte plastice, ori pictura, ceva de genul

  Apreciat de 1 persoană

 6. sad angel zice:

  Nor și soare, 21 de grade…

  Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Malina Vasiloaie, ceva de genul, le-a cântat la petrecere, a și conversat cu ei, l-a pus și pe Alex să cânte, pe Paul l-a pus să danseze cu Roxana, dar nu au dansat.
   În direct, Simona i-a întrebat pe Paul și Roxana cum sunt, ei au spus că s-au despărțit

   Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Concurenții și – au luat la revedere de la Giorgio și Denisa . Lui îi părea rău că pleacă, iar ei nu. Denisa a zis că îi va fi cel mai dor de Adriana și Adina.
   În direct, Simona i-a zis lui Cosmin că a văzut când a plâns când și -a luat la reveredere de la Giorgio, iar el i-a răspuns că s-a atașat de el. Simona a intrebat-o pe Adina de ce plânge , iar ea i-a răspuns că îi e dor de Denisa.

   Apreciat de 1 persoană

 7. sad angel zice:

  Vai ce scârbe sunt fetele, ce o bârfeau și râdeau de Gabriela. Adina a zis că Gabriela se milogeste și cerșește la cameră alimente și pachete părinților cu speranța să primească și de la susținători. Miruna râdea. Raluca și Miruna au zis că Gabriela se victimizeaza. Au bârfit – o toate, cu excepția Roxanei si a lui Deni care stătea cu celelalte, chiar dacă tăcea. Miruna a zis că Gabriela e interesata de cineva din staff, că din Turcia i s-a pus pata pe el.

  In direct, Gabriela le-a ținut piept la toate, ea a zis că nu e adevărat că nu a împărțit cu nimeni. Miruna susținea că Gabriela era interesata de unul din staff , când erau în Turcia și că ea i-ar fi zis că îl așteaptă la Sibiu, și că ăla nici nu a băgat – o în seamă. Raluca, Damaris au zis și ele același lucru. Gabriela nu le contrazicea , iar Simona a zis că i s-a confirmat în casca că Gabriela i-a zis asta aluia, dar poate fi fost o glumă. Inga s-a victimizat cum că vai nu o saluta Gabriela în Turcia, iar Damaris nu a vrut să spună ce chipurile s-a întâmplat intre ea și Gabriela în Turcia.
  Știți ce cred eu? Hoții strigă hoții, eu nu neg că Gabriela o fi vorbit cu cineva din staff, dar cred ca a fost până să îl placa pe Valentin, eu cred că a complimentat -o ăla, că nu se trezea ea să îi spună că îl așteaptă la Sibiu, eu cred că ea i-a vorbit amical. Sunt sigură că altele au vorbit și mai permisiv cu ăla.
  Inga și Miruna au lătrat la Gabriela cum că are nu știu ce caracter, josnic.
  Tot pe Gabriela o voi susține, eu nu o văd cu un caracter josnic. Restul fetelor sunt … Urât, urât. Normal că și -a schimbat comportamentul, în funcție de cum e tratată. Urât din partea lui Deni că nu i-a luat apărarea, ea i-a fost alături lui Deni.

  Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Miruna zicea de Gabriela. .. că ea nu o fi vorbit. În orice caz sunt convinsă că Gabrielei pe atunci nu era aprinsă după Valentin. Eu cred că Miruna o fi vorbit și mai mult cu ăla și poate chiar cu tente. ..
   Astea cred că urmăresc descalificarea Gabrielei. .
   Iar Deni cred că se dă cu grupul ca să îi fie bine. .. nu se duce la ” război”, alături de Gabriela.
   Dacă ar fi să îi zic un defect Gabrielei, e că uneori e naivă și credula. .. a fost prea prietenoasă cu nesimțitele alea

   Apreciat de 1 persoană

 8. sad angel zice:

  Am copiat comentariile aici, ca le scrisesem pe pagina Casa iubirii.
  Paul și Roxana s-au tot evitat la petrecere , ei sunt despărțiți .
  În direct, si-au reproșat unul altuia că sunt orgolioși. Simona i-a intrebat dacă le e greu unul fără altul , iar ei au zis că da

  Apreciat de 1 persoană

 9. antoaneta52 zice:

  Nu sunt scârbe fetele, Angel. Asa a făcut Gabriela. Se inrosise când a auzit de cel din staff. Nu e naiva. E smechera foc.

  Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Eu îmi păstrez părerea. Poate s-a înroșit de nervi. Eu de exemplu, mă înroșesc de multe ori la nervi și mai ales dacă mă cert. Eu nu neg că q vorbit cu ăla, dar nu cred că a făcut chiar cum zice Miruna.
   Se zicea despre Gabriela că plânge la comanda, dacă nu mă înșel, scuze pt exprimare , cioara de Raluca a zis. Dar Miruna cum plânge? Când aude de mă -sa și de tac-su?
   De cate ori am văzut -o pe Gabriela plângând, am văzut că plânge natural, nu ca Miruna care plânge de prea sensibilă.
   Hai că sunt rele. .. putrede la suflet, ..
   Nu zic că Gabriela e vreo sfântă, dar nici pătată ca altele nu e. Ea nu are intervenții estetice, e naturală, e frumoasa și are un caracter frumos și e respectoasă. Nu suport răutatea și nici hoții care strigă hoții

   Apreciat de 1 persoană

 10. antoaneta52 zice:

  Deni l, a ales pe Viorel. Credeam ca pe George.

  Apreciat de 1 persoană

 11. sad angel zice:

  Deni și George au conversat foarte mult. Ea i-a zis că nu se grăbește că vrea să își dea seama ce simte, ea i-a mai zis că se simte prost față de Viorel. Apoi Deni și George au dansat, Viorel și Paul comentau dansul lor. Viorel a zis că Deni are parfumul lui pe pernă, apoi Deni a vorbit și cu Viorel, el era gelos că ea a dansat cu George. ..
  În direct, Deni a zis că a visat că are nevoie se prezența unei persoane, ea a zis că l-a ales pe Viorel. Viorel s-a dus val vârtej și s-a așezat intre ea și George. Falsă e fătuca asta, la ce a mai vorbit cu George, .. Să îl ia de fraier? Viorel a zis că e foarte bucuros. Au zis că au intrat în cunoaștere.
  Simona îi trimisese pe Paul și Roxana pe terasă să își lămurească neînțelegerile, dar cică se ceartă. .

  Apreciat de 1 persoană

 12. antoaneta52 zice:

  A spus ceva Deni, ce a făcut o sa aleagă asa dar nu am auzit. Ne scrie Angel😄

  Apreciat de 1 persoană

 13. antoaneta52 zice:

  Daa, i, a dat speranțe lui George. E asa un băiat bun, liniștit, educat. Și dna Gica e ok. Dacă ea îl vrea pe Viorel, ce putem spune!?

  Apreciat de 1 persoană

 14. antoaneta52 zice:

  Sigur trece la Valentin. Ce, mi place Cosmin! E tNdru, potolit. Vocea joasa. E super băiat.

  Apreciat de 1 persoană

 15. sad angel zice:

  Cosmin și Miruna au conversat mult. Cred că pentru prima oară când ea nu l-a certat, ba chiar l-a lăudat, că o mângâia pe frunte și că stă numai cu ea.
  În direct, Miruna a zis că e sigură că familia o va susține, Adriana a zis că o vede ca o nora. ..

  Apreciat de 1 persoană

 16. antoaneta52 zice:

  Da, nu e de el nu o agreez pe Miruna

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Soare, liniste, cald 24,6 grade la fereastra, umbra, a si tunat acum e senin…. E vara afara, frumos… am gatit, supa de pasare cu taietei, peste saramura si prajit, de la baiat, pescuit de el, dulce, gustos …
   …. prajitura cu mere,…. Apoi am facut mujdei si mamaliguta la rasol ca nu am mai putut manca nimic….in afara de o farfurie de supa si putin rasol…
   M-am ingrasat, am ajuns la 70 de kg…., mananc toata ziua…., mai ales struguri…in periiada asta chiar daca suntvscumpi eu imi cumpar nu ma zgarcesc…

   Va pup!

   Apreciază

 17. antoaneta52 zice:

  Buuun tare, mușuroi!

  Apreciază

 18. sad angel zice:

  Andrei și Inga au conversat , ea i-a zis că se vede totul ciudat, cum că el era interesat de o altă persoană și că acum vrea să o cunoască pe ea. El a aburit -o cum că ea era de la început în topul lui. Au și dansat, el a încercat să o pupe pe gură , dar ea s-a ferit și a nimerit – o pe obraz.
  În direct, sora Ingai a vorbit la telefon și a zis că Inga ar trebui să mai cunoasca băieți și Andrei e un jucător, că e fals, ea a mai zis că Andrei nu o place pe Inga, doar se folosește de ea. Sora Ingai a lăudat – o pe Miruna că vai ce minunata e că îi e alături Ingai

  Apreciază

 19. antoaneta52 zice:

  Eiii😄, fac si eu

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.