MIREASA SEZON NOU-6..29 AUGUST 2022***

4.830 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU-6..29 AUGUST 2022***

 1. sad angel zice:

  George și Adina au plecat din timpul emisiunii la Târgul de Crăciun.
  Nu avem nici azi de la 17, ci mâine de la 14.

  Apreciază

 2. Geo zice:

  Bunặ, dragilor…
  Zi de mare sặrbặtoare pentru milioane de de romậni, dar şi pentru Romậnia… ziua Sfậntului Apostol Andrei, cel dintậi chemat şi Ocrotitorul Romậniei, Pentru toţi cei purtặtori ai acestui nume, trimit şi eu gậnduri bune, urặri de sặnặtate şi pace în suflet.
  Deşi sunt în zi de repaus, nici nu-mi trecea prin minte sặ scriu ceva (pentru cặ nu prea sunt la curent cu evenimetele), dacặ întậmplặtor nu vedeam asearặ cum era pusặ la zid Raluca, pentru nominalizarea de vineri din galặ. (M-a pus pặcatul sặ baleiez programele în pauza de publicitate a unei porcặrioare de film de Crặciun de pe Diva!)
  Sunt restantặ cu rặspunsul la dilema, dacặ îmi place sau nu Raluca şi rặspunsul meu este : da!
  El se bazeazặ pe informaţii certe despre ea încặ din perioada liceului şi, în tot ce a spus ea despre ea, n-am gặsit decật douặ minciuni: MINCIUNA SCUT, cậnd a spus cặ nu-şi dorea o relaţie cu Alex şi MINCIUNA NECESARA, cậnd a justificat nominalizarea lui George.
  În cazul primei minciuni au trặdat-o ochii, în cel de-al doilea, logica ei de fier care s-a suprapus perfect peste logica mea.
  De ce nu a spus adevặrul? Pặi, pentru cặ acesta necesita şi mai multe explicaţii decật dặ ea acum…
  Am vặzut momentul votului fetelor din galặ, azi noapte tậrziu şi, Raluca a avut o ezitare prelungitặ.
  Ce se întậmpla atunci? Fặcea pur şi simplu raţionamente!
  O datặ, era sigurặ de nominalizặrile Mirunei şi Ingặi (George), dar şi de cele ale Roxanei şi Adinei (Andrei). Nu ştia dacặ Alex va fi protejat şi nici ce voteazặ Gabriela (miza totuşi cặ ea nu va nominaliza bặiat din cuplu).
  Ralucặi nu-i rặmậneau decật variantele George sau Andrei. L-a preferat pe George, pentru ca Alex sặ nu intre la un eventual balotaj cu unul din cei doi (pentru George avea siguranţa a douặ voturi). Deci votul ei a fost clar: George, pentru ca ca în orice eventualitate sặ-l protejeze pe Alex.
  Sặ presupunem cặ Alex nu era protejat şi era la votul publicului cu orice alt bặiat; ar fi fost cu siguranţặ eliminat în primul rậnd de susţinặtorii V&G şi C&M.
  Dacặ Alex era protejat cum a şi fost, intrau în cursặ ultimii doi clasaţi adicặ Andrei şi…Paul. George era oricum în graţiile telespectatorilor, mặcar pentru mama lui (adicặ nu era pe ultimele 2 locuri).
  Prin urmare, votul Ralucặi a avut ca scop “siguranţarea” (ha! ha!– l-am citat pe premier) lui Alex, ceea ce nu este un fapt de condamnat.

  În altặ ordine de idei, am analizat şi “rivalitatea” cu Gabriela. Nu este invidie, nu este gelozie la adresa Gabrielei, ci ceva ce Raluca a aflat din Turcia şi care a îndepặrtat-o de aceasta. Nu a vorbit pentru cặ nu este genul şi, nici staff-ul nu le-a permis sặ vorbeascặ între ele acolo; totuşi au fặcut-o, adicặ Raluca nu putea sặ spunặ motivul real pentru care a început sặ o ocoleasặ pe cealaltặ.
  Ce am descoperit eu: au fost multe minciuni şi inadvertenţe temporale din viaţa Gabrielei şi nu dau amặnunte, dar spun cặ informaţia despre declararea “Inapt” a Gabrielei de a intra în Poliţie este realặ, dateazặ din 2016 (înainte de a face Şcoala de Agenţi de la Cậmpina) şi cine a adus informaţia dar şi cine a combặtut-o, recte doamna sau domnişoara “Cealantặ” (de la care şi tu Angel aduci adesea filmuleţe în Cafenea), habar nu au sặ citeascặ un document, iar adevặrul pur este: la Gabriela în coşuleţ se strậng multe neadevặruri.
  Vehemenţa cu care îşi susţine punctul de vedere chiar atunci cậnd este pusặ în faţa dovezilor, pentru o persoanặ onestặ creazặ clar semne de întrebare.
  Acum gậndesc mult mai nepặtimaş ca înainte; adicặ Raluca pleacặ cu Alex care duce şi el cel puţin douặ minciuni dupặ mine destul de grave, Valentin (cel cu rudặ în staff) pleacặ cu Gabriela şi minciunile ei, Deni cu dosarele lui Viorel, Cosmin cu istericalele Mirunei a capella cu ale mamei Adriana, prostia Roxanei cu “sinceritatea” dar şi cu averea lui Paul (oare prima soţie nu a divorţat tocmai pentru cặ el era consumator de substanţe interzise?), Adina cu caracterul ei jegos şi foamea de bani, George cu mama Gica dar şi cu ale lui metehne (umblatul prin oraş beat mangặ, la volan).
  De Raluca am cel mai puţin de spus, pentru cặ o vặd şi eu cu ochii lui Damaris pe care o citez:
  Întrebare cặtre ea: “Crezi cặ Raluca este sincerặ100% în emisiune?”
  Rặspuns: “ Nu cred în 100%, perfect,…etc
  Dar, da! Ea este cea mai directặ şi asumatặ din casặ. Restul sunt doar ironii pe care nu oricine le poate înţelege.”

  Apreciază

 3. sad angel zice:

  Bine ai revenit, Geo. As vrea să revină formatul vechi al emisiunii ( npm, mpfm )..

  Apreciază

  • sad angel zice:

   La Gabriela îmi place ca nu are RĂUTATE, bineînțeles ca nu îmi plac gesturile pe care i le-a făcut lui Viorel. .. și alealalte mint de sparg. . Gabriela e mic copil pe lângă ele. ..

   Apreciază

 4. sad angel zice:

  Miruna îi făcea crize lui Cosmin că vai să nu îi bage mâna în păr, că vai i- l strică, omul s-a dus să fumeze o țigară, apoi Miruna iar l-a certat că vai de ce s-a dus să fumeze, că vai de ce nu a stat cu ea. Asteia îi trebuia un narcisist ca Valentin, nu un băiat cu bun simț.
  În platou, toată lumea îi zicea Mirunei că îi stătea bine părul, iar ea a dat -o că vai la spate avea părul ca un cățel ud.
  Gabriela C i-a zis că știe că era supărată pe Cosmin că i-a vorbit lui Alex despre faptul că a testat ( la faza când a intrebat-o dacă se supără dacă nu se căsătoresc în finală ), iar ea i-a recunoscut că asta a deranjat -o

  Apreciază

 5. sad angel zice:

  Paul i-a zis lui Valentin că Gabriela nu are nimic pentru Viorel și că chiar dacă a făcut acele gesturi vizavi Viorel și chiar și când i-a dat o palmă lui peste fund ( Paul i-a zis cum că Gabriela i-a dat o palmă peste fund) , nu înseamnă că Gabriela nu are sentimente față de el ( Valentin) , iar Valentin i-a răspuns că știe că Gabriela il iubește , dar că el nu accepta unele lucru.
  În direct, Gabriela a recunoscut că i-a dat o palmă peste fund lui Paul, când el era în trecere, ea i-a dat palma peste fund. Dar că în gluma, că el era supărat că Roxana nu mai era în casă ( fiind eliminată) .
  Pe alt material, Gabriela se justifica la Flori cum că nu i s-a părut grav ce a făcut, gesturile, că ea știa că ea și Valentin sunt prieteni cu Viorel și Deni și că de asta și-au permis gesturi. Gabriela i-a mai zis lui Flori că ea dormea în pat cu prietena și iubitul/ soțul prietenei ei, că se cinsuderau o familie ( da, și eu diger greu aceste informații), ea mai și specifica că nu se întâmpla nimic , ea a mai zis că are afară un prieten cu care ieșea la film, ieșeau în oraș , dar că nu s-a întâmplat niciodată nimic.
  În direct, Gabriela C a zis că e greu de digerat faptul că Gabriela a zis că a dormit în pat cu prietena și cu soțul prietenei ei. Gabriela a susținut că s-a simțit ca într-o familie.
  E ciudat… cred că fata asta o să scadă în voturi. E șocant și pt mine ce a zis , nu îmi vine să cred. E mai mult decât ciudat. Sincer îmi pare rău pt ea. Eu deocamdată încă o votez ( doar pe ea ) , dar sper să nu îmi mai dea alte șocuri, că nu știu cât mă mai ține , adică dacă mai aflu alte minuni, nu știu cât o mai votez. Mă mir de mine că la informații din astea ma cam lăsam de vot , dar mai trec cu vederea, că, celelalte fete sunt mai praf ca ea . Iar de Valentin îmi e scârbă, e un narcisist, în loc să țină în el dacă sunt închise ușile, asa cum face el, se plânge la băieți de ea. Ăsta a tot supus-o la teste până când fraiera a călcat în străchini

  Apreciază

 6. sad angel zice:

  Raluca a avut o criză de plâns, ieri după capricii , se dădea afectată că Adina și Roxana au judecat-o că l-a votat pe George pt eliminare. Adina a zis că vai acum Raluca și Miruna tot întra una pe sub pielea celeilalte. Roxana ii zicea Adinei că de abia așteaptă să se termine competiția , ca să nu le mai vadă fețele celorlalte.
  În platou, Raluca s-a certat iar cu cele 2.

  Apreciat de 1 persoană

 7. sad angel zice:

  Inga și Raluca au vorbit cu Andrei , Inga se tot plângea de el

  Apreciază

 8. antoaneta52 zice:

  Te cred cz treci cu vederea. Asa treceam eu cu Giovana pentru ca am,, văzut,, dincolo de gafe. E normal.

  Apreciază

 9. antoaneta52 zice:

  Nu burniteaza. E frig. Nooor. Noapte bună. Sa avem o zi buna și mâine. 🙏❤️😘

  Apreciază

 10. Mary zice:

  „Crăciunul atipic”
  Căsuță răsturnată cu șemineul aprins
  Și stele călcate de șosete cu reni
  Și toate acestea se-ntâmplă
  Într-o zi de…Crăciun.

  Iubitul prepară un ceai de: Te vreau!
  Iubita încearcă să-l mintă: Eu nu!
  Și toate acestea se-ntâmplă
  Într-o zi de… Crăciun.

  Poștașul le-aduce un ultim dar
  Două bilete cu miros de: Te vreau!
  Și toate acestea se-ntâmplă
  Într-o zi de…Crăciun.🫂😋❤️

  Apreciat de 1 persoană

  • Mary zice:

   P.S. Dacă nu rezolvă oamenii, rezolva Moș Craciun. Nu are baghetă, în schimb are putere magică🙂

   Apreciat de 2 persoane

  • anitanna zice:

   Buna dimineata si bun gasit…ai dreptate ,asa cum sunt fime atipice, mancaruri atipice,preocuopari atipice…asa cum am avut un Craciun atipic si un revelion la fel in 2020 ca asa a vrut,..Ara…,poate fi si cateva versuri despre un Craciun atipic…
   O luna placuta,linistta cu sanatate si mai ales cu multe bucirii alaturi de cei dragi!
   Imbratisari dragi!

   Apreciază

   • Mary zice:

    Buna, harnicuto! Da mai ales in secolul informatiei cand vin ideile pe banda rulanta.
    Asemenea si tie iti doresc. Bucurii nemarginite si multe stelute calcate de sosete cu reni. Pup.

    Apreciază

 11. sad angel zice:


  Bună dimineața , 0 grade, ceață și inchis

  Apreciat de 1 persoană

 12. antoaneta52 zice:

  Bună dimineața feteleee,. Mary pupici pe obrajori. Dacă stau și eu invers, le vad oare pe toate mai bine? 😄

  Apreciat de 1 persoană

 13. sad angel zice:

  Am stat puțin pe afară că burniteaza…

  Apreciat de 1 persoană

 14. sad angel zice:

  La mulți ani, tuturor

  Apreciat de 1 persoană

 15. anitanna zice:

  LA MULTI ANI,ROMANIA !


  La multi ani,sanatate si bucurii in noua luna din an,de iarna…. si cu ocazia zile Roamaniei si a noastra,a tuturor de pretutindeni in care bate o inima de ROMAN !
  Va pup!
  Afara este urat,e vant si ger,0,4 grade… astanoapte a plouat dar era u 2 grade…poate ca fulguie,debuteaza luna cu fulgi de nea….
  Pe mine doar ma bucura…astept vizita nepotilor astazi…
  Doamne ajuta-ne !

  Apreciat de 1 persoană

 16. antoaneta52 zice:

  La mulți ani, România! Ma bucur ca vin copiii, Anita, sa aveți o zi plăcută.

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Multumesc,Anto…acum inca dorm…dar vin pe la pranz…asa au promis !
   Aici e tare urata vremea si sper sa nu-i intoarca din planuril facute aseara…
   Sunt comozi nici la apriderea luminilor orasului aseara-mare spectacol- nu au fost…ba si spectacol de Ziua Galatiului a carui patron spiritual este SF ANDREI….
   Zi placuta !
   Ati facut fasole cu ciolan?
   Eu,da ,dar fara ciolan..simpla,iahnie cu conopida in otet ori salata…
   Va pup!

   Apreciat de 1 persoană

 17. antoaneta52 zice:

  Daaa, fasole cu jumări și gușă de porc. Soțul o face. El mănâncă. Și sarmale. Eu vad parada la TV.

  Apreciază

  • anitanna zice:

   Dar nu prea a fost cine stie ce parada la TVR!….
   Slaba transmisia…

   Am si inchis televizorul…
   In alta parte nu ma uit…
   Intru in bucatarie…
   Nu fac nimic bun..ca nu mai mananca nepotii…
   O zi buna cu pacea sufletului si bucuria lui.

   Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.