MIREASA SEZON NOU-5..!

IN CURAND INCEPE MIREASA !

6.951 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU-5..!

 1. antoaneta52 zice:

  Te pup scumpa. Îți ures sa poți dormi noaptea. 💕😘

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:


  Și eu îți doresc să dormi bine, Anita.
  V-am pupat de noapte bună 🌙 😇

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mary zice:

  Noapte buna, frumoaselor!

  Path Of Destiny – Edelis

  Apreciat de 1 persoană

 4. anitanna zice:

  Salutari dragi si imbratisari….am dormit bine,s-a dus luna plina..a fost aseară…
  Astazi parca e altceva…
  Gatesc ,e racoare,21,5 grade,dar au fost peste 22 in noaptea asta la mine la fereastra…
  Am dormit cu ea intredeschisa si cred ca de asta m-am trezit des, de griji,tot uitandu-ma sa nu fie catarat careva pe ea…stau la parter si nu am gratii la fereastre… !
  E senin,un pic de vant si multa lniste,aseara a plouat dar f putin,o ploaie trecatoare de vara au fost și cateva bubuituri …
  Cafeaua si ziua la noi aici, astazi este,sunt…verzi…! „” 🍵🍵🍵🐑
  Zi cu binecuvantari de sus si cu multe reusite sa aveti fiecare acolo unde va aflati…
  Ne gasiti si pe alte topicuri..sunt in dreapta..
  Este a 181-a zi din an…
  Sa ne fie bine si frumos si azi!
  Va pup!

  Apreciază

 5. sad angel zice:


  Bună dimineața, 18 grade și senin

  Apreciază

 6. sad angel zice:

  25 de grade , soare superb…….

  Apreciază

 7. sad angel zice:

  29 de grade……

  Apreciază

 8. Geo zice:

  Zi bunặ sặ aveţi, scumpele mele…
  Abia am scặpat de obligaţiile “profesionale” şi-am început sặ descurc probleme de familie. V-am spus cặ din 2018 am avut un proces de moştenire în care tata a apặrut în calitate de pậrật, iar eu l-am reprezentat cu o procurặ specialặ. Ei bine, anul trecut acest proces s-a terminat şi tata trebuie sặ primeascặ o sultặ, pe care eu nu pot s-o primesc.
  Acum începe nebunia!!! Pentru cặ tata la vậrsta lui are probleme de sặnặtate (în ultimii ani de serviciu avea necazuri cu scrisul – i se încorda mậna şi începea sặ-i tremure – din cauza asta la semnarea procurii am stat vreo jumặtate de orặ în cabinetul notarului sặ semneze în clar) accen-tuate mai ales dupặ decesul mamei cu degradarea memoriei, scặderea capacitặţilor cognitive etc., niciun notar la care am fost nu a dorit sặ ne primeascặ chiar cu martori, aşa cặ acum sunt nevoitặ sặ iau calea medicalặ pentru stabilirea unui diagnostic şi în instanţặ, sặ fiu declaratặ curator. Deci am înnebunit fặcậnd drumuri!!!! Trimiteri la specialişti, programặri la specialişti, dosar cu o mie de acte, programarea la comisia de evaluare complexặ şi apoi prezenţa acolo cu tot cu tata. Cu siguranţặ va primi diagnostic cu drept de însoţitor, apoi în instanţặ voi fi desemnat curator, evident şi dupặ ce mai fac “o escalặ” la medicina legalặ. Este o problemặ care va dura, mai ales cặ se intrặ şi în vacanţặ judecặtoreascặ, dar asta-i viaţa!
  Vặ zic sincer cặ aş fi renunţat, dar reclamanţii au pornit şi derulat procesul cu banii proveniţii dintr-un precontract de vậnzare a imobilului şi acum trebuie sặ finalizeze vậnzarea dupặ eliberarea imobilului de sarcini (adicặ plata sultelor).
  Ca idee, miza acestui proces a fost de fapt terenul agricol din care alor mei le revenea jumặtate, fiind adus de mama prin cặsặtorie. Dar cum justiţia din Romậnia este cum este, judecặtoarea care s-a şi pensionat înainte de stabilirea hotặrậrii a lặsat moştenire “împặrţirea frặţeascặ” a bunurilor, fặrặ ca mặcar sặ consulte actele depuse la dosar (actele de cumpặrate a terenurilor revendicate în numele mamei, foile de recensặmậnt agricol din 1941 şi 1948, extrasul din registrele agricole, toate luate de la Arhivele Naţionale). Vedeţi şi voi cặ nu degeaba se spune cặ Romậnia este ţara tuturor posibilitặţilor!!!
  Privitor la frumoasa emisiune, nu ştiu cum se face dar vin filmuleţe de pe APlay are confirmặ ceea ce eu am auzit în interacţiunile Andrei, Yana.
  Mioara a recunoscut într-o discuţie cu Andrei cặ Yana a avut un atac de panicặ sub ochii ei (am vặzut şi noi unul la PD, la Raluca parcặ) şi a spus cặ a debutat cu “nod în gật şi imposibilitarea de a respira”, dar atunci nu i-a spus lui Andrei. Cred cặ la acea vreme au avut cei doi cearta cea mai serioasặ şi şi-a ieşit Mioara din papuci urật de tot.
  Eu am auzit discuţia ( vis a vis de atacurile de panicặ ale Yanei) cu Adrian mult mai tậrziu, cậnd Y&A erau din nou certaţi.
  Consider cặ imaginile cu Yana în timpul crizei îi fac un deserviciu (în primul rậnd în obţinerea unui job), dar pentru cặ s-a speculat mult pe seama stặrii ei de sặnặtate, s-a ajuns aici. Pặcat!!!
  Faptul cặ Andrei a învặţat foarte bine s-a confirmat printr-o conversaţie recentặ cu Rặzvan despre facultặţile urmate de fiecare (a avut în sfậrşit un partener potrivit) şi el a spus cặ dupặ susţinerea dizertaţiei la absolvirea masterului, a primit telefoane de felicitare de la profesorii din comisie şi oferta de a rặmậne în facultate, iar el a refuzat-o.
  Ca fapt divers: am vặzut filmuleţul cu Andrei şi Mioara de asearặ de la Capricii şi m-a frapat cặ, într-un lung şir de comentarii favorabile a aparut unul în care era jignitặ Mioara cu blestemele ei (invocate de Şoşoacặ). Nu m-a lặsat curiozitatea şi am cặutat autoarea pe FB sặ vặd din prezen-tare ce hram poartặ persoana. Surprizặ!!!!!! Este negresặ şî am vặzut cel puţin 6-7 conturi sub acelaşi nume, deci…sunt conturi false. Am dedus cặ aşa se ascund susţinặtorii Leo şi Anda, vorba aceea: dai în unul picặ 7.

  Apreciat de 1 persoană

  • antoaneta52 zice:

   Îmi pare rău că ai asa probleme. Știu ce înseamnă toate comisiile medicale, timpul necesar rezolvării și drumuri. Nervi. O nebunie curata și cu notarii. Aduci martiri, 2, și chiar nu știu ce Dumnezeu mai vor. Am avut procura și eu de la soț cu sora lui și am plecat în alta localitate de 5 ori. Le am rezolvat. O sa treacă și asta Geo dragă.

   Apreciază

   • anitanna zice:

    E multa alergatura, nervi, stres și bani cheltuiți, numai la noi cred ca oamenii sunt purtați pe drumuri inutil… Hartagirie multă.
    Ca să radiez madina de pe numele sotului au facut la finanțe, trei dosare, pe numele meu, al fetei, al baiatului , ca suntem toți trei moștenitori după dezbatere. Am stat ore întregi la primărie, la taxe și impozite…. Pentru asa ceva. M-am crucit când am văzut câte declarații trebuia sa completam fiecare….
    A fost o zi de coșmar, dar am reușit în final.. Sa o trecem pe numele ginerelui iar el pe al fiului.. Altfel nu am putut… De fapt sotul ia dăruit-o lui promis-o….
    Asa ca asta e Romnanica noastră….
    Sper sa rezolvi totul rapid fără prea multa greutate…
    Pupici!

    Apreciază

 9. sad angel zice:

  32 de grade…..
  …. mă bucură vremea asta

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:

  Băieții au gătit, iubitele lor a trebuit să ghicească farfuria iubiților lor, au fost băgate legate la ochi în bucătărie

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Sese s-a supărat că Giovana nu i-a ghicit farfuria. Ea era deranjată, dar și ea i-a făcut așa de multe ori.
   Alina și Valentin au câștigat. .
   În direct, Simona le-a spus Alinei și lui Valentin că vor avea o noapte împreună în casa Mireasa

   Apreciat de 1 persoană

   • sad angel zice:

    Sese și Giovana s-au certat ieri seară, din cauză că Giovana nu a ghicit pastele făcute de el.
    El a intrebat – o de ce nu îl bagă în seamă, iar ea i-a răspuns că nu avea cum să ghicească, iar el i-a reproșat că și ea i-a făcut crize când el nu îi ghicea ce a gătit ea cândva. El a început să îi copieze vorbele cum că el vrea să câștige mereu (înainte ea îi zicea asta ), el i-a reproșat cum că numai ea are voie să se supere, s-au certat. El o tot întreba dacă mai are nevoie de el, iar ea i-a răspuns că nu mai are chef de ceartă. El a devenit agasant, dar nici ea nu îmi place, nu îmi pare serioasă, el s-a prostit lângă ea, a devenit certăreț, q devenit uneori și porcos în exprimare. Nu îmi mai place, nu mai e același Sese.. el nu ales pe cine trebuie.
    Giovana i-a zis lui Sese că nu mai au nicio treabă ei 2, pt că nu se inteleg. Poate după sezon, indiferent că vor câștiga sau nu marele premiu, cred că ea îl va lăsa dacă nu imediat, în viitorul îndepărtat, pentru acel ADI (fostul ei)..
    În direct , Simona a intrebat-o pe Giovana dacă crede în ceea ce spune (cum că nu are nicio treabă cu el), iar ea i-a răspuns că la momentul ăla a crezut, Simona i-a zis că sunt cuvinte grave, iar Giovana a dat -o că nu mai era în casă dacă nu mai aveau o treabă.
    Simona l-a întrebat pe Sese de ce nu se apără, iar el i-a răspuns că o lasă pe Giovana să vorbească.
    Simona a intrebat-o pe Giovana dacă e nervoasă de ieri și ea i-a zis că da,
    Simona le-a spus să se respecte reciproc.

    Apreciat de 1 persoană

 11. antoaneta52 zice:

  Ei și Sese se supără mereu ca nu ghicește ce face el

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Sa se supere, Anto ca ea i a facut multe figuri, sa vadă cum se simțea și Eldar nu ai cu cine.. Ea este aroganta, Arunca vorbele ușor, iar eu sa fiu în locul lui a-și lasă-o…! .asa se va chinui.. Nu e de trai cu ea…. Iubirea se duce repede…. Cred ca ea nu l iubeste, joaca teatru…

   Apreciat de 1 persoană

 12. sad angel zice:

  Leo a făcut circ și a certat – o pe Anda că vai de ce nu i-a recunoscut farfuria și că vai nu e atentă la detalii, vai că nu și -a dat seama că i-a făcut trandafiri, săraca a încercat să îl impace și el o acuza că așa va face și în viață. Dana îi atrăgea atenția lui Leo să nu uite unde e. Săraca Anda se ținea după el să o împace, iar el răcnea la ea , mai repede o jignea, mai să o și lovească mai avea. . Dacă așa îi face la Mireasa, afară o BATE.
  EL a jignit – o că nu vrea să fie reprezentat de o femeie slabă, cu un psihic de 12 ani, care a stat cu un pârlit (fostul ei), a acuzat -o că e delăsătoare. A acuzat -o că nu e interesata de relație. Mi se pare o porcărie să se supere, acum mă refer la toți, că partenerul nu îi ghicește farfuria.
  Leo i-a zis Andei că vrea sub aripa bărbatului , ca o proastă, ca o tuta (cuvintele lui), il tot făcea pe fostul ei retardat, pârlit (Dar el cum e? Cred că e mai rău decât ăla. ) Leo i-a zis Andei că îl face să regrete că a cerut -o. Anda după ce el i-a zis că poate să plece, că e liberă,
  În direct, Simona i-a atras atenția lui Leo, el a dat -o că a spus prostii la nervi. Simona i-a zis lui Leo că a umilit -o pe Anda, iar Leo s-a luat în gură cu Simona și a acuzat -o că îi pune etichete.
  Simona i-a zis că a umilit -o, că a făcut -o proastă și slaba pe Anda, iar el i-a dat -o că nu vrea ca Anda să fie așa.
  Simona i-a zis Andei că e problema ei daca accepta. Simona are dreptate când spune că Anda a fost JIGNITA și UMILITĂ.
  Dana a zis că familia lor vor o femeie puternica, Simona a compătimit -o pe Anda că mai avea puțin și îi cerea ea iertare lui Leo.
  Simona a zis că se pune în locul mamei Andei , ce o fi simțit femeia. .. Anda își lua vina asupra ei.
  Simona a zis că, crede că 70 sau 80 % dintre bărbații care își bat femeile regreta. Cred că a fost ironica, Leo a mai avut și tupeul jegos să o întrebe; ” Poftim? !!! ”
  Vai de viața Andei dacă rămâne cu Leo. Dacă eram în locul ei nu mă uitam la Leo nici după ceva după care trag apa. Jeg de bărbat

  Apreciază

 13. Mariana Mangalia zice:

  Bună ziua!
  Doamne ferește ce ieșire la Leo, dar nu o iubește nebunește, să ferească Dumnezeu de așa iubire pe toată lumea!
  Ori presimte că iese și vrea să o trimită la Târnăveni?
  Oricum, nu mi-a plăcut, Dana o ține cu familia ei de zici că sunt familia regală a Angliei și trebuie Anda să respecte eticheta îmi este rău!😢
  Treaba Andei, dar nu o văd vreodată să-și poată spune părerea în familia asta!😢

  Apreciat de 1 persoană

 14. antoaneta52 zice:

  Aveți dreptate feteloooor. Mie mi s, a strâns inima, am văzut negru. Zău. Trebuia sa ii dea inelul înapoi. Dana trebuia sa îl oprească. Nu se face asa ceva. De la o mâncare ajungi la certuri și ce tot vrea o femeie puternica? Adică? Marlanul, pzpagalul

  Apreciat de 1 persoană

 15. sad angel zice:

  Giovana, Sese, Sabrina și Pernes alături de Eleonora și bunica au avut Live cu telespectatorii. ..
  Giovana și Sese au fost avertizați cum că Sabrina și Pernes i-ar bârfi.
  Sabrina a jignit telespectatorii care au jignit – o, ea era făcută că e betiva. Sabrina a jignit-o pe una, i-a zis că w scăpată de la Socola.
  Sabrina s-a luat în gură și cu Giovana pt că Giovana a citit mesajele care era pt Sese și ea și Sabrina și Pernes erau criticați.
  După Live, Sese a încercat să o calmeze pe Giovana, iar Pernes și Sabrina i-au bârfit pe Sese și Giovana, dar și pe telespectatorii care i-au criticat .
  În direct, Sese s-a luat la ceartă cu Pernes. Sese îl dă în gât pe Sese că i-a bârfit pe ceilalți în mașină, când nu erau filmați, că a bârfit -o și pe Larisa .
  Pernes i-a acuzat pe Sese și Giovana că sunt pt premiu, Sese și Giovana i-au zis că nu se iubesc (Peres și Sabrina ).
  Cele 2 cupluri se acuză de falsitate,
  Sese i-a zis lui Pernes să recunoască să l-a făcut pe Leo fals ..
  Sese și Pernes se acuză unul pe altul că îi bârfește pe ceilalți . Sese a zis că Pernes nu are bani nici pt o țigară
  Le cad măștile la toți. ..

  Apreciat de 2 persoane

 16. antoaneta52 zice:

  Iihiii, ce panarama. Degeaba fac asa, nu ne schimba optiunea

  Apreciat de 1 persoană

 17. Mariana Mangalia zice:

  Vai de mine, vrea sa se scoată, degeaba!
  Este genul care te bate și spune că îi pare rău, femeia iartă și tu repeți, din nou, iar și iar….
  Zău, îmi este rău, un pervers!😢
  Asta da iubire!😢

  Apreciat de 1 persoană

 18. antoaneta52 zice:

  Da Mariana. Și mie îmi rău. Nu pot sa trec peste spusele lui. Vai de viata ei în acea casa. Face militare cu ea

  Apreciat de 1 persoană

 19. sad angel zice:

  Dana i-a zis Andei să se mai aștepte la reacții din partea lui Leo, pt că el nu știe să piardă, că e luptător ca ea (ca Dana ). Anda i-a zis Danei că nu îi place deloc cum a reacționat Leo, iar Leo se vaita la Pernes că vai ce rău îi pare că a jignit -o pe Anda și că a făcut -o pe Anda. Apoi s-a dus la Anda, a luat -o în brațe și a pupat -o , și -a cerut iertare și Anda proasta l-a iertat.
  În direct, Raul, fostul Andei (jignit de Leo) a vorbit la telefon, l-a întrebat pe Leo dacă e bolnav fizic, Anda nu i-a recunoscut vocea, iar el i-a zis Andei ceva de cineva Coca, iar Anda a zis că el e acum
  Leo e arogant și nesimțit ca de obicei. Raul a avut o relație de 9 ani cu Anda. Raul i-a zis lui Leo să nu mai vorbească despre el. Hhhh, Leo a dat -o că nu l-a jignit pe el, ci comportamentul lui…
  Anda proasta îi ia apărarea lui Leo .
  Cred că Leo și -o va lua de la Raul afară.

  Apreciază

 20. sad angel zice:

  Luni se probează rochiile de mireasa și costumele de mire

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.