MIREASA SEZON NOU-5..!

IN CURAND INCEPE MIREASA !

6.951 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU-5..!

 1. sad angel zice:


  Noapte bună 🌙 😇 .

  Apreciază

 2. sad angel zice:


  Bună dimineața, 18 grade și soare superb.
  La mulți ani, Petru și Pavel și altora cu derivate din aceste nume.
  La mulți ani, Petrică

  Apreciază

 3. sad angel zice:

  28 de grade…..

  Apreciază

 4. Mary zice:

  Buna, frumoaselor!
  Va vad si va citesc pe voi, dragilor. Stiu ca am spus ca voi fi cu voi la finalul emsiunii, acum depinde mult si cat de repede pot sa mi rezolv niste probleme personale. Pt ca nu am mai vazut emsisiunea, o sa rup asa bucatele de materiale mai mult expuse de voi.
  Conflictul „doamnelor”, Mioara si Dana, ne arata ca indiferent de ” soi”, de statut social, de femeie de la tara sau de la oras, ca mahalagismul este o boala patologica cu interactiunea posibila a tuturor factorilor. Plusul pe care i-l dau d nei Dana ( sunt aproape ironica cand le fac doamne, o data pt ca nu sunt, iar a doua pt ca nu sunt departe de varsta mea), este inteligenta. Mai, cand doua persoane pornesc de pe acelasi palier, palierul mahalagismului, trebuie cumva departajate. Si eu asta consider, ca Dana ii este net superioara Mioarei, atat ca inteligenta, cat si ca logica, cum spunea Geo depsre Yana, ” profunzime in ganduri”. Trecand peste aspectul rautati sau a mahalagismului, eu asa o vad pe Dana: inteligenta si logica. Asa ca in acest conflict eu pledez pt Dana. Si am sa va si spun de ce. Interesant cum d-na Mioara acuza si in trecut si in prezent, furaciunea hainelor porprii de catre fete( parca Larisa, nu stiu daca si Giovana a fost in oala asta si mai nou Dana). Pe bune? Ce dracu sa faca aceste fete cu ” boarfele” Mioarei?! Ca s-o sicaneze? M-as indoi ca aceste fete nu au alte arme in acest sens. Referitor la problemele din cuplu dintre cele doua mame/ sotii. Dana are probleme in cuplu si, daca va aduceti Dana a spus la un moment dat, ceva perfect logic, vorbind cumva retoric despre faptul ca Leo nu vede ca o casnicie sa se destame. Ea il facea egoist pe Leo si a venit in completare cu o argumentatre perfect logica: De ce sa nu fie un om fericit singur, prin despartie, de ce sa nu si refaca viata?! Asta am dedus, plus evitarea lui in sustinere, plus afirmatiile facute lui Leo cand era in relatie cu Nora ” Mai ales ca stii cum e tata!!!”. Desigur, astea sunt concluziile pe care cineva le poate trage, dar ce ne facem cu Mioara?! Pai nu spunea Mioara ca toata viata ei s-a luptat cu adulterul sotului?! Pai nici nu trebuie sa i-l dea ea, ca merge sotul singur. Apoi, de ce a inselat-o? De silueta prea filforma, probabil. Pai ori o inseala, ori o iubeste?! Dintre cele doua mame, Mioara a spus raspicat ca toata viata a fost inselata, pe cand eu n am auzit ca Dana sa se planga. Aaaa, ca Dana este putin uratica si grasa se vede cu ochiul liber, dar aste e?! Femeia se imbarca cum crede si ii stau hainele cum ii stau pe ea. Dar nici cu Mioara nu mie rusine. Adica unde se gasea frumusetea. Culmea ca a inceput Andrei cu cearta si victimizarile si acum termina ea. Mai, mie cineva imi spunea, ca si un om cu IQ mic are inteligenta lui. Si eu asta vad la Mioara. Un om prost, dar care stie sa scoata din prostia ei ceea ce trebuie.

  Apreciază

 5. Mary zice:

  Relatia Yanei cu Andrei, exact cum spunea cineva pe fb, are accent de telenovea indiana. Fara ofens, la d na MIoara, dar cu siguranta este un potential scenariu pt o telenovela indiana. Geo, tu spunea i despre Yana ca se bucura la hainele chizanaresti, de la Dragonul Rosu si ca in mod normal asta inseamna ca trecutul cu bogatasi nu este atat de roz pe cat se vehiculeaza. Eu am o teorie. Este sindromul ” nesatulului” care se bucura de orice castig nemuncit. Asa este si Giovana. Nu conteaza ca sunt rebuturi, ca le sorteaza si apoi le arunca sau le da la altii, important este ca vin. Iar atunci cand se alfla intr-o competitie iau tot ce se poate lua. Exact ca pe vlogul Biancai monetizat. Printre donatii de 2 Euro, tot mai pica donatii grase. Asa ca de dragul donatiilor grase, sunt acceptate si cele slabute. Scopurile unui om sunt diverse: Daca ne uitam la un barbat, si in cazul acesta il pot da exemplu pe Aron, nu conteaza atat de mult femeia cat conteaza ” perversiunea”, iar pt o femeie nu conteaza ” perversiunea” atata timp cat conteaza banul. Cam asa stau lucrurile cu aceste pretenetii. Deocamdata sunt la un nivel primar si nu fac inca selectia.
  Referitor la viza de sedere in Romania pt trei luni. Eu ma gandesc ca Yana nefiind de la inceput in concurs a mizat ca el se va termina mai repede de expirarea vizei. Din cate stim acesta este cel mai longeviv episod al Miresei. De fapt, toti au mizat pe a aproximare de 4- 5 luni si si-au facut planurile in acest sens. Mai cred ca incet, incet, se va stinge telenovela, Andrei&Yana, la fel cum s-au plictist sa o puna tot timpul pe Skipe pe Emilia pentru Nicolae din MPFM. Timpul este f scurt si in curand atentia se va canaliza pe cuplurile din casa: dansurile, actele, tinuta…invitatii, povestea de dragoste. Tinand cont ca Giovana are mari sanse la premiu, pe cuvant ca nu m as supara daca ar reintra Yana in casa. Tocmai pt a invata o lectie Giovana. Si app, de acele filmulete din telefon. Eu cred ca ele erau facute cu scopul de castig. Probabil de aceea a folosit si acea expesie de ea” relatie cu beneficii”. Asa ca toate preconizarile mele s-au cam adeverit cu acele filmulete. Sa fii model in casa, adica sa ai un comportament model in casa, nu i greu, atata timp cat se urmareste o tinta. Iar Yana inca de la inceputul concursului a intrat cu o minciuna in casa cand acesta a spus ca nu a cochetat niciodata cu moda sau ca nu a primit nici o oferta privind frumusetea ei. Tocamai ea i-a spus ulterior lui Andrei ca avea o propunere in Italia in acest sens. Iar o noapte la hotel cum naiba sa nu fie frumoasa, daca si pentru Sabrina a fost.
  Ne mai vedem/ auzim! Pup.

  Apreciat de 1 persoană

 6. sad angel zice:

  28 de grade și soare superb.
  Și mie mi-ar plăcea să se întoarcă Yana.
  Între Mioara și Dana, ii dau dreptate MIOAREI, femeie simplă de la țară, nu perversei de Dana care , când se satura de prieteni, șterge cu ei pe jos, cum a făcut cu Larisa, acum o să o facă cu Sabrina .. Aoleu, aoleu, o să vadă Anda pe dracu, când va fi sluga Danei, a lui Leo si a familiei lor

  Apreciat de 1 persoană

 7. sad angel zice:

  Acum sunt 30 de grade , dar în grădină la umbră e plăcut

  Apreciază

 8. Geo zice:

  Bunặ, bunặ, dragilor…
  Mary, bine ai revenit (aşa mi-au urat şi mie fetele cậnd am mai postat cậte ceva) şi cu comentarii proaspete.
  Vorba Anitei, sunt parţial de acord cu ele, asta raportậndu-mặ la experienţa mea în urmặrirea acestui sezon (exclusiv filmuleţe pe YT)
  De conflictul Dana vs. Mioara nu spun nimic pentru cặ nu le-am urmặrit evoluţia, doar atật pot sặ zic cặ Mioara nu este proastặ deloc, mai mult chiar, vorbeşte corect romậneşte (gramatical); este posibil ca fetele din gaşcặ Danei sặ-i facặ pocinoage dat fiind liantul care le leagặ: rặutatea şi invidia. Am vặzut o grặmadặ de oameni fặcậnd rặu altora doar de amuzament sau aşteptậnd sặ explodeze.
  Cert este cặ femeia asta n-a avut o viaţặ uşoarặ, comportamentul ei aratặ cặ a îndurat multặ
  umilinţặ în familie, calea aleasặ de ea pentru cvasiechilibrare fiind vorbitul de una singurặ. Nu e sin-gura din lume care face asta şi nu este dovada unei inteligenţe scặzute ci a faptului cặ ajunge la ceartặ cậnd nu mai poate îndura. În schimb, Şoşoacặ are o experienţặ îndelungatặ în certuri şi scandaluri. Chiar alegerea emisiunii este dovada cặ EA a ales-o pentru cặ-i dặ posibilitatea sặ mai exerseze ceea ce ştie. Dupặ mine, mai lipsitặ de inteligenţặ este Dana, pentru cặ foloseşte un dar de la Dumnezeu pentru a face rặu. Grupul de “patinatori” de Pipera este cel mai instabil in declaraţii şi comportament;urmặrindu-i acum cậnd sunt în cursa de eliminare am constatat cặ ceva spun în emisiune, altceva la Capricii şi cu totul altceva a doua zi.
  În ce-l priveşte pe Andrei am mai multe de spus!
  Conflictele de la începutul emisiunii nu au fost iniţiate de el ci de Cosmin, cu ajutorul lui Perneş. În viziunea lor Andrei era rặţuşca cea urậtặ (cu facultate, masterat şi cursuri postuniversitate de atestare în profesie, provenea de la ţarặ si… de etnie) adicặ nu se putea înscrie în trendul concurenţilor din acest sezon: fặrặ şcoalặ multặ, uşor golani, ahtiaţi dupặ bani. Aşa cặ au început sặ-l loveascặ la temelie: etnia şi valoarea profesiei în care este calificat. De etnie nu am ce sặ zic, dar în niciun caz nu are limbajul, accentul şi comportamentul lui Jador care a recunoscut cặ este… În schimb, în ce priveşte atacul la pregặtirea lui l-a considerat un afront prea mare şi atunci a izbucnit. A considerat cặ a fost jignit profund, şi a reacţionat. Explicaţia am gặsit-o într-o discuţie a lui cu Yana, în urma cặreia m-am şi hotặrật sặ-i urmặresc mai îndeaproape.
  Ea l-a întrebat: “De ce vorbeşti aşa?” şi figura lui miratặ a fặcut-o sặ-i spunặ cặ, cel puţin la început ea nu înţelegea nimic din ce vorbea el. (probabil limbajul mai sofisticat, frazele mai stufoase, nu ştiu). Andrei i-a spus cặ acesta este modul lui de a vorbi şi la şcoalặ (a şi lucrat în învặţặmậnt), şi la serviciu şi cu prietenii…A mai adặugat cặ i-a plặcut întotdeauna sặ înveţe şi a mers cu plặcere la şcoalặ (Mioara a confirmat într-o discuţie pe terasặ cặ Andrei a fost nu numai bun la învặţặturặ dar şi foarte cuminte, iar de ea a avut întotdeauna grijặ; probabil a fost cel mai conştient dintre copii de cật de nocivặ a fost purtarea tatặlui şi a bunicii pentru echilibrul emoţional al Mioarei)
  Staff-ului i-a convenit sặ gặseascặ violentul sezonului în acest nimeni de la ţarặ, dar timpul a demonstrat cặ alţii au chef de harţặ şi chiar din lucruri de nimic; în cazul lui Andrei a fost vorba de lucruri care însemnau lupta lui pentru a reuşi, la alt nivel decật fratele mai mare. Acum este foarte mậndru de fratele cel mic, student şi el.
  Cred cặ şi eu, pusặ în postura lui Andrei aş fi reacţionat aproape la fel (cặ nu sunt bặrbat) ştiind ce muncặ şi ore de stat pe scaun pậnặ înţepeneam am prestat pentru a obţine diploma aia care la vremea mea chiar se obţinea greu (o sutime la media finalặ te putea arunca la mama naibii la repartiţie). Reacţia ar ficontrarặ comportamentului meu obişnuit: întorsul spatelui fặrặ reacţii şi, depặrtare definitivặ.
  Despre Yana am spus deja, am reţinerile mele referitoare la religie, dar faptul cặ pậnặ şi mama ei i-a spus sặ nu cumva sặ “scape un aşa bặiet”, parcặ mặ înmoaie puţin.

  Apreciat de 1 persoană

 9. sad angel zice:

  32 de grade acum. Soare superb 🌞. ..

  Apreciază

 10. sad angel zice:

  Bine ați revenit amândouă. 😊 Să mai comentam de emisiune

  Apreciază

 11. sad angel zice:

  Dana i-a zis Andei să nu mai vorbească cu Alina și să nu îi mai facă nimic Alinei (să nu îi mai facă părul vreodată ).
  Alina cânta la bucătărie, Anda a zis că nu ii mai suportă vocea și a bârfit -o cu Dana.
  Alina i-a zis lui Valentin că Leo nici nu îi permite Andei să vorbească.
  La capricii, cele 2 cupluri s-au certat, mai ales fetele. La un moment dat Leo i-a zis Andei să înceteze. .
  După capricii, Leo și Anda au discutat, el i-a explicat de ce o tot oprește să vorbească, Dana i-a zis lui Leo să o lase și pe Anda să vorbească, iar Leo i-a răspuns Danei că nu o lasă că să nu fie afectata și că nu vrea să facă ca ea (Dana ) să se certe cu toată casa. Apoi Leo și Anda au rămas singuri, iar când ea își dădea cu părerea, el îi zicea răstit să tacă.
  Valentin și Alina au vorbit și ei despre Leo și Valentin.
  În direct, Alina și Anda au continuat cearta . Simona l-a întrebat pe Leo dacă Dana chiar s-a certat cu toată casa, iar el i-a dat -o că vorbește prostii la nervi. Elena a reacționat pe bună dreptate și a zis că nu numai că s-a certat, ci a și jignit . Dana s-a luat în gură cu Elena, Dana femeie în toată firea se izmenea de vai de capul ei. Anda a zis că ea , Leo și Dana vor pleca și că vor scăpa de ei. Leo i-a făcut pe majoritatea slabi, Andrei s-a contrat cu el.

  Apreciază

 12. sad angel zice:

  Sese și Giovana au discutat despre relația lor, și -au făcut complimente, s-au giugiulit.
  În direct, Simona ca de obicei, il cam ironizează pe Sese.
  Sese a zis că pe 19 iulie e ziua Giovanei. Ea a zis că se duc la Timișoara .

  Apreciat de 1 persoană

 13. Mariana Mangalia zice:

  Bună ziua!
  V-am citit, eu nu am văzut Capricii, mulțumesc!
  Abia aștept să se termine, m-am săturat, subiecte aceleași, acum s-au trezit și Anda-Leo, vom vedea dacă mai au antenistii nevoie de ei sau îi ajută să iasă!😀

  Apreciat de 1 persoană

 14. sad angel zice:

  Când vorbeau pe Skype Andrei și Yana, Yanei i s-a făcut rău, a cerut ambulanța .. apoi s-a întrerupt conexiunea. Andrei era îngrijorat și consolat de Razvan, Alina și Valentin. Alina i-a zis lui Andrei că Yana a avut atacuri de panica în casă. Andrei a fost chemat să se uite în plasmă, a văzut -o pe Yana în ambulanță. Apoi el le-a spus Alinei și lui Valentin că a văzut – o pe Yana în ambulanță, înainte de a le spune Andrei, Alina comenta că, crede că e o farsă (pai ce prietenă adevărată vorbește așa? Se dădea prietena Yanei ). Alina l-a întrebat pe Andrei dacă sigur era Yana în ambulanta, iar el i-a răspuns că da și să se ducă să vadă clipul daca poate. Apoi Andrei iar a vorbit cu Yana, ea era la spital, ea zicea că e de la stres, iar el i-a răspuns că ar fi vrut să fie lângă ea. Mie chiar mi-a părut palidă și trasa la față. Cred că a slăbit.
  În direct, Andrei a zis că nu înțelege rostul lui în casă, iar Simona i-a răspuns că nu mai e mult și că știe care sunt regulile, Simona îi mai punea și sare pe rana, zicând ca șansele ca Yana să revină în casă sunt mici spre deloc.

  Apreciază

 15. sad angel zice:

  Pernes i-a propus Sabrinei că atunci când vor ieși afară, el să meargă la Cluj, iar ea la Iași și să nu mai ia legătura o lună, ea a refuzat și l-a luat râs, nu s-a mai certat cu el , ci râdea. El i-a zis măcar să nu se mai vadă 2 săptămâni, i-a zis că o lasă să se ducă la Larisa în Spania. Sabrina i-a zis lui Pernes că vor depune actele, dar nu se vor căsători în casa.
  În direct, Simona trăgea de ei să depună actele, că poate cine știe , poate se căsătoresc. Pernes a zis că el nu va merge în Spania cu Sabrina, iar Sabrina a zis că e mai bine, că ea a mai călătorit singură. Simona s-a minunat, că, cum să meargă fără Pernes. Simona a intrebat-o pe Giovana dacă ar călători fără Sese, iar ea i-a răspuns că nu , pt că ei sunt siamezi.

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Sabrina îl tot întreba pe Pernes despre fostele. El s-a lăudat că o colegă îi e o fosta. Ea l-a întrebat dacă ar ieși la o cafea cu vreuna cu care s-a culcat, iar el a zis că normal, că asta nu înseamnă că se va mai culca cu aia.
   În direct, Pernes a zis că speră că fosta lui îi mai e încă colegă, Sabrina a zis că nu e nimic că se întâlnesc decât la birou.
   Pernes a zis că mai întâi se duc la Cluj și apoi la Iași.
   Nu îmi place Sabrina, dar și Pernes are ciudățeniile lui, de nu o fi mai pervers decât Sabrina

   Apreciat de 1 persoană

 16. antoaneta52 zice:

  Da, nu v, am zis eu ca vorbește gura fără ea, Simona. Îmi pare rău că trec prin asa ceva. Yana a avut atacuri de panica în casa? Nu am văzut. Cred ca e gravida, am zis și ieri. Vaaiiii, mi, e rău când ii vad pe Pernes și Sabrina. Nu le suport nici vocea

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Nici eu nu am văzut acele atacuri de panica ale Yanei. Aflam pe parcurs dacă e gravida. .. Mie mi s-a părut că arată rău de tot. Dacă nu se machia, cred că mă minunam la cât era de palidă

   Apreciază

 17. antoaneta52 zice:

  Papagali. Pernes și Sabrina își vad fiecare de drumul lui. Teatru. Fata asta este bipolară

  Apreciază

 18. sad angel zice:

  Valentin și Alina au vorbit despre momentele frumoase din relația lor.
  În direct, Simona i-a întrebat unde rămân , au zis că în București o perioadă , cei 2 au zis că se căsătoresc. Alina a zis că vrea să ia numele lui , dar să își păstreze și numele de fata. Simona a sfătuit -o pe Alina că vai să nu își păstreze și numele de fata. De exemplu sor -mea și -a păstrat numele de fata, nu a vrut să poarte numele soțului.
  Anda i-a zis Simonei că vrea să îl treacă pe Leo pe numele ei. . Iar Simona a zis că nu se poate. Leo a zis că vrea să poarte numele bunicului, iar Dana a zis că toată familia vrea să poarte numele acelui om (bunicul lui Leo). E ceva ciudat la mijloc

  Apreciază

 19. sad angel zice:

  Elena s-a băgat în seamă cu Razvan, și -a cerut scuze pentru anumite observații pe care ea i le-a făcut cândva. El i-a mutat patul Elenei. Băieții l-au luat la întrebări pe Razvan, și făceau bășcălie cum că Razvan și Elena s-ar potrivi, bineînțeles că și Razvan le-a povestit. Băieții tot îl agasau cum că poate fac cuplu, el le-a spus la un moment dat să înceteze,
  Sese l-a întrebat dacă l-a pupat Elena cu limba, iar Razvan i-a răspuns că pe obraz pupat normal.
  Leo i-a zis lui Razvan că poate se duce la hotel și o găsește pe Elena întinsă.
  Pernes i-a zis lui Razvan că poate Elena o să îl respingă și pe el ca pe Adrian.
  Glumele au fost mult mai multe și de prost gust, și bipuri, Razvan s-a supărat și a plecat de lângă ei.
  În direct, Simona l-a întrebat pe Leo dacă are fantezii cu Elena, iar Leo a răspuns la mișto.
  Elena a criticat glumele băieților, Anda se luase în gură cu ea . Leo o lua la mișto.
  Nu o agreez pe Elena deloc, dar Pernes, Leo și Sese chiar au fost nesimțiți pe material, nu doar la adresa ei, ci și a lui Razvan, care nu merită.

  Apreciat de 2 persoane

 20. anitanna zice:

  Seara buna,dragele mele…
  Abia acum am reusit sa trec prin cafenea..
  Ziua mi-a fost plina inca de la 7 de dimineata…si pana spre pranz,era 13 si 10 minute cand am intrat pe usa….
  Aseara la fel..am petrecut in afara casei,a cafenelei… am ajuns tarziu acasa si noaptea mi-a fost cam alba,in seara asta este Luna plina,iar racul este perturbat…adica somnul…
  Asa ca pe la 1 si ceva de nesomn si oboseala am adormit si nu am vazut emisiunea..
  Va citesc ca sa vad ce a fost,ce s-a petrecut…
  Ganduri dragi,bune,va imbratisez cu drag si pretuire!
  Seara buna!

  Apreciat de 1 persoană

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.