MIREASA SEZON NOU-5..!

IN CURAND INCEPE MIREASA !

6.952 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU-5..!

 1. sad angel zice:


  Bună dimineața, 18 grade și nor. ..

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:

  Apreciază

 3. sad angel zice:

  22 de grade, nor amestecat cu soare

  Apreciat de 1 persoană

 4. antoaneta52 zice:

  Urat. E clar r ca acolo este altceva. La hotel a fost ceva. Și acum sa plângi asa furtunos?

  Apreciat de 1 persoană

 5. sad angel zice:

  23 de grade….

  Apreciază

 6. sad angel zice:

  Plouă tare de câteva minute…

  Apreciat de 1 persoană

 7. Geo zice:

  Bunặ, dragilor…
  Am zis sặ vin şi eu cu nişte observaţii dupặ fậsậiala de petrecere cu foştii concurenţi şi dupặ ce am vặzut filmuleţe şi am citit şi nişte postặri ce frizeazặ absurdul din partea unor urmặritori ai emisiunii mai mult sau mai puţin fanatici.
  Concluzia mea: Helvig are dreptate, suntem o naţie care suferặ grav de “securism”, cu aspecte legate chiar de acest ra..t de emisiune.
  S-o iau pe rậnd:
  Nora – cu care am empatizat în perioada cậnd era victima elefantesei – a spus o grặmadặ de aberaţii, din ce am vặzut eu, în primul rậnd cu avocatul care sặ sune la ambasadặ, pentru ridicarea restricţiei Yanei.
  Este lege şi unde-i lege, nu se discutặ. Eu am auzit-o pe Yana spunậndu-i lui Andrei (erau în balansoar) cặ viza ei expirặ cu o zi înainte (20 sau 21 iunie) sặ o ia Gherghe pe sus sặ o trimitặ în Basarabia. Fata n-a spus-o cu titlu de certitudine, iar mie mi s-au aprins beculeţele şi am cặutat informaţia pe net.
  Ce spune acolo despre viza de tip B? Se acordặ pentru 90 de zile, fặrặ posibilitate de prelungire. Spun cu asta cặ viza nu este de TREI LUNI ci de 90 DE ZILE, adicặ Yana a ajuns mai tậrziu în Moldova, la data intrặrii în Romậnia (ca cifrặ) dar cu una douặ zile mai tậrziu de fapt, pentru cặ a prins şi luni cu 31 de zile. Ori cei care au citit data intrặrii în Romậnia n-au numặrat bine cele 90 de zile, ori şi-au fặcut treaba cu copiii ặştia creậnd spectacol cu bunặ ştiinţặ, împuşcậnd astfel 2 iepuri dintr-un foc, adicặ şi o curặţenie în calea celor care vor cậştiga sezonul ặsta. Pentru cặ, Y&A era singurul cuplu care punea în pericol cậştigặtorii programaţi (se gặsea cu siguranţặ o mậnặ de oameni, nevotanţi pậnặ la Marea Finalặ, care sặ investeascặ atunci sume mai mặrişoare, aşa cum am fặcut eu cu Ela şi Petricặ) şi, sặ rặstoarne astfel pronosticurile tuturpr.
  A doua aberaţie susţinutặ de Nora este legatặ de Alina şi Vali cum cặ “se rup” platformele de susţinere cu numặrul lor mare de fani. Trebuie sặ fii nebun sặ votezi un cuplu care scậrţậie din toate încheieturile şi în care toate discuţiile sunt axate pe înşelat şi despặrţire. Cicặ “transmit”, în opinia Norei!!!! Or mai fi pe lậngặ ea şi nişte fanatice, furate de “frumuseţea” lui Vali, cặ pe Alina este cam greu sặ o placi chiar şi fizic, dar mai ales cậnd o şi auzi vorbind “în hopuri”.
  Am citit mai sus cặ tu, Anita, ai spus cặ Inimioarei i s-a înterzis “de sus” sặ vorbeascặ cu Geovana despre ce se întậmplặ afarặ, în timp ce Nora a avut liber la asta Nu cred cặ este aşa, pentru cặ eu nu o vặd pe Inimioara aşa activặ în grupuri şi nici pe susţinặtorii Geovanei sặ transmitặ prin ea mesaje de afarặ preferaţilor lor. Gậndindu-mặ logic, prin ce a spus, Nora le-a creat iluzii lui V&A şi, producţiei îi convine asta, pentru cặ nu ei vor fi cậştigặtorii sezonului.
  Dacặ mặ iau dupặ susţinere, G&S ar trebui sặ cậştige deşi, dupặ criteriile mele, nici ei şi niciunul din acest sezon nu meritặ premiul. Sặ cậştige o fatặ care se crede Marylin Monroe doar pentru cặ gặteşte şi mặturặ, dar care are un limbaj suburban, politeţea a pus-o în cui de cậnd s-a nặscut, nu ştie sặ facặ nimic pentru cặ nu are pregặtire (aşa cum au fost aproape toate fetele din sezonul ặsta) şi un bặiat care se crede Ion Creangặ (cặ e de pe acolo) şi mai are puţin sặ izbucneascặ atunci cậnd i se cer explicaţii despre una, despre alta, nu prea e în regulặ. În plus, amậndoi sunt extrem de vulgari!
  Mi-am amintit cặ, la un moment dat am vặzut cậteva minute cu G&S dupặ ce au primit cadouri. Ea avea o privire aproape scậrbitặ cậnd tria pe patul lui Sese boarfele şi a fost la un pas sặ-l ia pe bặiat la bặtaie cặ i-a mậncat ciocolata cu biscuiţi. “Inima ei” se tot justifica cặ nu a luat nimic din cutie, iar ea bombặnea scotocind dupặ ciocolata cu biscuiţi. Jenant!
  Dacặ analizez puţin, este o mare asemặnare între ea şi Bianca Comặnici la vremea adolescenţei, dpdv al comportamentului (s.xual, vorbind), . Şi totuşi, ce diferenţặ de clasặ între ele…
  Un ultim aspect este legat de Sabrina – Vinelo – despre care mi s-a confirmat cặ îl place pe An-drei. Cậnd a început Andrei relaţia cu Yana, în filmuleţele vặzute de mine, Sabrina era mereu prezentặ în peisaj, undeva pe fundal. Acum cặ Andrei este fặrặ Yana, se tot ţine dupặ el şi sặracul nu ştie unde sặ se mai ascundặ sặ scape, ştiindu-se cặ şi Yana este geloasặ.
  “Flacặra” pentru Perneş s-a reaprins, cậnd şi-a dat seama cặ este un prezumtiv candidat la premiul cel mare (cu “şutul în fund” dat de staff).
  Aşa, ca sặ vặ amuzaţi, cặ pe mine deja mặ enerveazặ: este o fanaticặ din partea nu ştiu cui, care la toate filmuleţele lui Andrei comenteazặ cặ e un fals, cặ el vrea doar premiul, asta şi dupặ ce el i-a zis Yanei la telefon cặ dacặ lucrurile mergeau normal tot ar fi cerut-o, dar pe data de 8 iulie, adicặ dupặ ce actele ar fi fost depuse demult. De unde lupta lui pentru premiu?
  Îmi place modul lui de a gậndi, iar apropierea de A&V este una de conjuncturặ (datoritặ Yanei) nu cặ ar fi compatibil cu personalitặţile lor. În ce-i priveşte pe S&G, din ce-mi amintesc, el şi-a exprimat aprecierea pentru modul de a fi al lui Sese, nicidecum al Geovanei! (fiind în esenţặ o persoanặ eticặ, Andrei nu avea cum sặ aprecieze ieşirile Geovanei chiar şi în cuplu)

  Apreciat de 1 persoană

 8. antoaneta52 zice:

  Hai ca ma dăduși pe spate cu acsr calcul al zilelor, Geo dragă asa este. Uite ca nu ma gândii la asta. Andrei îmi place prin sinceritate, simplitate și exprimare. Eu susțin S G cu toate ca m, au cam bulversat în ultimul timp. Cu ceilalți nu îmi. Pierd timpul. Toate bune sa fie. 🥰❤️

  Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Nu mai votez pe nimeni. .. nu în sezonul ăsta. Dar îmi plac Eleonora, Mioara, Andrei și Razvan . Dacă se întorcea Yana votam cuplul Andrei – Yana

   Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Andrei adevărat e cel de la inceputuri, dar il admir pentru ca a învățat jocul, din greșeli, stăpânirea de sine, autocontrolul și nu-l iert pentru ca i-au trădat pe sesici! E pe interés!

   Apreciază

   • sad angel zice:

    Nu cred că Andrei e pe interes. … Mie Pernes îmi pare pe interes

    Apreciază

    • sad angel zice:

     Mie mi se pare că Andrei se înțelege cu Sese la fel cum se înțelege și cu Valentin. ., oricum câștigă un cuplu. Ori Giovana și Sese, ori Alina și Valentin, ori Sabrina și Pernes.
     Mie mi se pare cel mai prost sezon . Ce bine era dacă Adrian și Inimioara erau în casă și în cuplu, că le dădeau clasa la absolut toți. .
     Sezonul ăsta a fost cu cele mai NEREUȘITE cupluri. Nici în Yana și Andrei nu vedeam un cuplu, dar asta din cauza ei, nu a lui care oferea totul. Am început să agreez cuplul Andrei – Yana , de când a plecat ea, pt că atunci și ea părea atașată de Andrei și afectată că pleacă.

     Apreciază

 9. sad angel zice:

  Bine ai revenit, Geo.
  Plouă în continuare. …

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:

  Nu mai plouă de câteva minute

  Apreciat de 1 persoană

 11. antoaneta52 zice:

  Despre Dana se scrie pe Fb ca a despărțit multe familii cu copii mici. Și pe soțul ei l, a despartit de prima nevasta, mecedoneanca. Dana nu e mace… Este romă iar prima soție a soțului ei ii era prietena. A avut amant turc. L, a jumulit de bani și și, a făcut o afacere. Na, poftim cine o blama pr Nora și nu vroia fata care mai fusese căsătorită,,,,

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Bună, dragelor, am fost la biserica dimineața, am mancat la pranz cu nepotul peste și azi, el e plecat la cealaltă bunica la tara, vine mai târziu…E cu părinții eu am refuzat políticos deplasarea,pe motiv ca sunt obosita.. Am si dormit nițeluș…
   Aseara am pierdut timpul pana la 1 și ceva cu petrecerea mireasa…
   Asa ca si acum am tras cu ochii pe live mireasa, la Ionut Pinciuc ca acolo se întâlnesc movele și este și Inimioara pe chat care a scris ca a transmis tot ce a fost rugata de sustinatori, dar doar ce i-a permis stafful.
   Și ca a ajuns acum acasă la, Focșani, ca este alături doar de Giovana si Sese….si nu ce se abereaza pe unele grupuri…

   Apreciază

  • anitanna zice:

   Da, am citit si eu dar oare sunt adevărate toate astea?

   Apreciază

   • sad angel zice:

    Cred că e adevărat. Inimioara chiar susține Giovana – Sese, e prietenă sinceră a Giovanei. Și da, și cred că probabil staff -ul îi interzice Inimioarei să spună lucruri. . Ce ? Habar nu am ce îi interzice

    Apreciază

 12. anitanna zice:

  Bun venit, Geo, multumesc pentru întregul tablou făcut, e perfect cu asemănări între ce vad, percep și gândesc și eu…
  Susțin G si S, alții mai buni nu sunt și de G cred la fel, dar o scuz uneori, sunt mai îngăduitoare ca a crescut singura, a fost mai chinuita deși cred ca asa a vrut, s-a încăpățânat, ea…
  Se iubesc, asa mi se pare…nu e teatru..
  Dacă am intrat in joc merg și eu pana la capăt…
  Sanatate tie si familiei și numai bine și frumos sa fie, cu multumiri și drag, bucurie o seara plăcută! ❤️

  Apreciază

 13. anitanna zice:

  Dragi susținători, tocmai v-a transmis acest” domn” că se şterge-n” dos” cu opiniile şi voturile voastre. Păi atunci, să-i ajutăm să plece , să nu-i mai deranjăm cu opiniile noastre, zic. P S. A repetat de vreo 2 ori şi se uita fix în cameră, după cum se şi vede. Fix acum.🤔
  Sper să-mi fie aprobată postarea, s-a auzit destul de clar cum jignea el susținătorii. Şi poate-i aduceți la cunoştință şi” mămițichii”, să nu mai stea cu nasul pe sus, degeaba.🙏
  Da, l-am auzit, a spus clar sa ma pupați în ruc….

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Cine? Andrei? …Dacă e el, să ne dea la tv și contextul. .. că poate nu se referă la toți telespectatorii.. Dar chiar și așa, telespectatorii nu trebuie jigniți, indiferent de cine concurentul care jigneste.

   Apreciază

 14. sad angel zice:


  Noapte bună 🌙 😇

  Apreciază

 15. anitanna zice:

  Salutari dragi lume frumoasa si astazi in a 27-a zi din iunie… !
  Azi,ne gasim in albastru in cafenea…
  E liniste si senin,ceva adiere ma puternica de vant…dar e bine la cele 21 de grade…
  Sa ne fie frumos si bine si azi la fiecare !


  Când in jur totul devine întunecat privește cerul, și luminează-ți privirea și sufletul,apoi împrăștie ce vezi și altora..

  Nu fiecare din cei care_ti sunt alături… 🦋🙏🍀vad ce vezi tu…
  Pentru tine drag calator…

  .O zi frumoasa și Sfânta, o noua săptămână reusita.
  Este a 178-a zi din an…au mai ramas 177….
  Este o zi albastra aici la noi , are speranțe multe alături…cauta-le,imbratiseaza-le nu le da drumul….ori roaga-te sa ti vina…..
  Si apoi ….
  Bucura_te de ele !
  Va imbratisez in ganduri de bine si pretuire pe toate…!
  Multa sanatate!

  Apreciază

 16. sad angel zice:


  Bună dimineața, 17 grade și soare

  Apreciază

 17. Geo zice:

  Nuuuu, e vorba de „incapabilul” lui Sosoaca!!!!! Si eu l-am auzit filozofand cu „Calu Andu”… Apelativele jignitoare nu-mi apartin!

  Apreciat de 1 persoană

 18. antoaneta52 zice:

  Bună dimineața, da, nu spunea Andrei asa ceva. Leo este. O zi buna tuturor!

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.