MIREASA SEZON 3

MODERATOAREA EMISIUNII:SIMONA GHERGHE >

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, emisiunea Mireasa de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Mulți s-au întrebat când va începe Mireasa, sezonul 3, iar noi avem răspunsul.

URMARITI EMISIUNEA SI CONVERSATI !

3.980 de răspunsuri la MIREASA SEZON 3

 1. sad angel zice:

  Săraca Alina, a plâns după emisiune, din cauza bârfelor despre ea… Niște nesimțiți.
  Victoria o consola pe Alina. ..
  Eu sper ca fata asta chiar să ajungă în top 3, chiar pe locul 1. Sper să intre un băiat deștept pt ea, care să nu se lase influențat de ceilalți cum s-a lăsat Bogdan.
  Alina i-a zis Victoriei că stă cu ele (mamele ) pt că fetele o resping. . Are dreptate, asta văd și eu. .
  Marian e un bădăran, să zică despre Alina că are probleme și multe altele, mai ales că se cunoșteau de afară. Marian se cunoștea și cu Maria și cu Alina de afară, treaba asta se știe de la începutul sezonului.
  Laura a zis că Marian a fost influențat de Andreea. Și ei zic că are dreptate Laura.
  Am mutat la Hercai. ..

  Apreciat de 1 persoană

 2. anitanna zice:

  Adelina si Alin s-au impacat!?
  Saraca.mama!?

  Apreciat de 1 persoană

 3. sad angel zice:


  Noapte bună 🌙 😇

  Apreciat de 1 persoană

 4. sad angel zice:


  Bună dimineața, 8 grade și soare superb 🌞 🌞

  Apreciat de 1 persoană

 5. anitanna zice:

  In cafenea intra „Dansatoarea „imbracata cu fuste multe si colorate. acordurile chitarii se intensifica acompaniate de ritmul palmelor, capatind treptat dimensiune de furie, strigat, protest. din sufletul chitaristului razbeste totusi umilinta. dansatoarea isi tine portul mindru in timp ce picioarele se pierd in agitatia sacadata cu care lovesc podeaua. din cind in cind inclina capul intr-o parte, incununat de bratele lungi si subtiri, privirea indreptata cind in jos cind si-o ridica spre spectatorii care bat palmele din ce in ce mai excitati. patrunde adinc acolo unde atinge. ..spectatorii tin ritmul din ce in ce mai infocat, atmosfera se incinge, amenintatoare. bratele Dansatoarei, blinde si bine proportionate, cind se inalta in delir cind cad abandonate in timp ce Chitaristul alterneaza intre rivalitate si supunere la picioarele unei zeite.
  “Olé!”

  … si deodata Dansatoarea pare cuprinsa de nebunie convulsiva, isi arunca parul ca marea involburata ce ii acopera obrajii congestionati. privirea arde de infinita furie, podeaua sufera sub loviturile picioarelor necontrolate. ritmul sacadat devine un strigat continuu in timp ce toti sint cuprinsi de o emotie incontrolabila, in asteptarea unui orgasm imanent care sa-i elibereze. toti bat palmele uitind sa respire, ea este flacara…
  BUN VENIT,DRAGILOR IN CAFENEA !
  ASTA NU SE PETRECE LA NOI…
  AICI,e multa liniste si pace !

  Binecuvantati sa fie toti oamenii,fie ca tu sa vezi bunatatea din fiecare !
  Binecuvantata fie viata ta,fie ca tu sa o tratezi cu dragoste si grija!
  O zi frumoasa sa ai este a 132-a DIN AN SI DIN CARE AU MAI RAMAS 233 DE ZILE;
  SI A 12-A DIN FLORAR,E MIERCURI SI MOV AICI LA NOI;
  ACUM SUNT 13 GRADE CU SENIN,SOARE CARE A RASARIT LA MINE LA GALATI LA 5:41 SI VA APUNE LA ORELE 20:28…;;
  Vantul adie dinspre sud-vest cu 5 km/h…
  Sa va fie ziua binecuvantata!

  Apreciat de 1 persoană

 6. sad angel zice:

  Soare superb 🌞 20 de grade. ..

  Apreciat de 1 persoană

 7. Geo zice:

  Zi frumoasă să aveţi, dragele mele…
  Văzurăm ce s-a întâmplat ieri în emisiune şi, să vă spun drept, nu m-a uimit deloc că, Gânsacul a găsit aceeaşi interpretare faptelor “clanului moroşenilor”, ca şi mine. Totul a fost o mişcare gândită, izvorâtă din invidie şi pentru o persoană obiectivă şi raţională, de data asta Liviu a fost cel care a punctat, pierzătorul real (şi pe nedrept) fiind Blaze, pe care Marian l-a numit la un moment dat, prietenul lui. Am mai aflat că şi Marian are acelaşi comportament repetitiv ca şi Liviu (cântatul la nesfârşit a aceleiaşi fraze muzicale la orgă, pe care Valentin a şi ascuns-o la un moment dat, să nu mai înnebunească pe băieţi cu aceleaşi sunete). Ştiam deja că se crede deasupra tuturor şi de aceea îi cam ia peste picior pe toţi.
  Ce nu-mi place este faptul că Simona acuză toţi băieţii de faptul că o bârfesc pe Alina, când eu, care mă mai uit şi pe Live-ul din casă am văzut că discuţiile le-au iniţiat doar Marian şi Blaze, atrăgându-i pur şi simplu în cursa bârfelor pe Bogdan şi Radu, pe Alin l-am văzut doar ascultând, iar Ionuţ şi Liviu se retrăgeau de fiecare data la sală.
  Nici la fete contribuţiile nu sunt egale. Iniţiatoarele discuţiilor sunt Izabela, Costinela şi, cu intervenţii mizerabile în direct Andreea, Adelina doar mârâie în barbă, Ana e complet neutră, Maria doar răspunde când i se pomeneşte numele, dar are un dinte împotriva Alinei de când a afirmat că ar fi făcut un cuplu cu Liviu; cert este că niciuna nu-şi doreşte o apropiere de Alina.
  M-am uitat şi m-am tot uitat ce le-ar deranja în comportamentul Alinei. În afara înţepăturilor din replici, pe care eu le-am auzit doar în parte, pe MINE mă deranjează râsul ei care mi se pare fals sau cel puţin forţat, reacţiile prea explozive în interacţiunile cu băieţii (un gen de onomatopee care zgârie urechea) şi, în răspunsurile pe care le dă când este solicitată să răspundă (Simonei), nu îşi exprimă punctul de vedere ci transformă totul într-o acuză la adresa celorlalţi, cu exemple chiar de la începutul emisiunii.
  V-am scris într-un comm. că la un moment dat, pe terasă, le-a provocat pe fete să-şi dezvăluie planurile de viitor şi, pentru că fetele n-au achiesat la idee, a vorbit ea, enumerând proiecte cărora unui om normal nu i-ar ajunge o viaţă să le înfăptuiască. Atunci am interpretat asta ca pe un act de trufie, acum după “dezvăluirea” ei că Maria a ironizat-o vis a vis de studii, am dat interpretarea corectă. Alina are complexe din acest punct de vedere, mai ales că la un moment dat Andreea a acuzat-o în direct că nu ştie să poarte o discuţie (şi eu am zis că se cam împiedică în limbă). Totul pleacă de la acest complex, de aceea se vede că îşi caută indelung cuvintele când răspunde, ele nu sunt din limbajul ei obişnuit şi se doresc o “dovadă” a nivelului ridicat la care evoluează. Că nu gândesc greşit, este întărit de faptul că în discuţia cu Bogdan, a ţinut să accentueze faptul că se va înscrie la Universitate în viitorul apropiat, pe lânga dorinţa de a face teatru. Şi ţinuta mândră şi aerul oarecum înţepat, cu capul înfipt bine între umeri, tot dintr-un complex provine: statura nesatisfăcătoare pentru pretenţiile ei! Spune că are 1,6m, dar mă îndoiesc pentru că, chiar cu tocurile alea imense, abia le depăşeşte putin umărul Anei sau Mariei (comparabile ca înălţime), iar despre Maria cel puţin, ştim că are 1,7m înălţime (îmi amintesc replica “ce bine că sunt înaltă” când a agăţat cununa de salcie pe poarta casei).
  Ce a spus Marian a fost jignire clară, dar ce e adevărat, confirmat prin ce am văzut si eu este că, la mişcări mai ample şi repetate, Alina transpira şi de aceea în timpul dansului foloseşte evantaiul (mai e o fată în aceeaşi situaţie, dar nu îmi amintesc) şi ce sper eu, este să folosească un deodorant sau antiperspirant bun, decât un parfum. PH-ul pielii se schimbă când transpira şi, în combinaţie cu parfumul poate avea de multe ori efect invers.

  Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Eu am văzut că Alina râde ironic și înțeapă când e înțepată.
   Referitor la studii, poate să își facă facultatea și în viitorul apropiat, are timp, bine că are bacul, că dacă nu îl avea era mai rău, că trebuia să îl dea de la vârsta asta în sus. .sau mai grav renunța. Eu am cunoștințe apropiate de vârsta mea care nu au facultate, dar de la care eu cu facultate am avut ce învăța, lucruri pozitive. ..
   Faptul că Alina nu are facultate, nu o face o fată proastă, poate are alte calități. ..Bineînțeles dacă ar fi avut facultate, le-ar fi dat și mai multe lecții de bun simt fetelor și majorității băieților care o atacă.
   Ăstia (majoritatea concurenților) o acuză pe Alina că se victimizeaza, dar ea are bun simț și nu le răspunde pe măsură, doar răspunde la înțepături cu înțepături. ..
   Alina cu facultate ar fi și mai deșteaptă, e mai deșteaptă și acum fără, decat colegele ei care o ATACĂ (susțin )

   Apreciat de 1 persoană

 8. Geo zice:

  Ei, şi-acum despre ”bomba” care a zguduit casa Mireasa…
  Nu neg ideea că domnişoara este una din fostele “relaţii” ale Gânsacului dar…în destăinuirea ei sunt lucruri care nu se leagă.
  Relaţia de 3 luni, a fost în 2016, Liviu a avut o relaţie cu acea Claudia parcă, de 5 ani care s-a terminat cu semnarea actelor de divorţ în vara anului trecut. Căsătoria a durat 1 an (2019-2020) din care 6 luni ea a plecat în Germania deci, practic au stat împreună 6 luni.
  Şi-acum să socotim: când a avut aventura cu “apelanta”, el era “în cunoaştere” cu Claudia, probabil din 2015- 2016, doar pe FB, pentru că fizic cei doi s-au văzut abia în 2017. Asta înseamnă că la momentul apelului prin videocall al Claudiei, cei doi nu se puteau numi iubiţi, nici măcar logodnici, cu atât mai puţin soţi, adică Liviu era pe atunci practic un om liber. Că i-o fi spus domnişoarei că este soţia la telefon, a făcu-o pentru că nu intenţiona nimic serios cu ea, cum nu a intenţionat nici cu altele despre care spune singur că ar fi trecut prin patul lui.
  Ce nu spune fata şi eu cred de fapt, este că de la acel telefon Liviu a terminat aventura cu ea şi, rănită, a început “investigaţiile” referitoare la el. Tot ulterior a aflat că fata cu telefonul survenit chiar în momentul când ea era la Liviu acasă i-a devenit soţie şi, aşa a băgat-o în această poveste pe Claudia, drept soţie.
  Că au fost TOATE prietenele ei în relaţii amoroase cu Liviu spune multe si despre ele. Cunoscându-l la un eveniment (probabil la restaurantul în care el cânta), înseamnă că ea si prietenele ei erau clientele fidele ale acelui restaurant, gen Drăguşanu, Chivu, Traşcă etc. Daca amintesc şi cum se atârnă domnişoarele de gâtul lui Bogdan de la PD sau Jador de exemplu, artişti şi foarte cunoscuţi dealtfel, trag concluzia că prin afirmaţia cu pricina, domnişoara s-a autocaracterizat şi şi-a caracterizat şi prietenele.
  Apoi, respectiva a spus că Liviu i-a cerut să iasă din sfera camerei telefonului şi că a ameninţat-o să facă asta, încât “săraca” nu ştia dacă să se bage sub pat sau nu. Cine îşi permite ca într-o garsonieră să-şi instaleze un pat voluminos (matrimonial) şi cu loc suficient sub el încât să intre un om? Poate că Liviu adusese o somieră de la bunică-sa de la ţară să intre domnişoara sub el! Este, trebuie să recunosc, un amănunt hilar, dat coase multă aţă albă peste poveste. Dacă mai adăugăm şi decorul cu haine împrăstiate peste tot, descindem într-un scenariu hollywoodian.
  Dacă acum mai urmează şi acuzaţia că acea Claudia s-a prostituat PENTRU Liviu şi actele de violenţă la adresa ei, ajungem exact la acuzaţiile familiei nevestei, la indigo.
  Asta creează şi mai multe semne de întrebare asupra persoanei care a sunat, în sensul că informaţiile date în convorbire au fost aflate prin telefonul fără fir al oraşului, nu din propriile observaţii.
  Când adun tot ce se spune despre aceste fapte ba de unul, ba de altul, trag concluzia că: Liviu a fost şi probabil mai este un crai (şi declaraţiile Andreei şi Carinei din sez. 2 vin să întărească afirmaţia); că pe acea Claudia a iubit-o, dar despre ce făcea ea în Germania a aflat mult mai târziu; că probabil a profitat de banii făcuţi de ea acolo şi din cauza asta “a deraiat” spre jocurile de noroc (erau mult mai mulţi decât cei cu care era el obişnuit); că a trecut peste natura meseriei ei tocmai pentru că o iubea, dar a pus condiţia ca după căsătorie ea să se oprească, însă promisiunea a ţinut-o pe Claudia 6 luni, după care s-a întors în Germania, iar finalul a fost divorţul.
  Ce nu se poate verifica: faptul că a fost violent şi, după manifestările din emisiune de până acum, nu pare; în conflictul cu Marian putea să sară direct la bătaie, iar lovitura aplicată scaunului a venit DUPᾸ cea a lui Marian. Dar…mai sunt 2 luni, nu e timpul pierdut!
  Ce a recunoscut Liviu? Că a avut multe relaţii (mai mult aventuri); că nu a înşelat în timpul căsătoriei (cele 6 luni cât a stat efectiv cu Claudia sau un an, dar mă îndoiesc de asta, pentru că, după încălcarea promisiunii de către nevasta lui, s-a considerat un om liber).
  Întrebat de Maria dacă a înşelat, a spus că da, asta însemnând că chiar la vremea telefonului cu pricina el se considera în relaţie cu Claudia, deşi faţă în faţă nu nu se cunoscuseră încă.
  De ce mai este el acuzat: că are mai multe conturi de FB şi Insta şi adrese de gmail, pe care mi le explic prin prisma profesiei şi că nu apare în poze cu femei (păi, dacă toate or fi fost din categoria domnişoarei sau a fostei neveste, este explicabil!)
  Ce nu mi se pare deloc în regulă a fost reacţia lui de după emisiune, când o acuza pe Maria că nu a fost fermă şi nu i-a luat apărarea, dar şi uşurinţa cu care afirmă că dacă nu mai există iubire (ce-o fi înţelegând el prin asta), fiecare s-o ia pe drumul lui…
  Păi, băiatul ăsta are o gândire găunoasă ca un şvaiţer: cum să-i ceri unei femei, care s-a despărţit de un iubit căruia nu-i găsea alte defecte doar pentru că a descoperit că a înşelat-o, să te apere? Mai mult, când tu ai spus cu guriţa ta că ai înşelat…
  Acum, relaţia stă din nou să bubuie. Aseară, au avut un concurs de gătit şi M&L nu au participat.
  Tu, Anto, spui că ăştia din emisiune, n-ar trebui să dezgroape morţii, însă eu cred că de data asta fac bine, ţinând cont de personalitatea Mariei şi de felul cum a fost sfătuită de acel cineva din trecutul ei: să se gândească bine la urmările hotărârilor ei.

  Apreciat de 2 persoane

 9. Geo zice:

  Angel, mi-am amintit că domnişoara a pomenit despre apartamentul lui Liviu din Surei, Şurei, Şirei sau cam aşa ceva. Bănuiesc că este vorba de un cartier din Giurgiu, nu-i aşa? Ce reputaţie are acel loc, ca să ne dumirim cam în ce mediu a crescut Liviu.
  Ai scris la un moment dat că deşi sunteţi apropiaţi de vârstă, nu ai auzit de el. În casa băieţilor a afirmat că primele clase le-a făcut la ţară şi că după venirea la oraş a constatat că era semianalfabet, plus că avea o timiditate aproape bolnăvicioasă.

  Apreciat de 2 persoane

 10. sad angel zice:

  22 grade și soare superb 🌞 🌞. ….

  Apreciat de 1 persoană

 11. sad angel zice:

  S-a arătat materialul în care Alina a plâns și a consolat -o Victoria, cel pe care l-am văzut și urzeala.
  În direct, Marian și Andreea s-au contrat cu ea, Marian a acuzat -o de victimizare. Tupeu jegos are Marian, după ce a bârfit -o în ultimul hal pe Alina.
  Pe alt material, Andreea și Marian s-au simțit vorbiți de Maria și Liviu. Andreea a strigat la Maria că ei 2 (Maria și Liviu ) sunt cei mai falși. Malvina i-a zis Andreei să evite multe, pt că acum e bătălia pe premiu.
  În direct, Liviu și Blaze s-au contrat, Blaze a zis că Izabela e câștigul lui, iar Liviu a zis că Blaze ar fi zis că banii de finală sunt putini.

  Apreciat de 1 persoană

 12. sad angel zice:

  Izabela a furat niște poze de la Liviu, în care apărea ea, pt că după spusele ei, Maria vroia să le rupă. Se mai și lauda la Blaze cu asta, Izabela. Blaze și Liviu au discutat despre problema asta, Liviu i-a zis lui Blaze că Izabela i-a luat un set de poze, Liviu i-a zis lui Blaze că Maria a vrut să rupă pozele. La un moment dat, Blaze s-a certat cu Izabela din cauza asta, ceea ce e perfect normal, trebuia să le ceara, nu să i le ia pur și simplu. .
  În direct, Izabela a zis că i-a luat doar 2 sau 3 poze.

  Apreciat de 1 persoană

 13. sad angel zice:

  Ionut a vorbit cu susținătorii. ..
  O femeie din viața lui Liviu, nu știu dacă a fost Claudia, fosta lui concubina (nu soție, a zis că nu a fost căsătorit ), a descris în ce hal a fost bătută. Urmează dezvoltarea subiectului după pauză. ..
  În direct, Simona i-a întrebat pe Liviu și Maria cum sunt, iar ea a răspuns că sunt bine , dar că s-au certat rău ieri seara. .

  Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Aceeași fata de ieri a fost pe material, ea a zis că Liviu făcea deja Karate, că le practica pe ea, că la început se jucau, se ciupeau în joacă, că el era foarte brutal în acea joacă, că odată el i-a dat un șut în burtă, de s-a ridicat cu greu.
   Fata a zis că pe Liviu îl interesează plăcerile carnale, nu siguranța și familia.
   Ea a mai zis că prietenii lui îl descriau că nu e serios și că la școală era bufonul clasei.
   În direct, Mari a ieșit afară și plânge. Liviu a zis că în 2016 – 2017 nu practica karate.
   Simona i-a întrebat pe Maria și Liviu dacă își doresc o ieșire la hotel ca să își lămurească neînțelegerile, bineînțeles fără camere. Maria a zis că da.. Simona a zis că săptămâna viitoare se vor duce la hotel.
   Marian a zis că dacă ies ei vor și el și Andreea. Iar Simona a zis că bineînțeles că vor mai fi ieșiri.
   Ușor ușor se transforma Mireasa în PD 2….
   Erau decente formatele npm și mpfm, chiar dacă erau certuri și atunci. Nu îi trimiteau la hotel . Sunt convinsă că vor încălca regula 25. Și de Izabela și Blaze cred că au încălcat -o.

   Apreciat de 1 persoană

 14. sad angel zice:

  Adelina a avut date cu Alin, pt că Radu și -a cedat locul lui Alin, pt că Adelina și Radu s-au împăcat.
  Au fost intr-un parc cu lac cu lebede, cu iarbă, au și mâncat la o masă.
  Daniela privea nemulțumita.
  Dacă Adelina nu îi va mai face gelozii lui Alin, atunci să le fie de bine.
  În direct, Daniela a zis că nu se va duce la nunta lor, că va pleca înItalia, se va întoarce acolo

  Apreciat de 1 persoană

 15. sad angel zice:

  Anamaria și Bogdan au conversat, au dansat și s-au SĂRUTAT …Deci formează cuplu. .
  Sunt convinsă că neseriosul ăsta a plăcut -o pe Anamaria și când tot zicea să reintre Alina pentru el.
  Nu Alina e cea vinovată în contextul ăsta, că ea e acuzată, ci el w vinovatul. .
  Majoritatea erau fericiți că Bogdan și Anamaria s-au cuplat.
  În direct, Simona i-a felicitat. I-a mai și pus să se sărute, Cei 2 s-au sărutat. ..
  Îmi e teamă că dacă elimină fata sâmbătă, să nu plece Alina. ..
  Ioana a pus -o pe Alina la eliminări sâmbăta trecută…. Zic de Ioana, că pt Bogdan mai stă în competiție de când nu mai e Valentin. .

  Apreciat de 1 persoană

 16. sad angel zice:

  Fetele au avut concurs să facă bagajul pt băieți, chipurile pt un zbor la Paris. ..

  Apreciat de 1 persoană

 17. sad angel zice:

  În direct, Simona a zis că Andreea și Izabela s-au descurcat cel mai bine. I-a desemnat pe Andreea și Marian câștigători. Ei 2 au câștigat un zbor deasupra capitalei.

  Apreciat de 1 persoană

 18. sad angel zice:

  Se vorbește despre faptul că Alin și Adelina s-au împăcat.
  Alexandra se contrează cu Sergiu, ea a zis că grupul Adelinei îi votează pe Radu și Malvina. , iar el a întrebat -o de unde știe.
  Laura i-a zis Alexandrei că grupul Adelinei votează Adelina și Alin, iar Alexandra i-a răspuns că poate acum, când s-au împăcat.
  Laura a zis că a încetat să îl voteze pe Marian de când a văzut bârfa la adresa Alinei. Bravo Laura.

  Apreciat de 1 persoană

 19. sad angel zice:

  Au apărut nori, se strică timpul de azi mâine. . Vin ploi.
  De abia dacă sunt 2 săptămâni de când a plouat ultima oară.

  Apreciat de 1 persoană

 20. sad angel zice:

  A venit Malvina în platou.
  Gabriela i-a cerut de la obraz GOGOȘI, după ce Malvina q zis că se fac gogoși.

  Apreciat de 1 persoană

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.