MIREASA SEZON 3

MODERATOAREA EMISIUNII:SIMONA GHERGHE >

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, emisiunea Mireasa de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Mulți s-au întrebat când va începe Mireasa, sezonul 3, iar noi avem răspunsul.

URMARITI EMISIUNEA SI CONVERSATI !

5.391 de răspunsuri la MIREASA SEZON 3

 1. sad angel zice:

  Au arătat imagini cu Izabela și Blaze, apoi cu Liviu și Maria, apoi cu Andreea și Marian, apoi pe Anamaria și Bogdan.
  Le-au arătat clipurile de prezentare mai mult..

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:

  Îi arată și pe Cosmina și Alin. Ce bine era dacă Cosmina venea de la început, avea mai multe șanse..
  Cosmina și Alin, chiar sunt drăguți

  Apreciat de 2 persoane

 3. sad angel zice:

  Acum ne arată gândurile concurenților înainte de Marea Finală.

  Apreciat de 1 persoană

 4. sad angel zice:

  Cam nostalgici concurenții. Și pe mine m-a cam întristat ușor emisiunea de azi, nu știu de ce. . Nici antipatii parcă nu mai am

  Apreciat de 1 persoană

  • antoaneta52 zice:

   Da, nici eu nu am antipatii. As fi dorit ca Blaze și Iza sa fie locul 1.mai mult ptr Blaze. Educat, bun simț, mi a plăcut de la început și am mai scris asta. Mary are dreptate în ce scrie de el. S, ar putea sa ajungă Maria și Liviu pe 1? Ce ziceți?

   Apreciat de 2 persoane

   • sad angel zice:

    Eu as vrea ca Andreea și Marian să câștige sezonul pt că se potrivesc. .
    Preferații mei sunt Cosmina și Alin, dar ei nu se căsătoresc. Și ei se potrivesc.

    Apreciază

    • antoaneta52 zice:

     Ținută lui Bogdan nu este de mire. Acele carouri sunt groaznice și culoarea. La Liviu sacoul e urat. Și modelul și materialul. Blaze este super. Cum zice și Mary. Marian e f bine.

     Apreciat de 2 persoane

    • antoaneta52 zice:

     Rochii. A Andreei este groaznic corsetul cu varza aia în dreptul sânilor. Au vrut sa ascundă pieptul mai mare și au făcut chiar invers. Ana, nu e ce trebuie V, ul decolteului cu plasa aceea de ciorap, o manecuta treisferturi trebuia și mai acoperit bustul. V O SLĂBEȘTE MAI TARE. EL SE FOLOSEȘTE la umeri lati și piept mare. IZA e super. Maria, nu. Materialul cu dungile formate din material, nu. Nici partea de sus. Nu asa. Par bretele, asa late, de cămașă de noapte.

     Apreciat de 3 persoane

 5. sad angel zice:

  Deci mâine nu avem emisiune, dar duminica avem marea finală la 15:30.
  Maine fetele și băieții își fac pregătirile, de asta nu avem emisiune.
  Marea finală e în alta parte, nu în casa Mireasa. Marele premiu e de 40 000 de euro

  Apreciat de 2 persoane

 6. sad angel zice:

  31 de grade . Soare superb 🌞

  Apreciat de 1 persoană

 7. antoaneta52 zice:

  Pe mine ma dispera soarele și tem de 30 gr și peste. E groaznic. Nici când eram de vârstă ta Angel nu suportam. Așteptăm gala.

  Apreciat de 2 persoane

 8. anitanna zice:

  E f cald și aici, 30 gr la umbra, s-a înfierbântat dormitorul de la televizor…
  E sufocanta atmosfera.

  Apreciat de 1 persoană

 9. anitanna zice:

  Mi-au plăcut, Iza și mama ei… E dragalasa, Andreea, dar prea plinuta la vârsta ei…. Si eu mi-aș dori sa câștige, Blaze cu Iza, au nevoie de bani, să-și vadă părinții, sa o trateze pe Iza, sa o ducă la el în tara sa o vadă rudele, cred ca vor fi împreună și după… Nu am văzut cum au petrecut la, Cluj…

  Apreciat de 2 persoane

 10. sad angel zice:

  Adineauri a început ploaia, tună de ceva timp, a început de seară, dar ziua a fost superb. Oricum nu pot să mă mai plâng de ploi, că de ceva vreme au fost puține spre deloc (cum îmi place mie ).
  Urzeala nu am mai descris -o . Îmi pare plictisitoare.

  Apreciat de 2 persoane

 11. sad angel zice:


  Ploaia a fost de scurtă durată. Noapte bună

  Apreciat de 1 persoană

 12. sad angel zice:


  Bună dimineața, 19 grade și soare

  Apreciat de 1 persoană

 13. Mary zice:

  Bună frumoaselor!
  Vă pun o melodie în premieră și pentru mine. O ascultăm împreună…am încredere ca este de bine. O data pt ca este piesa cantata de Tudor Chirila si pentru ca ne indeamna la cant.

  Vama Canta cu mine
  Numai bine, frumoaselor!

  Apreciat de 2 persoane

 14. sad angel zice:

  31 de grade și soare superb 🌞 🌞. ..

  Apreciază

 15. sad angel zice:

  S-a înnorat

  Apreciază

 16. sad angel zice:


  Noapte bună. ….

  Apreciat de 1 persoană

 17. sad angel zice:


  Bună dimineața, 19 grade și soare superb 🌞 🌞 🌞

  Apreciat de 1 persoană

 18. anitanna zice:

  IN A 213_A ZI DIN AN !  O zi placuta va doresc !
  Imbratsisari dragi!

  Apreciat de 1 persoană

 19. Geo zice:

  Bună, bună…
  Ce o să vă scriu acum, intenţionam să o fac de ieri, dar ca tot creştinul, am dat o fugă la cimitir, să văd dacă femeia pe care am angajat-o ţine candela aprinsă aşa cum i-am spus, eu neputând să mai ajung pe acolo (analize, RMN şi… caniculă).
  M-am hotărât să nu urmăresc gala de azi! Nu e singura dată când îmi exprim revolta astfel, când constat că într-o emisiune de gen s-a depăşit cu mult acea linie roşie, cea care face diferenţa între imparţialitate şi parţialitate, tradiţie reală şi invenţii pentru televizor, bun simţ şi nesimţire.
  Am făcut-o în sezonul al 4-lea al MPFM după nedreptatea făcută lui Carmen, comportamentul prezentatoarei fiind de natură să inducă ideea că fata este dintr-o familie de criminali, de aici şi tendinţele ei violente faţă de Dănuţ, fără să se vadă că ele erau efectul idioţiei lui( recunoscută chiar de el prin fraza: ”Mamă, prost m-ai luat, prost am rămas!”), dar reversul care o privea pe Ionela, copil născut în afara căsătoriei (bănuiesc cu o persoană de etnie) şi adus în familie, a fost lăsat sub preş. Am felicitat-o pe Carmen că n-a mai dat curs invitaţiei în care urma mascarada cu psihologul, pentru că fata deja fusese supusă bulling-ului pe la şcoala pe care o urmase sau în satul ei.
  Efectul a fost că sezonului următor i-am spus pas, iar pe ultimul l-am reluat din momentul intrării concurentului care trebuia să fire In al 4-lea, dar a preferat să-şi finalizeze masterul si intre timp, se schimbase si prezentatoarea.
  Cred că aţi înţeles că nu voi mai urmări sezonul următor şi câte or să mai fie, până ce antenistii nu vor învăţa să facă jurnalism adevărat.
  Eu înţeleg că au nevoie de cupluri în antiteză cu cel preferat de ei (ca şi în sezonul al 2-lea), dar, când lucrurile depăşesc o limită persoane cu spirit justiţiar ca mine de ex. ajung la limită şi culmea, să empatizeze cu cei care devin într-un fel sau altul victimele producţiei. David nu “a tocat” toţi con-curenţii, ci a spus ce a văzut el şi, să recunoaştem că sezonul “s-a construit” pe “bârfa” lui.
  La fel, sezonul acesta “s-a construit” pe “violenţa” cuplului L&M şi victimizarea Alinei. Altfel, chiar Gherghe a recunoscut că “că dacă aş avea doar concurenţi ca tine, ar rtebui să plec acasă! (lui Marian)”. Ca să scoată cuplul A&M în faţă, producţia le-a creat o grămadă de favoruri, cheltuind o jumătate din buget (din banii leoaicelor, amazoanelor, maicutelor cosmice etc) cu date-urile lor (o oră de zbor cu avionul sau elicopterul costă în jur de 2000€, o ridicare cu balonul cu aer cald 700€ ( -pentru B&I, o plimbare la mare 2000lei pentru L&M), plus mascarada cu examenul etc. Corect era ca, dacă Păcală dorea să susţină acel examen, să părăsească competiţia. Povestea cu costumul pentru gala de azi este revoltătoare. Cănuţă a spus că vrea costum negru, iar Mârlan verde, şi ne-am trezit cu ele date invers. Anto, ai înţeles că de fapt costumul negru era al lui Liviu şi cel care nici mie nu-mi place al lui Mârlan, conform cererilor lor de la atelierul de croitorie. Dar cum la momentul probei Cănuţă era la date, în mod abuziv s-a făcut modificarea (de aceea i-au şi luat un costum al lui Liviu la atelier, pentru retusuri la costumul confectionat deja pentru Marlan) si asta pentru că, probabil, câştigătorul trebuie să aibă o anume ţinută!
  Înţeleg de ce Liviu a afirmat (singurul) că regretă venirea la emisiune, a adunat frustrări datorate nu comportamentului concurenţilor, ci producţiei şi staff-ului. (asta se întâmplă şi la şcoală când învăţătorul sau profesorii favorizează anumiţi elevi şi apoi se miră de gesturile de frondă ale restului clasei).
  Un alt motiv pentru care cei trei, Maria Liviu şi Mari au fost ţinta criticilor chiar în cealată emisiune este refuzul lui Mari de a participa la bârfa de la Urzeala…, adică de a-i da o bucăţică de pâine Gabrielei, care între altele fie spus, a ajuns sub nivelul mării dpdv profesional.
  Nu-mi plac nici Cănuţă şi nici Maria (pentru concesiile pe care i le face), dar am ajuns să em-patizez cu ei. Mi se pare imposibil să trăieşti vânat zilnic pentru discuţii în contradictoriu. Discuţii identice au avut şi Mihai şi Ştefania, apoi Mihai şi Bianca (am auzit fragmente), dar fiind firi mai calme se abţineau şi camera se schimba pe David şi Andra.
  De ce îi înţeleg pe L&M? pentru că eu însămi datorită oboselii şi stresului, câd veneam acasă de la şcoală, interacţionam foarte greu cu membrii familiei. Norocul meu a fost că aveam posibilitatea să mă retrag eu cu mine, iar restul îmi cunoştea felul de a fi şi mă lăsa în banii mei.
  Ştiţi care e partea frumoasă? Ieri a venit Geta Voinea să le tundă şi coafeze pe fete şi a făcut două lucruri care spun totul. A lăsat-o pe Alina baltă ca să-i filmeze buclele Mariei şi, în timpul ăsta Alina se uita cu privirea ei de gheaţă la ele şi, la plecare a spus, DOAR lui L&M: “ Să ştii că te iubeşte la nebunie, l-am urmărit şi toată ziua a fost cu ochhi doar la tine.” În secunda doi, au ieşit din peisaj A&M, Daniela şi Ioana, a rămas Ana care a încercat să atragă atenţia Getei, dar pe moment a fost pas, femeia continuându-şi diascuţia cu cei doi.
  Mai am să vă spun o grămadă dar las pentru altădată.
  Şi, ca final, nu mă interesează cine câştigă (deşi se ştie), niciunul nu merită!

  Apreciat de 2 persoane

  • antoaneta52 zice:

   Geo. Mai târziu am înțeles faza cu sacoul. Ii era mic lui Marian. Ma cam bagi în ceata cu acest comm dar ai dreptate. Sunt revoltata și eu din n motive. Ma uit totuși ca să vad în ultimul ceas pana unde merge dobitocenia staff-uli. Te pup. Bafta în tot ce urmează sa faci. 😘❤️

   Apreciat de 2 persoane

  • sad angel zice:

   Și în ziua de azi îmi e dragă Carmen a noastră, Geo. De când a neindreptatit-o Mirela, nu îmi mai place Mirela. Mirela s-a intors altfel după ce a născut -o pe Carla, până să nască primul copil (pe Carla ), Mirela era ok

   Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.