MIREASA SEZON 3

MODERATOAREA EMISIUNII:SIMONA GHERGHE >

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, emisiunea Mireasa de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Mulți s-au întrebat când va începe Mireasa, sezonul 3, iar noi avem răspunsul.

URMARITI EMISIUNEA SI CONVERSATI !

5.391 de răspunsuri la MIREASA SEZON 3

 1. sad angel zice:

  Daniela l-a certat pe Alin, pt că nu i-a plăcut cum s-a tuns. S-a chelit în laterale. Doamne, dar ce mai bipuia femeia asta.
  În direct, Simona i-a zis Danielei că era mai veselă înainte ca Alin să se logodeasca cu Cosmina, iar Alin a zis mai în glumă, mai în serios , că Daniela era nervoasă că el s-a logodit , iar Daniela l-a luat la rost.
  Pe alt material, Alin, Daniela și Cosmina au vorbit cu telespectatorii, Cosmina și Alin au fost mai mult jigniți decât lăudați, pe Cosmina au făcut -o balenă, iar lui Alin i-au zis că s-a măritat.
  În direct, Cosmina a zis că a fost făcută balenă pt că au comparat fosta relație a lui Alin (Adelina ) cu actuala (ea – Cosmina )

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:

  Fetele au probat rochiile de mireasă. Andreea și Izabela au fost cele mai frumoase.
  Din păcate Cosmina nu se îmbracă în mireasă pt că nu se mărită cu Alin în emisiune.
  Cosmina și Alina au probat doar rochii de domnișoare de onoare. Alina a probat o rochie care o arata foarte grasă, săraca a și plâns.

  Apreciat de 1 persoană

 3. anitanna zice:

  Ma uit și eu… Iza e frumușică…

  Apreciat de 1 persoană

 4. sad angel zice:

  Din păcate Alin și Cosmina nu au șanse de câștig, dar dintre cele 4 cupluri logodite cu actele depuse tind să îmi doresc să câștige Andreea și Marian, nu pt că îmi plac, că nu îmi plac, ci pt că îmi place doar cuplul lor, dar ei ca oameni nu ..
  Alin și Cosmina îmi plac. Alina e acceptabila, dar are defectele ei, nu vreau să vină și în sezonul 4

  Apreciază

 5. sad angel zice:

  Și Cosminei i-a stat bine , s-a îmbrăcat în mireasă. Dar nu cred că se va mărita, nu mai e timp ca ea și Alin să își depună actele,
  Cosmina avea chiloții negri , I se cunoșteau prin rochie

  Apreciază

 6. antoaneta52 zice:

  Angel, la,, vocea României,, și nu numai, nu l eclipsează nimeni pe Pavel Bartoș care este flebetea mea. Oricum alina are multa școală de făcut ca să ajungă acolo undeva. Sau le angajează și asa. Treaba lor. Găsește ea ceva.

  Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Alinei i s-ar potrivi să prezinte ori PD, ori vremea, ceva mai așa,…
   Cred că ar face față PD -ului. Din sezonul 4 nu mă mai uit la PD, nu mai urmăresc, poate doar pe frânturi. Oricum PD e un circ. ..
   La Mireasa mă voi uita în continuare și la celelalte sezoane. Mi-aș dori să revină formatul vechi.

   Apreciază

 7. sad angel zice:

  A mai probat o rochie Cosmina, de data asta de domnișoară de onoare. Ii stă mai bine în asta. .. pe asta a doua și -a ales -o. O arata și mai slabă

  Apreciază

 8. antoaneta52 zice:

  Cred ca le vor face o surpriza lui Blaze și Iza. Sa le spună ca a sosit acel act din Nigeria. Altfel de ce sa ii facă rochie de mireasa?

  Apreciat de 1 persoană

 9. anitanna zice:

  Bun venit ma bucura revenirea! Veștile sa fie bune, e cea mai mare bucurie și asa va fi!
  Alina a fost vazuta la Next Star…. poate ca își dorește o cariera în televiziune., asa scria una, o privitoare, susținătoare cred, într-un comentariu. !?
  Te pup!

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:

  Izabela și Blaze sunt la Cluj, au zis de ieri că îi trimite la Cluj.

  Apreciat de 2 persoane

 11. sad angel zice:

  Alina le-a făcut testul cunoașterii și Andreei și lui Marian, i-a udat și pe ei cu pistolul cu apă

  Apreciat de 1 persoană

 12. antoaneta52 zice:

  Daa uitasem de Cluj. Eiii, bătrânețea maică! 😄😄

  Apreciat de 2 persoane

  • anitanna zice:

   😀Ce, care, batranete!? Ești încă f tânără, frumoasa… Pupici de noua zi, eu tot cu Coldrex, și alți bunghi, acum m-a dat pe tuse…
   A scăzut imunitatea de la atâta amar și slăbire…
   Dar nu ma dau infranta…
   Asa ca, sa ne0 fi0e ziua cu senin și puțin mai calda, sunt 22 grade…

   Apreciat de 1 persoană

 13. sad angel zice:

  În direct, Simona l-a întrebat de ce nu apare nota de la titularizare, iar el a zis că și -a anulat lucrarea și că o va mai da la toamnă.
  Maria și Liviu au zis că nu vor face testul cunoașterii, că preferă să facă testul covid decât să îl facă pe celălalt. ..Bineînțeles că au zis la mișto , faza cu testul covid

  Apreciat de 1 persoană

 14. sad angel zice:

  A venit furtuna și în curtea Mireasa, stafful le oprise curentul. Fetele au țipat

  Apreciat de 1 persoană

 15. Geo zice:

  Revin, pentru că nu-mi plac minciunile şi manipularea.
  Cred (pentru că nu am mai întâlnit o astfel de situaţie) că pe lucrarea lui Marian s-a scris anulat (după cum spune el), doar în baza unei cereri cu argumente rezonabile. Singurul argument care să stea în picioare este prezenţa lui ÎN ACELAŞI TIMP în emisiunea Mireasa. Dp meu dv, ce s-a întâmplat ar trebui să echivaleze cu o neprezentare, altfel orice candidat cu motiv întemeiat ar putea să-şi anuleze un examen când “nu cade” pe subiect (şi Marian a recunoscut asta). Fiind evaluat de-a lungul studenţiei şi apoi evaluator, ce a făcut Marian a fost dovada felului lui alunecos de a fi, profitor de orice conjunctura în care se află (şi asta la modul urât!). Şi eu am avut situaţii de elevi aflaţi la corigenţă cărora li se întâmplaseră toate nenorocirile lumii în vara respectivă motive pentru care nu s-au pregătit (le-a luat foc casa, le-a murit ba mama, ba tata etc). Nu a trecut niciunul nu pentru că nu a învăţat, ci pentru că A MINŢIT.
  Marian a fost un laş, a mimat pregătirea de frica familiei de care probabil încă mai depinde (nu neapărat financiar), în realitate nici nu avea intenţia să susţină acest examen.
  Şi pentru că “serozitatea” se întreţine cu minciuni şi manipulare, el şi Simona au inventat ad hoc o sesiune de toamnă pentru un examen, care se susţine o singură data pe an. Ruşine! Dacă pe Simona o cred (parţial, pentru că pregătirea ei academică de bază este pentru cariera didactică), apăi Marian e prost de-a binelea şi habar n-are în ce lume funcţionează (are vechime de doi ani şi a şi făcut reconversie spre pedagogie după ciclul I de facultate).
  Iarăşi s-a văzut că, susţinătorii (sau prietenii) la rândul lor manipulează prin informaţii aiurea pe reţelele de socializare. Deci Anto, Marian s-a înscris la examen (e pe liste), dar pe cele finale cu rezultatele la proba scrisă, nu apare (echivalentul de a nu se fi înscris, nu că nu s-a prezentat). La orice examene, candidatul ÎNSCRIS rămâne pe listă şi se scrie în dreptul lui neprezentat.
  Oricum în cazul lui Marian, este o situaţie tulbure şi ce e grav e faptul că este încurajată de postul de televiziune A1, asta probabil si pentru ca premiul a fost adjudecat deja. Păcat că vocea care transmite informaţiile cusute cu aţă alba dar şi antipatia faţă de anumiţi concurenţi este Simona. Cheia este dincolo de ecran şi probabil produsele de Maramureş îşi au partial rolul lor, dar şi caracterele celor care dau şi primesc.

  I-am dat dreptate Mariei privind refuzul de a participa la testul Alinei (implicit al producţiei), ceilalţi au fost nişte fazani şi cobai în acelaşi timp…

  Apreciat de 2 persoane

  • antoaneta52 zice:

   Știu Geo ca se scrie,, ne prezentat. Cum e cazul. Aici este,, ceata,,. Chiar este măgărie. Nu știam listele de final ca nu îl includ. Știu ca nu este o sesiune de toamna. Ehee eiii, e groasa rău problema.. Mulțam ca ai făcut lumina.

   Apreciat de 1 persoană

  • Mary zice:

   Bună in noapte, Geo! Buna, frumoaselor!
   Geo, m-am uitat si eu pe liste sa-l vad. Ba cu Buda, ba cu Pavel, dar neam.
   Dragilor, uneori nici nu stiu daca am si scris ceea ce am gandit. Am impresia vaga ca am scris, dar se poate sa fi si gandit asta intens si sa cred ca am si transpus ideea in scris. Eu am legat atunci cele doua propozitii ale voastre, a ta Geo si a lui Anto, in care tu spuneai ca l-ai prins pe Marian spunand ca nu a fost la examane, iar Anto a spus ca a fost greu. Daca n-am scris, exact la asta m-a dus gandul, la anularea lucrarii de titularizare. Pt ca nu avea cum sa stie ca examenul a fost greu daca n-ar fi intrat acolo. Ma rog…pana n-o sa vina de la el nu va reusi sau pana nu se va pune pe invatat. Sincera sa fiu n-am urmarit exact cum sta treaba cu promovarea acestui examen, dar cineva mi-a spus ca a observat de-a lungul timpului o scadere a capacitatii de invatare a celor care il dau la o varsta inaintata sau care n-au reusit sa si ia titularizarea si tot incearca de-a lunguol anilor. In mod normal un tanar este avantajat din acest punct de vedere, chiar daca nu are experienta catedrei. Asa ca va sta in puterea lui sa faca asta. Insa sincer ma gandesc ca nici nu i place atat de mult ceea ce face( adica a preda vioara elevilor). Si uite, ca sa fac o paralela, in urma cu cateva zile am surprins o discutie intr-un mijloc de transport. Soferul, tatal unui baiat, ii povestea unei femei depsre baiatul lui. Un tanar cu initiativa din cate mi-am dat seama. Si a fost profesor de sport sau de kinetoterapie. Ideea era ca facea masaje mai mult de recuperare cred. Retin ca tatal a spus ca nu i-a placut profesia de profesor, dar ce m-a indignat cumva a fost cand a reprodus vorbele fiului, femei: Cu ton cu tot. Inainte a fost o afirmatie a tatalui ca fiul este dintr-o bucata si o reproducere ” Ce tata, eu sa leg sireturile unor bosorogi:” Clar nu-i placea profesia si totusi a fcaut-o pana la un punct. Nu stiu exact ce era cu acele masaje, dar a spus profesor( ca nu i place asta) si a specificat prin acel exemplu si de ce nu. Am inteles ca dupa asta a facut o scoala de stewardesa( imi aduc aminte de Lica care spunea ca pe diploma avea parca specializarea trecuta la feminin). Asa a zis taica-su. Nu stiu daca este plural la barbati sau daca i se spune altfel( personal de bord…). Eu cred ca acelasi lucru se intampla cu Marian. dar spre deosebire de acest tanar( infatuat dupa parerea mea), tatal lui nu s-a impus sau nu a avut puterea de impunere. Pentru ca veni vorba despre bani, despre castigarea marelui Premiu( l-am auzit astazi pe Marian cand a vb despre asta si ca toti au nevoie de bani), ma gandesc ca in acest caz Marian nu ar mai depinde de tata si ar putea porni la drum cu o afacere sau cu o locuinta. Oricum, realizez ca la cat de bine crezi ca este bine sa stai in puf, pe atat este de nociv la dezvoltarea perosnalitatii, a autonomiei in general.
   Da, Maria n-a intrat in jocul cunoasterii si parca imi aduc aminte de-o imagine similara inca de la inceput concursului, o provocare pe care Maria n-a acceptat-o. Bine, Maria era atunci o victima colaterala. Cred ca Maria n-ar fi participat la astfel de joc, indiferent cine il initia. Alina putea sa improvizeze cumva acel stropit pe fata in alta parte( poate la picioare sau sa fi gasit o alta pedeapsa.) care sincer chiar nu este amuzant, ci aduce spre umilire.
   Si pt ca tot am inceput sa povestesc despre oameni din mijlocul de transport, sa va mai povestesc o intamplare. Distanta destul de lunga. Urca in mijlocul de transport o tanara mama de etinie cu un copil mic in brate. Eram cumva lateral cu ea, si cum isi tinea copilul in brate a inceput sa-i cada cate un lucru, pe rand. Le avea si cam imprastiate. Ii pica prima data sticla cu apa, se rostogoleste. Omul binevoitor din apropiere ii da sticala cu apa. femeia inhata sticla…si pa. Ma, ma gandesc ca poate are ceva sau este o intamplare ca nu a multumit. In nici cinci minute i-a cazut telefonul in fata. alt om binevoitor ii da telefonul, femie il inhata si pa. Chiar ma gandeam, mai femeia asta ori nu stie sa vorbeasca, ori are o problema. Cand s-a intamplat si a treia oara chiar mi-am pus semne de intrebare. Ce credeti? In cateva minute a inceput sa tot butoneze telefonul si cred ca a avut cel putin 10 interventii telefonice pe care le-a initiat si a vorbit perfect normal. Si chiar m-am gandit cata lipsa de educatie si ce asteptari avea de la oameni. Ca si cum ceilati erau obligati sa-i restituie bunurile de care nici nu prea avea grija. Am mai sesizat ca avea in maini un teanc urias de harti doar de un leu, sifonati, dar un teanc consistent.
   Mergand mai departe, m-am gandit ca a fost la cersit in alt oras iar acel copil mic era de fapt girul ei. Si uite ce face MILA oamenilor? Ma gandesc ca de aici avea acea atitudine. Femeia a fost invatata sa primeasca. Si nu o spun ca o ofensa, dar constat ce poate sa faca un lucru ” binevoitor” cu un om.
   Somnic pufos si lin. Pup.
   Anita, multumesc pt Cafenea. Anto, Angel, Geo astept sa va citesc despre Mireasa. O sa cam pierd Gala sau o sa fie printre picaturi. Sincera sa fiu, sa aiba parte de bani cei mai meritosi.

   Apreciat de 3 persoane

   • antoaneta52 zice:

    Bună Mary. 🥰Da, am scris asta. Era pe hol cu masca și a zis ca a fost greu. Atunci vb lui Geo, de ce nu e pe lista la respins sau anulat? Cu toate ca nu se poate anulat ptr ca nu se procedează asa. E contra regulamentului. A explicat Geo, e o nebuloasa. O zi buna.

    Apreciază

   • anitanna zice:

    Am citit mesajul tău amplu lăsat și ma mir de fiecare data cum de reușești aceasta performanta, eu le pierd pe drum mereu, nefinalizandu-le.
    Asa ca le scurtez pe cât pot, trimițând cascade, frânturi din ele…, din care uneori am impresia ca nu se poate înțelege mai nimic. Asa ca, fac ce știu…. 😀
    Ca sa fiu sigura ca se afiseaza în pagina și ferita de corvoada reluărilor….care mi se par enervante, o pierdere de timp… La care greu ma concentrez, de nervi și supărarea ce ma copleșește.
    Aici, pot sa spun, ca bătrânețea e vinovata de toate belelele… !?
    Acum și tușesc, ma doare gatul…sunt sub tratament propriu…mai naturist…
    ceaiuri, 🍵vitamine, 🌿ierburi..
    Zi cu senin sufletesc!

    Apreciază

  • anitanna zice:

   Foarte adevarata prezentarea modului de desfășurare a acestor concursuri didactice…., draga, Geo,
   Daca pleca careva zile, învoit, probabil ca lumea, antisustinatorii, ar fi comentat mult negativ, împotriva la obținerea premiului, asa, și-a văzut de viata din casa mireasa fiind sigur ca pleacă cu câteva miliarde.
   Nu pierde nimic, își zice el, familia poate, dar când un lucru nu e făcut când trebuie, cum se cere, e mult mai grav… Ii plac mai mult banii decât cealaltă latura a desăvârșirii profesionale…astăzi tinerii, unii, gândesc altfel și nu condamn, afirm din ce am constatat.
   Eu nu-l plac, îmi provoacă antipatie, nu știu de ce la prima vedere mi s-a părut fals… joaca prost în casa și dacă l-am observat câteva minute doar, dar asa am simțit, poate ca ma înșel…

   Apreciat de 1 persoană

 16. sad angel zice:

  29 de grade și nor. Maxima a fost de 33

  Apreciat de 1 persoană

 17. sad angel zice:

  E soare și nor. Tună cam de o oră. Ziua a fost frumos. . Soare

  Apreciat de 1 persoană

 18. sad angel zice:


  Noapte bună 🌙 😇. ..

  Apreciat de 1 persoană

 19. sad angel zice:


  Bună dimineața, 21 de grade, nor și soare

  Apreciat de 1 persoană

 20. anitanna zice:

  Bună, Angel, si aici cam tot 21 de grade, e nițel acoperit cerul și bate și vantul mai tarișor, poate ca pe undeva prin apropiere o fi fost ceva vijelii în noapte.. Pe noi ne-a ferit, Domnul…
  Dar după prognoza data, se pare ca tot zi caniculara va fi…
  În casa e acceptabila
  Zi cu drag, pupici și în a 211 – a zi din an…

  Iată ca aproape a trecut și saptamana aceasta…

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.