MIREASA SEZON 3

MODERATOAREA EMISIUNII:SIMONA GHERGHE >

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, emisiunea Mireasa de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Mulți s-au întrebat când va începe Mireasa, sezonul 3, iar noi avem răspunsul.

URMARITI EMISIUNEA SI CONVERSATI !

4.948 de răspunsuri la MIREASA SEZON 3

 1. sad angel zice:


  Noapte bună 🌙 😇

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:


  Bună dimineața. 21 de grade și soare superb 🌞

  Apreciat de 1 persoană

 3. Geo zice:

  Bună, fetelor…
  Am văzut pe YT, “Saga familiei Urziceanu”, m-a ajutat si o emisiune Urzeala… în care a intervenit o cunoştinţă a Veroanei din Italia, cam dezlânată femeia, dar ideile de bază s-au separat de “folclor”, aşa că pot să-mi spun şi eu părerea despre “cuplul amoros până la moarte” Ionuţ-Veroana!!!
  Pentru ei totul în viaţă se reduce la bani, asta poate şi pentru că mai la începuturi au simţit lipsa lor şi femeia a fost nevoită să muncească mult pe bani puţini, îndurând probabil şi umilinţe incompatibile cu firea ei orgolioasă, maladiv aş zice.
  Eu încerc să trag linie şi măcar să aproximez cât a putut să câştige Veroana pe unde a muncit să-şi poată face câte zice că a făcut.
  Din munca în sat n-a agonisit nimic, doar s-au întreţinut mamă şi fiu, dar şi cu ajutorul părinţilor ei care aveau o pensie de România (mica, adică!). Cât să fi durat? Probabil până a mers Ionică la şcoală… A muncit în Spania la căpşuni, nu mult ca timp a zis ea, dar intens cu depăsire de normă de 2-3 ore pe zi, adică exact cât o costa telefonul că vorbea câteva ore pe seară cu Ionuţu. “salariul” era de 5-600 de euro pe lună la negru (spaniolii nu dădeau mai mult, chiar nu le dădeau nimic pentru că aveau oamenii condiţii umilitoare de muncă încât în final ziceau mersi dacă reuşeau să-şi ia actele după care dădeau bir cu fugiţii). Să zicem că din afacerea asta a strâns în jur de 2000€, ban pe ban. A fost femeia şi în Anglia, tot puţin (aşa i-a spus lui Radu) pentru că nu a făcut nimic, să zicem că a mai strâns vreo 3000€ (că erau salariile mai mari şi englezii mai corecţi).
  A venit perioada de “glorie”, Italia, de 13 ani.
  Am înţeles că a avut carte de muncă că a zis într-o emisiune că dacă nu ajunge în Italia pe 15 iulie e grav, i se termină şomajul şi probabil va avea probleme cu pensia. La salariul minim de 930€ şi 22,76% taxe şi contribuţii, Veroana rămânea cu 718€ bani cash. Dacă nu ar fi cheltuit NIMIC, madam ar fi rămas cu cca. 90000€. Dar ea pleca la câteva luni acasă (şi la două luni spunea doamna de la telefon), cel puţin în primii ani cât Ionică a fost minor a trebuit să-i trimită bani măcar pentru strictul necesar (după calculele mele vreo 3 ani), cam 15000€. Cu plimbatul doamnei acasă de minim 4 ori pe an s-au mai dus vreo 9-10000€, strictul necesar în Italia, tot vreo 12000 (în tot intervalul de 13 ani).
  Una peste alta, doamna a rămas cam cu jumătate din sumă la care adăugăm: capriciile lui Ionuţ (mare, munte, cluburi) ?!?!, un scuter, o dubiţă, scoala de soferi vehicule categorie grea, datorii mari la magazinul lui Florică…oups! se duce rău de tot în jos….de unde vila Veroanei cu dotările moderne? Cu asta vreau să spun că, ce s-a “bârfit” vis a vis de exploatarea Alinei, iubita lui Ionică pare destul de verosimil, iar fetei i-au dat cu şutul după ce au chemat-o în ţară cu ultimii bani câştigaţi şi nevărsaţi de ea “la comun”.

  A muncit şi Ionică-al mamei? Nu ştim decât povestea cu Germania spusă lui Alin, în care apar doar istorioare despre alţii, mai ales cum aceştia au dat ţeapă firmelor de transport marfă unde lucrau şi nu au fost prinşi, nu şi despre câştigul lui…
  Pupici mulţi, cocoşatus, crăcănatus, muratus, Anto!!!!
  De milioane poezioara…

  Apreciat de 2 persoane

  • antoaneta52 zice:

   Te pup Geo draga. 😄😄😄Da, asa eram. Sa știi ca făcui și eu calcule în minte și îmi dădea cu virgula. Nu poți sa strângi bănet de vilă. Sa ma ierte dmnez3!nu ai cum din munca cinstita.. Minciuni. Pupici

   Apreciat de 2 persoane

  • anitanna zice:

   Bun venit,draga ,Geo !
   Multa sanatate si multumesc pentru aceste detalii,ca de curioasa sunt si eu,de unde bani de viloaie daca a muncit asa de putin cum spun vecinii??…
   O fi avut vreun batranel -octogenar pe acolo si ea ca altele?
   Zic si eu…
   Sa auzim de bine,seara buna !
   Pupici!

   Apreciază

 4. sad angel zice:

  29 de grade și soare superb 🌞 🌞. …

  Apreciat de 2 persoane

 5. sad angel zice:

  30 de grade și soare superb 🌞 🌞. .

  Apreciat de 1 persoană

 6. sad angel zice:

  Victoria vocifera că Romina l-a îmbrățișat pe Ionut, a zis că a făcut asta pt că Ionut i-a dat pauză. Victoria a mai zis că nu vrea ca Ionut să vină cu Romina acasă. Victoria iar a zis că de Costinela, că Romina s-a băgat între Costinela și Ionut.
  Pe de altă parte Romina i-a zis lui Ionut că nu îi place cum o tratează Victoria și are dreptate, ea l-a întrebat de ce i-a dat pauză (de la relație ), iar el i-a dat -o că a crezut că e de partea mesajelor.
  Pe alt material, Victoriei i s-a făcut rău, era pe canapea, Malvina trăgea de ea să o trezească și nu se trezea, au chemat ambulanța. Pulsul era normal, au luat -o la spital.
  În direct, Simona a citit analzele și nu are nimic grav Victoria, decât cu tiroida. . Victoria iar era retrasa pe canapeaua aia de pe hol.
  Simona a zis că e o întrebare pe platforma dacă vrem sau nu să plece Victoria. O să votez

  Apreciat de 1 persoană

 7. sad angel zice:

  Radu se vaita la Cosmina că vai și -a pierdut din susținători pt că a râs pe materialul în care Alina povestea despre mama ei că a fost bătută de tatăl ei, că vai nu a râs de răul Alinei, ci de faptul că ea vrea să fie pe camera. .. Cosmina l-a sfătuit să vorbească cu Alina, el s-a dus la Alina, dar mai mult s-au certat, mai bine zis a certat -o că ea nu a putut vorbi de el. A luat -o la rost că râde ironic. El i-a zis că dacă o avea de nevastă o arunca de la etajul 10 (aici se confirma că e violent ) . Când el pleca de lângă ea, ea îi zicea să vină sa vorbească
  Radu și Alina s-au certat și în direct.

  Apreciat de 1 persoană

 8. sad angel zice:

  Andreea vorbea cu Marian și începuse să plângă pt că după spusele ei, tatăl ei nu va veni în Marea Finală.
  Mama ei a vorbit la telefon în direct și a zis că tatăl ei o iubește foarte mult și ca nu a putut vorbi la telefon pt că lucrează cu buldozerul.

  Apreciat de 1 persoană

 9. sad angel zice:

  31 de grade și nor. O să vină ploaie cred. .

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:

  Alin a primit pachete și de la Alexandra și de la susținători, a primit un puzzle cu el și cu Cosmina, puzzle chiar de la Alexandra am înțeles, iar Adelina iar i-a făcut crize de gelozie lui Alin. El i-a zis că dacă ea primea puzzle cu alt băiat, el era primul care făcea puzzle -ul.
  Pe alt material, Adelina s-a plâns la Maria, iar Maria o consola și îi dădea sfaturi, ii zicea să fie mai distanta față de Alin ca să vină el la ea.
  În direct, Adelina a zis că Maria îi dă cele mai bune sfaturi.

  Apreciat de 1 persoană

 11. sad angel zice:

  Izabela și Blaze au avut date pe Snagov. .. ea zicea că ar fi vrut să locuiască acolo. ..

  Apreciat de 1 persoană

 12. sad angel zice:

  Blaze îi spunea Izabelei că nu crede că părinții lui vor accepta să se căsătorească el cu Izabela, din cauza problemelor ei de sănătate.
  Același lucru l-a zis și în direct. ..

  Apreciat de 1 persoană

 13. sad angel zice:

  Bogdan și Anamaria au fost felicitați de ceilalți că s-au logodit

  Apreciat de 1 persoană

 14. sad angel zice:

  Tatăl lui Bogdan e în telefon, i-a felicitat

  Apreciat de 1 persoană

 15. Geo zice:

  Întrebarea întrebărilor…
  Să fie votată Veroana să plece sau nu?
  Dacă eu aş fi votant, n-aş lăsa-o să plece…Pentru teatrul pe care l-a jucat (medicii au spus că nu are nimic, inclusiv neurologic), pentru egoismul ei, aş lasa-o să se chinuie până la sfârşitul emisiunii cu Romina sub ochii ei. Toţi 3 sunt ahtiaţi după bani!!!!! Ionuţ, cu mami sau fără mami în emisiune, tot o cere pe Romina, iar ea, în ciuda celor declarate de Vera şi gesturilor clare de respingere din partea acesteia, va accepta şi are mai multe motive (inclusiv paşaportul UE). Fata ar trebui să ştie povestea Alinei, aşa cum a fost ea.
  La sfatul membrilor familiei la care lucra, Alina nu a mai trimis bani în ţară timp de câteva luni. Tot ce consuma ea acolo (dulciuri, sucuri, îngheţată etc.) era dat fără ca ea să plătească, pentru că oamenilor le era milă de ea.
  Vera a chemat-o de urgenţă în ţară, cică să perfecteze actele pentru căsătoria cu Ionuţ dar… la sosire, după câteva zile (probabil banii ajunseseră la cine trebuie) a fost un scandal monstru acasă la Veroana, iar cei doi, mamă şi fiu, au alungat-o pe fată din casa lui mami.

  Ce nu-mi place deloc, este că Alina concurenta se comportă ca un cioclu. Dacă este un conflict în casă, o discuţie mai aprinsă între concurenţi, este şi ea acolo şi asta nu dă bine deloc.

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Buna seara,va citesc, totul detaliat,cu lux de amanunte,la obiect…ca eu nu m-am uitat la emisiune.
   Mie imi fac rau aceste discutii,ma agita,supara,asa ca de asta evit emisiunuile astea doua..
   Am vazut, Jane Eyre pe un canal tv. desi am citit si cartea si am mai vazut filmul dar cu o alta distributie !
   Azi,am zabovit si mai mult in bucatarie…am scris acolo…
   Va imbratisez cu drag si mii multumiri , pot spune ca sunt la zi cu tot ce se petrece in Mireasa !
   Am vazut doar secventa ,parca ieri, cu Veroana..:
   Ionut,mama,vino la mine..!.
   Sa fereasca sfantul de asa mama care terorozeaza bietul baiat !
   De asta este asa..asa l-a crescut fara personalitate,fricos,temator,legat de fusta ei va fi o viata si nefericit !
   Mare pacat !
   Nu trebuie ca eu sa o judec,dar asa se vede…!
   Seara buna !
   Va pup!

   Apreciat de 1 persoană

 16. sad angel zice:

  Îmi pare bine că nu a plouat și că nu plouă. .

  Apreciat de 1 persoană

 17. sad angel zice:

  Si la mine a fost soare , dar e nor de la 15. Mă bucur că nu a plouat, e încă ud pământul. .
  Malvina, Daniela și Ioana sunt în platou.
  Se vorbește despre Victoria și crizele ei (de teatru ), despre Romina și Ionut

  Apreciază

 18. sad angel zice:

  Imagini în premieră: Victoria se plângea la Alina de situație, Alina i-a zis bine Victoriei să nu mai interpreteze greșit, iar Alina i-a zis Victoriei că Anamaria nu își vede de lungul nasului și că o atacă mereu (majoritatea fetelor o atacă ). … apoi i-a vorbit despre discuția cu Radu, cearta cu el …

  Apreciază

 19. sad angel zice:

  Pe material. Maria se plângea la Romina că mama ei e supărată pe ea, iar Romina o consola.
  În platou se vorbea despre situație, mătușa Mariei e la telefon

  Apreciază

 20. sad angel zice:

  Victoria a zis pe material că vrea să plece.
  Roxana e pe Skype.
  Roxana :” Lui Ionut nu îi pasă nici 5% de Romina în momentul de față. .”

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.