MIREASA SEZON 3

MODERATOAREA EMISIUNII:SIMONA GHERGHE >

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, emisiunea Mireasa de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Mulți s-au întrebat când va începe Mireasa, sezonul 3, iar noi avem răspunsul.

URMARITI EMISIUNEA SI CONVERSATI !

4.948 de răspunsuri la MIREASA SEZON 3

 1. sad angel zice:

  Băieții (Radu , Marian, Blaze și Liviu ) râdeau de ceea ce îi povestea Alina lui Blaze, că tatăl ei o bătea pe mama ei.
  Radu e un gunoi, zicea despre Alina că joacă teatru, că vai așa a jucat și cu el. Urât, urât. .

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:

  Vai ce jeg e Radu : ” Înțeleg de ce e Alina virgină „…
  La un moment dat, Bogdan i-a zis lui Radu că se oprește.
  În direct, Alina le-a spus să le fie rușine, mă bucur că Simona în sfârșit îi dă dreptate Alinei.

  Apreciat de 1 persoană

 3. antoaneta52 zice:

  A urcat Alina. Eu am votat mereu.

  Apreciat de 2 persoane

 4. sad angel zice:

  Malvina i-a nominalizat pt eliminare pe Cosmina și Radu. Deci și băieți. .
  Daniela la fel .
  Ioana la fel.
  Mari la fel.
  Victoria la fel

  Apreciat de 1 persoană

 5. sad angel zice:

  Blaze i-a nominalizat pe Radu și Cosmina.
  Radu pe Emil și Cosmina.
  Alin pe Radu și Cosmina.
  Bogdan la fel.
  Ionut la fel.
  Liviu la fel.
  Emil la fel.
  Marian pe Emil și Romina.
  Andreea la fel ca Marian.
  Alina pe Cosmina și Radu.
  Izabela pe Romina și Radu.
  Maria la fel.
  Anamaria la fel
  Romina la fel.

  Apreciat de 1 persoană

 6. sad angel zice:

  Mi-a oprit curentul după ce am aflat că Malvina e mama săptămânii și că Radu și Cosmina sunt la votul publicului pt eliminare. Am scris din greseala pe Survivor

  Apreciat de 1 persoană

 7. anitanna zice:

  Aici iar a plouat, acum încearcă sa iasă soarele, dar bate vântul și nu e asa de frig afara….
  Abia aștept sa se oprească ploile ca m-au capiat!

  Apreciat de 1 persoană

 8. sad angel zice:

  Eu am votat să plece Radu (de pe mobil ), că pe tableta votez după ce și-o reveni curentul.
  Noapte bună tuturor

  Apreciat de 1 persoană

 9. sad angel zice:

  Mi-a revenit curentul 😄😄😄

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:

  21 de grade, nor și sunt reprize de ploi

  Apreciat de 1 persoană

 11. sad angel zice:


  L-am votat pe Radu să fie eliminat. Prefer să plece Radu, nu Cosmina. Oricum procentajul de plecare e foarte mare la Radu să plece , ceea ce mă bucură.
  Noapte bună.

  Apreciat de 1 persoană

 12. sad angel zice:


  Bună dimineața. 14 grade și soare superb 🌞. …

  Apreciat de 1 persoană

 13. Geo zice:

  Bună, fetele mele…
  Am avut câteva zile încărcate, am gătit, am împărţit, după aceea am fost la cimitir (am prins “o fereastă” în care nu a plouat) dar n-am stat prea mult, nici sâmbătă nici duminică, tocmai datorită vremii câinoase. Nici noaptlle nu au fost prea liniştite, cu ploaie cu multă apă care a căzut ca o perdea… aproape nu am zărit vişinul din faţa ferestrei. Azi e bine cu soare mult şi căldură destulă.
  Acum mai “croşetez” puţin pe aici şi încep cu un bun venit pentru Mary, revenită printre noi după ceva vreme (am înţeles cauzele intervenţiilor sporadice).
  Încep cu răspunsul la întrebarea dacă îmi place Blaze în general sau în relaţia cu Izabela…Nu-mi place Blaze şi am spus-o de la începutul competiţiei, dar are ceva ce nouă ca populaţie trăitoare pe aceste meleaguri ne lipseşte de multă vreme: empatia. Nu pot să nu apreciez asta la el, o are pentru toţi de acolo, dar accentuată pentru Izabela, dincolo de sentimentele de iubire pentru ea. Modul pueril de a fi, este specific culturii căreia îi aparţine, iar fiică-mea mi-a spus asta chiar de când l-a zărit pe ecran prima dată, iar eu încă nu îmi formasem o părere despre el (prin similitudine cu comportamentul colegilor ei de facultate). Judecând la rece, da, îţi dau dreptate Mary, Izabela l-a salvat în tak-ul respectiv, judecând însă cu sufletul aleg varianta mea, expusă anterior. Marian, nu mi se pare competitiv (altfel nu ar fi fost catalogat în trecut ca incapabil şi nu şi-ar fi găsit ca scuză că a terminat facultatea după mai mulţi ani decât trebuia sub pretextul că se ducea la evenimente), competitivă mi se pare în schimb Andreea şi motorul ei a fost sărăcia. Şi ea a rămas ca şi Marian cu studiile la jumătatea drumului, deşi putea să profite de pandemie (că nu a lucrat) şi să le termine. Ca şi pe ea, tot sărăcia îl mână-n luptă şi pe Blaze, doar că el are ceva în plus care ei îi lipseşte cu desăvârşire, bunul simţ adevărat (se vede din dispreţul ei afişat pentru toţi care nu-i sunt de folos sau nu-i mai sunt de folos în casă).
  Este Izabela o disperată? Da, este, pentru că şi fostul iubit a părăsit-o tot pentru problema ei de sănătate şi la fel de disperată am văzut-o şi pe Cristiana din sezonul al 4-lea MPFM, care s-a agăţat cu dinţii de Marian şi, cred că amândouă fac bine, pentru echilibrul lor mental.
  Despre Alin numai de bine! Să ne uităm cum a fost crescut, ce mediu familial i se oferă şi-i înţelegem evoluţia. Este atât de nehotărât că-i e teamă şi de umbra lui. Şi Adelina şi Cosmina îl vor, pentru că ELE sunt femei dominatoare, doar că îmbracă problema în haine diferite. Să nu uităm că timişoreanca mai este şi actriţă!
  Pe mine nsa mă miră cum o femeie tânără de 29 de ani, pierde vremea în platoul Urzeala… aşa cum face sora lui Alin. N-are viaţa ei? Oare nu banii o aduc acolo, ca şi pe mamă-sa, dar să nu le uităm pe Victoria, Malvina şi Ioana. Debitează inepţii în frunte cu jalnica Gabriela Cristea.
  Sâmbătă am avut şi primul oaspete la mine in casa, o fostă colegă de generală pe care am oprit-o şi la masa şi am văzut amândouă gala Mireasa (a dorit ea!).
  Nu comentez decât ceea ce mi s-a părut mie mai aparte.
  Nu m-au plăcut accentele isterice din vocea Cosminei şi mă gândeam cum e posibil ca o fată şcolită, umblată în lume şi cu educaţie (cum pretinde!) să se lase îmbrobodită de semianalfabeta de Daniela şi să se expună de maniera asta urâtă.
  Andreea şi Marian, prin votul lor au dovedit încă o data ce MICI sunt (Cosmina îi este încă de folos Andreei şi tolomacul de Marian se ia după ea – apropos, i se spune păcală), iar Marian în plus, cu parodia după povestea Alinei. Pe Radu îl înţeleg, pentru că lucruri pe care le-a invocat el, le-am observat şi eu, de exemplu mersul în bătaia camerelor la petreceri. Voi nu vedeţi imagini din casă în afara emisiunilor live, dar Emil este folosit de Alina pentru a face materiale, nu pentru “cunoaştere”, de fiecare dată când stau de vorbă, ea stă cu braţele încrucişate semn că nu e deschisă pentru o interacţiune reală. Nu va face cuplu cu Emil, mai ales că a şi rămas timp puţin până la finală (culmea, el nu mai umblă cu paharul de vin prin casă şi îmi aminteşte de puterea de disimulare a cosumatorului constant de băutură!).
  Cireaşa de pe tort au fost Ionică tiristul şi Romina Poma(i)na. Cred că aţi sesizat şi voi privirea şi mimica feţei ei când nu s-a descoperit printre protejate, el rămânând destul de calm când a văzut că a prins doar “bronzul”. Dar…mai târziu, pe Aplay au venit cu cerşeala pentru leoaice, aşa cum făcea cu mama lui înainte deşi, de data asta nu mai primiseră nimic. S-au prins oare leoaicele că acolo este rost de interes din partea Rominei şi a fost un avertisment pentru el? A contribuit cred şi live-ul Costinelei de pe YT, în care mai mult decât voalat a spus cine sunt de fapt Ionuţ şi Victoria? Am văzut şi noi in ei, înainte, doi ahtiaţi după bani, iar acum ţintesc premiul cel mare! Victoriei nu-i place Romina, povestea cu “îmbolnăvitul” apare de fiecare data când nu-i convine fata (la fel a fost şi cu Roxana, dar şi cu Costinela când a văzut-o independentă şi cu principii ferme). Cel mai frecvent subiect între mama şi fiu era cel legat de topuri şi clasamente, ceea ce nouă nu ni s-a arătat niciodată, mai scăpa Victoria câte o vorbă câteodată în camera mamelor. Iată cum de adevereşte vorba “dă-mi Doamne ce n-am avut, ca să mă mir de ce am!”
  Jocul cu “plecarea” din competiţie a lui Ionuţ, Costinela îl explică prin platitudinea gândirii acestuia, lipsa de imaginaţie şi minima cultură generală (adica singur nu face fata sarcinilor de lucru). Despre lipsa umorului, ştiam deja, mai ales la doamna Victoria, dar înţeleg asta prin prisma vieţii pe care a dus-o.

  Urmăresc, asta în altă ordine de idei, “Culisele statului paralel” pe Realitatea Plus, moderator Anca Alexandrescu (povestea cu Podgorica şi Pristina, motiv pentru care a demis-o „Veorica” Dăncilă). Dacă ştiţi cât de cât personajele şi persoanele, este extrem de interesant de urmărit, mai ales pentru ceea ce se înţelege dincolo de interviuri, explicaţii, comentarii.
  Concluzia mea: suntem în Groapa Marianelor şi nu sunt şanse să ieşim de acolo, în primul rând datorită prostiei noastre, a lipsei de viziune a celor ce ne conduc indiferent din ce parte vin, a faptului că suntem animaţi de dorinţe şi scopuri mărunte. Occidentul nu este de vină, profită doar de prostia noastră!
  Din păcate, în ciuda inteligenţei, prin educaţie ne-am născut să fim executanţi, nu creatori…

  Apreciat de 1 persoană

 14. Mary zice:

  Buna, fetelor, buna, Geo. La emsiunea de sambata sunt inca restanta. Am incercat sa prind cateva aspecte, dar ba nu mergea transmisiunea live, ba nu gaseam ce ma interesa asa ca am lasat-o moale cu conucrentii de la Mireasa. M-am uitat, sa va spun drept …la tampenii mai mult. Un om pe care eu il apreciez spunea ca la un anumit timp este bine sa ne luam o pauza pt filme. BIne, eu m-am uitat mai mult la filme mondene, dar pana la urma este o bucatica din imaginea societatii de astazi. Probabil Blaze, si ma gandesc la ce ai spus face parte dintre acei oameni simpli de la tara care instinctiv faceau asta in trecut( poate ca inca si acum a mai ramas ceva din spiritul acesta). Imi aduc aminte cum in trecut veneau in curtea bunicii mele femei cu cate-o ulcica de lut cu lapte pt mine. Era un fel de empatie deoarece stiau ca bunica mea nu avea animale care prod, lapete si se gandeau ca in acea curte se afla un copil. La fel eu eram trimisa sa aduc apa rece cu ulciorul de la cativa km( chiar trei) dintr-o padure pentru persoanele in varsta. Nu stiau ei de empatie, dar simtiau instictiv nevoile celorlalti.
  Geo, s-ar putea ca Izabela sa fi mintit ca acela a fost motivul pt care a fost parasita. As merge intr-o proportie de 80 la suta ca asta este o minciuna scornita de ea pt a impresiona si pt a ascunde adevaratele motive. Nu este bine sa fac comparatii, dar de exemplu sa iau o fata care mie imi place si una care nu-mi place. UIte, raman la Roxana si la ea. Daca amandoua fetele au reusit sa atraga acelasi baiat ( este o ipoteza), ca si cum Izabela ar avea doua personalitati, a ei si a Roxanei, acel barbat sa le iubeasca, sa locuiasca cu ele, de ce ar parasi pe una dintre ele? Cam amestecata teoria mea, dar in foarte putine cazuri ar lasa un barbat indragostit o femeie/ o iubita pt o asemenea boala? Motivele din spatele parasirii lor este de fapt ceva mult mai profund sau mai bine zis un motiv intemeiat. Daca as fi baiat (si in cazuri diferite, fata sa paraseasca un baiat), as renunta la Iza si as alege-o pe Roxana desi amandoua au aceeasi boala( ipotetic, da). De ce un om sa fie un martir pt cineva doar ca are o boala? Izabela( si revin la acel joc) si la comportamentul ei din casa, are alte bube/ tumori, si ma refer la comportament. Apai asociate normal ca omul fuge si realizeaza ca nu are rost sa fie martir. Pt un om pe care il iubesti ( ex. ateatea filme celebre…) ramai cu el pana la final, il iubesti si atat. Boala nu mai exista, boala este un motiv de a fi mult mai aproape de el.

  Poate ai dreptate in privinta lui Marian. Nu competitiv, dar perseverent si serios. In trecut el avea alte prioritati. Tinerii nu aleg profesia cu mintea ( acela de a fi profesor cum il obliga tatal lui), ci mai mult cu sufletul sau merg dupa satisfactii. Marian avea cam ce i trebuia. Avea faima( la nivel local), avea bani, avea fete. I se parea suficient asta si nu avea nevoie de o profesie De aceea cred ca tatal lui il facea/ face incapababil, pt ca Marian nu mergea pe drumurile didacte de catre tatal lui.

  Sora lui Alin imbina utilul cu placutul si cred ca abia cu acesta emisiune i s-a deschis apetitul si a vazut ca si acesta este un mod de a castiga bani intr-un mod usor si frumos( acel a notoritatii). Plus de asta, chiar are o scuza; fratele ei este concurent in casa Mireasa. Pana si fratele ei este atras de actorie si ii plac veniturile castigate asa. Il vad pe Alin, ma vad pe mine. Geo, eu am o vorba: toate aceste ” daruri” mi-au fost oferite la nastere si nu a trebuit sa muncesc pt ele. Tot ce tine de bun simt si crestere, intelepciune…Sunt cativa oameni in viata care reusesc asta indiferent de mediu si educatie.
  Nu ma indoiesc de ceea ce afirmi despre Alina. Daca vorbesc despre ea imi iau energia negativa pe care o aveam cand ma uitam la Bianca sau la Oana de la MPFM 2( parca). O evit total. Adelina nu mi creeaza acea stare nasoala, dar este iritanta. Totusi, Adelina are o relatie destul de buna cu fetele din casa, nu are rautati ( foarte putin sau i se pune pata doar pe anumite persoane si este inofensiva pt ele).
  Apropo, ati vazut stirea aceea cu ” Prostul satului”. Cam asa este Emil pt Alina. Am spus eu ca baiatul este prostut. El crede ca daca baga actele de divort, el a si divortat in realitate.
  Referitor la Costinela. Si totusi cum de l-a placut Costinela si de ce a acceptat sa fie cu el si dupa ce au venit de la mare? De ce a acceptat sa fie pe locul intai stiind ca nu era meritul ei? Daca nu intra Romina in casa cat timp mai mergea ea cu el in conditiile in care totul scartia intre ei? Cu toata maturitatea ei si experineta de viata, studiile, uite ca disperarea si-a spus si la ea cuvantul. L-a luat ca pe un ambalaj( l-a placut fizic) si i-a placut sa stea la bratul baiatului favorit. Iar despre experienta la mare, ma indoiesc ca ea sa nu-l fi vrut pe Ionut( m-am lamurit in legatura cu principiile ei) si tare ma tem ca Ionut sa nu faca cumva parte dintre exceptii si chiar sa nu fi insistat asupra acestui aspect.
  Va pup.

  Apreciat de 2 persoane

 15. sad angel zice:

  Marian moare dacă nu o barfeste pe Alina. ..

  Apreciat de 1 persoană

 16. sad angel zice:

  Costinela vorbea live pe Facebook. Ea zicea că Izabela, Victoria și Ionut nu si-au luat la revedere de la ea. Costinela a mai zis că Romina nu a făcut decât să grăbească despărțirea dintre ea și Codruț și că se despărțeau oricum pt că după spusele ei pe Victoria și Ionut ii interesa doar banii . Ea a mai zis că Ionut nu e așa cuminte pe cât pare, iar că Victoria vorbea despre bani doar.
  Victoria vorbea cu Ionut și Romina și dezaproba ce spunea Costinela.
  În direct, Ionut a susținut că dacă îl interesa marele premiu se cupla cu alte fete și a dat -o exemplu pe Alina. Alina a zis că nu știe dacă se cupla cu el că nu îl cunoștea îndeajuns,
  O consăteana a Victoriei a vorbit la telefon și a zis că Ionut e un trântor și i-a mâncat banii fostei pe care o chema Alina și că Victoria a lucrat doar câteva luni în Italia, nu ani și că ar fi trimis -o pe acea Alina în locul ei.
  Victoria a amenințat-o pe acea Mariana (consăteancă ) că nu o să îi meargă bine dacă o află cine e. A și jignit -o … Am descoperit o Victoria și un Ionut care nu îmi plac.

  Apreciat de 1 persoană

 17. sad angel zice:

  La mine picură. ..

  Apreciat de 1 persoană

 18. sad angel zice:

  Plouă în draci acum

  Apreciat de 1 persoană

 19. sad angel zice:

  Adelina iar i-a făcut crize de gelozie lui Alin pt că el și Cosmina au primit pachete, cadouri împreună. Ea îi reproșa lui că primește cadouri cu Cosmina , il acuza că are o relație cu Cosmina. El primise chiar și de la Alexandra, când el a vrut să o servească pe Adelina cu o bomboană i-a dat cu mâna peste cutie. El i-a zis că gata s-a încheiat , iar ea a început să se milogeasca de el să o ierte, să nu se despartă.
  În direct, nu au zis că s-ar fi despărțit, iar Daniela și Adelina s-au contrat.

  Apreciat de 1 persoană

 20. sad angel zice:

  Alina iar a dat -o cu bata în balta, il respingea pe Emil, când o atingea și era tandru cu ea, ea îi zicea că vrea aer și să o lase să respire, la în moment dat ea l-a ironizat și i-a zis că parcă e în sicriu.
  În direct, Alina a zis că nu a avut o dispoziție buna după gală.
  Maria și ceilalți râdeau, iar Simona nu înțelegea ce se întâmplă, iar Maria a zis că cunoașterea celor 2 s-a încheiat. Alina a zis că vrea să plece acasă.
  Nu e nimic că o pot vota pe Cosmina în locul ei , dacă mă dezamăgește. .. nu îmi pare corect cum se poartă Alina cu Emil, precis Alina îl place pe Radu și e în pasă proastă pt că simte că Radu va pleca. Și le face cu mâna ei. Păcat. Gluma cu sicriul nu mi -a plăcut deloc.

  Apreciat de 1 persoană

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.