MIREASA SEZON 3

MODERATOAREA EMISIUNII:SIMONA GHERGHE >

Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, emisiunea Mireasa de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Mulți s-au întrebat când va începe Mireasa, sezonul 3, iar noi avem răspunsul.

URMARITI EMISIUNEA SI CONVERSATI !

4.944 de răspunsuri la MIREASA SEZON 3

 1. sad angel zice:

  Nu îmi place răceala Alinei față de Emil. .. Cred că îl place pe Radu în continuare. Emil îi punea întrebări, iar ea îi răspundea sec, rece. Emil i-a zis că o să i-l dea pe pisoi, iar ea a zis că nu vrea, pt că nu are instinct matern încă. Alina i-a zis lui Emil că dacă se căsătoresc nu vrea să facă copii imediat. El a intrebat-o dacă s-ar muta la Focșani, iar ea i-a răspuns că nu s-ar muta intr-un oraș mic, că dacă s-ar întoarce în țară, s-ar muta în București.
  Emil a intrebat-o dacă ar sta la casă sau la bloc, iar Alina i-a răspuns că la bloc, că la casă ar sta numai dacă ar fi în centrul orașului.
  Emil a intrebat-o pe Alina, cu care dintre ei (băieții cu care a fost în cunoaștere a simțit chimie, s-a inclus și pe el ), iar Alina i-a răspuns că e prea devreme să îi răspundă.
  Alinei i se pusese un cârcel la picior, iar Emil a vrut să o atingă, să o ajute, iar ea i-a zis să nu o atingă.
  În direct, Radu i-a reproșat Alinei că nu îl mai salută , iar ea i-a replicat că el nu a salutat -o când erau în cunoaștere.
  Emil pare debusolat, deși el a zis că nu a renunțat în a o cunoaște pe Alina.
  Eu cred că Alinei îi stă capul tot la Radu, dacă e așa să i-o spună în fața lui Emil. Soer să nu înceapă să mă dezamăgească Alina, nu mă așteptam să se poarte așa cu Emil.
  Radu a zis că Alina îl respinge pe Emil. Din păcate așa se vede. Dacă îl mai place pe Radu ar trebui să îi spună asta lui Emil.
  Radu s-o fi trezit brusc că o dori -o pe Alina, din moment ce i-a reproșat cum că nu l-a salutat, dar când ea trăgea de el (practic asta făcea, fraiera ), el nici nu o baga în seamă

  Apreciat de 1 persoană

 2. sad angel zice:

  Mie îmi plac orașele mici , nu mi-ar plăcea să stau în unul mare . Multă lume e înnebunită după București (e cel mai poluat. ..)
  Alin și Cosmina conversau. Ionut și Romina erau cu ei, Romina îi tot sfătuia să încerce, iar Cosmina i-a zis Rominei că Alin se întoarce la Adelina. Adevărul e că Alin și Cosmina chiar s-ar potrivi, ea nu e mai înaltă decât el și ar fi frumoși împreună.
  În direct, Daniela a zis că nu îi vede împreună pe Alin și Adelina.

  Apreciat de 1 persoană

 3. sad angel zice:

  Aaaa. După pauză, Simona s-a minunat că Alina și Emil se țin de mână.
  Alina a zis că Emil a luat -o de mână , iar Emil a zis că nu l-a respins.
  Alinuto, nu îi da cu piciorul lui Emil, că e băiat bun. .
  Simona i-a zis lui Radu că s-a înroșit (turbeaza de ciudă ).
  18 grade. Nor și soare

  Apreciat de 1 persoană

 4. sad angel zice:

  Bogdan și Anamaria au discutat despre viitor, el punea mai mult răul înainte pt că el nu a stat niciodată cu o fată mult timp (că nu a locuit ) , că nu a pus bani la comun. ..

  Apreciat de 1 persoană

 5. sad angel zice:

  Mama Aneimaria e la telefon. …

  Apreciat de 1 persoană

 6. sad angel zice:

  Victoria, Daniela și Malvina sunt în platou.
  Pe Skype e fratele Victoriei. El o vroia pe Costinela pt Ionut, dar o acceptă și pe Romina. … ce să zică și el

  Apreciat de 1 persoană

 7. sad angel zice:

  Marian a început să îl cam ia la mișto pe Emil, doar pt că le-a zis băieților că sunt puturoși.
  Mama lui Emil e pe Skype .Sergiu, prietenul Alinei, mai rău o îngroapă pe Alina decât o ajută, a zis ca și Radu că Alina îl respinge pe Emil (așa a fost materialul care s-a dat azi, așa s-a văzut că Alina îl respingea ), mama lui Emil a zis că așa a văzut și ea, că Alina îl respinge pe Emil.
  Mama lui Emil a zis că Emil intrase pt Romina , dar cum Romina s-a cuplat, dar înainte ea a zis că o place pe Alina.
  Pe alt material, Radu o bârfea pe Alina, o critica că nu vrea să facă copii imediat, că vrea să mai aștepte, dar e treaba ei, eu cred că Radu se oftica că Alina nu se mai umilește în fața lui, că prea trăgea de el până să intre Emil în casă.
  Faptul că inițial Emil intrase pt Romina nu e o crimă, dar el niciodată nu a zis că a intrat pt Romina, dar și dacă e adevărat nu înseamnă neapărat că face o regie cum spune Sergiu sau că joacă teatru cum spune David.
  Mai mulți din platou, mama lui Emil, dar și eu cred că Radu o cam vrea pe Alina, nu pt o relație serioasa, ci pt o relație de competiție.

  Apreciat de 1 persoană

 8. sad angel zice:

  Îmi e teamă că Alinei să nu îi stea mintea la Radu. Îmi e teamă că îi plac bărbații care o resping
  Sper ca Emil să nu facă o regie cum crede Sergiu. ..

  Apreciat de 1 persoană

 9. sad angel zice:

  Oricum nu mi-a plăcut materialul cu Alina și Emil, prea îl respingea. …. nu știu ce să mai cred.
  Deocamdată tot pe ei îi votez. Dar nu știu ce sa mai cred. Pot să mai zic că Alin și Cosmina ar fi frumoși împreună. …

  Apreciază

 10. sad angel zice:

  Alina și Mari au discutat, iar Alina i-a zis lui Mari că a fost acuzată de ceilalți că se ținea de mână cu Emil în direct, când de fapt el a luat -o de mână. .
  E și mătușa Alinei prin Skype, l-a criticat pe Marian și a mai zis că să îi dea și lui Dumnezeu ce îi da Alinei, ea a zis că Alina e pusă la zid de toți.
  Sergiu o critică Ft urât pe Alina, halal prieten … Doamne ferește, o critica ca și cei din casa.
  Am înțeles de la Alina că i-ar fi zis lui Mari că Sergiu o ținea în brațe în mașină, dar că în casă stătea la nu știu câți metri de ea.

  Apreciat de 1 persoană

 11. sad angel zice:

  Cu ce drept zice Ionut că Alina are o problema? …..
  Poate și Emil i-a greșit.
  Când o ieși din competiție, Alina ae trebui să se uite la urzeala în reluări și să vadă ce „prieten ” îi e Sergiu. O îngroapă, e Radu 2, parcă se RĂZBUNĂ.
  Mut la Hercai. ..

  Apreciat de 1 persoană

 12. Mary zice:

  Buna in noapte, frumoaselor! Dragilor, nici nu mi vine sa cred cat este ceasul. Sper ca a trecut cu folos.
  V-as intreba de emisiune, dar nu prea stiu ce sa va intreb. Cine a mai ramas singur/e? Alin care i-a facut promisiunea Adelinei. Si ii si inteleg intr-un fel; baiatul vrea sa se convinga singur cum este cu Adelina intr-o relatie afara. Cosmina care se lasa in umbra, in contradictie cu prezentarea ei de la intrare. Si Radu pentru pt care concursul s-a incheiat.
  Emil tot incearca sa afle amanunte de la Alina, un fel de cunoastere care Alinei vad ca nu-i place. N-are nici o sansa cu Alina si nu cred ca ar fi fost fata potrivita pt el in casa.
  Izabela careia ii cam place postura de bolnava. Nu ca este bolnava. dar daca acum s-a tot aflat si Blaze este acolo, de ce nu? Maria cu Liviu, gelozie dupa ce au fost la hotel. In mod normal asta ar fi trebuit sa le intareasca increderea unul in celalat. Pe Andreea aproape ca nici n-am mai vazut-o prin casa. In sfarsit, Bogdan cu Anamaria au aparut si ei in primplan. Am avut impresia ca Bogdan a stat cu fete inainte de a intra in casa, nu doar doua luni cum spune el. Parca a avut doua relatii de lunga durata, una in tara si alta in Anglia. Totusi, daca ar fi sa ma leg de acest amanunt de ce a durat doar doua luni acel parteneriat cu acea fata!? Pare cam putin pt un pas hotarator de a sta cu cineva impreuna. S-ar putea ca Bogdan sa nu fie atat de deschis intr-o relatie, si nici foarte tolerant.
  Geo, Romina de data acesta a punctat foarte bine. Si pt ca mi-ai adus aminte de familia Comanici; Ce sa faca Romina cu Cristian? Eu zic ca Romina a prins bine aici la Mireasa. Poate parea Ionut mai prostut, dar inspira mai multa incredere…si parca se si potrivesc. Eu nu m-am dus atat de departe cu basarabencele, dar am observat( am m ai spus) ca au obiceiul de a fraieri intr-un fel. Am observat ca foarte multi de acolo vin cu acest ” dar” al puterilor paranormale, bioenergeticeni ..astrologi. Vad ca le place latura asta de a fi diferiti. Si pt ca acum ma gandeam pe cine cunosc de acolo, imi aduc aminte de Emilia cu Nicolae de la MPFM. Nu m-am putut atasa de fata aia deloc, tocmai din acest motiv pe care il spui.
  Anita, cresc puisorii la fel cum ne trece noua timpul. Tu n-a vazut vanturelul, eu n-am vazut tatal puiului de Acvila. Chiar ma intrebam daca si acolo sunt doi care au grija de pui la fel ca la barzuce. Imediat incep sa invete sa zboare si pleaca.
  Pup.
  Noapte cu ingei!

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Bună dimineața, te citesc, nu am somn, am dormit bine de la 11 la 4,30,m-am trezit cu o mare grija, de a umple cada cu apa, fiind lucrări azi, se va opri în zona mea.
   La emisiune nu ma uit,, nu pot comenta, doar ca citesc pe fiecare aici, despre șoimul tata nici eu nu l-am văzut, dar cine știe dacă nu este chiar el ca nu sunt diferiți cred, la fel poate și la vulturei. Poate ca nu mai stau amândoi în cuib cum stau berzele care astea sunt unité pe viata.! Ăilalți or fi infideli!

   Apreciat de 1 persoană

 13. sad angel zice:


  Bună dimineața, 14 grade, soare și nor

  Apreciază

 14. sad angel zice:

  17 grade, nor, a plouat puțin, eu sunt sătulă de vremea asta. Vreau vară, s-au schimbat anotimpurile. . Ne-au afectat producția de la atâtea ploi. Nu sunt normale atâtea ploi vara.

  Apreciază

 15. sad angel zice:

  Acum e nor amestecat cu soare. …..

  Apreciază

 16. sad angel zice:

  18 grade, nor, au fost și picături

  Apreciază

 17. sad angel zice:

  Mamele nu sunt la vedere

  Apreciază

 18. sad angel zice:

  Izabela iar dramatiza că vai toată lumea o judecă, vorbea cu Blaze, că vai toată lumea o judecă pt că el renunță la ciocolata, țigări pt ea. Plângea, Blaze încerca să o liniștească, ea i-a zis că nu trebuie să renunțe la nimic pt ea.
  În direct, Simona i-a zis Izabelei să nu își mai dea lavaliera jos, iar Izabela s-a contrazis cu ea.
  Cred că Izabelei îi cam convine situația, că i se permite cam multe. Și are și mult tupeu.

  Apreciat de 1 persoană

 19. sad angel zice:

  Romina o trăgea de limbă pe Alina, despre Emil, Alina îi răspundea, dar totuși rezervat și i-a zis că nu poate să spună o părere clară că trebuie să îl cunoască.
  Liviu, Maria și Marian au început să latre la Alina în direct, iar Emil i-a luat apărarea.
  Pe alt material, Radu a avut tupeul să îi reproșeze Alinei că vai nu l-ar fi salutat, că vai parcă ea ar fi zis că nu vrea să îl cunoască pe băiatul nou, iar Alina era întoarsă cu fața înspre el , când se contrau.
  În direct, Emil a zis că e ofticat că el a intrat în casă. Simona a adus în discuție limbajul corpului Alinei , că era îndreptata spre Radu, Izabela și Blaze au început să latre și ei ca să nu adoarmă.
  Poate Alina l-o mai place pe Alin, dar Emil dacă se străduie o poate vindeca de Radu, Alina și Emil se țin de mână, …
  Mai pune și Simona paie pe foc și așa Alina are mulți dușmani în casă.

  Apreciat de 1 persoană

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.