Comentarii NPM5 pag.2

Această prezentare necesită JavaScript.

323 de răspunsuri la Comentarii NPM5 pag.2

  1. when i was a kid, i love to receive an assortment of birthday presents such as teddy bears and mechanical toys,

    Apreciază

    • anitanna zice:


      >Imi privesc paginile de pe blogul ,Cafeneaua…. si zambesc ; e atata culoare si atata caldura , atatea ganduri frumoase si atatea urari de bine, incat ele s-au transformat intr-o adevarata lume …asa mi se pare mie; Eu nu am prea mari pretentii…ca altele ,ori altii!? 😛 : …ma bucur de ceva cat de mic,nesemnificativ,fie o imagine,un gand simplu,dar sinncer…orice!? 😛 :
      Si-n fiecare din ele este o parte din voi , cei ce pasiti alaturi de mine , indiferent daca e viscol sau o zi cu soare , indiferent daca sufletul va este usor sau sunteti sufocati de griji , indiferent daca eu am ce sa va dau in schimb , sau nu .
      Aceasta nu este o lume virtuala , e prea multa daruire ca sa fie o imitatie a adevarului , e prea multa intelepciune ca sa nu fie la fel de vie ca si lumea in care ne purtam pasii si intamplarile .
      Traiesc bucuria pe care mi-am dorit-o intotdeauna , aceea de a fi prezenta intr-o lume nascuta si reinnoita de oameni ce ajung cu sufletul pana la cer , iar de acolo se intorc cu daruri , pe care le aseaza in sufletul meu .
      E bucuria pe care imi doresc sa v-o aduc si eu , cum pot mai bine . . daca va place ori nu,daca o acceptati sau nu..depide doar de voi,dragi trecatori pe aici….
      Sa fiti binecuvantate,i !
      BUNA DIMINEATA,TUTUROR!
      Comentariul este excelent,draga Tina,cuprinde adevaratul tablou al celor petrecute in acest concurs.. :P:;mi-as dori sa trumfe frumosul,binele, adevaratele valori morale ale unor tineri de astazi ,cat si cum vom reusi ,vom afla peste cateva ore… :P: Noi,trebuie doar sa votam…mereu… :P:  photo 823acdd2-fcbc-4438-8535-ac213485a13f.jpg. Va asteapta cafeaua diminetilor de vara… aromata ,placuta al carei miros este amestecat cu cel al aerului prospat,curat de iarba si flori si insotita de cantec de gugustiuc matinal, aceste pasari cantatoare cu ale caror tril ❓ ,strigat? :P: inveselec linistea diminetilor mai ales… !? :P: cand totul pare a fi adormit,amortit!? :P:
      O zi excelenta malturi de cei dragi!
      Sa fiti binecuvantate!

      Apreciază

  2. Pingback: URL

  3. Zella Waskom zice:

    Nice article the best one I found on Yahoo

    Apreciat de 1 persoană

  4. I am curious to find out what blog system you are utilizing? I’m experiencing some small security issues with my latest site and I would like to find something more secure. Do you have any recommendations?|

    Apreciază

  5. You should be a part of a contest for one of the finest websites online. I’m going to highly recommend this web site!

    Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.