MIREASA PENTRU FIUL MEU ,sezon nou

­čî╣­čŹüÔśĽ Bun venit ­čŹÇpd_p8ux4gd6ksavqnqyf6jhht-i0-puyv9stevntooz_h9rjyv5mba

Aceast─â prezentare necesit─â JavaScript.

http://www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro/

7.725 de r─âspunsuri la MIREASA PENTRU FIUL MEU ,sezon nou

 1. Adi zice:

  La meci suntem in prelungiri, mai sunt 3 minute de care, normal, nu romanii profita, ci danezii care lupta pana la ultima secunda…. Acum suntem in atac ….Da doamne sa dea danezii un autogol

  Apreciaz─â

 2. Adi zice:

  Sorry…. nici danezii n-au marcat….asa ca meciul se termina la egalitate de rateuri ­čÖé …ha ha …si la goluri de …aer ­čÖé

  Apreciaz─â

 3. Mary zice:

  Delia cred ca a fost o norocoasa la viata ei. Plus de asta s-a descurcat frumos in cariera ei, n-am prea vazut-o sa faca compromisuri. A tras pe la concerte si a fost inspirata sa faca alegeri bune. Acum este si casatorita si se pare ca are in spate un om destul de inteligent si intelegator ca sa le mearga bine.
  Concursurile acestea sunt dure si pentru oameni mari. Chiar inainte am vazut un tanar care de la emotii i-a fost rau cateva ore. La copiii ar fi foarte simplu daca i-ar recompensa cu ceva jucarii sau obiectele care lor le-ar placea foarte mult. Sau cu excursii in locuri de joaca. etc. Sa nu plece chiar fara nimic si eu cred ca s-ar bucura.

  Apreciat de 1 persoan─â

  • Adi zice:

   De delia imi place, cred ca este cea mai sincera din breasla ei . Personalitatea de care beneficiaza si faptul ca mereu este pozitiva o ajuta in cariera foarte mult, atrage admiratori , dar si compozitori buni…..-pentru ca de ceva vreme are numai hituri in repertoriu…. Pentru copilashii care n-au mers mai departe sunt asigurate nuste cadouri, un fel de statie profesionala de cantat care ….costa destul de mult….

   Apreciaz─â

 4. Adi zice:

  Am dat de live-ul asta al Edith si Ali & familia Editei…de la catel la purcel…ha ha….Din cate au spus, traiesc impreuna, ….dar nu stiu pana cand ca mi se pare prea monotona atmosfera …nu transmit niciun fior ….

  Apreciaz─â

 5. Mary zice:

  Aceleasi probleme cu parintii. Ma refer ca saraca Edith si in emisiune trebuia sa-i cenzureze.

  Apreciat de 1 persoan─â

 6. Mary zice:

  Mie mi se pare o atmosfera degajata si armonioasa.

  Apreciat de 1 persoan─â

  • Adi zice:

   …da, parca prea relaxata,… mai ales din partea lui Ali ­čÖé …oare sunt intretinuti de familii?

   Apreciaz─â

   • Mary zice:

    Ai vazut cati pupici i-a dat Edith lui Ali? Ali este un alintat si ar fi pacat daca ar da cu piciorul unei asa fete. Plus de asta ii vad foarte buni parteneri de drum. Singura problema ar fi ca Ali sa nu se plictiseasca de Edit si sa caut in viitor o noua Georgiana.

    Apreciat de 1 persoan─â

    • Adi zice:

     …asta zic si eu, mai ales dupa ce-si va face un rost ca ….obtinerea carnetului de conducere si cine stie ce job,…. lucruri care ii va conferi o siguranta financiara si materiala ca sa-si permita aventuri …..

     Apreciaz─â

 7. Mary zice:

  Adi, mi-au placut. Inclusiv d-nul Marin.

  Apreciat de 1 persoan─â

  • Adi zice:

   …mie nici nu-mi plac, dar nici nu-mi sunt antipatici….. par oameni simpli si normali, …eu inclin mai mult spre cei mai ciudatei…. ha ha ….

   Apreciaz─â

   • Mary zice:

    Familia Edithei este putin limitata( genul acela de oameni care stau in fata scari si povestesc sau stiu totul despre vecini) dar Edith a avut parte de iubire din partea lor. Desi acolo sunt probleme de alcool si violenta Edith a avut norocul sa fie iubita si libera.

    Apreciat de 1 persoan─â

    • Adi zice:

     …da, Edith este de apreciat ca a mers mai departe…cu scoala, serviciul si uite….chiar competitia, desi putea sa-si ia lumea-n cap….ceea ce Ali a si facut, pierzandu-si rostul….si timpul cu tot felul de nimicuri….munci fara perspectiva…..ambitia lui, din pacate nu-i una care sa-l faca sa lupte ca un barbat …probabil realizeaza si ekl ca doar langa Edith are sansa sa inainteze mai repede in ale … vietii….

     Apreciaz─â

 8. Mary zice:

  Somn lin, Adi.

  Pupici, Anitanna.

  Apreciat de 1 persoan─â

Se poate comenta aici! Va multumesc si bun venit!

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare / Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare / Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare / Schimb─â )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul t─âu Google+. Dezautentificare / Schimb─â )

Conectare la %s