E PRIMAVARA!

E PRIMAVARA.....!!!!Splendoarea florilor,bucuria pasarelelor la rasaritul soarelui,surasul de femeie indragostita,strangeti in inima toate aceste picaturi cazute din cer si veti vedea ca se vor preface intr-un izvor care curge spre…..INFINIT…sau mai bine zis: VIATA VESNICA!

696 de răspunsuri la E PRIMAVARA!

 1. anitanna zice:


  „Prima floare înflorită pe Terra a fost o invitaţie la un cântec încă nenăscut.”
  citat din Rabindranath Tagore

  Să crezi în dragoste, chiar dacă-i izvor nesecat de durere. Nu-ţi încătuşa nicicând viaţa inimii tale.


  – Nu, nu, prietene al meu. Vorbele tale sunt întuneric şi nu le pot pricepe.

  – Iubita mea, sufletul nu este făcut decât să trăiască între lacrimă şi cântec.
  – Nu, nu, prietene al meu. Vorbele tale sunt întuneric şi nu le pot pricepe.l

  – Bucuria are viaţa scurtă ca picătura de rouă.
  Atunci când surâde, moare.
  Durerea este puternică şi de neînfrânt.
  Lasă fiorii dragostei să-şi trezească din nou lacrimile durerii în ochii tăi.
  – Floarea de lotus

  voieşte mai bine să se răsfeţe o clipă doară în lucirea soarelui, ca apoi să moară, decât să trăiască veşnicia iernii într-un biet mugur.
  – Nu, nu, prietene al meu. Vorbele tale sunt întuneric şi nu le pot pricepe.
  poezie de Rabindranath Tagore din Grădinarul

  https://anitanna.wordpress.com/
  O zi de sambata in nunante de mult galben in cafenea…reusita !
  Se apropie Sarbatoarea Sfanta a Floriilor….!
  Zi cu binecuvantari !

  Apreciază

 2. anitanna zice:

  Premergătoare Sfintelor Paşti, Duminica Floriilor este sărbătoarea care ne aminteşte de intrarea Domnului Iisus în Ierusalim. Totodată, Floriile deschid săptamâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşti, cunoscută sub numele de „Săptămâna Mare”, după cele 40 de zile de post.

  Intrarea Domnului în Ierusalim – 2 aprilie, anul 33

  În acea duminică intra în Ierusalim Fiul lui Dumnezeu, Domnul Iisus. Drumul de la Ierihon la Ierusalim trecea peste Muntele Măslinilor şi mulţimea de oameni adunată, spun exegeţii, nu era doar din Ierusalim. Pe Iisus Hristos îl urmau orbii surprinşi de strălucirea luminii, bolnavii întremaţi, cei eliberaţi de locuirea răului sau cei care asistaseră înmărmuriţi la învierea lui Lazăr. Poporul l-a întâmpinat pe Iisus cu ramuri de finic şi de măslin, strigând: „Osana! Bine este cuvântat Cel ce vine întru numele Domnului!” pentru că oamenii simţeau că însuşi Dumnezeu a venit în lume, a păşit printre ei, pentru a aduce mântuirea lumii. A fost singura oară în viaţa sa lumească, când Iisus a acceptat să fie aclamat ca Împărat, ca să fie recunoscut după Lege că este Mesia Mântuitorul lumii. Pe Muntele Măslinilor a rostit Mântuitorul Cuvântarea despre viaţa veşnică şi a petrecut ultimele nopţi de dinaintea morţii Sale, iar la poalele muntelui, în Grădina Ghetsimani, a fost locul de linişte şi rugăciune pentru Iisus şi ucenicii Săi după Cina cea de Taină. Şi tot de pe Muntele Măslinilor a avut loc Înălţarea la Cer a Domnului.

  De Florii

  Ziua de Florii este sărbătorită cu bucurie de către creştinii ortodocşi, dar şi cu înţelegerea faptului că zilele ce urmează din Săptămâna Mare sunt unele ale tristeţii. De Florii, creştinii duc la biserică ramuri înmugurite de salcie, ce urmează să fie sfinţite de preot. Salcia aminteşte de ramaurile de măslin, cu care Mântuitorul Iisus Hristos a fost întâmpinat la intrarea în Ierusalim.

  Ramurile de salcie

  Semnifică gestul de smerită aplecare în faţa Domnului Iisus Hristos, dar şi biruinţa vieţii asupra morţii. În tradiţia populară, ramurile de salcie sunt un simbol al fertilitatii şi vegetaţiei de primăvară. Ele amintesc, de ramurile de finic şi de măslin cu care a fost întampinat Domnul Iisus în Ierusalim. De asemenea, salcia invocă sentimentul de tristete, dar şi de mângâiere sufletească, fiind pusă în stransă legătura cu Fecioara Maria. Ramurile sfinţite de salcie se pun la icoane sau deasupra uşii şi sunt folosite, în timpul anului, ca leac împotriva bolilor sau ca mijloc de apărare împotriva dezastrelor naturii.

  Legenda salciei

  Legenda spune că, în timpurile în care Iisus era răstignit pe cruce, Maica Domnului, plângînd, şi-a pus opinci de fier, a luat un toiag de oţel şi a plecat să-şi găsească fiul. Pe drum, a ajuns la malul unei ape curgătoare vijelioase. Acolo, ea s-a rugat la toate plantele din jur să o ajute să treacă apa, însă niciuna nu s-a îndurat de lacrimile ei. Doar salcia şi-a aplecat o creangă şi a ajutat-o pe Maica Domnului să treacă pe malul celălalt. Drept răsplată, salcia a fost binecuvântată cu rod şi fertilitate, primind şi darul de a nu arde niciodată. În semn de mulţumire, Maica Domnului a hotărât ca ramurile de salcie să fie duse la biserică, în ziua de Florii.

  Florile

  Ocupă un loc aparte în această zi. Legendele populare spun că doar în această zi a anului, florile au suflet şi simt. De aceea, înainte de a rupe o floare, este bine să-i fie cerută iertare pentru gest. Tot de Florii sunt sărbătorite persoanele cu nume de floare, iar obiceiul de a oferi flori este considerat o urare ce atrage după ea norocul.

  În sâmbăta Floriilor

  Se cinstesc morţii. În unele zone din Ardeal, în sâmbăta floriilor, mormintele sunt curăţate, stropite cu apă sfinţită şi împodobite cu lumânări aprinse, crenguţe de salcie sau mâţişori, cum se numesc aici. Tot atunci se fac pomeni pentru odihna sufletească a celor morti. Potrivit cercetătorilor, în Ardeal există o altă poveste a salciei.
  Se spune că Maica Domnului, vrând să facă o cunună din salcie, pe care să o pună pe capul Mântuitorului în locul coroanei de spini, a rugat o salcie să se plece, ca să poată lua câteva ramuri. După ce a făcut cununa, s-a dus la cruce Mântuitorului, dar nu a fost lăsată să treacă. De aceea se crede că salcia are crengile plecate.

  Apreciază

 3. anitanna zice:


  La multi ani,Camelia-Kmy!

  Salutare la toate florile dragi din Cafeneaua „Trandafirul Rosu”!
  Bine v-am găsit în Duminica Floriilor !
  Aceasta zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii ce ne bucură viaţa cu zâmbetul şi dragostea lor, o zi de sarbatoare incarcata si de alte semnificatii si fiind o zi de sărbătoare creştinească, fie ca Dumnezeu să ne binecuvanteze si sa ne ocrotească familiile şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla !
  Tuturor care-si sarbatoresc onomastica, sa fie binecuvantati cu sanatate viata lunga si frumoasa, sa fie veseli ca au motive de sarbatoare in fiecare zi!!!!
  O zi minunata de Florii, suflete dragi !
  Cu drag si pretuire!!!!
  Puici! ❤

  Apreciază

 4. anitanna zice:


  ,,Într-un petec de lumină,
  Prinde gândul rădăcină.
  Şi tot creşte, creşte, creşte
  Şi deodată înfloreşte.
  Dumnezeu îi dă putere
  Şi din floare, curge miere.
  Dumnezeu pe buze-o pune
  Şi devine rugăciune.
  Şi deodată înfloreşte”
  La multi ani pentru o floare speciala !
  Draga noastra, Sad-LACRAMIOARA

  ,astazi si mereu, razele soarelui, adierea vantului, …stropii de ploaie si tot universul tau sa-ti fie hrană, viață, trăinicie și putere,…..ca sa-ti protejeze… puritatea, frumusetea si bucuria sufletului pentru a ramane mereu inflorit !
  LA MULTI ANI TUTUROR …FLORILOR DIN LUME !
  Pupici dragi! ❤

  Apreciază

 5. anitanna zice:


  DUMNEZEU ESTE LUMINA SI IUBIRE !


  Apreciază

 6. anitanna zice:


  Sunt sensibil la iubire.
  Sunt sensibil la durere.
  Sunt sensibil la mări.
  Sunt sensibil la cărți.
  Sunt sensibil la suferință.
  Sunt sensibil la generozithate.
  Sunt sensibil la indiferențe.
  Sunt sensibil la vieți.
  Sunt sensibil la momentele care nu vin înapoi.
  ………………………………………..

  Apreciază

 7. anitanna zice:


  Te asteptam cu o cafea romata si fierbinte !
  Doar un gand va las.. o constatare sa-i zicem fiindca suntem multi care venim in intampinarea celor dragi cu astfel de ganduri:ca e de frumos si bine,de prietenie si bunatate,de tacere ori iertare,de aducere aminte,de dor si drag.. 😕 … fiecare ce simte in acel moment ,in acea clipa , ca despre ea vorbim…
  Stim ,cum ca…cel mai de pret dar,lucru din lume este,CLIPA !
  Esta a ta,ACUM !
  Foloseste-o ,descoperind ceva nou chiar frumosul din acest topic,de pe blog,fiindca este doar pentru tine !
  NU te multumeste?
  Ai alte asteptari ?
  Te las pe tine sa faci mai mult,mai frumos,mai bine…dar arata-mi si mie !
  Ma inclin !
  Sa vii mereu in lume cu sufletul plin de farmecul frumusetii,a frumosului absolut si sa faci in asa fel incat aceasta frumusete din „suflarea ta”…sa umple sufletele celor insetati de frumos …
  ….sufletele celor care au uitat ca exista frumusete… (chiar si in simplitate nu in sofisticat,elevat )
  si s-o arati acelora care nu au deslusit-o inca …
  …ori nu au observat-o…
  si care trec pe aici in cautarea ei….. e ceva frumos !
  O trecere de o clipa,o sedere minunata in aceasta zi demiercuri in nuante de mult mov sa ai in cafeneaua noastra de suflet !
  Multumesc pentru vizita voastra.. sunteti mii si mii ,dar va rog:AUTENTIFICATI-VA LA WP . !

  Apreciază

 8. anitanna zice:

  Astazi,2 mai 2019…Ziua tineretului era sarbatorita odata… 😕 😛 ❤
  Soarele a rasarit la orele 6:02 si va apune la orele 20:22 ;
  Au trecut 122 zile din an si au mai ramas 243 :
  Suntem in saptamana a 19-a din an;
  A venit si luna Mai-Florar.. cu vijelii,ploi si tornade … 😛
  Inca nu am simtit adevrata primavara…doar in sufelete sa ne fie aciuata… ca afara se intampla fenomene extreme de la o z la alta… !? 😛

  Doamne ajuta-ne !

  Va doresc o luna…
  Mai buna
  …mai frumioasa…
  mai placuta…
  mai intelegatoare…
  linistita …
  Toate cele bune si sa auzim doar de bine … !
  Cu pretuire !

  Cafeaua va asteapta !

  Apreciază

 9. anitanna zice:


  Nu orice zi poate fi buna,dar exista ceva bun in fiecare zi…. 😕 😛
  nu credeti?
  ” O, cât de pieritor e omul, încât chiar acolo unde are certitudinea că existenţa lui înseamnă ceva, acolo unde lasă cu adevărat urma prezenţei lui, în amintirea, în sufletul celor care îi sunt dragi, chiar şi acolo urma aceasta trebuie să se stingă şi să dispară, şi asta cât mai curând.”

  Seara,momentul zilei cand ne intoarcem la cei dragi !  Apreciază

 10. anitanna zice:


  Am mai spus-o..va inflori socul,mine-poimane…

  Vom face si socata… 😕 ca deh…e primavara !
  Sa nu uitati ca :
  …atunci cand daruiesti,cerul iti umple inima…
  Dan Surducan
  Asa ca..sa daruim ceva, din ce ne prisoseste… 😕 chiar .. 😕
  O zi buna,cu tonuri de rosu sa aveti !

  Apreciază

  • anitanna zice:


   Oricât de grea ţi-ar fi câteodată, poart-o mereu în braţe, cu grijă, aşteapt-o să respire, să plângă, să râdă,
   să crească, să rodească…
   Iubirea ,chiar dacă uneori crezi că nu mai e loc pentru asta în lume…
   Ea e cea mai prețioasă. E a ta.
   Bună dimineața, inimi! ❤

   Apreciază

 11. anitanna zice:


  Intotdeauna sa faci cafea in plus asa ma indemna o buna amica care odata trecea mereu pe aici.. 😛 ……fiindca nu poti sti cine isi doreste sa o bea la ora asta cu tine… 🙂 !
  Nu stiu daca mai este de aceeasi parere… 😛 e mult de atunci sunt chiar ani,vro 6 ???….asa cum nu stiu daca mai are obiceiul de a mai trece pe aici ? 😛

  In fiecare din postarile pe care le afisati pe profilul meu , este o parte din voi , cei .cele ce … ” pasiti ” ….alaturi de mine , indiferent daca e viscol cald,e frig ori ploua sau este o zi cu soare , indiferent daca sufletul va este usor sau sunteti sufocati de griji , indiferent daca eu am ce sa va . ❓ . dau in schimb , sau nu … !
  Pentru voi,bun venit..darul meu este gandul drag si bun care sa va insoteasca pretutindeni,alaturi de sanatate si mult noroc !

  Apreciază

 12. anitanna zice:


  https://i58.servimg.com/u/f58/19/61/71/78/_vqyuz10.gif Va invit la un cea fierbinte si aromata fiindca la cum este vremea de-afara merge de minune…
  A venit in plina primavara…iarna !

  HRISTOS A INVIAT !

  ” Viața este o ciudată comedie care amestecă împreună și dureri și bucurii, punând lacrimi lângă zâmbet, punând zâmbet lângă plâns.”
  Alexandru Macedonski
  Alaturi de ea ganduri,ganduri …si te indemn:nu te feri sa plangi. !
  Licoarea din cupa vietii ar fi prea dulce si searbada,daca nu ar fi amestecata cu cateva lacrimi amare…
  Dupa amar stim cu totii ca dulcele e mai dulce …
  Fiti doar,IUBIRE !
  O zi de miercuri in nuante de mov cu reusite cu suflete linistite,calde si multumite !
  anitanna

  Apreciază

 13. anitanna zice:

  Nu ma mira sa stiti ?!…
  dar,sa ne reamintim,e bine 😛
  Fenomenala este dragostea rezistenta atunci cand trupul s-a ofilit,cand adrenalina si estrogenul s-au risipit si cand tot ce mai ramane este parfumul iubirii autentice.


  Curajul de a imbatrani impreuna este mai admirabil ca dragostea fierbinte din primii ani ai rasaritului in care tot trupul nostru bombardat de hormoni ,ne ajuta !….

  Viaţa e în tine cu tot materialul ei
  brut, aşteptând descoperirea esenţelor ei şi transfigurarea lor prin chimia creaţiunii literare. Dar între timp, cu toate că nu mai participi la viaţă ca până atunci, nu mori, nu te îndepărtezi de ea, n-o uiţi. O trăieşti numai marginal ca spectator.
  Ionel Teodoreanu în Lorelei

  Condiţia dragostei este să caute, nu să descopere, să vrea să ştie, fără să afle, să fie ritmul unei continue mişcări spre un orizont mereu văzut, dar mereu îndepărtat.
  Mai mult decât curiozitate: nostalgie.
  Ionel Teodoreanu in Lorelai
  ……………………………….
  „Stii sa asculti?
  Auzi vântul la fereastră?
  Auzi păsările care pleacă şi se întorc, ducând şi aducând primăvara?
  Ştii ce-i nostalgia?
  Priveşti uneori pe fereastră fără să vezi nimic? Sunt pe acolo şi într-acele, fără fiinţă, o apropiere şi o îndepărtare în preajma ta.
  Gândeşte-te la mine ca la o stea desprinsă din tine şi dusă în întunericul fără fund.

  ……………………….
  “Dac-ar fi fost să trec printr-o pădure cu lupi ca să ajung până la tine, aş fi ajuns cu zdrenţele tinereţii mele sfâşiate, dându-ţi ultima ei picătură. De ar fi fost să trec prin ierburi cu şerpi ca să ajung până la tine, cu tălpile goale aş fi călcat pe şuierul morţii mele, aducându-ţi-o să-i închizi ochii. Dar la poarta casei tale veghează dragostea – şi mi-am tras paşii înapoi ca la ieşirea cu icoană din biserică. Cânt răguşit pe sub ferestrele casei tale, cum cântă copiii italieni pe străzile oraşelor noastre, în mizeria frumuseţii lor cu ochi mediteranieni. Cânt cu mâna întinsă sub cer, ca odinioară cei neîmpăcaţi la răspântii de drum: Ascultaţi, voi toţi, bucuria şi durerea mea.”
  …………………………………..
  “Pe harfa răsturnată a ierburilor tale ,vară,trupul şi sufletul meu sunt începutul unui mare cîntec şi tremurul mîinii care-l caută.”
  “Totul ne desparte pe tine şi pe mine distanţa, oamenii,viaţa şi poate şi destinul.
  Ţi-aduci aminte?
  Ca să-l cunoască pe Cezar, Cleopatra însoţită de un singur credincios a trecut marea cu barca înfruntând-o, s-a lăsat înfăşurată într-un sac ordinar şi dusă pe umeri până în palatul lui Cezar fără ca nimeni să-şi închipuie că într-un ţol purtat pe umeri regina Egiptului vine să-l vadă pe Cezar.
  Iată ce-ţi aduce scrisoarea mea.Nu mă tem nici de zâmbetul tău.Deci nu mă tem de nimic.Sunt ceea ce-i dincolo de fereastra odăii tale:depărtarea.
  Sunt cea mai mică fată a lumii între rândunelele ei fiindcă mă înfăşor în întregul ei necunoscut. Privirea ta nu mă va găsi nicăieri.
  Amintirea ta nu are unde să mă afle.
  Glasul tău nu poate să mă strige şi nu ştie unde.
  Sunt între cele patru zări răspântia lor.
  Cu zece ani în urmă ţi-aş fi spus “cu-cu”.Dar sufletul meu şi-a pierdut glasul copilăriei.”
  Lorelai ………… a-ti citit romanul?
  De ce am ramas atat de fascinanta de aceasta poveste? Poate pentru ca aceasta poveste e deosebita, e din alta lume si m-a facut sa uit catva timp de ceea ce se intampla in viata cotidiana actuala , foarte diferita de cea din roman. De aceea Lorelei mi se pare special, pentru ca acest roman contine esenta, trairea, iubirea sincera si cateva cuvinte care te fac sa visezi si sa relectezi dupa ce ai terminat de citit.

  Concluzionand, as recomanda acest roman celor care doresc sa ia o gura de aer proaspat dintr o lume (cred eu) mai buna si care si doresc sa se umple de prospetime si speranta spre mai bine.
  O zi cu bune si nebune…o zi reusita in final… 😛

  Apreciază

 14. anitanna zice:


  Pentru tine…o zi frumoasa !
  Indiferent unde te afli si de unde vii…
  O duminica excelenta !
  Always smiling ! 😀 😕 😛
  Soare,senin si binecuvantare!

  Apreciază

  • anitanna zice:


   Aţi văzut vreodată un cal nefericit sau vreo pasăre deprimată? Unul din motivele pentru care păsările şi caii nu sunt nefericiţi este faptul că ei nu încearcă să impresioneze alte păsări sau alţi cai.
   -Dale Carnegie
   Have you ever seen a horse or a bird unhappy depressed? One reason why birds and horses are not unhappy is that they are not trying to impress other birds or other horses. -Dale Carnegie

   Apreciază

   • anitanna zice:

    De cele mai multe ori un om are mai multe caractere: unul pe care-l crede el, altul pe care i-l da publicul si un al treilea pe care nici
    unul, nici altul nu-l pot deslusi niciodata, si care e cel adevarat.
    Nicolae Iorga photo abundenta-300×199.jpg

    Un tanar plin de energie,charisma, cu o voce f placuta…
    te invit la o cafea..calatorule de drum….

    Lăsați-vă sufletele să strălucească atât de tare încât lumina lor să-i poată călăuzi pe cei care încă mai trăiesc în întuneric…

    Zi cu soare în inimi să aveți .

    Apreciază

 15. anitanna zice:
  op42sbw74t10lapyon2a „Atat timp cat vei purta un vis in inima ta, nu vei putea sa pierzi niciodata sensul vietii.”
  M Gandhi
  3487
  Buna ziua ,.oameni cu sufletul frumos care treceti prin Cafenea !

  Astazi.e luni,13 Mai-Florar…si ce daca???
  NU sunt cele 3 ceasuri rele…e mult albastru in cafenea,e cald si bine…aroma de cafea,muzica si zambete !
  Va multumesc!

  Sunt oameni pe care îi rogi să rămână dar care îți întorc spatele și pleacă fără să te audă.

  op42sbw74t10lapyon2a

  Apreciază

 16. anitanna zice:


  Pentru o zi frumoasa !
  „Atat timp cat vei purta un vis in inima ta, nu vei putea sa pierzi niciodata sensul vietii.”
  M Gandhi
  Buna ziua ,.oameni cu sufletul frumos care treceti prin Cafenea !
  Ma gandesc uneori cum ca…
  Sunt oameni pe care îi rogi să rămână dar care îți întorc spatele și pleacă fără să te audă.
  Dar… 😕 😛

  Trebuie sa cautam dragostea acolo unde suntem, chiar daca asta ne-ar costa ceasuri, zile, saptamani de deceptii si tristeti. Caci in clipa in care pornim in cautarea iubirii, si ea porneste in intampinarea noastra. Si ne salveaza. ”
  – Paulo Coelho


  „Fa ceva cu timpul…cheltuieste-l cu folos .Inveleste-l in visuri,in pasiuni,in frumos,in prietenie si in dragoste…
  O zi de luni cu lumina,sperante si armonie in suflet .

  Apreciază

 17. anitanna zice:

  Acum sa trec la finalizarea a ceea ce am inceput aseara si nu am reusit sa duc la capat facand-o de pe tableta.. 😕
  Asa ca,dragilor,va propun un poem,frumos si plin de adevar …
  ACUM :


  Atât de puţin durează acum…
  imens labirint e trecutul,
  pictat pe zidu-amintirii de fum
  palpabil se vrea începutul.
  ❤
  Atât de puţin durează acum…
  deja a trecut jumătate
  de suflet întors spre capăt de drum
  şi clopotul inimii bate.
  ❤
  Atât de puţin durează acum…
  şi totuşi secunda ne scrie
  pe chipul pierdut în visul diurn
  poemul uitării de sine.
  ❤
  Atât de puţin durează acum…
  o şansă mai dă poezia
  în cupă o rimă pusă altcum
  revarsă din ea veşnicia
  Poet,avocat,prof.universitar ,Aurora Stef (din volumul „Candele in timp”,Iasi 2011)

  Apreciază

  • anitanna zice:

   INVATA:
   …Cine nu te cauta , …nu iti simte lipsa.. …Cine nu iti simte lipsa ,nu te iubeste …Destinul stabileste cine intra in viata ta…dar tu decizi cine ramane in ea….. …Adevarul doare numai o data , minciuna–de fiecare data cand iti amintesti …Da valoare celui care iti da valoare… …Nu trata ca pe o prioritate, pe cel care te trateaza ca o alegere !
   Va place sa purtati asa ceva?   Bijuteriile cu piatra lunii sunt foarte cautate. Un motiv este faptul ca piatra lunii este o piatra semipretioasa care aduce multe beneficii celui care o poarta si un alt motiv este ca montata intr-o bijuterie aceasta piatra o face sa arate cu totul speciala.
   Despre bijuterii cu piatra lunii se spune ca este absolut ideal de purtat deoarece calmeaza spiritul si nervii. Piatra lunii este receptiva si atrage dragostea. Este folosita pentru a rezolva problemele cu persoana iubita si pentru a face relatia sa fie tot mai prospera. Se mai spune de ea ca este piatra noilor inceputuri. Datorita asocierii ei cu luna efectele pietrei se resimt mai intens in functie de fazele lunii. Legenda spune ca fost o piatra foarte populara in Imperiul Roman iar indienii o considerau a fi o piatra sacra, care aducea mult noroc. In urma cu sute de ani, piatra lunii a fost extrem de populara fiind folosita pentru decorarea unui numar extrem de mare de bijuterii. In prezent sunt bijuterii cu piatra lunii si doamnale doresc sa aiba macar o bijuterie cu aceasta piatra deoarece ea are multe beneficii.
   Aceasta piatra are multe puncte forte, este aducatoare de noroc, ajuta in intuitie, aduce inspiratiei celei care o piatra si ofera protectie.
   Acest colier din argint 925 surprinde prin eleganta si rafinamentul pieselor de piatra lunii atent selectionate, montate cu grija si puse in valoare.
   Nu stiu cum vi se par voua dar mie imi plac si cat de curand imi voi comanda de pe net ceva… ador aceste bijutierii acum..cat am fost tanara purtam margele…perle… :p

   Poate ca nu fiecare zi este buna,dar este ceva bun in fiecare zi !
   O zi buna tuturor si bun venit cu ganduri mereu bune si frumoase !
   O zi placuta!
   Toate gandurile mele bune sunt pentru voi,dragi prietene de pe blog …!
   Racusori astazi -ar putea sa ratati un obiectiv important si sa deveniti irascibil.
   Va sfatuim sa nu va descarcati nervii pe familie. Mai bine cautati cauzele esecului!
   Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.
   O zi de luni reusita 1

   Apreciază

 18. anitanna zice:  Ana
  Ana e pace
  ea nu atinge pământul
  de teamă să nu-i tulbure liniștea
  plutește ca o pânză de borangic
  prin toate încăperile sufletului
  Ana se revarsă ca un izvor
  peste uscăciunea din mine
  mă adapă cu susuru-i lin
  prin toate vadurile-mi seci curge
  și murmură…murmură
  Ana e casa blândeții
  clădită cu dragoste
  ca un cântec de leagăn îmi învăluie
  trupul obosit întru
  har și bucurie deplină
  Ana e ca o pană
  desprinsă din aripa unui heruvim
  ea scrie pe stânca gândului meu
  cu degetele înmuiate în
  călimara divină
  Ana e o amforă
  plină cu stele, iubire și sori
  le dăruiește lumii și tace
  Ana e înger, e zâmbet, e pace
  http://webcultura.ro/ana/
  …………………………

  Apreciază

 19. anitanna zice:

  Nici viitorul, nici adevărul nu se ascund într-o ceașcă de cafea.
  Nu le căuta în zadar.
  Bucură-te doar de aromă și de ce iti ofera viata!
  Image Search
  Bun venit in …cafenea !

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.