CASA IUBIRII

SHOW MATRIMONIAL PE KANALD

4 APRILIE 2022 ORA 10.

2.803 răspunsuri la CASA IUBIRII

 1. sad angel zice:


  Bună dimineața, 0 grade, ceață și inchis

  Apreciază

 2. sad angel zice:

  Am stat puțin pe afară, că burniteaza

  Apreciază

 3. sad angel zice:

  Anca se plângea la Nicoleta că nu se mai regăsește și că vrea să plece, că îi e frică să nu fie doar pasiune între ea și Flavius, că îi e groază când se gândește că părinții ei vor afla ce calvar a trăit ea cu fostul iubit. Nicoleta a încurajat-o să fie tare să rămână si să se adune , că si ea a fost cândva în perioade proaste și că apoi și-au revenit. Nicoleta demonstrează a mia oară ce suflet minunat și curat are.
  Unii băieți o cam criticau pe Anca, Flavius s-a dus la ea, au discutat, el a încurajat-o, până la urmă a făcut-o să și rada.
  Concurenții petrec de ziua României. La mulți ani România

  Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Radu ii râdea în față lui Emanuel că a dansat cu Andreea. Radu ii mai zicea că nu e genul lui Andreea, iar Emanuel i-a replicat că el (Radu) nu e genul Andreei, iar Radu îl contrazicea că ba da, că ei 2 seamănă și că Andreea s-ar uita și la el, iar Emanuel ii zicea că nu e adevărat. Flavius l-a sfătuit pe Emanuel să își testeze iubita ( pe Andreea) .
   Nicoleta și Sorin au împlinit 5 luni de relație, ea i-a dat un cadou, un bilețel și 2 jetoane. Ei se înțeleg de minute, și el e foarte atent cu ea.
   Anca se plângea și la Bianca și Andreea despre situația ei.
   La mine e urât de tot , e un fel de lapoviță

   Apreciază

 4. sad angel zice:

  La mine s-a transformat în zăpadă, e frumos acum că ninge

  Apreciază

 5. sad angel zice:

  Larisa și Ionut se ceartă cu Bianca, Andreea și Anca, pt că, cică ele ar fi spus că cei 2 nu se iubesc.
  Ionut a acuzat -o pe Anca cum că ar fi vorbit cu Diana despre el, cum că ar fi rece cu Larisa. Ionut a amenințat -o pe Anca că nu îi va fi bine. Anca i-a zis că nu l-a vorbit și că, ce a avut de spus, i-a spus Larisei, Anca i-a replicat lui Ionut să nu se mai creadă stâlpul casei, că oricum ea va pleca.
  Apoi Larisa a continuat cearta cu Bianca și Andreea . Bianca i-a zis Larisei că mereu a ținut cu ea și cu Ionut. Andreea a zis că e dezamăgită de Larisa că nu ține cont de prietenie.
  S-a destrămat tabăra hienelor. S-a împărțit în grupuri mai mici. Astia ii atacau pe Sorin și pe Nicoleta fără rușine, și poate îi vor mai ataca.
  Chiar dacă nu mă uit mereu , mie nu îmi pare că Bianca și Andreea i-au greșit Larisei, ci invers.

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Aaaa, o chestie care nu e normală. Larisa în timp ce plângea, zicea că nu îi trebuie prieteni, pt că o are pe Dori la hotel. Nu ar trebui să aibă voie nici măcar să se întâlnească cu ea, darămite să și stea cu ea, pt că și deoarece, Dori ( geamăna Larisei ) e o fosta concurenta, iar alții nu au voie să se întâlnească cu alți concurenți. Și am mai văzut că Larisa e avantajată de multe ori de staff.
   Îmi aduc aminte atunci când Andreea M le-a spus Nicoletei și lui Sorin, că în cazul în care va fi vreunul eliminat nu au voie să se întâlnească.
   De câte ori cere Larisa la cameră să se ducă la Ionut, i se dă voie, dar dacă cere Nicoleta să se ducă la Sorin, e de cele mai multe ori REFUZATĂ. Odată Nicoleta a chemat -o pe Larisa să ceară la camera să se ducă la băieți, ca să vadă dacă i se refuza și Larisei cererea, drept dovada Larisei nu i s-a permis, asta după ce mai întâi a cerut Nicoleta și fusese iar refuzată.

   Apreciază

 6. sad angel zice:

  Concurenții au luat masa.

  Apreciază

 7. sad angel zice:

  Andreea M i-a pus pe concurenți să joace un joculeț, ea le citea întrebări de pe foaie, iar ei dădeau răspunsuri pe table. Cine dădea răspunsul mai aproape de adevăr primea punct, echipa fetelor a câștigat

  Apreciază

 8. sad angel zice:

  La mine a mai fulguit pe seară, dar nu mult

  Apreciază

 9. sad angel zice:


  Noapte bună. ..

  Apreciază

 10. sad angel zice:


  Bună dimineața, 0 grade

  Apreciază

 11. sad angel zice:

  M-am și aerisit azi. 3 grade, ceață.

  Apreciat de 1 persoană

 12. antoaneta52 zice:

  Foarte bine. E rece afara dar ne trebuie aer curat

  Apreciază

 13. sad angel zice:

  Am mai ieșit și după prima parte a miresei, dar am stat mai puțin că e ft frig.

  Apreciază

 14. sad angel zice:


  Noapte buna

  Apreciază

 15. sad angel zice:


  Bună dimineața, 1 grad și ceață

  Apreciază

 16. sad angel zice:

  M-am aerisit și azi, dar e urât totuși afară. Bine măcar că ,m-am mai plimbat și eu în jur de 4 ore prin curte , mult prea puțin față de cât o fac de obicei (când nu e urat ). Aaa, prin gradina nu am mai fost de vreo 3 zile, dar m-am plimbat ori prin fata casei , ori prin spatele ei, ori prin lateralele ei. Azi puteam să mă plimb mai mult, dar a venit vărul meu cu soția lui și am stat la taclale, au venit pt mamaia mai ales, că pe 5 urmează ziua ei. Vă pun eu bunătăți aici de o să vă serviți dimineața, ne-au adus cadouri și un tort.

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Burniteaza foarte fin, nu udă.
   Flavius conversează cu Natalia

   Apreciază

   • sad angel zice:

    Cei 2 au vorbit mai mult despre Anca.
    Emanuel a făcut pe mentalistul cu Claudia, ea era socata cum că el îi ghicea gândurile.
    Nicoleta e încă supărată că unii sunt avantajați ( Ionut – Larisa, Alin -Bianca, Emanuel – Andreea ), dar ea și Sorin, nu . Ea i-a zis lui Sorin că vrea să i-l prezinte părinților după ce se sfârșește sezonul și ca nu vrea să își expună familia bârfelor, că i-ar fi rușine de tatăl ei dacă s-ar săruta în fata lui. Nicoleta a zis că vrea și ea date cu Sorin în alte locuri, nu la părinți, că la părinți se vor duce și după sfârșitul sezonului, ea i-a cunoscut lui familia. Sorin și Nicoleta sunt supărați și de faptul că sunt ironizați. Nicoleta i-a zis lui Sorin să nu dea satisfactie, el s-a plâns la ea ca Emanuel l-a ironizat. Nicoleta i-a zis lui Sorin că ar trebui să se certe și ei ca să fie și ei trimiși la date-uri ca să își lămurească neînțelegerile, fata a zis ironic treaba asta. Ei 2 sunt supărați pe buna dreptate, sunt dezavantajați. Sorin și Nicoleta sunt atacați de majoritatea dintre colegii lor, dar și de staff

    Apreciază

 17. sad angel zice:

  Radu conversează cu Bianca , Andreea și Anca

  Apreciază

 18. sad angel zice:

  Claudia le-a cântat colegilor. Are voce , dar o bufnea rasul. ..

  Apreciază

 19. sad angel zice:

  La un moment dat , Radu și Andreea se țineau se mână, iar Emanuel a fost gelos și le-a reproșat, cei 2 au zis că au glumit,

  Apreciază

 20. sad angel zice:

  Băieții au redecorat casa fetelor, iar băieții pe a fetelor

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.