CA TOT CE TRAIM E CA O ADEVARATA NEBUNIE… ?!Fiecare dintre noi are nevoie de acel om în prezenţa căruia îşi va aminti că-şi trăieşte propria viaţă. Te-aş recunoaşte chiar şi în întuneric după cum taci şi după cum respiri.”

Da,recunosc cum ca mai ieri…spuneam ca suntem cantec,iar astazi vin cu o completare,cum ca suntem uneori si vis. 😀 Da,intreaga noastra viata este un vis.

Ca tot ce traim e ca intr-o nebunie,fantezie si tot ceea ce stim despre noi nu este altceva decat adevarul nostru.Eu,cred una despre mine,iar tu care ma citesti acum, crezi cu totul altceva,gresesc oare ???

Tu afirmi ca ma cunosti bine dar de fapt nici nu ai cea mai mica idee de cum sunt.

Orice om are un vis personal al vietii ,care difera de cel al tau,a altor oameni de langa el.In functie de cum traim, judecand pe altii ori victimizandu-ne de convingerile noastre ne modificam si visul .De aceea visul meu nu va semana cu al tau,cu al sotului ,al copiilor mei ,desigur…. Va fi doar al meu sa stii asta !

O zi cu multe vise …. sa aveti fiecare!

………………………………………….

„Fiecare dintre noi are nevoie de acel om în prezenţa căruia îşi va aminti că-şi trăieşte propria viaţă.

Te-aş recunoaşte chiar şi în întuneric după cum taci şi după cum respiri.”

citate din NicolaeCornescian

11 răspunsuri la CA TOT CE TRAIM E CA O ADEVARATA NEBUNIE… ?!Fiecare dintre noi are nevoie de acel om în prezenţa căruia îşi va aminti că-şi trăieşte propria viaţă. Te-aş recunoaşte chiar şi în întuneric după cum taci şi după cum respiri.”

  1. anitanna zice:


    Paulo Coelho.
    Dacă într-o zi aş putea scăpa de aici, mi-aş putea permite să fiu nebun. …. Iar scurta secundă tot moare şi-nvie…
    …………………
    Trăim într-o lume în care cu cât munceşti mai mult, cu atât te ocupi de mai multe lucruri………………
    Cand ti-ai gasit calea, nu trebuie sa ai teama. Trebuie sa ai destul curaj incat sa faci greseli. Dezamagirea, infrangerea si disperarea sunt unelte pe care Domnul ni le-a dat ca sa ne arate drumul.
    ………………………
    Trebuie sa uitam ce credeam ca suntem pentru a putea fi intr-adevar ceea ce suntem.\

    Apreciază

  2. anitanna zice:

    Ne trezim că a mai trecut o zi, a mai trecut o noapte, a mai trecut un an din viața noastră, fără a încerca să dăm un sens, să-i dăm valoare. Ziua de azi trebuie privită sub spectrul întregii vieți. Se spune că numai de noi depinde ca amintirile noastre să fie frumoase. Și așa este. Experiența poate fi și negativă, dar asta nu ar trebui să ne dea înapoi de la țelul nostru. Zilele pot fi și urâte, cenușii, reci și solitare, dar depinde de noi să găsim ceva frumos în fiecare din acestea. Strălucirea, puritatea, frumusețea este adânc inserată în inime noastre. Dacă sufletul vede dincolo de ” urâțenia ” și ” murdăria ” vieții , va ști să rămână la fel de tânăr și puternic pentru totdeauna.
    Dacă inima noastră mai poartă încă parfumul speranței și al credinței, acestea ne va încălzi interiorul pentru întreaga viață. Numai reușind să dăm un sens vieții noastre, numai încercând să vedem partea frumoasă a vieții, numai trăind și simțind fiecare zi , putem spune la final că am avut o viață cu adevărat plină și extraordinară.
    Trăiește fiecare zi ca și cum nu ar exista ” mâine ”.
    Trăiește-o curat, simplu, cu iubire, credință, generozitate și armonie.
    Trăiește-o ca pe un dar unic, dă-i însemnătate, oferă-i momente de vis, fă-o să simtă că-ți aparține și că este un dar binecuvântat pentru tine.

    sursa:Bibi M
    ………………………………

    Multumesc,Bibi pentru trimiterile tale !

    Apreciază

  3. antoaneta52 zice:

    Fiecare zi este un dar si e unica in putinii ani ce ne-au mai ramas sa visam, Doamne!!! Am avut atatea visuri de-a lungul anilor dar ma multumesc, ca si voi cei multi, cu sanatatea de acum , cu copiii buni si cu indelednicirile mele zilnice. Vom mai visa nu spun nu dar nu cred ca mai avem putere si timp, va pup

    Apreciat de 1 persoană

  4. anitanna zice:

    Ceva care sa ne linisteasca !
    Priviti !
    Te uita cum ninge…decembrie???

    Apreciat de 2 persoane

    • anitanna zice:

      Vine o vreme cand te gandesti ca:
      Nu este o fericire să stai singur (a) pe fotoliu într-o cameră modernă ,frumoasă de lux cu șemineu ,să auzi singur sau singură cum trosnesc lemnele în șemineu și să privești în gol pe fereastră derulând amintiri frumoase din vremurile bune când aveai familie ,dragoste, iubire și copii care se jucau in jurul tau… si nici nu este usor.
      Acum,asa vad fericirea… dîntr-o familie cu dragoste ,cu mulți copii ,cu sinceritate ,cu iubire ,armonie,pace sufleteasca…multa liniste …felicitări tinerețe,proftati tinerelelor de tot ce va ofera viata,de putinul pe care-l aveti,pretuiti-l… 😕 😛 … batraneatea traieste din amintiri;copiii sunt plecati in colturi de lume si ocupati cu familiile lor,dragostile lor…iubirile lor..asa este viata…fiecare trecem prin etapele ei !
      Asadar…a venit vremea !
      O zi reusita de duminica !

      Apreciat de 1 persoană

  5. anitanna zice:

    Anna Kiryanova este cunoscută ca unul din cei mai buni psihologi din Rusia. În același timp, Kiryanova a devenit cunoscută atât în calitate de prezentator TV, cât și în calitate de autor de cărți, articole și chiar versuri.
    În acest articol, am decis să le împărtășim cititorilor noștri o viziune neobișnuită a Annei Kiryanova despre ceea ce reprezintă ”neiubirea”.

    Neiubirea – este atunci când nu ai voie să intervii. Să vorbești, să râzi sau să îmbrățișezi persoana. Nu poți vorbi despre ceea ce simți – sunt lucruri neimportante, nu sentimente. Nu poți cere nimic – trebuie să înțelegi că acum este o situație dificilă.

    Oricum nu ai nevoie de nimic, nu-i așa? Nu poți să contezi pe ajutorul persoanei, pentru că oamenii maturi trebuie să facă totul singuri. Chiar dacă au doar cinci ani! Este deja o vârstă suficient de mare. Iar dacă ai 35 de ani înseamnă că ești deja un om bătrân. Și nu trebuie să te îmbraci atât de frumos la o vârstă respectabilă.

    Neiubirea – este atunci când nu ești certat prea tare, dar nici nu ești lăudat. Ești neobservat. Când îți este incomod să mănânci față de persoana apropiată – pentru că el ar putea să-ți spună că mănânci prea mult. Iar ceea ce ai gătit tu, persoana apropiată va mânca fără a spune nimic. Și nu-ți va aprecia efortul pe care îl depui când faci curățenie sau îngrijești florile.

    Neiubirea- este atunci când nu ai voie nimic. Atunci când ești enervant, deranjant, vorbești doar aberații și trebuie să stai doar într-un colț și să aștepți când vei fi scoasă la plimbare. Și nu ai voie să plângi sau să te opui. Stai și așteaptă! Când nu te apără, dar îți spun: Este vina ta! – aceasta este neiubirea.
    Când nu ți se fac cadouri – este neiubire. Când îi pare rău pentru banii cheltuiți pe tine – este neiubire. Nu este ură! Dar uneori este mult mai rău decât ura, deoarece urăsc pentru ceva, de exemplu din invidie. De la ură poți pleca sau să te opui. Neiubirea – este fără motive.

    Chiar dacă ți se spune ”Te iubesc, dar lasă-mă în pace!”. Aceasta și este neiubirea. Și din cauza ei mor oameni. Mai ales bătrânii, copii și câinii. Și adulții sensibili sau care sunt lipsiți de apărare.
    Neiubirea îl face pe om să fie timid, ciudat, urât și mereu încordat; el mereu se teme să strice totul, să împiedice, să enerveze…
    Și nu ai ce face în această situație, trebuie doar să găsești forța să-ți strângi lucrurile și să pleci.
    Sau măcar să conștientizezi clar că aceasta este neiubire. Nu iubire.
    sursa:radiosimplu.

    …………………………………..

    Apreciază

  6. anitanna zice:

    Sa nu uiti draga mea,ca sunt oameni care iti zambesc fara sa te iubeasca ori agreeze..
    Si ca sunt oameni care trec pe langa tine care par ca nici nu te vad,dar carora le pasa… !
    …………………………..

    Un cuvant drag rostit…este un dram de aur !

    Apreciază

  7. anitanna zice:


    Buna ziua, luni albastra din cafenea si celor care-i trec pragul astazi… 😛 !


    De aceasta cantareata ati auzit???
    Impleteste gandul cu cantul si credinta… pentru ca de la gand vin cuvintele,de la ele faptele,iar acestea ne definesc !

    O zi perfecta !
    O zi frumoasa si linistita…cu multe reusite !

    A iubi..inseamna sa iubesti
    ce e de neiubit…
    A ierta este sa ierti,…
    ce e de neiertat…
    A crede inseamna sa crezi
    ce este de crezut…
    A spera inseamna sa speri
    …cand totul pare fara speranta…
    ……………..

    Cuvinte care valoreaza atat de mult !

    Apreciat de 1 persoană

  8. Pingback: CA TOT CE TRAIM E CA O ADEVARATA NEBUNIE………..?! | Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.