BUCATARIA CAFENELEI …

SAM_0133„Rasul este cel mai luminos acolo unde mancarea este cea mai buna.” – Proverb irlandez

BUN VENIT IN BUCATARIA MEA! SPER SA-TI PLACA CE GASESTI!?jwF55mLbaSE6al1h-uA7KdW-cDbLIYohPjX3b0e15GYcDliXUSyIng==DG2qpggwUG7KgdHMNHqX65simI0bnaAyIS2PAG4KA73OlBkLaey_Hw==

Ciorbe. supe, sărmăluţe,
Sosuri calde, chifteluţe,
Pregăteşte iscusit,
Că e meşter la gătit.

A.R.

8.873 de răspunsuri la BUCATARIA CAFENELEI …

  1. anitanna zice:

    Asa ca astazi,dragilor care cititi,va doresc,FERICIRE,fiindca atunci cand a fost ziua ei se pare ca am omis,nu am avut prilejul sa o fac decat pentru cateva domnite…
    Dimineata aceasta insorita,stralucitoare sa va aduca linistea si armonia in suflete !
    De ceva timp fac niste comenturi mai stufoase.. 😛
    Fiecare …. dupa cum ii place si doreste… dua cum gandeste si …viseaza !
    Sper sa nu va plictiseasca !
    Stiti zicala aia…
    eu asa m-am nascut…tu ?????
    Astazi,acum despre suflet… 😕 ❤
    Sufletul este esenta absoluta a fiintei tale,o lumina care nu paleste niciodata si care nu poate fi distrusa de nimeni si de nimic;asa as vrea sa cred;sufletul se spune ca nu imbatraneste odata cu varsta noastra,ca varsta lui nu poate fi comparata cu varsta noastra si ca atare o persoana in varsta poate avea un suflet-copil,sincer,nesofisticat,care stie sa se bucure de iubire,de libertate,indiferent de anii care i s-au adunat la tample.

    Putem afla varsta sufletului nostru in functie de momentul nasterii,asta conform unor credinte vechi.
    Daca ai venit pe lume in primul decan al zodiei tale,te va ocroti un suflet de copil,pur si luminos.
    Daca te-ai nascut in cel de-al doilea decan al zodiei,te protejeaza un suflet-tanar,puternic,ambitios.
    In final,daca iti serbezi ziua de nastere in cel de-al treilea decan,esti indrumata in viata de un suflet-matur,intelept ,liber si curajos.

    Apreciază

  2. anitanna zice:

    BUNA DIMINEATA PRIETENI !
    E zi de vineri si cu ceasuri rele se spune in popor… Very Happy
    Eu nu dau crezare,voi ce ziceti???
    Fie ca aceasta zi minunata de vineri-portocalie-cu senin,soare stralucitor,si in care fiecare raza de soare parca ne aduce o binecuvantare de SUS… sa ne bucure sufletul ,inima …,iar muzica ce o ascult are si ea rostul ei…

    Sper sa va faca placere toate aceste si voua chiar daca sunteti angrenate in diverse treburi si situatii ce nu sufera amanare…
    iar cateodata ai nevoie de un moment de relaxare sa te poti gandi si la ce mai ai de facut…
    Nu suntem roboti… suntem oameni cu trebuinte sufletesti si trupesti de care trebuie sa tinem seama ,nu???
    O zi placuta!
    Un weekend la fel !

    Apreciază

    • anitanna zice:

      Si pentru ca m-am indepartat prea mult de tema topicului….
      Revin:

      Te rog…tu sa nu faci c mine !

      Si daca tot am pomenit de ele,de ciuperci,vreau sa va intreb daca obisnuiti safaceti ciorba de pleurothus si din ciuperci obisnuite se poate…

      Eu,da si o dreg cu smantana vegetala… 😕 😛
      La gust se aseamana perfect cu ciorba de burta si chiar si la aspect !
      Este tare delicioasa…ii adaugi inainte de a o manca:usturoi si otet.
      Iti trebuie si un ardei iute;eu am ardei taiati rondele pusi la borcan din toamna… :?indulciti si a caror iutime s-a diminuat … 😕 😛

      cafeaua asteapta…

      alaturi de o melodie…

      …………………..

      Apreciază

      • anitanna zice:


        Bunatati in bucataria mea!🙋🙅

        Astazi,sarmalute in foi de varza murata si ardei umpluti …la astia ma mai gandesc,cred ca sunt mai buni separati facuti… !😸
        Umplutura am facut-0 din cepa, carne in amestec:psare,vita i porc,oare ce-o sa iasa?,orez,patrunjel verde tocat si marar,nucsoara doar un varf de lingurita,sare si piper,bulion si un ou pun eu. alaturi de ardei capia dat prin masina din toamna si pus la congelat,..si la sfarsit…. multa dragoste ! ❤
        La fierb in cuptor si spre sfarsit le pun suc de rosii… !.
        Va astept la masa !
        Felul intai,ciorba falsa de burta!..😸…am scris sus… 😛

        Apreciază

        • anitanna zice:

          Anto, iubita, ce faci, pe unde te plimbi, se pare ca nu ești acasă, sa auzim de bine…
          Am schimbat schimbarea…
          Ciorba de perișoare, iarăși și sărmăluțele sunt numai cu foi de vita, câteva din varza, fiindcă aceasta nu se mai poate folosi, cred ca de la căldură iernii s-a molesit… O aruncam, nu miroase, are gust f bun, dar este *fff. moale, se rupe nu poți face nimic cu ea..

          Apreciază

  3. anitanna zice:


    SALUT DIMINEATA SI OMUL FRUMIOS DIN EA DAR SI DIN BUCATARIE !
    O…si o cafea alaturi… de toate astea si cate sunt !
    Am mai lipsit,nu am spalat vase (adunate dupa ce m-am culcat,cani,pahare,…,pai am maina de spalat vase…) dar firimituri de strans , am maturat si sters iarasi cu mopul 😛 😀 … la bucatarie)… si am facut cafeaua,e proaspat rasnita si are un miros, demential 😛 …; am renuntat pentru o perioada la cea din capsule.. 😕 😛
    Am pus si lapte..dar o beau dupa acel coktail pe care l-am pus pe pagina PD..dar fara allcool…
    Dimineata reusita si zi linistita,in nuanate obisnuite de mult rosu … 😕 😛 😀 aici se pare ca este senin ca se lumineazabine… si ceva vant usor…… si sunt 0 grade !
    O zi buna ,dragilor!

    Apreciază

Lasă un răspuns la Maria Gheorghe Anulează răspunsul

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.