BUCATARIA CAFENELEI …

SAM_0133„Rasul este cel mai luminos acolo unde mancarea este cea mai buna.” – Proverb irlandez

BUN VENIT IN BUCATARIA MEA! SPER SA-TI PLACA CE GASESTI!?jwF55mLbaSE6al1h-uA7KdW-cDbLIYohPjX3b0e15GYcDliXUSyIng==DG2qpggwUG7KgdHMNHqX65simI0bnaAyIS2PAG4KA73OlBkLaey_Hw==

Ciorbe. supe, sărmăluţe,
Sosuri calde, chifteluţe,
Pregăteşte iscusit,
Că e meşter la gătit.

A.R.

8.768 de răspunsuri la BUCATARIA CAFENELEI …

  1. Maria Gheorghe zice:

    Anto, mai bine nu rămâi tu pe unde pleci!??. Scăpăm și noi de tine și rămâne și bietul om ăla care s-a păcălit, luându-te de nevastă, liniștit și fără grija de a-ți descuia mereu ușa când te-ntorci din expediții.
    Apropos,ce ieste alea cantarole, bre!???. Ciufulii dracului dicționarul și nu-ntâlnii cuvântul ăsta!
    Soțul te întreabă cu finețe că rămâne pe mâna ta, dar vezi că e gând la gând cu mine când este vorba despre expedițiile tale în scop umanitar!?!?!?

    Apreciat de 2 persoane

  2. Maria Gheorghe zice:

    Bine, stai jos!

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Dragilor odată erau, poate ca mai sunt și acum, tot relicve… Gamele, caserole nu de plastic ca acum, din tabla, metal parca, un unchi al meu avea ceva tubular, ascuțit la capete băgată într-o husa și când venea la bunica la tara, la noi, îl umplea cu vin, cu țuică, alta dara, încăpeau 10 l… Era ceva din echipamentul aviatic…. Și bunicul când îl vedea intrând pe porta ne
      spunea ca ,iaca na, iar vine M cu instrumentul, cu gamela….

      Apreciat de 1 persoană

  3. anitanna zice:


    O zi excelenta !
    Beautiful IANUARIE and:
    Love,
    Peace,
    Health,
    Good bless you and family.
    I”m here to wish you……
    Pentru voi ,dragi vizitatori,trecatori-calatori de pretutindeni pe acest site !
    Sa aveti o IARNA MINUNATA !
    Sa fiti binecuvantati cu sanatate,dragoste si multa,multa iubire si intelegere de cei care va stau alaturi mereu !

    Apreciază

    • anitanna zice:

      Ma gandesc,doar cand intru aici,in bucataria cafenelei cum ca:
      …atmosfera din ea ,din bucatarie,trebuie sa fie calda si calma;tot ce se petrece aici(adica ma refer la privit si citit) trebuie sa stimuleze privitorul,acel trecator de care vorbim,amintim noi mereu : 😀 si chiar si pe noi despre care cred ca avem nevoie de asa ceva 😕 !
      Sa dea senzatia de deschidere,de apropiere,sa dea acel sentiment al trairii vietii din plin,sa fie prietenoasa asa incat cel/cea care te vede , ori intra aici, sa inceapa sa zambeasca si sa se relaxeze…usor,usor..sa se degajeze de tot ce este afara 😕
      Asa ca la treaba !
      Incepem cu un ceai fiertbinte si o frumoasa imagine…
      O bucatarie mov,astazi…
      sa fie liniste si iubire,speranta in suflete…
      ce pacat ca este doar virtuala???

      Apreciază

  4. anitanna zice:


    Si totusi… :
    „Pretuieste-ti viziunile si visurile pe care le ai pentru ca ele sunt copiii sufletului tau.”
    Napoleon
    …………
    Si pentru ca ne aflam in bucatarie si este o zi superba de miercuri,insorita …cu cer senin..dar si o zi de post ,va las o reteta !

    Sper sa va placa si sa o incercati cele care nu a-ti facut-o inca !
    O zi placuta !
    Bun venit la noi in suflet…in lumea mea,a noastra… !
    Va mai asteptam !

    Apreciază

    • anitanna zice:


      Vremea de-a fara ma face sa gandesc si mai departe… 😛
      Pe voi nu va indeamna???
      Dragostea presupune un efort mare,pentru a imbratisa un prieten(o prietena) sau un iubit(a),trebuie sa-i pregatesti un spatiu in sufletul si in mintea ta… poti face asta?
      Unde esti tu …primavara ca am nevoie si de alte invataminte… 😕
      Numai tu stii sa ne inveti cum …
      sa iubim
      sa daruim,
      sa iertam,
      sa ne deschidem inima,
      sa inflorim chiar daca nu stim cum,cat si pana cand… ❤ !
      Te astept cu nerabdare !
      Suntem inca atat de saraci !
      Alaturi…o alta bunaciune:

      Fiindca asa-i in bucatarie !
      Zi cu drag,dor si reusite !

      Apreciază

        • anitanna zice:

          Astăzi..
          Ciorba de zarzavat cu taietei
          Spanac 🥬🥬🥬cu, o ceapa, 2-3 căței de usturoi sos de roșii și lămâie. ..
          Un fel de tocăniță… de post..
          Maine dimineață îl pun garnitura la oua-ochiuri… 🍛🍳🧂

          Apreciază

          • anitanna zice:


            Bun venit in bucatarie si astazi incepem cu niste ganduri…
            Dar este verde toata… este zi de joi,a 23-a din anul nou ,2020,din care au mai ramas 343 de zile;
            Soarele a rasarit la orele 8:41 si va apune la orele 18:13… 😛


            Apoi in timp ce reflectam la ele facem pentru cei dragi ce ne-am propus;
            sa nu uitati sa puneti si ingredientul special ca totul sa iasa perfect,aromat,gustos,apetisant…delicios…
            Da,ei bine:
            Am invatat sa apreciez valoarea oamenilor care ma merita. Cei care merita sa ramana alaturi de mine in compartimentul trenului si sa faca acea calatorie in viata langa mine pe mai departe. Viata stie sa dea palme, dar stie sa te si mangaie atunci cand te doare.
            Poate nu iti paveaza drumul cu flori sau covorul rosu, dar te tine de mana si iti sterge o lacrima cu putinul pe care ti-l da in clipa aia. .
            Timpul ne îmbătrânește trupurile…însă niciodată sufletele !
            Îți doresc să ai bucuria de a avea mereu lângă tine pe cineva cu care să împarți anii ce vor urma…

            ………………………………………………..
            “Când nu putem vindeca suntem datori să alinăm.”

            Apreciază

            • anitanna zice:

              Hei …te’ai sculat tarziu ,dar sa stii ca nu mai tine aceasta scuza ca sa nu mananci rapid,sanatos si sa’ti pregatesti un mic dejun pe cinste…
              Iata o idee,pentru un mic dejun consistent cu care sa te rasfeti si dupa care sa te simti excelent .
              La un ou sa adaugam niste proteine bune de exemplu fier si alte minerale din spanac mie imi place spanacul,voua___)am probleme iarasi cu tastatura bate aiurea semnele….Asociate,acestea doua obtin cea mai gustoasa reteta de omleta…

              Apreciat de 1 persoană

              • anitanna zice:

                O zi de joi frumoasa , verde….s-a inseninat si a iesit soarele….si spornica va doresc si sa va fie sufletul,vorba cantecului,floare… 😕
                O melodie superba, sus, am lacrimat usor…
                Zi minunata langa cei dragi !
                ………………….
                Un pahar cu suc de zmeura (chiar si lamaie)si apa plata multa ,putin dulceag doar… ori un suc din morcov,sfecla rosie,mar si cateva picaturi de lamaie..
                Astazi,vom manca…

                Pofta buna!
                Ziua sa va fie… si excelenta !
                ,va astept i bucatarie….!

                Apreciat de 2 persoane

              • anitanna zice:

                Am pus filmuletul cu Masha…imi aduce aminte de Adi… ce-o fi facand??
                Sper ca sunt toate,si Kmy si Bibi,Anda ,Cicuta…Marianele….. sunt bine… !
                O zi cu drag ,cu sanatate !

                Apreciază

              • antoaneta52 zice:

                Imi place Catalin Crisan,!!!
                da, eu fac spanac , putin acrisor.

                Apreciat de 1 persoană

  5. anitanna zice:


    Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea sunt într-o iarnă
    ca în basme.

    La multi ani voua care astazi va sarbatoriti ceva anume din viata voastra!
    Trebuie sa impartasesc o alta bucurie cu voi… sper ca-mi permiteti!
    O fac…
    Nepotul meu cel mai mic de clasa a VII-a a luat etapa concursului de lb.engleza la treapta superioara…v-am scris pe pagina PD,ieri…(a fost data in toamna si rezultatelel s-au comunicat ieri,parca,alaltaieri).
    Astazi,o alta bucurie… a dat si concursul de Olimpiada la lb.engleza ,etapa pe scoala si din cele 3 clase de elevi de la scoala lui a fost singurul care a fost selectionat la etapa pe judet… luand punctajul maxim !
    Mai departe…vom vedea,de el depinde !
    Dumnezeu sa-i dea sanatate!
    O zi cu bucurie sa aveti fiecare!


    Apreciază

  6. anitanna zice:

    Am terminat mâncarea..📠
    Supa de vita🥕🥔🍅🌰 cu tăieței de casa, lungi, subțiri…
    Pui, pulpe cu smântână..
    Mai târziu mâncăm… facem mămăliguță și pentru rasolul cu hrean și mar ras, oțet…

    Apreciat de 2 persoane

  7. anitanna zice:

    Acum, fac melcisorii si ii pun in tava….

    Apreciat de 1 persoană

    • antoaneta52 zice:

      Super, buni melcisorii!!!!
      Eu am avut pana ieri pui cu smantana, tot cu mamaliga a servit-o sotul.Azi carnati la cuptor cu piure de cartofi si morcovi si o mancarica de ceapa cu morcovi, tot cu mamaliga,
      Am avut timp si de crosetat dar mai am de lucru.pupici

      Apreciat de 1 persoană

  8. anitanna zice:

    Au iesit buni, gustosi, eu l-am mancat cu iaurt.
    Seara buna, sunt cam obosita. 🌝
    Poate ca nu dorm nici in noaptea asta, e luna plina.. 🌚🌚🌑Ma chinui de 3 nopti cu lipsa somnului….
    Noapte buna si spor..la tot, Anti… Pupici!

    Apreciază

  9. anitanna zice:

    Buna…multumim,Angel pentru cafea si bunatati.. o imagine graitoare si ispititoare…pe care ai pus-o pe pagina PD.. 😛
    Aseara am facut si eu melci cu nuca ,insiropati,dar au iesit cam un fel de cozionacei,delicati,mici,gustosi,aromati;am pus cewd prea multa drojdie in ei, dar nimeriti pentru o cafea cu lapte ori un pahar de iaurt !
    E ceva ,alaturat…mult mai sanatos !
    O sa aduc si o imagine… daca reusesc.. 😛 desi nu prea arata atat de bine…
    Sa avti o zi buna,reusita ,incepe weekendul prelungit,astazi multi sunt liberi si plecati in minivacanta…
    Sa incingem si noi o mica hora aici…
    La multi ani,tuturor.. celor cu inima romana….!



    Apreciază

    • anitanna zice:

      Afara este senin si soare rasarit..
      Sunt -2,9 grade …deci se incalzeste..
      Erau -3,5… la 6;
      Suntem in a 24-a zi din an
      Au mai ramas 342 de zile…
      Va imbratisez si nu lasati cafeaua sa se raceasca!
      …………………………………………..
      Reteta mea de melci:
      500 grame de faina
      2 oua,
      250 ml laprte caldut
      50 gr de zahar eu am pus : 100 gr …ii plac mai dulci sotului;
      10 gr drojdie
      putina sare
      100 grame de unt..
      …………………………………
      Se face un aluat …
      Se lasa la crescut 30 minunte si apoi se intinde dreptunghiular si nu prea gros(asa cum cred ca am facut eu:mi-au iesit 12 bucati…);
      Apoi se unge foaia cu :
      o crema facuta din :
      100 grame unt
      100 gr zahar
      100 gr nuca ori mai mult daca va place,rom,vanilei,razatura de lamaie ,ce preferati;
      Se ruleaza si se taie bucati egale;
      Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, cu fata in sus…se ung cu ou…
      Se lasa la crescut in tava cam 30 minute si apoi se coc…
      In doua ore cu asteptari 😛 …la mine erau gata…
      La sfarsit eu i-am insiropat cu lapte,miere si zahar,rom…un sirop fiert putin si cu 5 minute inainte de a-i scoate din cuptor..

      Buni…merita efortul… 😛
      Pofta buna !

      Apreciază

  10. anitanna zice:

    Este deja,ora
    de ceai.
    Cu drag pentru toti cei care intra aici,pasesc pragul cafenelei si sunt cativa…. la o
    cafea, dat eu va invit si la un ceai !
    Sa aveti o zi desambata relaxanta si plina de clipe frumoase !!!
    Pentru voi prieteni dragi din lumea virtuala !

    „Viata nu e un mers continuu,trebuie sa pornim la drum in fiecare minut!”
    Roger Munier

    ………………………..
    „Multe lucruri pentru ca sa le intelegem trebuie mai intai sa le facem.”
    Primo Levi

    „Stelele cerului ne amintesc de lumina care strălucește întotdeauna în noi, chiar și atunci când e beznă în suflet.
    Să nu ne pierdem speranțele…
    La mine inca e noapte, dar mijesc zorile.. . privesc adierea vantului in ramurile pomului de sub fereastra! cafeaua este gata,ii simt aroma,dar inca nu am sorbit din ea…ii vad doar aburii care ies si se imprastie spre fiecare pe care o am in gand…
    O simtiti?
    O zi de sambata-ga;bena in cafeneaua noastra cu speranta ca fara ele nu sunt vise ,nu este viata mai departe!? 😕

    Apreciat de 1 persoană

    • antoaneta52 zice:

      Buna dimineata, o zi senina sa aveti!!!
      Nici aici nu-i niciun fulg, e soare. Frigut dar frumos.
      O sa vedem iarna in febr si martie , Mereu au fost lunile astea rele. Pana atunci ne intalnim aici in cafenea unde avem ce ne trebuie, pupici si veselie!!!

      Apreciat de 1 persoană

  11. anitanna zice:



    Buna dimineata,oameni buni si frumosi la suflet,trecatori prin Cafenea dar si prin bucataria ei,astazi fiind galbena…!
    Aminteste-ti sa haranesti mereu sufletul,sa-l uzi si sa-i smulgi buruienile ,precum unei flori,sa-i vorbesti ,sa-l ingrijesti cu dedicatie pentru ca sufletul este comoara cea mai de pret a fiecaruia(fiecareia),a noastra!

    In aceasta dimineata va ofer,un pahar cu apa,miere si lamaie,, un mar si o portocala,un paharut cu vin,o fondanta-doua, ori o trufa ca atatica am…o cafea si o floare…,un melcisor cu nuca, toate cu drag si multa pretuire !


    De ieri s-a trecut in zodia…pestilor,stiati,da???
    Am scapat in seara asta si de LUNA PLINA…sper sa-mi fie somnul n,normal…
    Sa va fie bine si frumos!

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Desi…iarna,gandul nostru cred ca zboara la…primavara,la joaca, cei care inca mai au puterea,dorinta ,placerea de a o face… !
      O zi buna !

      Apreciat de 1 persoană

      • anitanna zice:

        Am revenit…
        Ceaiul este gata ,fierbinte si aromat..sunteti asteptate!
        Sa fiti iubite(i) !
        Va doresc o dimineata binecuvantata cu miros de cafea,ceai si urari de bine si frumos cu reusite nestiute,neasteptate!!
        Sa nu uitati nicicand ca:”adevarul si frumosul nu pot fi niciodata afectate de derizoriu,deoarece au drept protectie SINGURATATEA.La ele au acces doar oamenii alesi !”
        Asa ca nu-mi este teama de derizoriu…. va multumesc, … si celorlalte sa nu va fie teama nici voua de asta… ce facem aici este pentru suflet si inima.!!

        Apreciat de 1 persoană

  12. antoaneta52 zice:

    Angel, o zi frumoasa cu calm si soare!!! lasa ca vin si ninsorile, sa vezi ce mai dai zapada din curte,,,haaa!!!! Noi la bloc nu avem,,,

    Apreciat de 1 persoană

  13. Pingback: CAFEAUA DE LUNI ! | Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

  14. anitanna zice:




    Buna…
    la,la,lala…
    Hi,ho,ha..

    ..
    iar am facut racitura,piftie,dar nu cu asa de multe legunme…leguma care predomina este:CARNEA !
    dar si cea preferata !

    iar,astazi,dupa micul dejun de acum o ora:
    cremwursti
    un ou fiert
    o bucatica de branza
    parca mi s-a facut pofta de
    Chiftele cu sos,marinate ;
    de snitele si chiftele prajite din piept de curcan..cu mustar dulce ori iute de TECUCI…o bunaciune !
    Asa ca s-ar putea sa fac asa ceva astazi,dar ma mai gandesc…
    Va imbratisez cu mare drag si cu dor pe toate doamnele pe care le cunosc,am avut acest privilegiu,aceasta onoare !
    „Daca voi nu ma vreti…eu va vreau ! „
    Sa va fie ziua buna si cu zambete !
    Să fiți (fim) sănătoase,dar si mult iubite si binecuvantate !
    Draga mea mama,zilnic gandul meu se indreapta spre tine,spre buna,spre tata si fratele drag si alti dragi,bunici si matusi si…imi este dor si tare doare…



    La sfarsit …o cafea…

    ………………………………………………..
    Oricâtă ştiinţă, avere şi cinste am avea, oricâtă rugăciune şi nevoinţă am face, nu ne putem mântui dacă nu ne iubim, dacă nu ne iertăm şi dacă nu ne ajutăm unii pe alţii, pentru că «DUMNEZEU este dragoste».”
    Părintele Ilie Cleopa
    sa stiti ca aceste mesaje lasate cu de toate…e o idee ce-mi apartine..
    Mai bine asa,in care sa gasesti de toate si pentru toti,decat o idee simpla bazata pe ceva anume…
    Mi se par, nu complicate dar cu adevarat necesare,complete… 😛
    Cand ai de spus ceva o spui trecand frumos de la una la alta..de la buna dimineata la ce faci si ce ai vrea sa auzi,vezi si sa privesti astazi…?
    Ce mananci,ce asculti si ce ganduri te framanta si domina… 😛
    Fiti iubire !
    Sper sa nu plictiseasca ca sunt cam stufoase…probabil ca asa este si viziunea mea despre ce va sa fie,zi,viata…
    Ma iarta ,tu bunule care citesti!

    Apreciază

  15. anitanna zice:


    De ce astazi iubesc albastru???
    Se ridica si ceata.. .doar vantul mai bate !
    Suntem in ziua a 27-a din gerar … au trecut 27 zile din an si mai avem 339… pana la sfarsitul lui;
    Astazi am inceput a 5-a saptamana din an ;
    Lunea este albastra,cafeaua la fel… si poate ca si gandurile ne sunt albastre,de ce sa nu se poata???
    De ce iubesc si albastru?
    ❤ pentu ca este culoarea sensibilitatii,a detasarii,a tolerantei,generozitatii..o culoare care aduce pace si armonie in suflet ; 😕
    imi aduce uneori..tacerea…care este sublima daca o privesti…
    este culoarea adevarului…inspira calm ,armonie 😕 , tandrete….
    Albastru si alb sunt culorile,Sfintei Fecioare !
    Voi ,de ce o iubiti???
    O
    zi minunata !
    Poate ca am mai scris pe undeva pe aici…dar repetarea este mama intelepciunii….

    Apreciat de 1 persoană

    • anitanna zice:

      Trebuie sa sti si asta… 😛


      Zodia Rac este o zodie feminină de apă, guvernată de Lună. Luna amplifică romantismul, sensibilitatea și imaginația. Nativul acestei zodii este copilăros și se lasă guvernat de sentimente. Este o persoană romantică, înțelegătoare, cu un simț artistic foarte dezvoltat, dar și foarte emotivă. În funcție de fazele lunii, anumite aspecte ale personalității nativului din Rac, pot lua amploare, sau din contra, pot fi inhibate.
      …………………….
      ………perfect adevarat…eu recunosc !
      va las cate un….


      Zilele astea,am citi iarasi pe net despre faimoasele…
      FRUNZE DE DAFIN !
      eu,cred ca fac reclama la ce nu se vinde…
      Zilnic ,gasesti vorbindu-se despre ceva pe Facebook..
      cacao,scortisoara,ceaiuri…etc…..
      ALTE CATEVA MOTIVE SA PUI FRUNZE DE DAFIN IN MANCARE
      Frunzele de dafin pot fi consumate proaspete, din gradina sau uscate. Cele proaspete sunt mult mai aromate si gustoase. Frunzele de dafin se potrivesc aproape in toate preparatele cu carne, dar si in sarmale vegetariene sau in tot soiul de muraturi si legume in otet.
      Frunzele de dafin nu ar trebui sa lipseasca din bucataria noastra.
      FRUNZELE DE DAFIN IMBUNATATESC DIGESTIA
      Frunzele de dafin se folosesc adesea in preparatele cu carne, in sarmale, tocmai pentru ca imbunatatesc digestia preparatelor grase, cu carne tocata sau prea complexe.
      FRUNZELE DE DAFIN REDUC BALONAREA:
      Un tratament excelent al balonarii il reprezinta infuzia frunzelor de dafin (o mana de frunze la un litru de apa fierbinte). Consumul frunzelor de dafin in mancare ajuta de asemenea la reducerea senzatiei de balonare care apare dupa masa.
      FRUNZELE DE DAFIN TRATEAZA SIMPTOMELE RACELII
      Gargara cu infuzie din foi de dafin, folosita calda sau chiar fierbinte, insa la o temperatura pe care o tolerati usor, trateaza afectiunile faringelui, durerile in gat, laringita, raguseala, dar si astmul sau tusea.
      FRUNZELE DE DAFIN TRATEAZA DURERILE ARTICULARE SI REUMATISMALE
      Frunzele de dafin se folosesc macerate in ulei de dafin combinat in raport 1:3 cu ulei de catina. Acest ulei se aplica in fiecare seara pe articulatiile dureroase si se acopera cu un prosop fierbinte. Prosopul se poate schimba de mai multe ori, pana ce pielea devine usor rosie.
      beneficiile frunzelor de dafin
      FRUNZELE DE DAFIN CRESC IMUNITATEA ORGANISMULUI
      Consumul acestora, chiar si proaspete in salate, taiate marunt, ajuta in cresterea imunitatii si protejarea organismului de boli, infectii sau alergii.
      FRUNZELE DE DAFIN TRATEAZA STOMATITA SI AFTELE BUCALE
      O picatura de ulei de dafin diluata in 5 picaturi de ulei de masline sau floarea soarelui extravirgin, reprezinta un bun tratament pentru aftele bucale si stomatite. Din acest amestec se aplica cate o picatura pe zonele afectate, de mai multe ori pe zi, pana ce simptomele dispar.

      Apreciază

      • anitanna zice:



        Buna… frumoasele mele dragi..gospodine !
        O,ce idee…asta nu o stiam.. 😛 ,am sa fac si asa ceva !
        Imcercarea moarte n-are,nu ? 😛
        Eu,nu prea suport gustul pronuntat de dafin in mancare de asta pun mai cu zgarcenie in chiftele marinate ,iar la varza, , tocanita de cartofi si alte mancaruri nu folosesc ca fiica-mea???… 😕 😛
        ……nu-mi place !
        Accept la fierturi:sunca,toba,ori la conservarea gogosarilor…atata… 😛
        Deh,fiecare cu…de gusstibus !? 😛 😀
        ….ma intelegi !

        Apreciază

        • anitanna zice:


          Am terminat iarasi dulcele,ultimele au fost melcisorii…asa ca sotul vrea ,fiindca a vazut pachetul in camara(mereu am cate unul in plus lasat acolo…) si mi-a sugerat:
          Piscoturi cu crema de vanilie;dar am terminat laptele dimineata cu cafeaua…
          Ce credeti,a plecat la kaufland sa cumprere…e mare amator de dulciuri… 😛 Asa a fost invatat de mic de acasa…

          Va las…

          Apreciat de 1 persoană

      • antoaneta52 zice:

        Haaa hiii, leguma carne e preferata, cu mustar de Tecuci!!! Si noi luam numai asa. Te vrem draga, cum sa nu?
        Pe ninsoare, pe peloie, pe iarba,pe soare…. Mereu. Te citim cu drag scumpa!!!!

        Apreciază

Lasă un răspuns la anitanna Anulează răspunsul

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.