A VENIT,TOAMNA !

zmJARIir0aowQq4grkgI7Kaa3xx2wq-DAEXIZVMsZqpc707e4R-HvheEm0zihwzJ
Salut lumea buna a cafenelei !EY05jK-hO4Vf54AJ4UMXYf9dVA-IhVIopd12E7cJ1tNQaKK7YL2GIvg_3dTESNFv
BUN VENIT  SI PE ACEST TOPIC !
A VENIT,TOAMNA !

Această prezentare necesită JavaScript.

Sa nu uitati ca fiecare din noi putem fi…

o dimineata fermecatoare de toamna,

o dimineata de iarna…

o seara nostalgica …. dar nu inainte de a fi un OM !EhVafGdLeoS3jQzcSA3elLWxjdQXdESnMifuMWKyiuoZOB7NIs7uESjZPO22QICqzmJARIir0aowQq4grkgI7Kaa3xx2wq-DAEXIZVMsZqpc707e4R-HvheEm0zihwzJ

394 de răspunsuri la A VENIT,TOAMNA !

  1. anitanna zice:







    Nu lasati ca inimile voastre sa se separe una de cealalta,nu rostiti cuvine care sa va indeparteze si mai mult,caci va veni o zi in care distanta va fi atat de mare,incat inimile voastre,nu vor mai gasi drumul de intoarcere….
    O zi minuntata cu multe impliniri !

    Sa ne si amuzam…

    Asta o stiai!?
    🙏💙☕🍵😘
    Cati Pitici Ai Pe Creier In Functie De Zodia Ta 🙂 … hihihi


    Rac
    Ai un pitic pe creier, pe care îl iubești ca pe ochii din cap. Nu te lasă inima să îi înfrânezi pornirile și îl lași să se desfășoare, câtă vreme acțiunile lui nu îi supără pe ceilalți oameni dragi din viața ta.
    Fecioara
    Ai 7 pitici pe creier, foarte enervanți! Ei îți șoptesc fiecare imperfecțiune pe care o observă, așa că nu este de mirare că nu îți scapă nimic!
    Balanta
    Nu a avut nimeni curaj să se întrebe câți pitici ai pe creier. Sunt mulți și foarte răi, dar dacă îți faci curaj, poți să îi numeri. Ar fi unul care te face să te răzgândești la fiecare 5 secunde, unul care te face să dai sume uriașe pe haine, unul care te face să te enervezi că cineva nu s-a legat bine la șireturi…
    Scorpion
    Piticii tăi pe creier nu te-au mai suportat și te-au abandonat. Nu îți face griji, însă! Te descurci la fel de bine și fără ei!
    Săgetător
    Ai doar 2 pitici pe creier, dar își fac de cap cât 6! Îi poți calma cu plimbări lungi și ieșiri în natură, pentru că sunt activitățile lor preferate.
    Capricorn
    Ai 5 pitici pe creier, dar nu îndrăznesc să scoată un sunet în fața ta. Nu știm cum s-au adunat, cert este că oricum nu au nicio șansă să te controleze.
    Pești
    Ai 6 pitici pe creier, iar când lucrurile nu ies cum vrei tu, o iau razna. Încearcă să le amintești cine este șeful, altfel s-ar putea să ai de suferit.
    …….
    Doamne si eu

    credeam ca ii am pe toti
    Sapte! ❤️
    🙏💙☕🍵😘
    https://divertismentmuzicapoeziei.wordpress.com/iarna-2023-2024/comment-page-3/#comment-8379

    PENSIONARI…DE TOATE !


    Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.