2023 …MIREASA SEZON 7 !


BUN VENIT IN CAFENEA !

MIREASA SEZON NOU 7 !

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2.872 de răspunsuri la 2023 …MIREASA SEZON 7 !

 1. sad angel zice:

  Simona a întrebat -o pe Andreea de ce e supărată, iar ea i-a răspuns că simte că Ionut pune stăpânire pe ea , apoi Andreea i-a povestit și lui Hatice. Hatice a zis și ea ca altfel se poartă la fete și altfel la băieți, a mai zis că e teatral și că a făcut declarații prea pompoase, iar Andreea i-a răspuns că așa e și că îi dă de gândit.
  În direct, Ionut se dădea afectat, iar Simona G i-a zis să nu o dea în plâns, apoi el a zâmbit brusc. Mie mi se pare la fel, FALS. ..

  Apreciază

 2. sad angel zice:

  Să mai zică ceilalți băieți că Andrei se victimizeaza, când ei plâng mai mult ca muierile. Atunci când a plâns Andrei, la început, din cauza bullying-ului făcut de Alex și Bogdan, cei 2 s-au amuzat, iar pe materialul ăsta îi tremura cămașa de plans lui ALEX

  Apreciat de 1 persoană

 3. antoaneta52 zice:

  S, au dat mari și tari, s, au. Luat de Andrei. Cineva pe fb s, a lyat de mine ca iau apărarea unui handicapat, care da din mâini. Acum râde, acum plânge etc, ref la Andrei. Sunt mulți care îl blamează.

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Doamne ferește, oameni nebuni. Andrei e sensibil, nicidecum handicapat. Cine s-a luat de tine să îi fie rușine, fiecare are părerile lui. Dar ei care l-au făcut handicapat? Cum sunt? HANDICAPAȚI sufletește

   Apreciază

 4. antoaneta52 zice:

  Eeei iiii, Ionuț și madam însoțitoare au fost la Erbedt la ochii din umbră și în căutarea adevărului. Jucători și ei pe acolo. Pe Fb scriu mai multe, asta. Zice sa cautam pe site, ul acestor emisiuni și vedem ca e adevărat ce spun ele. Na,

  Apreciază

 5. antoaneta52 zice:

  Ernest

  Apreciază

 6. antoaneta52 zice:

  Tot pr FB se scrie ca Hatice e ca Nona. Ca au povesti la fel, cu șeic, cu soacre care le, au salvat și ca e bătătoare la ochi, coincidenta.

  Apreciază

 7. antoaneta52 zice:

  A scris fostul lui Hatice pe fb ca face pe bani mulți. Cu el asa a făcut. Ca distruge vieți, familii. Staf are poza cu el și i, a rugat sa ii arate tatuajul doar. Ea știe cine e el dar precis o sa nege. Wow! Aaa, și sa nu se lase Mihai vrăjit se ea.

  Apreciază

 8. sad angel zice:

  Hatice se plângea de Irina la Sabrina și la Andreea, iar Irina de Hatice la Denisa.
  În platou , Hatice și Irina au fost mustrate.
  Pe alt material, Bogdan și Irina s-au contrat, el îi reproșa cum că ea nu vine către el , ci doar el spre ea. … Ea l-a contrazis. .
  În platou, mai mulți ziceau că bărbatul trebuie să facă primul pas.
  Pe alt material, Ana o sfătuia pe Hatice să îl lase și pe Mihai să facă pași spre ea , că ea face destui.
  În platou , Gabriela a zis că Ana e de modă veche. Mie îmi place cum gândește Ana la faza asta.
  Pe alt material, Vlad și Catalina au conversat, se plac. Chiar ar fi drăguți împreună.
  În platou. A vorbit la telefon, sora lui Vlad, pare cam nemulțumita după voce. Ea a zis că Vlad alege și că, crede că toată lumea o va accepta pe Catalina .
  Acum o să mă uit la Lia de pe A 1. Vizionare plăcută la ce vă uitați

  Apreciat de 1 persoană

 9. sad angel zice:

  Noapte buna 👍.

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:

  Bună dimineața. 1 grad

  Apreciat de 1 persoană

 11. sad angel zice:

  E ziua Carminei. La mulți ani, să trăiască și să îi vină mintea la cap.
  Pe un material, Irina o trăgea de limbă pe Catalina despre Vlad, iar Catalina a recunoscut că îl place și că vrea să îl cunoască.
  Pe alt material, Roberto și Dani se contrau pe Denisa , Roberto i-a zis că o să i-o sărute, iar el o să se uite, Dani i-a răspuns că nu o să se întâmple niciodată. Fata de la newsonline a zis că speră că Dani și Denisa nu vor forma cuplu , pt că Dani va avea de suferit. Eeee, ce să spun? De parcă Dani e curat ca lacrima. Nici el nu e, că a umblat cu femeie cu copii. Fata a zis că Denisa îl vrea pt că Dani are o afadere, . Eu zic ca se merită, sunt caractere urate.

  Apreciat de 1 persoană

  • sad angel zice:

   Hatice se dă leșinata după Mihai, iar el ba e cald cu ea , ba rece.
   La un moment dat, Hatice plângea, el o pipa ori pe frunte, ori pe obraz.

   Apreciat de 1 persoană

   • sad angel zice:

    Oau pe alt material, fata de la newsonline a zis că, Carmina și Hatice s-au certat pe Mihai , fata era amuzată când povestea, în titlu scria bătaie intre Carmina și Hatice. Dar eu nu cred că au fost pe punctul de a se bate, pt că altminteri nu ar fi fost amuzată

    Apreciază

   • anitanna zice:

    Buna dimineata,dragelor.. Angel si Anto….harnicute foc sunteti!
    Aici e senin si -2,4 grade…
    Am facut ceaiul,cafeaua lungita…. slaba asta pentru mine,ca a voastra e normala,obisnuita……si va invit aici:

    IN VINEREA PORTOCALIE DIN CAFENEA!


    Ieri,am iesit din casa dupa 7 zile de inchisoare,de privit oe fereastra…
    Azi,nu cred,e ger si inghetat pe jos,alunecos,asa ca stau linistita..
    Daca se dezgheata mai pe la pranz voi iesi sa fac cativa pasi in jurul blocului,ori duc gunoiul ,ori ma duc la fete sa iau ceva sa am pentru zile grele in camara.
    Am inteles ca iar va ninge ca nu s-a gatat iarna…!
    Ieri a fost ziua ursului si nu am urmarit ce si cum va fi vremea,voi stiti ceva ?
    Va imbratisez cu drag!
    ….Aseara m-am uitat la capricii si eu putin, am vazut ca moderatoarea C nu i-a permis lui Andrei la un moment dat… sa zica si el ceva..il tin de statuie ca sa vedem cum se comporta,manifesta in platou,e de decor cumva ?
    Il cheama aiurea ca sa umple platoul?
    Asa nu-l vor ajuta niciodata…vor probabuil ca sa-l coboare din top….ca toti sar cu gura pe el….si prductie si concurenti,asa vad eu!
    Baiatul e plin de energie,mai agitat,dar cand o sa-l napadeasca nevoile,situatiile,se potoleste,am vazut multi asa CA EL, fara de stare…
    Totul e de Sus…si cred ca tot CEL DE SUS va avea grija de sufletul lui frumos,bun si bland …ASA IL VAD EU,DE ASTA IL VOTEZ !
    Poate ca gresesc… dar nu cred !
    Nu o fac din mila ci ca este prea apasat de toti de acolo..discutat,jignit,marginalizat….
    Simona,concurenta noua, ..nu stiu ce vrea se spune ca i-ar placea de Roberto…oare asa este..poate ca o sufoca si pe asta,Andrei,cine mai stie?
    Zi buna!
    Va pup!

    Apreciază

    • sad angel zice:

     Și eu votez tot Andrei la băieți. Cu siguranță îl vor afară din top cei din staff și prezentatoarele joacă cum li se cântă.
     Hhhhh, Simona și Roberto. … Boa. … vai de capul ei

     Apreciat de 2 persoane

     • anitanna zice:

      La un ceai fierbinte…

      Da,cu siguranta daca nu ar mai fi in top ar fi dat,votat afara…de toti chiar.
      Sunt rai toti,invidiosi…ar putea sa se gandeasca ca poate fiecaruia ii va veni randul sa fie in locul lui pana la sfarsitul emisiunii,daca ne conving pe noi ce multi care privim ca merita…!
      Oare ei nu analizeaza sirtuatia?
      Nu se intreaba de ce?

      Sar ca hultanii pe el…de necaz, vanitosi…,arogantii…li se pare ca sunt mult mai grozavi ca Andrei,mai meritosi,.macar el are mult bun simt..e timid,se vede…e putin agitat,poate ca si situatioa,conjunctura in care se afla,traieste acolo…dar e muncit greu nu a dat din coate sa ajunga aici,nu i-a pus nimeni pe tava nimic,el s-a straduit sa si le faca….asa cum a considerat el ,e rodul muncii lui….
      Il apreciez mult…e muncitor, simplu,prea delicat pentru sacalii din emnisiune..sunt ca niste fiare salbatice…acum s-au mai domolit vad ca isi indreapta atacurile spre cel nou…D…
      Zi buna !

      Apreciază

 12. antoaneta52 zice:

  Bună dimineața feteleee, 5 gr. Sa fie cu liniște și relaxare.

  Apreciat de 1 persoană

 13. sad angel zice:

  Soare și 4 grade.
  Eu de abia ma abțin să nu postez despre emisiuni clipuri. Dar iti cer permisiunea Anita, îmi dai undă verde să postez sau nu?

  Apreciază

 14. sad angel zice:

  Hatice i-a zis lui Mihai că îl place mult, el i-a răspuns că nu mai vrea să fie fals, că afară a stat cu fete pt care nu a simțit nimic. Ea l-a întrebat ce nu îi place la ea , iar el i-a răspuns că nu îi plac relațiile ei vulcanice. El i-a zis că între ei 2 nu poate fi decât o gagicareala, nu crede că poate forma o familie cu ea. Apoi Hatice le-a povestit mamelor și Loredanei, iar Mihai le-a spus băieților că nu simte atracție față de Hatice.
  Pe Hatice a apucat -o teatrul. Cică a făcut atac de panica. Sabrina a cerut la cameră medic, medicul s-a dus la Hatice, se dădea că nu are aer.
  În direct, Simona G i-a zis lui Hatice că nu a fost chiar un atac de panica, ci un spasm al plânsului.

  Apreciază

 15. antoaneta52 zice:

  I s, a făcut rău lui Hatice ieri, nu e de gluma. Nici acum nu se simte bine, se vede. Mahai nu vrea cu ea.

  Apreciază

 16. sad angel zice:

  Mihai și Roberto au vorbit despre Hatice, Mihai a zis că nu îi plac femeile cu tatuaje și s-a legat și de zona lui Hatice ( Brăila ) , că el știe cum subt bărbații și femeile de acolo, că a avut de a face.
  În direct, Simona G a întrebat -o dacă ascunde ceva. Iar Hatice a zis că nu , că e asumata. Simona G i-a arătat o poză cu un tatuaj, Hatice a zis că nu recunoaște acel tatuaj, apoi s-a dat pe plasmă un mesaj de la cineva care zicea că e fostul iubit și că se culca cu el pe bani pt bani, după care au făcut o relație, el a mai scris cum că ea s-a culcat pe bani și cu alții, și că le-a golit conturile. A mai zis că ea rezolvă cu pumnul. Ea a negat și se mai și amuza. Apoi Simona G i-a arătat o altă poza cu unul și cu ea , dar fără să se mai arate și la tv

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Cică un actor din industria porno, ea a zis că doar a pozat la Torino cu ăla, dar nu a făcut nimic. Nici videochat, nici nu a fost pe site -uri porno. Și Sabrina completa anumite denumiri despre astfel de site-uri. Vouă nu vi se pare că Sabrina stă cam mult în fundul lui Hatice? Și o mai și susține

   Apreciază

 17. sad angel zice:

  Mi-a plăcut date -ul Simonei cu Andrei. Au jucat bowling, ea l-a bătut acolo la joc. Apoi au vorbit la masă, au vorbit mult. El i-a zis că îl intimidează prezența ei , că o place și că îl blochează ( în sens pozitiv ). El i-a povestit despre el , că nu are încredere în el însuși cât ar trebui din cauză că a fost luat la mișto. Ea l-a sfătuit să aibă mai multa încredere în el și să nu se mai ia după părerea celorlalți. Mi-a plăcut că Simona a zis că vrea să îl cunoască doar pe Andrei.
  În direct, Simona G i-a făcut morală lui Andrei pt că vai în loc să îi pună întrebări Simonei, povestește tot despre el. El i-a răspuns că îl blochează, iar Simona G l-a întrebat dacă Irina nu îl bloca, iar el i-a răspuns că și ea îl bloca. Irina iar l-a înțepat. Mă enervează Simona G,îl înțeapă cum o înțepa pe Inimioara.
  Să știți că azi nu am mai votat Sabrina.
  Am votat Simona, e al doilea vot . Sper să nu mă mai dezamăgească, ca atunci când s-a luat după Irina

  Apreciat de 1 persoană

 18. antoaneta52 zice:

  Da, drăguți amândoi la bawling. Ieri am scris de unu care a zis de Hatice, era ce am văzut eu pe fb. Ea zice ca nu e adevărat. Azi se scria ca e o făcătură a unei fete care mai face chestii asa și se da drept foști iubiți.

  Apreciază

 19. antoaneta52 zice:

  Bigdan face teatru acum cu Irina sa vedem noi ca nu sta cu ea ca să nu fie eliminat.

  Apreciază

 20. sad angel zice:

  Bogdan și Irina s-au contrat la masă, au avut date, el a redeschis subiectul cu tentativa ei de sărut, iar ea tot a zis că nu a vrut să îl sărute. Ăsta chiar e copt după ea. El i-a reproșat că nu l-a ales din start pe el , iar ea l-a întrebat dacă chiar o place. Ea în fața camerei că și el a ales -o pe Hatice înainte de ea.
  Sunt 2 variante, ori Bogdan chiar o place pe Irina, ba Bogdan încă o place pe Hatice, dar că pt că l-a respins s-a agățat de Irina, dar și ca să îl supere pe Andrei, că acum o săptămână , Andrei încă mai vroia să se cunoască cu Irina.
  În direct, Simona G îi tot ia partea Irinei, pt că pe material, Bogdan a zis că nu vrea să fie folosit. ..

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.