ESTE A 225-A ZI DIN AN!


DUMINICA ROSIE IN CAFENEAUA NOASTRA, 14 AUGUST 2022

SA NE RUGAM!

RUGĂCIUNE CĂTRE MAICA DOMNULUI

O, multîndurerată Maica Domnului ceea ce eşti mai presus decât toate fiicele neamurilor, pentru curăţia ta şi mulţimea suferinţelor ce le-ai răbdat pe pământ, primeşte rugăciunile şi suspinarea noastră şi ne păzeşte sub acoperământul milostivirii tale, că alt adăpost şi caldă mijlocire, afară de tine nu avem. Ca ceea ce ai îndrăzneală spre Cel născut din tine, ajută-ne şi ne miluieşte cu rugăciunile tale, să scăpăm de toate săgeţile urii, vrăjmăşiei şi dezbinării dintre noi. Potoleşte inimile învrăjbite şi întoarce în ele dragostea cea frăţească, pentru ca iubindu-ne unii pe alţii, să ne trăim viaţa în pace şi bună înţelegere, şi astfel, să ajungem cu toţii şi în împărăţia cerurilor, unde împreună cu toţi sfinţii vom cânta slavă Unui Dumnezeu în Treime: Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, totdeauna acum şi pururea şi în nesfârşiţii veci.

Amin.

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ESTE A 225-A ZI DIN AN!

 1. anitanna zice:  Dragilor….
  Când bărbatul îi va spune soţiei lui „te iubesc”, ea se va îmbrăca în lumină, ca să-şi dăruiască strălucirea alesului ei pentru orice reuşită şi nereuşită. Când femeia îi va spune soţului ei „sunt mândră de tine”, el se va îmbrăca în putere, pentru a o proteja şi aprecia.”
  George Uba
  Astazi la mine este o zi minunata de vara cu 21 de grade in termometru;de canturile,ciripitul diverselor pasarele nici nu mai vorbesc…e un adevarat concert in acest locusor plin de verdeata ,colorat si inmiresmat de sub fereastra !
  Va doresc o zi de sfanta duminica ,de weekend cat mai relaxanta !

  Sa nu uitam ca in viata poti pierde intr-o clipa tot ce conteaza cel mai mult…IUBIREA …,poti distruge intr-o clipa tot ce e mai pur,curat,frumos,daca nu stii sa ai rabdare si sa chibzuiesti.
  O greseala pe care o facem frecvent si ne apartine …e aceea ca noi cautam fericirea in alta parte,in viitor…si de cele mai multe ori ea este langa noi,in noi..e tot ce am adunat in noi,copiii si nepotii(la voi vor veni mai tarziu) si poate ca de asta mereu eu imi spun:sunt fericita,multumita… nu mai imi trebuie nimic!
  Multumesc tie,DOAMNE !


  Cafeaua va asteapta !

  In ea sunt toate gandurile de bine si frumos pentru ca si ziua sa va fie la fel…!

  Daca ziua de astazi va fi ca o binecuvantare,ca o experienta minunata sa stii ca din ea se va naste ziua de maine…asa se zice,iar eu asta va doresc !

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.