DUMINICA=BUCURIE,FLORI SI RELAXARE !


Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la DUMINICA=BUCURIE,FLORI SI RELAXARE !

 1. anitanna zice:  Doare să îţi simţi sufletul greu. Trist. Obosit. Dezamăgit. Doare rău! Este o povară care simţi că e prea greu de dus… Şi ce amplifică şi mai mult totul este faptul că totul se petrece în interior, şi doar tu ştii la ce intensitate. Nimeni altcineva. Ceilalţi poate văd zâmbete, dar tu simţi durere. Sufletul este foarte fragil şi poate fi rănit foarte uşor. Şi atunci când păţeşte asta, el nu ştie să zâmbească… El suferă, se consumă şi se întristează. Şi e păcat! Pentru că nu merită asta!


  Este de datoria ta să ai grijă de sufletul tău.
  Este de datoria ta să-l vindeci, nimeni nu o poate face în locul tău, poate că unii vor încerca, dar cel mai important remediu eşti tu.
  Este de datoria ta să-l păstrezi frumos, curat, luminos, cald şi primitor. Este de datoria ta să-l fereşti de oameni rău intenţionaţi.
  Dacă ar fi după el, i-ar primi pe toţi, e atât de bun! Dar tu trebuie să ai grijă de el. Făcând asta, făcându-ţi sufletul fericit, vei fi tu la rândul tău fericit!

  Zi frumoasa ,tuturor !

  Apreciază

 2. anitanna zice:


  Nu putem sta nepăsători când cel de lângă noi suferă. Și mai ales când cel care suferă este cineva pe care-l iubim. Este greu de foarte multe ori să fii acea persoană care trebuie să încurajeze, fiindcă sunt anumite situații în care cuvintele vor fi de prisos și în care numai prezența noastră va fi îndeajuns pentru cel întristat, dar trebuie să fim acolo pentru ei. Fiindcă ei au nevoie de noi. Și niciodată nu se știe când noi vom fi aceia care vor avea nevoie de încurajare din partea oamenilor. Și dacă nu va fi nimeni să ne încurajeze, fiindcă noi am fost aceia care am îndepărtat de la noi persoanele acelea prin nepăsarea și răceala noastră?

  Apreciază

 3. anitanna zice:

  Continuand tot la o cafea…

  Mi-am dat seama în ultima perioadă cât de important este să ai alături pe cineva care să te susțină, să te încurajeze, atunci când treci prin unele momente grele și când ai nevoie să auzi cuvinte încurajatoare.
  În viața asta vei ajunge să fii pus în două posuturi: când vei avea nevoie de încurajare din partea cuiva și când vei fi tu acela care va trebui să încurajezi pe cineva.
  Fie că va fi vorba de a încuraja pe cineva din familie sau pe un prieten, trebuie să fii întotdeauna dispus să devii un umăr pe care să poată cineva plânge și cineva care să întărească un suflet slăbănogit.
  Cred că este foarte important să fim niște oameni pe care ceilalți să poată conta, să fim cunoscuți pentru că suntem dintre aceia la care se poate veni pentru a primi o îmbrățișare strânsă.
  Fiindcă în viața asta nu vom fi puși numai în ipostaze fericite, ci vom fii și întristați, doborâți la pământ sau constrânși de anumite circumstanțe.
  Și atunci vom avea nevoie de cineva care să ne dea putere să mergem mai departe.. de cineva care să ne spună că totul va fi bine.
  Si totusi…lumea s-a instrainat,racit,a devenit nepasatoare la durerea celui de-alaturi,a devenit rece,egoista si rea!

  Asa asa ca sa avem grija cu cine ne asociem si cui ne plangem…..ca sa nu ne doara si mai mult!

  Sa fiti iubire !
  Zi binecuvantata!

  Bun venit la noi in suflet !
  Sper sa-ti placa si sa te linisteasca tot ce vezi aici…
  Cafeaua este aburinda in ea sumedenie de ganduri…
  Sunt de la mine pentru tine..
  De vrei le poti accepta,daca nu..nu e cu suparare. sa dtii,ca eu nu prea amn avuit in viata mea prea multe asteptari de la altii..am daruit ca asa am simtit! fara sa mi se intoarca ceva!
  Are grija cine O….FACE !
  Sunt ale mele si nu mi le poate lua nimeni..nu am nici macar pretentia ca sa fie placute~!
  Sa fiti sanatosi,samatoase ,fericite si voioase… si cu mult bine si frumos in sufet!
  ASTA SUNT EU !
  MULTUMESC,DOAMNE !

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.