GANDURI,RUGACIUNI….


Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la GANDURI,RUGACIUNI….

 1. anitanna zice:

  Rau faci, rau primesti !🙏

  Rugăciune pentru o inimă deznădăjduită

  Doamne, Dumnezeul meu, Tu care ai făcut cerurile şi pământul, care ai dat viață tuturor lucrărilor Tale, în acest ceas în care sufletul meu stă întristat şi plin de mânie, întinde mâna Ta cea atotputernică şi mă scoate din această întristare în care singur m-am afundat. Primește, Doamne, umilita mea rugăciune pe care o îndrept către Tine cu siguranța că mă vei ajuta.

  Fii alături de mine Doamne, nu mă părăsi niciodată! Iartă-mă că greșesc mereu înaintea Ta. Îmi aduc aminte primele zile când mă rugam Ţie cu credință şi tânjesc după ele. Am ajuns sa-mi fie ruşine cu Tine, Doamne, şi de aceea Te rog să mă ierți şi să mă miluiești. Nu te-am mărturisit în faţa oamenilor, Doamne, Dumnezeul meu şi, în loc să fiu încredințat că Tu exiști, am mărturisit greșit despre Tine. Iartă-mă Doamne al meu!

  Auzi glasul rugăciunii mele şi cererea mea, căci mă rog către Tine precum David psalmistul, care zice: „Doamne auzi rugăciunea mea, ascultă cererea mea, întru adevărul Tău, auzi-mă întru dreptatea Ta şi să nu intri la judecată cu robul Tău, că nu se va îndrepta înaintea Ta nimeni din cei vii”.

  Păcate mari mi-au cuprins sufletul, ca niște lanţuri mă ţin şi îmi frâng, puţin câte puţin, trupul. Zilele trec, anii se duc, iar eu rămân același păcătos. Dar Tu, Doamne, nu vei înceta să mă asculți. Tu mă vei ajuta, Doamne al meu, şi mă vei sprijini. Vei fi alături de mine ziua şi noaptea, la bucurie şi necaz. Căci Tu pe toate le rânduiești cu mare înțelepciune, şi Ţie mărire înălțăm: Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor.
  Amin.
  „INAINTE SA SE INTUNECE…
  Fa-ti semnul CRUCII si mergi mai departe….”
  Eleftherios G Eleftheriadis
  SA CREZI !
  SA TE ROGI.!

  ………
  „Să nu credeți că Dumnezeu doarme vreodată și să nu trăiți crezând ca n-o să facă dreptate pentru fiecare faptă a noastră.
  De aceea vă spun: îi bine ca omul să înveţe carte multă, să fie şi inginer, să fie si doctor, să fie şi profesor şi profesor universitar; să fie şi militar, să fie şi general, ce-a rânduit Dumnezeu pentru fiecare. Dar în toate treptele lui să nu uite frica de Dumnezeu. Că dacă a uitat de Dumnezeu, mai bine nu mai venea in lumea aceasta şi mai bine nu se năştea să vadă atâta bunătate a lui Dumnezeu. Cum ne-a dat El nouă viaţa, mintea, aerul, lumina, căldura, ploile la vreme, hrană belşug, sănătate, vedere, auz, înţelepciune şi, după atâtea binefaceri ale lui Dumnezeu, să închidă ochii ca paserile cele de noapte, care nu văd decât numai la întuneric şi să nu vadă pe Dumnezeu, Care este lumina cea neapropiată si locuieşte în lumina cea neapropiată. De aceea, am început să vă spun: ferice de omul care se teme de Dumnezeu, că acela este adevărat om înţelept şi acela va avea fericire şi în veacul de acum şi în veacul cel viitor. ”
  ……..
  Pr. Constantin Necula, Facebook

  Celor dragi plecati de langa noi,un gand pios de aducere aminte si rugaciuni si candela aprinsa pentru iertarea pacatelor !
  Ne lipsesc si ne este tare,tare dor de ei !
  Dumnezeu sa va ierte !
  Slava lui DUMNEZEU pentru toate !

  Pentru cei care va sarbatoriti ceva special in viata voastra…
  La multi ani frumosi cu bucurii si impliniri!

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.