E… CRACIUNUL!


S-a născut, HRISTOS!

Crăciunul sau Nașterea Domnului este una dintre cele mai importante sărbători ale anului. Pe lângă semnificația religioasă, este un prilej bun pentru a primi cadouri, pentru a petrece clipe de liniște alături de cei dragi și a lăsa, pentru o clipă, problemele deoparte, în schimbul iubirii și a clipelor magice.

CRĂCIUN FERICIT!

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la E… CRACIUNUL!

 1. anitanna zice:

  Domnica Sighiartau:

  Dăruiți pace! Aduceți pace în sufletele care se-adună în jurul vostru ca oamenii înfrigurați în jurul focului. Ca să puteți dărui pace, trebuie să faceți mai întâi pace în sufletul vostru.
  Dăruiți bucurie mângâietoare! O mângâiere poate să ne umple sufletul mai mult decât o mie de vorbe, mai mult decât zeci de cadouri. Când ai un necaz nu te mai gândești decât la tine și la necazul tău, însă chiar dacă ai un necaz nu uita totuși de ceilalți și bucură-i! Putem dărui bucurie fără să avem bucurie în noi. Mai ușor treceți peste un necaz, căutând să trăiți bucurii alături de alți oameni, decât să vă plângeți în singurătate.

  (artadeatrai – Cristian Țurcanu)

  Sărbătoarea Crăciunului să vă umple sufletul de bucurie, încredere, liniște, speranță și iubire alături de persoane dragi din viața ta!
  Crăciun fericit și binecuvântat!🎄🏵️
  https://www.youtube.com/watch?v=0eY2W3tRC6Q… 🎄🥀🌹
  Preluare, Facebook, merită! ❤️

  Apreciat de 1 persoană

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.