AJUNUL CRACIUNULUI !


Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita frumos , cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Raspunde. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la AJUNUL CRACIUNULUI !

 1. anitanna zice:
  Azi,despre o Sfanta Mucenita mai putin cunoscuta !
  Cu o zi înainte de Naşterea Domnului, în calendarul nostru este pomenită Sfânta Muceniţă Eugenia, originară din Roma, care a trăit în primele secole creştine, când încă nu era liberă credinţa în Hristos, iar cei care se manifestau drept creştini erau omorâţi. Părinţii sfintei, primind de la împărat sarcina să plece în Alexandria la o înaltă dregătorie, au luat-o cu ei şi pe fiica lor Eugenia. Dar fata, fiind deja credincioasă în Hristos, şi-a părăsit părinţii în vremea când erau în Alexandria şi s-a botezat creştină. Nespunând nimănui, s-a dat bărbat, purtând haine bărbăteşti şi tunzându-se, şi s-a aşezat într-o mănăstire unde a vieţuit ascetic, încât după un timp „monahul“ Eugeniu ajunsese vestit pentru viaţa sa sfântă.

  Pentru această vieţuire a fost aşezat de către fraţi ca stareţ, şi astfel a ajuns păstorul obştei, neştiind nimeni secretul său.

  Însă a apărut după o vreme ispita sub forma unei femei care s-a îndrăgostit de călugărul cel luminos. Această femeie, pe nume Melantia, după ce a încercat să-l atragă pe stareţ în păcatul trupesc, şi nu a reuşit, l-a calomniat, afirmând în faţa prefectului – care era chiar tatăl Eugeniei – că fusese necinstită de către stareţul Eugeniu şi că în mănăstire se petreceau lucruri necuviincioase.
  Pentru a nu fi necinstită haina monahală şi fraţii ei de mănăstire, Sfânta Eugenia a dat dovada supremă că cele spuse de Melantia erau doar minciuni, arătând în faţa tuturor că este femeie.
  După acest episod, şi prefectul, tatăl sfintei, a trecut la creştinism, a avut o viaţă duhovnicească şi a murit muceniceşte, iar Sfânta Eugenia s-a întors la Roma împreună cu mama ei. Din ordin împărătesc s-a cerut tuturor să aducă jertfe idolilor, dar sfânta nu a vrut şi a primit moartea mucenicească.
  sursa:www.ziarullumina.ro


  IISUS SE NASTE !

  Eu,sunt lumina,calea,adevarul !

  Craciun fericit ,tuturor !

  Apreciat de 2 persoane

 2. O.R. zice:

  Să aveți sărbători fericite alături de cei dragi!
  Crăciun fericit și La mulți ani!

  Apreciază

 3. anitanna zice:

  <

  div style=”margin:10px;padding:6px;border:26px ridge #ff6600px;text-align:center;background-color:#ff3300;”>
  Azi,un cafeneaua noastra este mult portocaliu dupa cum se observa….
  Asa ca ..sa iubim culorile… sunt benefice !
  Orice..alege ,ce iti place…


  Nimeni si nimic nu trebuie sa iti goleasca inima, pastreaza-ti mereu in ea lumina sperantei si umple-o in fiecare clipa cu iubire, iubire pentru lumea care te inconjoara, pentru lucrurile frumoase care iti ies in cale, pentru oamenii buni pe care ii cunosti, pentru gandurile si simtamintele deosebite pe care le descoperi… nu traiesti intr-o lume neagra, (desi ne apropiem?…)sau alba, traiesti intr-o lume colorata si poate fi alegerea ta felul in care ti-o creezi.
  Lumea e o panza pe care ar trebui sa ai p[osibilitatea sa o pictezi neincetat cu gandurile si sentimentele tale… nu-ti trai viata ca un functionar care stie doar sa imite si sa urmeze instructiuni,cre vin tot mai des de sus…

  …invata sa visezi, invata sa fi original si deosebit, invata sa creezi, fi un artist! Iubirea e atrasa de iubire, daca o doresti in viata ta fa un efort de vointa si alege-ti, chiar si impotriva aparentelor, sa iti umpli inima de dragoste si ganduri bune, cu cat vei straluci mai puternic intr-un intuneric mai adanc cu atat vei fi mai usor de remarcat. Iubirea este a celor care cred in ea si o pastreaza in inimi neconditionat.
  Sa fiti iubire intr-o lume lipsita de ea….
  O zi binecuvantata!
  Alege !

  La multi ani,Eugenia,Eugenilor !

  /div>

  Apreciat de 1 persoană

 4. Fie ca acest Crăciun să vă mângâie sufletul,
  să vă aducă bucurii, prosperitate, fericire şi noroc,
  cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!
  La mulți ani!

  Apreciază

 5. Ileana zice:

  Crăciun fericit?🎄🤗😘❤️

  Apreciat de 1 persoană

 6. anitanna zice:

  Mulțumim cu drag și pretuire, Pisicuta briciola!
  Craciun binecuvantat!
  La multi ani! ❤️ 🍀 👍

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.