MIREASA SEZON NOU:SEZON 4


MIREASA SEZON NOU:4

Pe data de 28 august are loc premiera noului sezon. Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Cum se vor descurca aceștia, dacă își vor găsi un partener și ce alegeri vor face, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă, precizează aceeași sursă: A1.Tv.

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Comenteaza, Raspunde, RASPUNDE !, Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3.735 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU:SEZON 4

 1. sad angel zice:

  Plouă în draci, în reprize și torențial… ce zi oribila. As fi preferat să ningă, pt că e iarna.

  Apreciază

 2. sad angel zice:

  Când ploua torențial, cand încetinește. ..

  Apreciază

 3. sad angel zice:

  Adelina a tot stat la taclale cu Seba și Margareta

  Apreciază

 4. sad angel zice:

  M-a plictisit Ioana de cât repetă că nu o dorește pe Ela. Mi-au plăcut psihologul și Gabriela când i-au zis că nu poate și că nu e normal ca ea să o stăpânească pe Ela.
  Psihologul Eduard i-a zis Ioanei că ar trebui să discute cu Petrica, nu cu Ela. …

  Apreciază

 5. sad angel zice:

  Eu cred că Marius are o violenta ascunsa și cred că o va transforma pe Maria în sacul lui de box. .. spun asta pt că atunci când Maria i-a zis că sunt expirate anumite alimente din frigider, a aruncat cu ele pe masă înspre ea, iar Maria s-a supărat și a plecat de acolo. El a discutat cu ea și o învinuia pe ea că vai face figuri, iar ea i-a răspuns că i s-a părut că le-a aruncat înspre ea, el i-a întărit ideea că i s-a părut, ..
  În platou, s-a zis că așa părea că Marius a aruncat înspre Maria, Eugenia îi cauta scuze lui Marius. .
  Pe alt material, Marius s-a plâns la Maria că a avut o copilărie grea , că tatăl nu a fost nici tată bun, nici soț bun , el i-a mai zis că îi are decât pe mamă și pe frate, dar și pe un unchi care e frate geamăn cu tatăl lui. El a mai zis că unchiul lui a fost mai afectat de moartea tatăl lui decât el fratele și Eugenia, și că tatăl lui a murit în fața unchiului lui, că unchiul lui se tăvălea pe iarbă de durere lângă tatăl lui (al lui Marius ).
  În direct, Marius a zis că a rămas orfan de tata la 16 ani .. Eugenia a zis că nu și -a refăcut viața că nu suportă ca cineva să le zică fiilor ei să se dea mai încolo.

  Apreciază

 6. sad angel zice:

  Ana i-a zis lui Alex că a fost deranjată că a picat în plasa lui Victor, să vorbească despre ce au făcut la hotel, iar el i-a răspuns că se simte foarte prost, iar ea i-a zis că le are pe ale ei și că nu e supărată pe el. El se tot scuza, iar ea i-arăspuns că nu a greșit cu nimic. …

  Apreciază

 7. sad angel zice:

  Cam multe secvențe cu Victor și după eliminarea lui și a Andradei, i-am văzut și azi la Mireasa… tot așa, pe materiale. .

  Apreciază

 8. sad angel zice:

  Margareta iar i-a luat apărarea Adelinei în fața lui Seba, ea și Adelina s-au contrat cu Gabi

  Apreciat de 1 persoană

 9. sad angel zice:


  Noapte bună 🌙 😇

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:


  Bună dimineața, 2 grade și întunecat. Deocamdată nu mai plouă. ..

  Apreciază

 11. sad angel zice:

  7 grade, nor și soare. …..

  Apreciază

  • antoaneta52 zice:

   Va pup. Am fost la nepoata, doar e miercuri, nu?! Suntem bine. Vesti bune au sosit aseară. Facem sărbătorile cu bucurie. Ma bucur Anita c ax ai găsit asa o prietena. E mare lucru. Spor la treaba. 🙏🥰💕

   Apreciază

 12. sad angel zice:

  I-a pus pe concurenți să se pună în spatele celorlalți, băieții la fete, fetele la băieți. Task – ul ăsta a fost la început, cuplurile nu au avut voie să se așeze în spatele partenerilor.
  Ion a refuzat să participe.
  Raluca s-a așezat în spatele lui Petrica.
  Petrica s-a așezat în spatele Mariei.
  În spatele lui Seba a fost coadă : Maria, Ana, Ela și Alina.
  Adelina s-a așezat în spatele Adelinei și vice versa. .
  Nu am mai reținut alte ordini. .
  Mamele i-au desemnat pe Petrica și Ela cei mai sinceri.
  În direct, Simona a intrebat-o pe Raluca de ce s-a așezat în spatele lui Petrica, iar ea i-a răspuns înțepat că nu e pe gustul ei și că era obligatoriu. Simona i-a zis că nu trebuie să fie atât de înțepată.
  Cele 4 care l-au ales pe Seba au zis că e tiparul lor de fizic. Ela și Ana au zis că e mai important sufletul și caracterul. ..
  Alina a zis că nu a încercat nimic cu Seba pt că e mai mic de vârsta decât ea. Eu îmi amintesc că ea a spus alte dați că a avut iubiți mai tineri.

  Apreciază

 13. sad angel zice:

  Ion a refuzat taskul și a cerut să intre în cursa pt eliminare.
  Raluca referitor la Task a zis că nu e nimeni sinceră, iar Ela a contrazis-o, Raluca și Ion s-au contrat pt că el era supărat și o respingea, apoi s-au retras pe terasă și au criticat Task -ul , Ion și -a criticat și colegii.
  În direct, Simona l-a anunțat pe Ion că intră în cursa pentru eliminare.
  Pe alt material, Eugenia și Rodica s-au înțepat cu Alina, de data asta a fost plăcut că nu s-a mai lăsat cu jigniri.
  Alina a zis atât pe material cât și în direct că ea nu prea poate dormi noaptea și că d-aia doarme ziua.

  Apreciază

 14. sad angel zice:

  Marius și Eugenia glumeau cu Adelina, iar Maria era deranjată și i-a zis lui Marius că nu îi place că el vorbește la mișto, iar el îi vorbea grețos și o acuza că face figuri. ..
  Maria i-a zis lui Marius că i se pare aiurea că au depus actele și că trebuie să zică nu în fața primarului, iar Marius grețos i-a replicat că el i-a zis asta, dar că ea nu a înțeles , Maria i-a zis lui Marius că nu vrea să îmbrace rochia de mireasă și să fie nevoită să zică nu, el a făcut -o nebună.
  În direct, Simona i-a zis Mariei că nu e obligatoriu să se căsătorească, dar să fie îmbrăcată im rochie de mireasă, da.
  Pe alt material, retardata de Ioana le tot zicea lui Petrica și Elei că vai ea vrea să facă crăciunul în Maramureș și îi obliga. . Petrica i-a zis Ioanei că el și Ela hotărăsc unde vor fi ei 2…. Ioana iar o vorbea pe Ela de rău la Petrica, că fumează. ..
  În direct, Petrica a zis până la urmă că, crede că vor fi în Maramureș, Ela a zis că, crede că vor fi la ai ei. Ioana a zis că sunt multe pensiuni acolo și că dacă vin ai Elei în Maramureș, vor sta la pensiune. .
  Tot Ela și -a cerut scuze Ioanei că a contrazis-o. .

  Apreciază

 15. sad angel zice:

  Adelina i-a zis lui Petrica să îi fie alături Elei și că își roagă susținătorii să îi voteze, ea i-a zis că îi place.
  În direct, Ion a acuzat -o pe Adelina că vrea să își îndrepte susținătorii spre Petrica și Ela , ca să nu câștige Ana și Alexandru, la fel a acuzat-o și Alina , Adelina a negat și a zis că îi sunt chiar dragi cei 2.
  Ela i-a mulțumit Adelinei și a zis că nu știa de discuție.
  Alina a zis că și ea își îndreaptă susținătorii spre cei 2 , dar că măcar e sincer.
  Indiferent din ce motiv a făcut Adelina asta, apreciez asta.
  Pe alt material, Ela și Petrica și -au sărbătorit o lună de logodna , au primit tort și o scrisoare. Ea la un moment dat a plâns, spunând că a folosit niște vorbe și că se simte nerecunoscatoare familiei, el a consolat -o și i-a zis că nu e așa.
  În direct, Ela a zis că a zis că nu a avut familia care si-a dorit -o pt că părinții sunt divorțați și că s-a simțit vinovată pt că ai ei i-au fost alături. .

  Apreciază

 16. sad angel zice:

  Margareta a primit un buchet de flori și a început să plângă. După care Seba a intrebat-o ce are, ea vorbea codat de nu se înțelegea nimic, el o întreba că el cu ce e de vina.
  În direct, Margareta a zis că era vorba despre o discuție la capricii, la fel a zis și Seba. ..

  Apreciază

 17. sad angel zice:

  Eu am votat ca Ion să fie eliminat. …

  Apreciază

 18. sad angel zice:

  Raluca e îngrijorată că Ion va fi eliminat. .

  Apreciază

 19. sad angel zice:

  Gabriela i-a zis Elei că dacă și -a spus părerea nu înseamnă că e nerecunoscatoare față de părinți.
  Acum mama ei e la telefon și i-a spus că nu e nimeni supărat pe ea…
  Mama ei a zis că nici una dintre ele nu a trecut peste acea despărțire…
  Ce mamă blajina are Ela. … Și sora la fel…. are o sora cu care se iubește. ….Ela și sora ei Alina chiar sunt surori cu adevărat, pt că se IUBESC. .

  Apreciază

 20. sad angel zice:

  Doamne ferește, Ionut (invitatul, nu fostul concurent ) a citit un mesaj în care se scria ca mama ei l-a părăsit pe tatăl ei pt unul mai tânăr decât ea cu 15 ani și că Ela schimba bărbații o data pe lună.
  Ioana bineînțeles că a crezut faza cu Ela.
  Mama Elei iar e la telefon, a fost sunată iar, femeia a negat. Mama ei (Claudia o cheamă ) a zis că nu din cauza soacrei s-a despărțit de soț. Ea a mai zis că Ela mai are o sora mai mică, sora mai mică stă la soacră. Claudia a zis că soacra ei își iubește nepoatele.
  Eu nu cred o iota ce se zice despre Ela și mama ei.

  Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.