MIREASA SEZON NOU:SEZON 4


MIREASA SEZON NOU:4

Pe data de 28 august are loc premiera noului sezon. Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Cum se vor descurca aceștia, dacă își vor găsi un partener și ce alegeri vor face, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă, precizează aceeași sursă: A1.Tv.

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Comenteaza, Raspunde, RASPUNDE !, Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3.735 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU:SEZON 4

 1. sad angel zice:

  Ela a făcut testul. Petrica era foarte emoționat, panicat, și ea la fel, că au mai și așteptat.
  Testul a fost negativ.

  Apreciază

 2. sad angel zice:

  Parcă încep iar să îmi pară acceptabilă Alina, pt că s-a apropiat de Ela și Petrica, o simt sinceră în privința lor.
  Maria cred că se îndepărtează de Ela, dacă nu cumva a și făcut -o, s-a cam apropiat de Andrada. ..

  Apreciază

 3. sad angel zice:

  A venit Adelina iar, în casă. Mor, mor și iar mor, apoi inviu. Sper să nu urce în top 3. Toate respectele mele pt Seba, dar Adelina îmi displace.
  Vot Ela și Petrica

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Simona a zis că Adelina a fost într -o carantină mai lungă. Că i s-au făcut mai multe teste, mai ales că a fost la o înmormântare. .
   Victor și Ion hahaiau în lavaliere când vorbeau Adelina și Seba.
   Ion și Victor i-a întrebat de ce nu se țin de mână, iar Simona a zis că încă e surprins Seba.

   Apreciază

 4. sad angel zice:

  Victor i-a zis Alinei azi pe pauza publicitara, că are noroc că sunt camere, iar Alina l-a întrebat că, ce făcea altminteri, iar Andrada a bătut puternic din palme și i-a răspuns : ” Ce făceam eu, vrei să spui ” (adică că ar fi bătut -o Andrada pe Alina. ). Alina i-a întrebat pe cei 2 dacă o amenință, iar el i-a răspuns că ar vrea ea.
  Eugenia iar a insultat-o pe Alina, cum că e urâtă , iar apoi Victor, Andrada, Eugenia și Ion au bârfit -o pe Alina pe terasă, iar Ion a arătat un semn că, ce i-ar face Alinei și anume a dat cu șutul.
  În platou, Gabriela le-a atras atenția, iar Victor a lătrat că vai de ce îi ceartă pe ei, iar când Alina deschidea gura să se apere, Ion latra peste ea, Gabriela i-a zis lui Ion că îl dă afară dacă nu se potolește, el a ieșit din platou de bună voie, apoi și Victor a început să latre la Gabriela că vai să nu îl certe, și ăsta plecase de buna voie, Andrada și Alina s-au certat, Andrada a făcut -o nebună.
  Văd că gunoiul de Victor iar e în platou. .

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Victor la un moment dat a vorbit licențios in platou, nu s-a pus bip pt că era în direct.
   El a zis că Alina a zis în roast că el a ieșit afară, s-a dus la c**ve și apoi s-a intors la videochat -ista (Andrada ). Gabriela l-a luat la rost pe bună dreptate pt limbaj.
   Mi-aș dori din tot sufletul să zboare din competitie Victor și Andrada sâmbătă.
   Dacă ar fi după mine i-aș păstra pe Alina și Ionut în competiție pt că sunt apropiați de Ela și Petrica.

   Apreciază

   • antoaneta52 zice:

    Nu pot sa ii înțeleg de ce au atâta ura in ei si chef de cearta mereu. La ei legea este pumnul. Se iau de Alina. S, o lase in treaba ei. Pe ei nu, i incurcs cu nimic.

    Apreciază

    • sad angel zice:

     Am văzut că pe lângă Alina mai sunt luați în vizor și Ela, Petrica, Seba și Ionut. . Și Adelina, dar măcar ea si-o mai merită, bineînțeles nu amenințări sau jigniri. .

     Apreciază

 5. sad angel zice:

  Golanii de Victor, Ion și Marius au încercat să îl întoarca pe Seba împotriva Adelinei (zic asta , luându – i apărarea lui Seba, nu Adelinei care nu mi se pare de încredere ). Victor l-a întrebat pe Seba pt cine ar interveni dacă Adelina și Margareta s-ar lua apărarea. Victor râdea ca un psihopat.
  Și Ionut l-a avertizat pe Seba in legătură cu Adelina.
  Pe Ionut îl înțeleg, dar pe cei 3 golani nu.
  În direct, în platou, Margareta a zis că nu îi convine ca lui Seba să i se dea sfaturi pentru băieți, pt că nimeni nu îi vrea binele. Iar Victor cu un tupeu jegos i-a zis Margaretei că vai să nu îl mai dadaceasca atât pe Seba că vai de aia e așa și nu vorbește când trebuie să vorbească,

  Apreciază

 6. sad angel zice:

  Raluca se plângea la Andrada de Ion că e rece cu ea, că o respinge și plangea, iar Andrada o consola.
  Raluca se plângea că Ion nu are încredere în ea.
  În direct, în platou, Ion era surprins că Raluca a zis că el nu are încredere în ea.
  Mama Ralucai a vorbit la telefon și le-a spus să lase unul de la altul (în loc să își sfătuiască fiica să fugă de un golan…).
  Pe alt material, Alina și Ionut au vorbit despre cupluri, iar Alina a zis că, crede în cuplul Ela – Petrica, iar Ionut a zis că și Alexandru și Ana sunt frumoși împreună și că el vrea să fie prieten cu Alex. Alina a zis că, crede în Alex (referitor la cuplu). Alina a zis că în celelalte cupluri nu crede.
  În platou, Gabriela i-a cam bătut obrazul Alinei că vai a criticat majoritatea cuplurilor. ..

  Apreciază

 7. sad angel zice:

  Andrada îi spunea lui Victor că vrea să se ducă la facultate, iar Victor a întrebat -o ce ii trebuie facultate. Ea și -a criticat cea mai bună prietenă (Alina o cheamă ) că vai nu a sunat -o sau nu i-a scris o scrisoare să o felicite.
  În direct , Andrada a zis vrea să se apuce de cântat, că mama ei cântă. Victor a zis că a fost de facultatea de sport, dar că s-a lăsat, el a zis că nu se mai duce acolo că sunt multe fete și nu îl lasă Andrada.
  Gabriela i-a zis Andradei că acea prietenă a ei e plecată în străinătate, iar Andrada a dat-o că se gândea ea.. A vorbit la telefon o alta prietena a Andradei și i-a felicitat pe ea și Victor

  Apreciază

 8. sad angel zice:

  Ana i-a declarat lui Alex că îl iubește.
  Aștept Bravo ai stil.
  Vizionare plăcută la ce vă uitați.

  Apreciază

 9. sad angel zice:


  V-am pupat de noapte bună 🌙 😇

  Apreciază

 10. sad angel zice:


  Bună dimineața, – 1 grad și soare superb 🌞

  Apreciază

 11. sad angel zice:

  10 grade și soare superb….

  Apreciază

 12. sad angel zice:

  11 grade și soare superb 🌞 🌞 🌞

  Apreciază

 13. sad angel zice:

  Și Marius a cerut -o pe Maria, Simona i-a felicitat . Urmează și clipul

  Apreciază

 14. sad angel zice:

  Ieri după cearta lui Ion și a haitei cu Alina, Ion în casă a făcut -o în toate felurile pe Alina, o și înjura de morți, el a zis că o să vadă Alina când se va sfârși competiția. Ăstia numai de amenințări sunt buni. El a zis că vorbește că nu e Petrica să tacă.
  În direct, Simona i-a atras atenția lui Ion că trebuie să îi respecte pe cei din jurul lui dacă vrea să lucreze în showbiz.
  Pe alt material, Andrada și Alina s-au certat la capricii, Andrada a făcut -o nebună și a amenințat -o. Alina se plângea la Ionut, iar Andrada se lua de ea că de ce vorbește de ea. Apoi Andrada o bârfea la Raluca și Ion.
  În direct, Alina a zis că a fost amenințată , că i s-a zis să aibă grijă de sănătatea ei și pielea ei că vede ea, iar Andrada iar a făcut -o nebună. Simona i-a zis Andradei să nu dea diagnostice.
  Eu cred că Alinei îi trebuie gărzi de corp când ies din emisiune, nu o zic la mișto.

  Apreciază

 15. sad angel zice:

  Ion se dădea pe lângă Raluca, se așezase deasupra ei și a întrebat – o dacă i se pare el genul de om cu care să nu poată vorbi orice, iar Raluca i-a răspuns că nu îi place când se enervează. El i-a zis că nu trebuie să îl ia la întrebări atunci când e nervos.
  În direct, Simona a intrebat-o pe Raluca dacă așa face Ion de fiecare dată, iar Raluca a zis că Ion nu își varsă mereu nervii pe ea, dar că are momente, și își arată nervii mai degrabă prin gesturi decât prin vorbe, Ion s-a contrat cu Raluca, dar și cu Simona.
  Pe alt material, Ion era bucuros că va merge la Capatos show să îi jurizeze Bordea roast-ul, Gabriela i-a pus pilă. Gabi și Raluca s-au bucurat, Raluca a zis că vrea să meargă și ea. Raluca i-a zis lui Gabi că nu vrea ca Ion să facă stand up și roast, că ea ar vrea ca Ion să se facă frizer.
  În direct, Simona a zis că va merge și Raluca cu Ion la Capatos show, diseară.

  Apreciază

 16. sad angel zice:

  Adelina și Seba s-au tot giugiulit. Ea i-a zis că vor face copii frumoși, iar el i-a răspuns să nu îl ia tare, că w prea devreme cu copiii.
  În direct, ei au zis că se stabilesc la Botoșani (la el)..
  Pe alt material, Maria și Marius au fost la ședința foto, au pozat lângă brad, ea a stat și în poala moșului, care a pus -o să deschidă o cutie, ea a dat de inel. Marius a cerut -o , iar Maria a acceptat.
  În direct, au fost aplaudați. Fratele lui Marius a vorbit la telefon și i-a felicitat, pe Eugenia a bușit -o plânsul când fiul de la telefon (Adrian ) a zis că fiului lui ii e dor de ea. A vorbit și nepoțelul Eugeniei.
  Simona a zis că Ana și Alexandru nu s-au dus la date, pt a-i lăsa pe Marius și Maria să își petreacă momentul.
  Și mama Mariei a vorbit la telefon și i-a felicitat.

  Apreciază

 17. sad angel zice:

  Soacrele și nurorile au gătit împreună. Prăjituri.

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Ce se mai rastea Ana la Gabi. …..

   Apreciază

   • sad angel zice:

    Băieții au jurizat.
    Ana și Gabi au câștigat. .. era totul o crema. Normal că era gustos. ..

    Apreciază

    • antoaneta52 zice:

     Am înțeles ca au avut 45 min la dispoziție. Pai un blat sau chec stau la cuptor 40, 45 de min. Când sa, l mai si decorezi. Basca trebuie timp de răcit. Cei di staf e clar ca nu gătesc.

     Apreciază

    • sad angel zice:

     A avut dreptate Alina cand i-a zis Eugeniei că nu a fost corect că i-a jurizat prăjitura Marius, Marius știind că e prăjitura făcută de Eugenia și Maria.
     Eugenia i-a zis marș Alinei, a jignit-o, și Ion s-a luat de Alina.
     Bine le face Alina când îi înțeapă că merită. Alina l-a făcut prost pe Ion, iar Eugeniei i-a zis să îi zică marș cui vrea,
     Ion s-a luat de Petrica, crezând că a jurizat prăjitura Elei și a Ioanei și l-a luat la rost că de ce nu a gustat, iar Petrica a zis că tine post și i-a bătut obrazul lui Ion că a jurizat prăjitura Ralucai și a Rodicai și el îl atacă.
     În direct, Ion a lătrat iar la Petrica că nu a gustat și l-a acuzat pe Petrica că vai vroia de fapt să jurizeze prăjitura Elei, nu a Ralucai. Iar Petrica a negat și a zis că s-a luat după aspect.
     Alina a zis că Eugenia o urăște pt că le spune în față că nu sunt corecți și că ei (Marius, Ion, Victor etc ) sunt hoții care strigă hoții.

     Apreciat de 1 persoană

 18. sad angel zice:

  Ela și Petrica și -au sărbătorit 2 luni de relație, ieri

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Ela îl păcălise pe Petrica că are alergie, Alina a ajutat -o, Alina, Elena și putini au ajutat -o pe Ela să îi facă o surpriza, puseseră petale pe jos, iar Petrica a fost impresionat, el era emoționat că Ela a pățit ceva

   Apreciat de 1 persoană

 19. sad angel zice:

  Au fost Raluca și Ion în platou, au vorbit despre faptul că Ion urmează să se ducă la Capatos show, el se lauda că vai și președintele ar râde la glumele lui.
  Raluca a susținut că nu ar vrea ca Ion să își facă carieră din stand up sau roast. . Ea vrea ca el să devină frizer, că ei îi place să pună gene. .

  Apreciază

 20. sad angel zice:

  Victor a lătrat la Petrica că vai el și Ela l-au bârfit pe A play și că nu s-a dat bârfa la tv.
  Petrica l-a întrebat despre ce e vorba, după care Ion i-a zis că vai i-a întors și celălalt obraz, apoi Petrica i-a zis că și el a făcut același lucru, mai ales când l-a atacat (Victor ).
  Victor i-a zis că de fapt Ela l-a vorbit, iar Petrica i-a răspuns că Ela nu și -ar fi dorit să aibă un bărbat ca el (Victor ).
  În direct, Ela a zis că a zis asta pt că Victor a zis până să fie eliminat că doar Petrica ar putea să uite la Alina. .

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Petrica și Ela s-au plâns la Alina, Elena și Ionut că cuplul Victor – Andrada îi cam atacă. ..
   În platou, Victor a zis că Ela și Petrica sunt supărăciosi (ce să spun, pe el (Victor) nu se vede cum e , mai ales că Victor mai dă și cu pumnul. ). Contrele sunt în platou intre cele 2 cupluri.
   Vot Ela și Petrica. Văd că, cei 2 nu mai suportă nesimțirea lui Victor, a Andradei, a lui Ion. .. și cine știe a mai cui. E de apreciat Alina, că le ține partea, la fel si Elena și Ionut.
   La 20: 30 e Adela pe A 1, apoi Bravo ai stil pe Kanal d. Vizionare plăcută la ce vă uitați. .

   Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.