MIREASA SEZON NOU:SEZON 4


MIREASA SEZON NOU:4

Pe data de 28 august are loc premiera noului sezon. Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Cum se vor descurca aceștia, dacă își vor găsi un partener și ce alegeri vor face, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă, precizează aceeași sursă: A1.Tv.

Despre anitanna

Incerc sa redescopar placerea unei actiuni zilnice,cum ar fi aceea de a sta in fata calculatorului, a ma plimba, a citi, a privi lumea din jur,a iubi,dar fara a crede ca este ceea ce pot obtine mai mult de la viata! Am invatat ca viata trebuie traita din plin, cel ce nu calatoreste,nu citeste,nu stie sa asculte muzica, nu iubeste,cel ce evita emotiile care ne invata ochii sa straluceasca si sufletul sa vibreze,e condamnat la moarte!
Acest articol a fost publicat în Comenteaza, Raspunde, RASPUNDE !, Uncategorized, video si imagini cu text și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3.021 de răspunsuri la MIREASA SEZON NOU:SEZON 4

 1. Geo zice:

  Bună, bună!
  Of, dragele mele, multă vreme a trecut de când nu ne-am mai “văzut”…
  Am intrat în cafenea, am citit ce a mai “povestit” Angel despre “eroii” din casa Mireasa şi am dat peste mesajul lui Anto, aşa că dau şi eu “o sfârlă”, să vedeţi ce şi cum mai e cu mine.
  Înainte de toate, condoleanţe Anita pentru pierderea suferită, dar de la o vârstă cam astfel de veşti ne aşteaptă şi ajungem să purtăm în suflet mai mult dureri decât bucurii.
  Ei, acum aştept şi eu cu “nerăbdare” noile facturi la gaz şi energie electrică şi drept să zic, mi se cam pune un nod în gât când mă gândesc. La energie electrică am încheiat un contract nou care promite preţ fix pentru un an (până în februarie 2022), dar cum România este ţara tuturor posibi-
  lităţilor nu m-aş mira să intrăm de acum pe noul tarif. La gaz însă… (contractul nou l-am făcut în 2017!!!! şi altul nu ni s-a mai propus şi nici nu vreau să schimb furnizorul)
  Ca să echilibrez cheltuielile, am plătit în avans cablul şi netul, am făcut o portare în Vodafone şi am plătit şi acolo abonamentul în avans şi, drept “premiu”, mi-au devansat data noului contract la cablu cu vrei 5 luni (mi s-a scăzut abonamentul de la cca. 85 lei/lună la 45 lei/ lună, pentru aceleaşi servicii) aşa că, dorinţa mea de a echilibra cheltuielile, dar şi fuga de covrigel au fost într-un fel răsplătite (şi la firma de cablu am făcut bineînţeles…o coadă!!!!)
  Aş fi vrut să merg şi la sediul Engie să capăt o audienţă să văd dacă se poate face plata constant pe cele 12 luni ale anului, să nu se mai împovăreze populaţia cu facturi aşa de mari pe perioada iernii, dar aglomeraţia de acolo şi faptul că eu circul doar pe jos, asta îmi mănâncă timp şi voi vedea cum rezolv când se mai potolesc lucrurile.
  Ştiu că energia va fi o problemă, ţările puternice şi-au aşezat cum se cuvine treburile şi acum ajung să sufere cei fără viziune pentru viitor, între care şi noi, bravi cetăţeni din Ţara Miticilor. Ne con-trolează resursele o firmă dintr-o ţară fără pic de rezerve de petrol şi gaze. Trăiască Adrian Năstase!!!!
  În rest, anul ăsta am făcut puţine conserve, nu voi pune varză la murat ci o păstrez proaspătă în pungi de hartie şi atârnată în pivniţă în săculeţi de rafie (individual şi să nu se atingă). Pentru Crăciun am rugat-o pe femeia care îmi aduce lapte, să-mi pună şi mie vreo 4 în butoiul ei (bineînţeles contra cost).
  Şi bunica mea punea varza crudă la păstrare, dar în pod (foarte mare, aerisit şi folosea o zonă mai întunecoasă şi mai răcoroasă), iar cealaltăbunic, o “îngropa” într-un şanţ special amenajat.
  Zacusca o voi prepara pe loc pentru că am ingredientele de bază deja coapte, am şi sucul de roşii preparat rapid (am mai scăpat şi ceva seminţe, dar mi-a ţinut deja foarte bine anii trecuţi, deci nu m-am mai chinuit să-l fac ca la carte).
  Murăturile sunt acum pe zero, exceptând 4 borcane de castraveţi şi 4 de gogoşari (de 720 g fie-
  care) pentru tradiţionala salată de boeuf. Tata nu mai mănâncă deloc, eu nu am voie (tensiunea!), iar fiică-mea termină borcanele (din respect pentru mine, zice ea!) când le desfac pentru salată şi în rest nu le duce dorul.
  Aaaa…şi am făcut câteva borcane de gem de prune fără zahăr, piersici de toamnă la fel şi acum bag gutuile să văd ce îmi iese.
  În rest, suntem sănătoşi şi animăluţele la fel.

  Apreciat de 1 persoană

  • anitanna zice:

   Bun ,draga mea!
   Spor in toate,ma bucura mult faptul ca esti bine iar treburile cu gospodarirea lor in casa nu au niciodata sfarsit…
   Cat despte gaze ,lumina,se pare ca vor fi la fel facturile, si in aceasta luna desi sunt in intarziere…asa ca sa nu ne facem griji,momentan.Cred ca vor gasi ei o rezolvare in favoarea si a noastra !
   te pup!

   Apreciază

 2. sad angel zice:

  14 grade și soare superb 🌞
  Bine ai revenit, Geo

  Apreciază

 3. sad angel zice:

  Victor și Ion s-au certat cu Alina , ieri, în pauza de publicitate, pt că ea a zis pe un material că nu bea, nu se droghează și că nu a avut un job de care să îi fie rușine.
  Ion s-a certat mai mult cu ea,decât s-a certat Victor. Ion s-a legat iar de virginitatea ei, i-a zis că nu o judeca pt că e virgină, ci pt că are un caracter jegos, după spusele lui (el o întrece ). Alina i-a răspuns pe măsură și a zis că e normal să fi virgină, el a zis că nu e… ea i-a retezat -o că nu e normal să te DROGHEZI. După ceartă, Victor, Andrada și Ion au ieșit afară și au bârfit- o pe Alina. Ion a zis despre Alina că e o scârbă pitică și o ragaietura . Victor a bipuit.
  În direct, Simona le-a atras atenția lui Victor și mai ales lui Ion, Ion ca de obicei se contra și cu Simona.
  Pe alt material, Elena a zis că prea toți o atacă pe Alina că e virgină, iar Rodica s-a certat cu ea că ea nu s-a legat de virginitatea Alinei, Rodica mintea, că s-a legat de N ori de treaba Alinei. Pe parcursul certii, Rodica a început să o jignească pe Elena, că să îi fie rușine, că e proastă, iar Elena i-a zis să nu îi vorbească așa, că dacă ea (Rodica ) e de la București se simte superioară celorlalte care sunt din provincie, iar Rodica a continuat cu jignirile și i-a zis Elenei că mănâncă c**at (chiar așa s-a exprimat ), iar Elena s-a ridicat și a plecat, Rodica continua cu nesimțirile ei..
  În direct, Elena a zis că îi pare rău că a venit la emisiune și că nu a venit pt scandal. . Simona i-a atras atenția Rodicai, iar Rodica a acuzat -o pe Elena că se victimizeaza.
  Rodica și Ion sunt EXECRABILI. … La fel și Victor, Andrada și Eugenia

  Apreciat de 1 persoană

 4. sad angel zice:

  Alina și mai ales Amalia au conversat foarte mult cu John. El pare interesat de Amalia. Cei 2 au avut date.
  Au arătat date -ul John – Amalia, se plimbau intr-un parc frumos, ea i-a mulțumit că a ales -o pe ea . La un moment dat, ea i-a zis că vrea o relație serioasa. ..
  Pe timpul difuzării materialelor, Amalia și Alina râdeau. ..
  În direct, Simona le-a întrebat pe Adelina și Raluca dacă vor să îl cunoască pe John, după ce el a zis că a interacționat mult cu Amalia și Alina. Adelina i-a zis Simonei că nu era atenta la discuție, după care a zis că vrea să îl cunoască, iar Raluca a zis că John nu e genul ei..

  Apreciat de 1 persoană

 5. anitanna zice:

  Va asteptam in bucataria cafenelei…
  O zi frumoasa!

  Apreciază

 6. sad angel zice:

  Andrada i-a zis lui Victor că îl vede schimbat, iar el i-a răspuns că ea se schimbă de la o stare la alta, el i-a zis că nu trebuia să dea curs conflictului cu Eugenia, iar ea i-a răspuns că nu a dat curs, i-a zis că Eugenia a făcut -o nesimțită. După contre, ea s-a pus pe plâns , el a încercat să o împace, iar după aceea ea se plimba, de colo colo, a și plâns mult, la un moment dat era la baie și s-a lăsat pe vine, Ana a intrebat-o dacă se simte bine, Andrada a răspuns că nu, erau și Maria și Ela cu ea… A venit o doctorița , se credea că are atac de panică, i-a dat 2 pastile și i-a zis să și le bage sub limbă, a condus -o și până la pat.
  În direct, mama ei a vorbit la telefon și a încurajat -o, Simona a zis că nu a fost atac de panica, ci că a fost ceva mai ușor, dar nu a spus. După încurajări, mama Andradei l-a luat la rost pe Victor, pt că i-a făcut observații Andradei, iar el i-a răspuns că a vrut să o corecteze, apoi le-a luat la rost pe Eugenia și Alina. De Alina a zis că a apărut într -un clip cu albanezi, iar Alina a zis că e vorba de un clip muzical.

  Apreciază

 7. sad angel zice:

  Victor e pus pe cuplul Petrica – Ela, vrea să îl destrăme, Victor i-a zis lui Petrica de față cu toți băieții că Ela e materialista, doar pt faptul că ea i-a zis cândva lui Petrica că va duce o viață buna cu el. După aceea Victor a început să vorbească la general, bineînțeles bătând tot la adresa Elei, i se adresa tot lui Petrica, ii zicea că femeia o să se bucure de banii lui, dar că o să il însele cu unul și cu altul, iar Petrica i-a răspuns că știe că Ela nu va face asta . Victor tot insista cu nesimțirile lui, și Ion mai punea paie pe foc.
  În direct, Ela era supărată, i-a zis lui Victor că va duce o viață bună cu Petrica, referindu -se nu la bani, ci la faptul că nu o va înșela, că nu se va purta urât cu ea , că banii îi fac împreună.
  Pe alt material, Ela era supărată și le-a spus lui Gabi, Mariei și Anei că Ioana i-a zis Adelinei că ar fi plăcut -o pt Petrica, Gabi a întrebat -o pe Adelina dacă se mută în Maramureș, iar Adelina a zis că nu . Ela a intrebat-o de ce i-a zis Ioana asta, iar Adelina i-a răspuns că îi plac blondele și i-a mai zis să se facă blondă.
  La baie, Ela i-a zis Ioanei că poate îi cere orice, dar nu să se despartă de Petrica.
  Ioana a dat -o că s-a luat după gluma lui Victor. .
  Deci Victor a pus de ceva vreme gând rău acestui cuplu.
  Vot Petrica și Ela, dar și Ela.

  Apreciază

  • sad angel zice:

   Tot în direct, Ela a zis că băieții îl văd mai jos pe Petrica dpdv fizic. ..
   Iar pe material, Ioana era toată un zâmbet când Victor vorbea așa despre Ela

   Apreciază

 8. sad angel zice:

  Ion a stat în baie cu spume, erau băieții lângă el, iar Seba i-a cântat.
  În direct, Simona i-a zis lui Ion că se vede ciudat că a făcut baie înconjurat cu băieți. .

  Apreciază

 9. anitanna zice:

  Iata ce facea, verginica de la, mireasa…..!

  Apreciat de 1 persoană

 10. sad angel zice:

  Andrada a zis că nu a mai avut atacuri de panica în viața ei ..
  John și Amalia s-au apropiat, la un moment dat s-au ținut de mână. . Se potrivesc. .

  Apreciază

 11. sad angel zice:

  Ionut și Adelina au decis să mai fie în cunoaștere. .. El ar fi trebuit să nici să nu se mai uite la ea după ce l-a acuzat că s-a apropiat de ea pt susținători.
  Rodica e în culmea nesimțiriii și azi pe timpul difuzării materialului în care o jignea pe Elena, o jignea în continuare și în fața Simonei, ii zicea că nu are dicție, că e proastă, că mănâncă rahat, numai că zicea cuvântul cu C… O tot compara cu Elena Ceausescu. Elena a zis că problema Rodicai cu ea e de când a ieșit pe locul 1.
  Așa e , Rodica e invidioasa pe Elena, Elena ar fi trebuit să îi întoarcă jignirile Rodicai, să îi arate Rodicai ca nu e ea șefa. .
  În platou, atât Paula cat și Andreea (una dintre invitate ) i-au zis Rodicai că nu trebuia să jignească, iar Rodica le-a spus că vai se promovează prostia.
  Nu vreau să lezez pe nimeni, dar Rodica își arata adevărate aere de București, e genul de bucureșteancă care consideră că suntem inferiori, cei care nu suntem din București. Eu nu zic că toți bucureștenii gândesc așa, dar Rodica face parte dintre ei…
  Elena și Lenu sunt bune la suflet, dar restul mamelor. .. lasă de dorit.

  Apreciază

 12. sad angel zice:

  Petrica i-a povestit lui Ionut despre el și Ela

  Apreciază

 13. sad angel zice:

  Ana și Alexandru au vorbit și s-au giugiulit.
  Acum la telefon e tatăl lui. O place pe Ana pt Alexandru

  Apreciază

 14. sad angel zice:

  Acum e Bravo ai stil pe Kanal d

  Apreciază

 15. sad angel zice:


  Noapte bună 🌙 😇

  Apreciază

 16. sad angel zice:


  Bună dimineața, sunt 2 grade, încă nu e lumină multa, dar va fi soare. ..

  Apreciază

 17. sad angel zice:

  9 grade și soare superb

  Apreciază

 18. Geo zice:

  Vă pupăcesc tare, fetelor…
  Dacă tot am intrat ieri, să-mi spun acum părerea şi despre emisiune pe care o “urmăresc” din filmuleţele de pe YT, din postările pe FB şi ştirile de pe site-ul pe care se dau şi imaginile din casă.
  Am observat că şi voi, încet, încet, aţi început să faceţi acelaşi gen de comentarii ca şi mine privind calitatea concurenţilor.
  Seba, pe care îl placi tu Anto în special, este extrem de politicos dar totala detaşare îmi spune că nu s-a dus acolo pentru o relaţie. Limbajul de lemn, în slogane şi matriţe verbale, nu-l fac decât de acceptat nu şi de plăcut.
  Petrică şi Ela sunt cei mai OK din casă, se iubesc, în privinţa lui Petrică am şi eu reţineri ca şi Mary dar eu aduc şi argumente prin două replici ale lui, auzite dintr-un noroc (“Mamă, când în viaţă strângi atâţia bani?” asta vis a vis de premiu când Ioana tot insista să meargă acasă şi, “Iau şi premiul şi mireasa!” într-o discuţie în living, cu toţi concurenţii)
  Mulţi susţin că Ela este manipulatoare şi nesinceră, ceea ce eu nu cred. Este o fată simplă, care şi-a văzut de treabă, a învăţat (a terminat Sociologia la Universitatea din Bucureşti specializarea Asistenţă Socială), este realistă (chiar profesia este în acord cu calmitatea ei şi timbrul vocii o şi ajută) şi mai ales ştie să asculte. Pe cei doi îi susţin şi Marian şi Andreea dar şi Maria şi Liviu din sezonul trecut, Andra şi David din sezonul 2. Îmi place inocenţa lor.
  Maria şi Mutulică (Marius) nu-mi plac. El şi mama lui de la început, parşivi şi primitivi, Maria de când am auzit-o (mai la început) tot printr-un noroc, cum a pronunţat: ”vreau si eu un bărbat să mă strângă în braţe!” şi, nu l-a lăsat pe Mutulică până nu a fost cu ea. Comportamentul lor în cuplu se bazează în primul rând pe insticte şi parcă fac repetiţii pentru o viitoare profesie în filme XXX. I-am surprins într-o fotografie privirea Mariei şi mi-a amintit de prima mea pisică pe care am studiat-o când a intrat prima oara în călduri. Parcă era în transă, absenta la tot ce se întâmpla în jurul ei. La fel şi Maria. Plus că, atunci când stau retraşi, Maria se ridică la final şi are pantalonii descheiaţi şi Işi acoperă cu mâna şliţul.
  Mai mult, e ceva în neregulă în ce spune despre ea. Tot ce a realizat zice că a făcut singură (are o casă şi are doar 24 de ani!), este ingineră şi lucrează ca laborantă…Am făcut un calcul simplu: durata studiilor de licenţă 8 semeastre (adică 4 ani), pregătirea examenului de Diplomă min. 6 luni, adică în total 5 ani. Dacă ai 19 ani la terminarea liceului, diploma o iei la 24 (exact cât are Maria acum). Atunci mă întreb: când s-a angajat Maria ca laborantă? Şi cât a câştigat să-şi facă singură o casă în timp aşa scurt? În plus, în Râmnicu Vâlcea nu există facultăţi cu profil tehnic asta înseamnă că a studiat în altă localitate şi asta presupune cheltuieli suplimentare. De aici, pot chiar să demontez minciunica conform căreia iubitul căsătorit nu i-ar fi făcut nici măcăr un cadou în cei 6 ani de relaţie.
  Pentru învăţământul FF durata studiilor e mai mare, iar la ID te omoară taxele pentru examene.
  Deci, Maria nu îmi place.
  Andrada şi Victor sunt ca Tusea şi Junghiul sau Gogomanul şi Tăntăloaica, pentru mine. Se po-trivesc şi într-o vreme chiar mă întrebam când va arăta Victor cine este cu adevărat. Premize erau pentru că el a descris la un moment dat în casă comportamentul real al lui buni Lenu, la fel de pătimaş şi ranchiunos ca al Andradei şi al lui Victor. Ce nu-mi place şi îmi întăreşte antipatia faţă de Victor este comportamentul lui de lup moralist pe care nu l-am dibuit de la început (poate apropierea de Anca, o adevărată doamnă, m-a indus în eroare), dar şi încercările lui persuasive de a schimba mentalitatea altora, doar cu dorinţa de a se sălta în clasament.
  Ana şi Alex, falşi şi atât! Leoaicelor, ce le făcurăţi?
  Raluca, exemplul clar al omului care manifestă o discrepanţă majoră între vorbe şi fapte.
  Adelina omul de scandal făcut de dragul audienţei şi care cere empatie pentru statutul ei de se-dusă şi abandonată. Iar la noi în ţară sunt destule femei în această situaţie, slavă Domnului! Ar-gumentul meu în sprijinul celor afirmate: neconcordanţa totală între vorbele rostite şi limbajul corporal. Trebuie să plece urgent acasă pentru că susţinerea îi deformează imaginea despre pro-pria persoană.
  Ion, aspect neplăcut fizic, tupeist, cu comportament la limita de jos a normalului.
  Amalia, o Maria de dimensiuni XL!
  Ce mi se pare nasol tare, este că mătuşile din emisiune sunt de fapt din “recuzita” Antenelor. S-ar părea că Cristea nu este străină de nominalizările lor în rolul de “mătuşa”.

  Apreciază

 19. Geo zice:

  Am citit o postare a unui medic (are legătură şi cu episodul de ieri al serialului ”Doctorul Minune”) “De ce mor vaccinaţii de Covid” şi, dacă vă interesează citiţi-o:
  „Da, oameni vaccinați anti-COVID pot muri de COVID. S-a vorbit mult zilele acestea de decesul gral. Colin Powell (pe care am avut onoarea să-l cunosc într-un anumit context, mulți ani în urmă). Acesta (L.edit) NU primise și a treia doză, dar totuși a făcut boala și a murit de compli-cații. Avea 84 de ani.
  Într-un gest excepțional, familia omului de stat american a permis ziariștilor diseminarea in-formației că Powell suferea de ceva vreme de mielom multiplu. Mielomul multiplu este o boală care afectează formarea de imunoglobuline, adică anticorpi. Noi numim asta, în medicină, un ”sindrom imuno-deficitar”, unde bariera de apărare a organismului este, prin boală, serios afec-tată.Cauzele scăderii imunității sunt multe. Și nu, nu au decât marginal de-a face cu câte urzici mănânci, cât sirop de cătină bei, câtă echinaceea ai băgat în tine pe burta goală. În fapt, trebuie spus răspicat, piața ”imunostimulatoarelor” de tip plafar și plante este în proporție zdrobitoare o șarlatanie. Toate suplimentele pe care le bagi în tine NU te apără de infecție, respectiv de complicațiile ei.
  Mai sunt situații în care, deși persoana are un sistem imun minim competent, alte verigi ale bolii intervin care nu pot fi oprite în drumul spre fatalitate. Indiferent dacă ești vaccinat, sau nu, fap-tul că iei contact cu virusul va declanșa o ”luptă la graniță”. Că e în nas, în gât, că se produce pe căile tale respiratorii, armata ta imună se va lupta ”parte în parte” cu tăvălugul viral. Asta cheamă, angajează în conflict o mulțime de paliere ale metabolismului. Că vorbim de eliberarea de citokine, de interleukine, că vorbim de interferoni sau de histamină/ bradikinină, elementele comune majorității infecțiilor de căi respiratorii pot, în rare cazuri, afecta echilibrul funcționării altor organe.
  Când au loc decesele Covid în cazul persoanelor vaccinate
  Inima, spre exemplu. Ficatul, spre exemplu. Rinichii, spre exemplu.
  Morțile acestea sunt, într-o zi cu cer senin, perfect prevenibile prin intervenție medicală curentă. Dar în haos, în fum, în plin război informațional, când îți gem spitalele de cazuri mult mai grave, medicina clachează și ea.
  O spun foarte clar: acești oameni NU ar fi trebuit să moară de COVID. Acești oameni au murit de COVID pentru că prostia generală a adus arborele sanitar în situația de-a nu mai putea trata bolnavi. Nu vaccinul i-a trădat pe acești oameni. Toți oamenii care continuă să nege proporția gravă a epidemiei i-au trădat pe acești oameni.
  Sănătatea unui om are două domenii: unul aparent (cum se simte omul, dacă se simte sau nu sănătos), și unul inaparent (cum e de fapt el pe dinăuntru, cât de bine îi merg de fapt organele).
  Românii sunt doar în APARENȚĂ sănătoși. Încă dinainte de pandemia de COVID, la nivel de calitate a vieții, a aerului, a alimentelor pe care le mâncăm, a băuturilor pe care le bem, stăteam foarte prost, populațional.
  Nu trece zi să nu aud de un caz care sună cam așa: vaccinul e de rahat, cum e posibil, omul era ca un munte (!!!!), nu era obez, bine avea un pic de burtă dar nu exagerat, nu fuma, bine mai bea dar ca tot omul (!!!), nu fusese în viața lui la doctor (?), a fost responsabil, s-a vaccinat, avea diabet dar nimic grav (?), nu lua decât o pastilă…
  Obezitatea, o problemă de sănătate în România
  În urmă cu câțiva ani România fusese declarată o țară unde obezitatea este endemică. O țară un-de avem peste jumătate de milion de diabetici, mulți dintre ei de vârste mici sau foarte mici. O țară unde oamenii mănâncă mult și prost.
  România era declarată printre țările cu cel mai mare consum de alcool per capita.
  Avem prea mulți fumători.
  Avem aer prea poluat în marile aglomerări urbane.
  Drept urmare propaganda anti-vaccinală cu privire la COVID se lovește de realitatea imediată, de igienă publică, a “materialului social” în care a dat buzna, și a făcut beznă, noul corona-virus.
  Nu avem timp acum să dăm timpul înapoi. Nu putem reface sănătatea mătrășită a acestui popor vreme de un sfert de secol, timp în care majoritatea oamenilor, în majoritatea timpului, și-au ig-norat cu bună știință grija propriei sănătăți, trăind sub impresia copilăroasă că dacă nu mă doare nu mă caut, dacă nu mă mănâncă nu mă scarpin.
  Suntem aici, acum, și singurele repere pe care le avem sunt cele de principiu în ce privește utili-tatea vaccinării. De la cele mai mici vârste la care s-a aprobat, anume 12 ani.
  Pentru că e suficient să te uiți pe stradă și să vezi că mulți oameni sunt rațe în calea puștii. Iar urletele inepte ale mulțimii nu-i scutește pe oameni de o oglindă personală”,
  a scris medicul, pe Facebook.

  Apreciat de 1 persoană

  • antoaneta52 zice:

   Pup Geo draga. Pur medical e drept. Individual și nu numai sunt cauze neexplicate lăsând deoparte imunitatea și ale e rația nu vad explicații plauzibile. Se basbaie încă și medicii sunt la capătul puterilor. Acum sunt cozi mari la vaccin. Sa vedem rezultatul. Noi toți avem doza 3 mai puțin nora mea. Are unele motive. O sa va spun după jum lunii. Ma bucur ca te, am citit cu toate detaliile scrise. De reținut. ❤️🥰

   Apreciază

BUN VENIT IN CAFENEAUA NOASTRA !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.